Welkom
Gezellig dat je op mijn logje
bent, snuffel maar rond......
                   
 
Mooiste Fanmoment in mijn leven *erg Bijzonder*
         Interview met Marco 
               9-01-2010Vakantie Ibiza!!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Samen met Marco!!
 
    
         16 April @schiedam 
                       
Gastenboek


Mijn Trots!
 
Profiel
Naam: ingrid
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 lezertjes ;
en 1 gast lezertjes .
Happy 2009!!
Voor Marco,alle borsatologgers ,familie ,
vrienden en kennissen

Een hele fijne jaarwisseling en een

Happy 

    2009!!!
Schaatspret
Bij ons in het dorp is er voor het 2de jaar een schaatsbaan ,waar we vandaag een paar uurtjes zijn gaan schaatsen .
Nou ja schaatsen ik niet hoor ,ik ben van de foto's maken en de wc bezoekjes samen met de kids.
Erik schaatst met de kids en ze vonden het weer superleuk!
Daarna zijn we in een luchroom wat gaan eten en drinken met zijn 4tjes .

      
             
                        
                                            
                  

                               
Fijne kerst


      Fijne 

 Kerstdagen
De kerst is aangebroken ....
Het zal voor ons een hele andere kerst worden als dat we hadden gedacht ..we zullen gerrit deze dagen nog meer missen ,maar in gedachten is hij er bij !!

Vanavond gaan we met lieve vrienden en al onze kinderen gezellig kerstavond vieren ..lekker kletsen ...en tuttelen .
Morgen komt Lenie naar ons ..en 2de kerstdag komen ons marco en sandra naar ons ..Iedereen veel kerstplezier gewenst!
foto's tv debuut


In mijn ander logje  konden jullie al zien en lezen dat ik afgelopen zondag naar het glazen huis in Breda ben geweest en daar mijn tv debuut maakte.hihihi

Nu kreeg ik vandaag van carla nog wat foto 's door van dat moment ,de zus van carla was ook bij het glazen huis en maakte de foto's leuk he!!        
                               
             
Bieden op marco
Ik volg al een paar dagen de grote 3fm actie,afgelopen zondag ben ik ook bij het glazen huis geweest het was er superleuk.
Ze hebben ook een veilig ,waar je op verschillende dingen kunt bieden en het geld gaat naar het goede doel.
Nu zag ik dat je op marco kan bieden .
Het is een supergafe canvasdoek met handtekening ,het huidig bod is nu 455 euro..wie bied meer..
      
           *klik op de foto en je komt op de pagina*
Geen A & B ,maar wel C
Met A deed ik niet mee ,ik heb niet echt een intressant A kastje ,B doe ik zo ie zo niet aan mee ik heb wel mooie B's maar ben veel te pruts om dat aan jullie te laten zien ,maar toen ik zag dat er een C online was gekomen dacht ik ja die laat ik wel aan jullie zien!!

Mijn c-plek is bij ons in de woonkamer we hebben een speciaal c-kast ervoor gekocht ..Ja dit is onze computerplek een plek waar in het bijzonder ik toch wel heel wat uurtjes maak ..en jullie zien wel ook marco is bij onze c-plek te vinden ............

                 

We waren op tv!!
Zoals jullie weten is op 3fm de actie voor serieus request bezig.

Het glazen huis staat dit jaar in breda.
En dat is ongeveer 20 minuten van ons vandaan ,dus had ik afgesproken met carla om een keertje daar te gaan kijken .

Vanmiddag zijn we naar breda gegaan. Nadat ik carla had opgehaald vertrokken we naar breda.
                
Toen we op de grote markt aankwamen zagen we in de verte het huis al staan.
Het was er druk ,maar wat een gezellige sfeer.
We kwamen bij een meisje van 3fm aanlopen die elk uur een headline maakt voor tv
Nu vroeg ze of we allemaal houwdoe wilde zeggen en zwaaien als ze klaar was een beetje op de zin van piet paulusma ,echt leuk we kwamen op tv !!!
We zijn er een paar uurtjes geweest het was superleuk om het allemaal eens live mee te maken ,ik hoop dat ze veel geld op gaan halen..!

  
        Met het paarse sjaaltje ben ik achter mij is carla !!leuk he..!!
Erik had thuis de tv aangezet ,want ik had gebeld dat we op de grote markt aangekomen waren ..op een gegeven moment kreeg ik een sms van erik met de tekst houwdoe haha ..hij had ons op tv gezien en heeft snel een foto gemaakt met het fototoestel dat was echt heel grappig om je eigen nu op tv te zien ..
Onze knapperds!
Vlinder
Net als vele van jullie hebben we gisteren het witlicht concert op tv gekeken ...jammer d at het maar 1 x word uitgezonden onze videorecorder is stuk dus ik kon het niet opnemen ...

Maar wat heb ik genoten ..wat een mooi concert ..prachtig ..wat ben ik toch reuze blij dat ik het in maart ook nog 2x mee mag maken ..

Ook was ik heel erg ontroerd .want wat is VLINDER toch een prachtig nummer ..de muziek ,de tekst ..prachtig gewoon ...

Het witlichtuitje
Zondag 14 december was het zover ...met vele borsatologgers naar wit licht in Utrecht.De week ervoor had ik met nog 6 borsatologgers afgesproken om 14 december elkaar te treffen in Utrecht en dan samen een hapje te eten en dan naar de film te gaan.
Zondagmiddag om 14.00 vertrok mijn trein naar Utrecht ,na 1 keer overstappen in Den Bosch kwam ik om ongeveer kwart over 3 in Utrecht aan,waar ik al snel Renkske trefte.Na een tijdje hadden we mekaar allemaal gevonden en kon ons gezellig middagje beginnen.Renkske had gereseveerd bij een leuke pizzaria en de stemming zat er goed in .We hebben gezellig gekletst en elkaar allemaal wat beter leren kennen ,want we hadden mekaar allemaal nog nooit live gezien ,maar ik had het idee dat dat helemaal geen probleem was want het klikte gelijk !Na lekker gegeten te hebben bij de pizzaria zijn we op pad gegaan naar de bios ,waar we al enkele borsatologgers zagen staan.
Toen eenmaal iedereen erwas er we onze concertkaartjes aan sonja hadden gegeven konden we naar binnen ,iemand had een rode loper meegenomen die werd uitgerold en zo kondne ook wij allemaal over de rode loper ,superleuk bedacht!
In de bioscoopzaal zijn we op zoek gegaan naar een plekje ,bij onze stoelen lagen papierenzakdoekjes die sonja speciaal had laten maken leuk voor de verzameling!
En toen begon de film ..wauw wat een bijzondere mooie heftige film ,ik had hem voor de 14 nog niet gezien en ik hoorde al dat hij best heftig was ,nou op sommige momenten heb ik mijn handen voor mijn ogen gehad ik kon gewoon niet kijken zo heftig dat ik het vond .
Maar wat is het goed dat die film gemaakt is ,nu word je pas echt op de feiten gedrukt en zie je wat kindsoldaten allemaal meemaken ,en marco ik vind dat hij heel goed werk heeft geleverd petje af oor super zoals hij heeft geacteerd ! Na de film hebben we met alle borsatologgers nog een groepsfoto gemaakt ,wat echt superleuk was .
Ik vond het echt heel leuk en bijzonder dat ik deze film met al die borsatologgers heb mogen zien het geeft een speciaal gevoel om samen met de fanclub de film gezien te hebben .
We kregen na

afloop ook nog een filmposter van witlicht superleuk hij hangt nu op zolder bij ons tussen andere posters .
Na afloop zijn we weer met zijn 7-en op pad gegaan naar het station waar ieder weer met de trein of bus op pad naar huis ging .
Het was een superleuke middag avondje en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad met iedereen !!!!BEDANKT MEIDEN EN TOT SNEL X
  
"Luister naar je hart
Wanneer je mond de mijne kust"