Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Oma Wilhelmien
Leeftijd: 62 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Archief
Rubrieken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Bedankt en ja ik moet...
11:18, 23 sep 2012
Oma Wilhelmien
Hallo allemaal Ik weet niet of ik het zo goed doe maar ik ga nog wat over mij zelf vertellen.
Ik ben dus al een hele tijd fan van Marco en probeer toch wel elk jaar naar de fanclubdag te gaan .Jammer dat het vorig jaar niet doorging.Wij zijn afgelopen jaar ook weer in het Geldrome geweest samen met mijn dochter,alleen heeft mijn dochter toen niet zo kunnen genieten.
Zij was 25 febr bevallen van een gezonde zoon ,maar daarna kreeg zij een ciste in een eierstok waar zij 2 keer voor in het ziekenhuis had gelegen maar zij wilde naar het concert.
De dag na het concert Kreeg zij hoge koorts en is zij woensdag avond nog met spoed geopereerd en was het kantje boord .Maar nu gaat het gelukkig weer goed.Ik heb dus een vriend Huub en een zoon Joost met zijn vrouw Petra en dochter Sandra met vriend Emiel.
Mijn zoon heeft een dochter Kailey en mijn dochter een zoon Jens.En in april krijgt mijn zoon nog een kleine Dus ik heb een gelukkig leven .
Ik werk op een sportcentrum in Venray met de naam Laco daarbij pas ik op mijn kleinkinderen en nog op 2 oppaskinderen Ik ben altijd een druk persoon maar daar voel ik mij goed bij .Ik hoop dat er dit jaar weer een fanclubdag is we gaan niet naar elk optreden want dat kunnen we niet betalen,maar proberen toch wel een keer per jaar te gaan.
Nu stop ik er weer mee en ga nog even lekker bankzitten met Huub,
Bedankt trouwens voor het mooie blad Tifosi di Marco Borsato En gr aan iedereen maar zeker aan Marco en Leontien Gr van Wilhelmien

Kan er iemand laten weten of dit aan is gekomen
"Ik loop bijna over van de aandacht om me heen
Maar als ik wil heb ik het bed voor mij alleen"