Welkomsttekst
Welkom op mijn blog!

Ik ben Willeke, Kijk, Lees en voel met me mee. Zo leer je me kennen.
Ik hou van creatief bezig zijn, mijn gezin en de doggies.
Marco zijn muziek heeft me in vele situaties geholpen.
Zowel in goeie als in slechte tijden.

Geniet je mee? Dan geniet ik ook!

Profiel
Naam: Willeke Lijzenga
Leeftijd: 38 jaar
Uitgebreid profiel
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:18
Ik snap je helemaal hoor... 18:44
Wat super knap van je... 13:01
Hallo Willeke Ook ik zit... 12:31
Wat was het toch een... 19:10
... 08:40
Hoi Willeke Leuke foto... 22:20
Wat ontzettend leuk dat... 20:20
Wat leuk dat je ook komt... 19:26
Leuk dat je ook naar de... 13:39
Wat heerlijk.Ik ga duimen... 08:33
Via deze weg wil ik jou... 19:51
Mooi knutselwerk hoor,... 21:15
Heel veel sterkte Willeke... 15:28
Heel veel sterkte Willeke... 09:41
Wat een ellende lieverd... 08:27
veel sterkte en suc6    17:54
Veel sterkte en positief... 07:55
Ach wat naar allemaal !... 22:04
Wat enorm knap van je... 12:56
Wat ontzettend goed van... 19:22
Ah wat heerlijk dat hij... 11:08
super dat hij nu zonder... 09:26
Mooie foto! 08:20
Allereerst nog van harte... 19:39
Waauw deze is echt wel... 11:24
Wat leuk zeg in de... 08:51
Mooi he, deze blijft de... 10:52
Hoi Willeke Gefeliciteerd... 10:02
Heey willeke, Wat een... 07:57
Willeke24, via deze weg... 21:12
Prachtige foto!!!Bij mij... 16:19
Mooi hoor Willeke, een... 21:58
gave foto 07:36
Snap helemaal wat je... 23:24
Super dat je blij bent... 19:33
Wat leuk, ontzettend mooi... 10:21
auw wat leuk logje echt f... 08:11
Heerlijk hoor, en ook al... 15:11
Wat ontzettend leuk om zo... 08:30
Wat leuk Sandra.... hier... 06:06
Ik haak ook veel ben op... 00:00
Leuk om zo met z'n allen... 21:21
... 17:15
Wat heerlijk dat je er zo... 21:37
wauw wat super gweldig en... 10:25
Wat een mooi weekend... 09:51
Wat ontzettend fijn... 11:19
Wat een goed nieuws.... 09:40
Veel beterschap met het... 09:13
 
Laatste 100
Kalender
Oktober 2018
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Het nieuwe jaar
De eerste week is weer bijna voorbij. Morgen mogen de kinderen weer naar school. Vanochtend kwam ik mijn doelen van begin van de week weer tegen. 
yep daar zijn ze weer die nieuwe voornemers. Ik trap er elke keer weer in. 

Verzuchtend keek ik begin van de week onder mijn bed. Ja daar stond hij dan die weegschaal. met mijn blote tenen druk ik er op. Ik twijfel nog. Zal ik wel of niet. Voorzichtig sta ik er op en kijk ik op het scherm wat voor grote cijfers er op komen te staan. Sjucht.... ik wist het. 86,1 kg. Vorig jaar woog ik rond de 75 kg en eigenlijk schaam ik mij een beetje. 
Ik merk dus dat stress en eten veel met mij doet. Nu kan ik twee dingen doen. mij zelf een schop onder de kont geven en zeggen kom op je wilt dit toch niet. Of denken laat maar..... 

Om eerlijk te zijn viond ik het moeilijk om mij zelf een schop onder de kont te geven. Ik weet dat het ook dit jaar een pittig jaar wordt en ben ik bang dat er weer die gat is. Maar toch stap ik weer op. Ben ik begonnen de Paleo boeken weer uit de kast te trekken. Heb ik mijn hardloop maatje weer geappt en gezegd hey... nieuw jaar nieuwe kansen zullen we maar weer..... ik moet gewoon aan mij zelf werken! 

Inmiddels ben ik nu een week gerafineerde suikers vrij. En heb ik twee sessies hardlopen gedaan. 

Het begin is er!

 
Ik als fan......
Vorige week was het zover. De fanclubdag. We kwamen al op vrijdag aan. Dus we konden nog even genieten van het Strand en Alkmaar waar Marco ook natuurlijk heeft gewoond. 

Het voelt best wel gek eigenlijk dat ik mij afvraag of Marco hier ook ooit heeft rond gelopen en of dat hij bij die ene bakker ook ooit misschien een broodje heeft gekocht. 
Het blijft bijzonder. Maar het is ook bijzonder hoe mensen zoals ik en jij deze dagen met marco beleven. 
Bijvoorbeeld dat gegiebel als marco dan net even langs loopt en dan met starende blikken na hem blijven kijken en nieuwsgierig zijn waar hij nu weer naar toe gaat. Ik ook hoor maar ik blijf staan waar ik sta. Ik wordt rood en krijg het plotsklaps heet. hahaha maar niet aan marco vertellen hoor.

En dan die loten, hoeveel daarvan niet over de toonbank heen gaan. En maar hopen op dat ene mooie dag met marco samen. Ja sjucht ik kan er alleen nog maar van dromen..... en ik maar staren naar die vloppen zou ik dan toch maar nog een keer? Nee.... toch maar niet, of toch nog wel? Nee..... toch niet. Helaas niet gewonnen. 

Ik vind het knap dat andere fans zo naar Marco toe stappen voor een foto of handtekening. Hoe doen jullie dat toch?
Op een of andere manier voel ik mij opgelaten om dat te doen. Maar de andere fans zeggen tegen mij tja iedereen doet het toch...... Tja dan ben ik een uitzondering hahaha.....

Maar de sfeer, die voelt gezellig en ontspannen. Veel gelachen om Nathalie tijdens deze dagen op het podium en daarbij de reacties van Marco er bij. Je merkt dat jullie beide goed op elkaar zijn ingespeeld. Leuk om te zien. 

Ik heb in ieder geval genoten van de mensen die ook genoten met marco om hun heen!

En ook ik ben trots op mijn tweede mooie foto van Marco en mij.Fijn weekend

 
Yes!
We hebben weer kaarten voor de bingo en fanclubdag. Hotel is geregeld. En als mijn mannetje zich goed voelt gaat hij lekker mee. Eindelijk iets leuks om naar uit te kijken.

Heerlijk! 
Zo blij....
Ik wordt altijd zo enthousiast als iets heel erg leuk wordt. Gisteren namelijk ook. Ik had mij zelf opgesloten op mijn hobby kamer en ging de foto uit printen van Marco en mij. Ik wil daar graag een layout voor maken voor in mijn foto album. 

De printer was zijn werk aan het doen en intussen stak ik mijn neus in verschillende leuke papiertjes. En toen werd ik verliefd. Ja echt verliefd op papiertjes.... hoe raar kan het zijn. Dit is de match met de foto.

Alles op tafel gelegd. Foto uit snijden, wat stanzen, inkten, plakken, knippen en je moet je voorstellen ik werd alleen maar blijer
Na 2 uurtjes lekker bezig had ik een lach op mijn gezicht. Ja van oor tot oor.
Ik ben blij met het resultaat. 

hahaha jullie zouden wel denken waar heeft ze het toch allemaal over.....
Nou over een leuke layout.

onmacht.....
Hallo 2017, ........ met een heftig jaar van 2016 achter ons liggend.
Maar het is helaas nog niet klaar. Vandaag begon Bauke met de vijfde chemo kuur. En die viel totaal verkeerd. Met emmertjes heen en weer. hele ochtend spugen. machteloosheid. Je kan niet veel doen dan alleen maar bijstaan. 
nog 4 dagen moet hij slikken........  en daarna nog 7 kuren te gaan. Tot en met augustus zijn we nog bezig.  Is het al bijna 2018? 

Dan komen we hopelijk weer even uit deze nachtmerrie. maar nu is het nog rennen, vliegen, duiken vallen en weer op staan.
Fietsen
Fietsen, voor ons zo normaal. Maar voor onze zoon Thomas een hele uitdaging. Verstijfd op de fiets. Motorisch een achterstand dus bij elke bobbel of als de weg scheef liep was hij bang om te vallen. Ook al had hij zijwielen.
Toen Thomas net 5 was hoorde ik een ander ouder zeggen dat het nu wel tijd werd om de zijwieltjes er af te halen. Het was misschien als een grapje bedoeld maar het raakte mij enorm. En Thomas zei meteen mama ik kan wel goed fietsen he. Ja hoor schat het gaat hartstikke goed

Hij is nu zes en gaat vanaf de zomer naar speciaal onderwijs. Vorige week een gesprek gehad met de fysiotherapeut. Waarin zouden we hem het beste in kunnen stimuleren. Boven aan: Fietsen!
Dus hup fiets naar school gebracht en donderdag kwam hij springend naar me toe met glinsterende oogjes..... Mama ik heb zonder zijwieltjes gefietst. 
Wat een topper! Ik ben zo trots. Vandaag kreeg ik een appje van de fysiotherapeut met een klein filmpje van hem op de fiets. Zo leuk! Ik ben trots!
 
Verrast
Gisteravond zat ik heerlijk te freubelen aan iets leuks voor Sinterklaas. Heerlijk in me eigen element, Lekker bezig. Pling zegt me telefoon. Nieuwsgierig dat ik ben kijk ik meteen wat er binnen komt. 
Oh een mail van mijn blog. Even kijken hoor... Ik lees het berichtje en ik zeg huh... En lees hem vervolgens nog een keer. 
Daarna loop ik meteen naar de computer met me hart al een beetje in me keel.
Ik ga meteen naar de algemene site van de borsato weblogs.... Me ogen worden groter (In hoe verre dat kan hihihi) en lees dat Marco me in de schijnwerpers heeft gezet. 
Ik loop een beetje rood aan van verlegenheid en ik geef Bauke een berichtje met als mededeling kom eens kijken....
Hij begint te lachen en ik zit intussen te wiebelen op me stoel. 
Tja het voelt wel een beetje onwennig hoor ik de schijnwerpers staan :-)

Maar oke.. Marco je bent dus nieuwsgierig wat ik met die foto heb gedaan.
Dat kan ik je wel vertellen. 
Toen ik op de fanclubdag kwam en die mooie kaarten zag met de teksten van jou liedjes er op wou ik die al heel graag hebben. Ik ben namelijk gek op mooie quotes en als die uit jou liedjes komen dan is dat dan helemaal super. Dus die ging al mee in een tasje naar huis.
Ik was verder voor het eerst op de Bingo dus ik wist niet dat er zulke mooie foto"s van jou en de fans werden gemaakt die avond. Om eerlijk te zijn bonkte me hart ook wel in me keel hoor toen die mogelijkheid er was. Maar ik vond het super dat ik even naast je mocht staan.

De Foto's en de kaarten heb ik nu gecombineerd in een lijst zitten. Deze lijst had ik gekregen van mijn mannetje op mijn verjaardag in Februari. Maar ik had daarvoor nog geen bestemming gevonden met wat ik in deze lijst zou doen. Maar op de fanclubdag kwam er pling.... dit idee opzetten!
Hij moet alleen nog even hangen in onze huiskamer. Dat zou Bauke nog even doen als er een mogelijkheid voor was tot dan staat hij te pronken op het schapje.

Bedankt dat ik in de schijnwerper mocht staan! En tot de volgende keer. 
Ik ben ook blij.....
Want hier is mijn allereerste foto van mij en marco samen. 

 
haakclubje
Vorig jaar kwam ik in gesprek met een aantal mensen op de het school plein die allemaal iets aan haken deden. 

ow wat leuk, wat maak jij dan? Wat een mooie kleuren! Hoe kom jij aan het patroon? Hey dit patroon snap ik niet...... kan je me helpen?
En zo was ons haakgroepje geboren. 

Elke maand komen we nu bijelkaar. Gezellig kwekken met een bolletje wol. En maar iedeeėn uitwisselen. 

vanochtend dus ook weer met de meiden gezeten. Lekkere ontspanning. 
Heerlijk :-). 

Voor het eerst.....
Vlinders in mijn buik want ik ging naar de Marco Borsato Bingo en fanclubdag.
Gelukkig waren we bekend met het hotel Zuiderduin. In het verleden hadden we er eerder geslapen dus de locatie was voor ons bekend. Helaas konden we er zelf niet slapen want het was al heel snel vol geboekt. Maar de Boei was een prima alternatief.

Rond 15:00 kwamen we aan in Egmond aan Zee. Je kent het dan wel, je gaat je auto parkeren. Je loopt naar het hotel, op zoek naar je kamer en ploft je spullen neer. 

Het was prachtig weer dus hup weer naar buiten het winkelstraatje in. Even rond snuffelen voordat we een lekkere pizza gingen eten. 

Toen ons buikje rond was, was het ook al weer tijd om richting Hotel Zuiderduin te lopen. We kozen er voor om via het strand te gaan en dat zorgde voor een prachtige zonsondergang.

 

Daar aangekomen liepen we een lange rij tegemoet. Maar ja wat blijkt Marco staat zelf iedereen op te wachten. Mijn buik kriebelt.We lopen langzaam naar voren en dan moeten we op eens stoppen bij de deur waar marco staat anders kregen ze een ophoping binnen. Euh.... wat moet ik nu zeggen.... euh... Bauke en ik beginnen een klein gesprekje. Ik wou wel een Selfie maken maar ik durfde niet.....  Oh we mogen weer door lopen. Ik heb het er warm van.

Binnen aangekomen brengen we de jassen naar de garderobe en lopen we even langs de kraampjes en zoeken we een plekje aan een tafel. 
Marco loopt zelf door de zaal. Ik merk dat heel veel mensen elkaar kennen. Iedereen maakt een praatje met elkaar en ik observeer. 
Marco neemt de tijd om te kletsen met aantal fans. Mooi om te zien.
Als de avond begint krijgen we eerst heel wat kwis vragen. Tjeetje mineetje die waren echt niet makkelijk hoor. Wij vonden hem pittig maar dat is niet erg. 
Bij de Bingo vond ik het jammer dat het niet alleen cijfertjes waren. De extra"s waren leuk verzonnen maar voor een beginneling eigenlijk niet te doen...... En om iedereen een kans te geven had ik dat gewoon weg gelaten en gewoon Bingo gespeeld. Maar dit was puur mijn gevoel hoor....
Maar de avond was verder wel super. Nathalie deed het hartstikke goed. We hebben ontzettend gelachen en genoten van de mensen die een prijs hadden gewonnen.
En ik was blij dat we aan het eind toch uiteindelijk met Marco op de foto mochten.

Moe en voldaan gingen we naar het hotel voor onze nachtrust.

Zondag weer lekker aan het ontbijt. Met als achtergrond muziek.... yep Marco :-) 
Rond elven weer richting de Zuiderduin maar wel via het strand. Helaas was het dit keer wat triest met al die grijze wolken. 
Dit keer een minder lange rij. De Garderobe hadden we snel weer gevonden en we gingen maar opnieuw langs al die kraampjes. We hebben wat geluks enveloppen gekocht. Ik heb daar mee een rugzakje gewonnen. 

Het programma was leuk. Ik heb vooral genoten van de mensen die verrast werden en al hun mooie reacties. Maar ook van de gast artiesten.
Vechtersbaas kwam bij Bauke en mij hard binnen omdat we er ook midden in dit gevecht zitten en het liedje aan geeft hoe het voelt.
Op het laatst bedachten we nog dat we lootjes gingen kopen. Bij de trekking Zei Bauke op eens Hey, die heb ik....... Hij mocht met Marco op de foto.


 
De dag vloog voorbij..... Maar we hebben een mooie herinnering gemaakt.
Ik ben trots op Bauke omdat hij ondanks de Chemo waar hij in zit toch met me mee ging om dit mee te maken. Super.....

Bedankt mensen voor dit fijne weekend......
 
"He joh we moesten ons schamen
De wereld is van ons samen"