Nieuws van Marco
We zijn nog volop bezig met The Voice Senior, maar ook starten de opnamen voor The Voice Kids. Wil je erbij zijn, kijk dan snel op rtltickets.nl voor kaarten. Zie ik je daar? Groetjes, Marco
Logtitels
Kalender
Juli 2018
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Profiel
Naam: Kim
Leeftijd: 24 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Waarom
Hoi allemaal,
Zoals jullie zien is dit mijn eerste weblog. Beetje spannend en geen idee wat ik precies wil gaan schrijven. Daarom ga ik maar uitleggen waarom ik juist nu lid ben geworden.

Vorig jaar is de beste vriend van mijn broer, die ik als 2e broer zie, plots opgenomen in het ziekenhuis met een hersentumor. Hij is toen geopereerd, heeft 3 dagen op het randje van de afrond gelegen, maar kwam er weer boven op. Hij wist niks meer, niet wie hij was en niet wie de mensen om hem heen waren. Dit alles confronteerde mij met de waarheid van het leven. Je weet nooit wanneer het klaar is. Ik ben thuis altijd op gegroeid met de muziek van Marco Borsato. In moeilijke tijden vind ik het dan ook prettig om de playlist met zijn muziek aan te zetten, zodat ik alles even kan vergeten. Ik ga dan terug in de tijd met mijn gedachten en hoop dat ik weer even niet hoef na te denken over alle problemen in mijn leven. Bij de gevoelige nummers even heel hard mee huilen en daarna bij de vrolijke nummers weer heel hard mee zingen. Voor mij zorgt dit ervoor dat ik me weer beter ga voelen.

De beste vriend van mijn broer was weer beter verklaard. Hij heeft al zijn herinneringen terug gekregen en genoot weer volop van het leven. Tot afgelopen week. Hij heeft opnieuw het nieuws te horen gekregen dat de tumor terug is. Dit betekend dat hij opnieuw het traject van de operatie en het revalideren in moet. Dit is een hele klap voor mij. Vanacht huilend in slaap gevallen met de gevoelige muziek van Marco. In de ochtend op staan met de vrolijke muziek van Marco.
Nadat wij dit nieuws te horen kregen hoorde ik op de tv dat Marco een nieuwe tour ging doen. Dit was voor mij het moment dat ik dacht dat het speciaal zo gepland was. Net nu ik dit nodig heb kan ik er naar toe. Ik kwam er doorheen! Kaartjes om naar Doornroosje Nijmegen te gaan. Toen sloeg te twijfel in. Ik kan dit nu niet betalen, ondanks dat ik het goed kan gebruiken (mentaal gezien). Besloten om toch geen kaartjes te kopen. Toen ik vanmorgen wakker werd en bedacht dat ik echt wilde gaan hoe dan ook was het al uitverkocht... Helaas te laat... Nu goed Ticketswap in de gaten houden en hopen dat daar nog kaartjes voorbij komen.

Dit alles heeft mij in laten zien dat ik voor altijd fan zou zijn van Marco. Dat zijn muziek mij helpt in zware tijden. Dit is wat ik nodig heb en daarom ben ik lid geworden van zijn fanclub. Nu ga ik verder met duimen dat ik naar het concert kan om mijn hoofd weer even leeg te maken. Duimen dat ik kaartjes kan bemachtigen via Ticketswap. Duimen dat mijn ''broertje'' het overleefd en snel beter wordt.

Liefs Kim
"Ik ben iemand anders
Ik ben iemand anders dan jij"