Marco en Wijnand

Curacao
Wat een heerlijk eiland

Greatest artist
Kleine groepsfoto


Met .... op de foto
               
        
       
       Wil je nog meer zien,
       klik dan  ** HIER **
Op de foto met .....Mijn Foto Boek
   Foto's van BorsatoFans,,,


   
Vakantiegevoel

Marco bezoekt Wijnand

Marco bezoekt mij,,,
      

Dit voelt gewoon super,,,,,Op dit moment voel
je je gewoon een ander mens,en zeker als je
ziet dat Marco ook nog eens een reactie heeft
achtergelaten op je logje.
Kijk zelf maar eens :

** KLIK**
Buienradar
Buienradar.nl
Luister hier naar :


E-mail alert
Gastenboek
Nieuws van Marco
18 januari begint de 20ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! Ik heb er zin in! Ga ik jou daar zien? Groetjes, Marco
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Linkjes
Prikbord Borsatoweblog
Foto´s plaatsen bij een weblog,klik HIER
Bewegende tekst,klik HIER
Plaatje - prikbord plaatsen,klik HIER
Ticker in menubalk plaatsen,klik HIER


Fan filmpjes
Ondanks dat ik er niet in mee doe,
blijven dit hele leuke filmpjes.
450 foto's Fanclubdag en Bingo


Al heel lang heb ik uitgekeken naar dit weekend. Maar het was ook zo weer om,,,,jammer genoeg. Ik heb zoveel foto's gemaakt dat er voor iedereen denk ik wel wat tussen zit. 
Ik heb het in ieder geval heel erg naar mijn zin gehad. Ik hoop dat het volgend jaar weer is. 
In ieder geval wil ik alle vrijwilligers en natuurlijk ook Nathalie en Marco bedanken voor dit onvergetelijk leuk weekend. 

Om een impressie te krijgen van mijn foto's die ik heb gemaakt ,,, kijk dan snel even * HIER * . Nou ja,,even zal wel even lang duren ,,,het zijn namelijk 5 pagina's met foto's. 

 
Fanclub weekend 2015
Wat een vermoeiend ,maar zeer geslaagde Fanclubdag heb ik gehad. Zowel Zaterdag met de Marco Borsato Bingo en Zondag met de Fanclubdag heb ik heel erg genoten. Lieve Nathalie en vrijwilligers ,,, hartstikke bedankt voor al het werk wat jullie gedaan hebben. Het was een TOP weekend waar vele fans naar hebben uitgekeken denk ik. 

Ook dit jaar heb ik weer vele foto's gemaakt , zelfs een extra fotograaf laten mee komen als introducee. Ook zij heeft voor mij hele leuke foto's gemaakt. Zodra haar foto's en mijn foto's zijn verwerkt en uitgezocht komen ze hier online. Bij elkaar halen we wel de 600 foto's. Van leuke fanmomentjes ,,,van Marco op het podium ,,, van de Borsato Bingo enz. Ik hoop dat ik alle foto's nog deze week online kan zetten. Hou m'n weblog maar in de gaten deze week. 

Groetjes Wijnand


Curacao ,en de kleine werf
Terug van weg geweest. Ja,ja  ik ben er nog!

Nog een paar dagen en dan is het zover. Marco treedt dan op op Curacao,bij de kleine werf.
Wat hebben we er zin in. Het enige waar ik tegen op zie is de lange reis naar Curacao. Met een tussenstop op Aruba doen we er 14 uur over. En daar heb ik helemaal geen zin in. Als ik er eenmaal ben,mag de tijd heeeeeelllllll langzaam gaan.

Dat we gaan genieten ,dat is zeker. 

Hoe dichter de datum 3 mei in zicht komt,hoe meer zin ik er in krijg. Zo te zien zijn ze op Curacao nog niet echt begonnen met de opbouw op de kleine werf. De organisatie is er natuurlijk druk mee bezig, dus dat zal vast wel goed komen.
Maar Curacao heeft natuurlijk nog veel meer leuke en mooie plekjes.Voor diegene die gaan ,heel veel plezier en ik zie jullie daar. Het wordt een groot feest met al die fans op Curacao.
We gaan er wat leuks van maken en ik kom regelmatig met nieuwe leuke foto's.

Tot ziens op Curacao.

Oud en Nieuw 2013/2014 !!

                                     Gelukkig Nieuwjaar en de beste wensen voor 2014 !!!!!!

Het jaar 2013 is voorbij gevlogen. Ik heb leuke en minder leuke dingen meegemaakt. Maar de tijd gaat wel gewoon door. Oud en Nieuw is daarom een leuke dag om het einde van het jaar mee af te sluiten. 

Hier in de wijk was het in het begin van de dag nog rustig,,maar naarmate 12 uur sávonds dichterbij kwam op de klok werd er steeds meer afgestoken. Van hele harde knallen tot aan hele mooie sierpijlen. Ook was er iets na middernacht een kleine brand ontstaan in een heg van iemand,daarbij moest zelfs de brandweer uitrukken. Gelukkig viel het allemaal wel mee ,, een beetje een uitgebrande heg ,,maarja dat groeit wel weer aan. 


Hieronder een klein overzicht van het mooie sier vuurwerk in de lucht.En dan sta je de volgende ochtend weer op om de rotzooi ervan op de ruimen. Zo ben ik even met de auto door het dorp gereden om te kijken naar de situatie ,,,maar het viel wel mee. De meeste mensen hadden hun rotzooi al opgeruimd of waren bezig met het vegen van hun stukje straat.Her en der zag je prullebakken die opgeblazen waren,,,maar toch moet ik zeggen dat de schade wel erg mee viel....Had het erger verwacht...

En een opgeblazen naambord.Nu op naar het jaar 2014.
We gaan er weer wat moois van maken.


Digitale surprise pakjesavond
Ook ik heb inmiddels mijn digitale surprise ontvangen. Gemaakt door Rebecca ,,heel leuk gedaan. Ben er dan ook superblij mee,,,heel creatief bezig geweest. 
Hier het resultaat van mijn surprise.

Natuurlijk ben je altijd nieuwsgierig wie jou heeft getrokken,,,regelmatig keek ik dan in mijn email box .... tot vannacht om 1 uur zag ik een leuke verrassing. Wauwww,,wat was die leuk geworden,,, Met een lach op mijn gezicht ben ik daarna vrolijk naar bed gegaan.

Tickets Tour NU AL ???
Volgens mij kan dit nooit goed zijn,,tickets al te reserveren voor de Tour van Duizend spiegels.

Ik ga het in ieder geval hier niet doen bij deze site. Ten eerste staat Curacao er niet eens bij en ten tweede veel te duur.


Ik zou zeggen : Wacht nog even tot morgen en kijk op de site zelf van Marco Borsato.

Zie hier de link  http://www.topticketshop.nl/marco-borsato
Marco en duizend spiegels Tour
Wauwwwww,,,dit zijn nog eens leuke berichten. De TDS ( Tour van Duizend Spiegels)  is bekend. Wat een heerlijk vooruitzicht.En wat leuk dat Marco ook mijn eiland Curacao aandoet! Helemaal super. Mijn ouders wonen nog steeds op Curacao,,,dus dat komt perfect uit,,,kan ik gelijk een bezoekje brengen. Weet je trouwens wat mijn vader zei als flauw grapje ; Ik kon ook hier blijven in Nederland en dan gingen hun ( m'n ouders dus ) er wel naar toe om te kijken naar het concert,,en dan stuurde ze wel de foto's naar me toe........Ja,,DAG,,,zei ik. Ik kom zelf wel genieten.

De kleine werf op Curacao ligt aan het water in de haven van Curacao. Prachtig mooi stukje van Punda. Grote parkeerplaats bij het Waaigat,en dan 5 minuten lopen naar de kleine werf.
Sinterklaas in het dorp.
Ook hier was Sinterklaas in het dorp aangekomen. Normaal gaan we altijd even naar de intocht kijken als Sinterklaas en z'n Pieten aankomen in de haven met de stoomboot. Maar dit jaar hadden we even geen zin om naar de intocht in de haven te gaan. Wel zijn Richard en ik in het dorp gaan kijken toen Sint en z'n Pieten een rondje reden.

Richard had een grote zak bij zich voor al die pepernoten die hij ging verzamelen. Hoe groter de zak,hoe meer er in kon hahaha.
Hij vond de Pieten dan ook belangrijker dan de Sint denk ik. Soms zag ik Richard van Piet naar Piet rennen. Maarja,,,die Pieten zijn ook niet gek,,,ze zagen allang dat z'n zak al aardig vol zat met al die pepernoten. Toen de Sint en z'n Pieten hun rondje in het dorp hadden gedaan , reden ze door naar het Dorpshuis.

Kinderen konden hun mooie tekening en liedjes daar voordragen aan Sinterklaas. Dat duurde ongeveer een uurtje,toen ook dat voorbij was en Sinterklaas naar huis ging om lekker te slapen.Sinterklaas is voor onze kinderen een beetje aan het verwateren,want ze hebben nu al de leeftijd bereikt dat we eigenlijk meer aan Kerst gaan doen.
 
De dagen rond 5 december houden we ons nog wel gezellig bezig met leuke avonden ,,, hapje ,,drankje ,,surprise uitpakken enz . Maar een schoen zetten zal er denk ik niet meer in zitten. Misschien nog 1 keer de schoen zetten en dan gaan we ons toch echt weer richten op de Kerst. Maarrrrrrr het blijft leuk voor al die kinderen.

Fanclubdag 2013


De Fanclubdag zit er helaas alweer op,,,,jammer ,, jammer en nog eens jammer.
Ik heb echt genoten van iedereen en alles. Zo'n dag gaat altijd zo snel voorbij ,, Voordat je het weet is het alweer afgelopen. 
Dit was alweer mijn 6de Fanclubdag,en nog geen enkele keer overgeslagen. Eerlijk gezegd zou ik het ook niet willen missen,,,zo leuk,,,zo gaaf! Ik heb weer vele bekende gezichten gezien en met andere gesproken. Zo'n Fanclubdag kijk je toch altijd weer naar uit he,,,heerlijk. Ik hoop echt dat het volgend jaar weer is.
Er waren zeker ook bepaalde momenten waar ik zeker van heb genoten,,, zoals het gebaar naar Bianca toe ( filmpje en het klappen in je handen van 1 minuut ). De nieuwe single van Marco ,,, jeetje wat vond ik die gaafff ,, en als je dan al die fans in de zaal ziet genieten ,,,,dat maakt het dan helemaal af. En Marco met z'n dansje hahaha,,,echt super leuk. 


Dan natuurlijk ook het moment van Nathalie haar verrassing ,,, ook een super leuk  in elkaar geknutseld filmpje.

Al met al is het wel een hele organisatie om het allemaal voor elkaar te krijgen.
Wie er ook achter zitten en meegeholpen hebben ( vrijwilligers en het team van Marco ) ,,,,,, echt super bedankt voor deze leuke Fanclubdag.  
En dan * HIER * de link naar de foto's. ( Ik hoop dat het goed gaat )


 


Borsatobingo-avond
Wat een geweldige avond was het op de Borsato-Bingo. Ondanks dat ik niet echt heb mee gedaan aan de bingo,heb ik mij wel vermaakt met foto's maken.

Klik * HIER *     "Op vrijdag de 13e stap ik lachend op de fiets
En ik kan niet verder kijken dan vandaag"