Welkomsttekst

Leuk zo contact te maken met andere Borsato fans.

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Yvonne van den Ende
Leeftijd: 63 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Ga ik zeker doen! 25 jaar...
15:59, 1 apr 2015
Hoi Franca,Leuk van jou...
13:45, 20 jul 2008
Dank jullie wel...
16:44, 7 mrt 2008
Dank je wel julian
12:29, 7 mrt 2008
fanclubdag 2012
Hallo mensen,

Wat een superdag. Genoten van het optreden en de dans met de hele zaal voor Marco een grote verassing. Op Wit Licht een flash.mob gedanst. Eerst thuis geoefend met zus. Bedankt Marco en band voor de hele fijne dag. Genoten van de nieuwe contacten een zekere Janet uit Arnhem met zus Yvonne. Was heel gezellig.
Hallo
Moderators ik ben er wel hoor misschien niet zo frequent als anderen maar dat heeft zo zijn redenen. Je kent dat wel druk druk druk man in ziekenhuis hond tweemaal geopereerd dan heb je even wat anders aan je hoofd.. Ik kijk halsrijkend uit naar de fanclubdag op 14 oktober/, Zeker nu Marco en zijn bandje gaat optreden. Wordt weer een dag met een gouden randje.
22 jaar
Lieve Marco,

Gefeliciteerd met je jubileum. Probeer ook wat rust in te bouwen dan hou je het langer vol. We willen langer van jou genieten denk om jezelf en je gezinnetje!!
fanclubdag
HIEPERDEPIEP Marco gaat weer optreden met zijn bandje op de fanclubdag. Hoop snel de kaarten te kunnen bestellen.
feestje 11 mei a.s.
We gaan met een groepje naar het Gelredome op 11 mei a.s. verheug me er erg op.
weekend
Ik zit met smart te wachten op een e-mail om kaartjes te bestellen voor Gelredome. Lijkt me weer helemal super om naar jouw concert te gaan Marco samen met je bandje. Lekker genieten van een goede warme sfeer. Als ik op je single  af mag gaan lijkt me dat helemaal goed komen. Onze hond Jazz (naamgenoot in de weblogg naam) is helaas niet meer bij ons. We hebben hem in moeten laten slapen van de zomer. Ik ben een tijd goed van slag geweest. Maar je moet wel blijven genieten van het leven toch? Dus ik kijk met genoegen uit naar het concert!!. Marco here we come.
X Factor
Hebben jullie gisterenavond gekeken? Sumera zou slechter zingen dan Kelvin volgens Gordon en Eric. Volgens mij is het tijd dat deze heren vervangen worden in de jury want ze mankeren iets aan hun gehoor denk ik. Sumera zingt zo helder als glas. Een stem door God ingegeven, een natuurtalent. Snap hier helemaal niets van. Wat zou er aan de hand zijn want dit klopt gewoon niet.

Marco 20 jaar in het vak
Feest wat gaat die tijd hard hè
Fanclubdag
Was een fantastische dag. Genoten van het concert samen met man, zus en zwager. Volgend jaar weer op herhaling. Marco zag er ook weer ontspannen en verzorgd uit (lees geschoren). Zwager heeft foto's gemaakt ben benieuwd naar het resultaat.

concert Wit Licht
Hoi lui,

Ik vond dat Marco op de laatste avond er onverzorgd en moe uitzag met zijn ongschoren koppie. Deze heeft hij al vanaf z'n terugkeer uit Zuid-Afrika maar kan het maar niet leuk vinden.

Vond zijn glad geschoren kin veeeeel leuker staan bij hem en dan komt hij ook minder vermoeid over. Begrijp het niet verkeerd de 8ste en laatste voorstelling is natuurlijk vermoeiend maar vond het toch een beetje teleurstellend geheel ten opzichte van Symphonica di Rosso. De gastartiesten stonden natuurlijk ook niet in verhouding met die van de vorige keer en het is natuurlijk moeilijk om maar steeds beter en groter te zijn.

Verheug me op de fanclubdag om dan weer een uitgerust en verzorgd? koppie te zien. 
"Ik zoek een zin die kan vertalen
Wat jij in mij hebt losgemaakt"