Welkom
Gezellig dat je op mijn logje
bent, snuffel maar rond......
                   
 
Mooiste Fanmoment in mijn leven *erg Bijzonder*
         Interview met Marco 
               9-01-2010Vakantie Ibiza!!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Samen met Marco!!
 
    
         16 April @schiedam 
                       
Gastenboek


Mijn Trots!
 
Profiel
Naam: ingrid
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 lezertjes ;
en 1 gast lezertjes .
Rust zacht

Gisteren is geheel onverwacht  onze allerliefste vader,schoonvader en opa overleden .
Hij mocht maar 70 jaar worden en is overleden aan een hartstilstand .

Het is voor ons niet te begrijpen hoe dit kon gebeuren ..
          

                            LIEVE GERRIT,RUST ZACHT

Borsatoweblog verslavend??!
Dat het hebben van een borsatoweblogje verslafend is wist ik al ..zit geregeld in weblogjesland en maak zo nu en dan ook een logje ..
Maar volgens mij is er een verslaafde bijgekomen ..
de man van de weblogjes zelf ..onze eigen "marco""
Ik zie hem de laatste tijd heel vaak hier rondsnuffelen ..wat natuurlijk superleuk is ..wat zoals hij al op de fanclubdag vertelde vindt het de borsatoweblogjes superleuk!!
    

Dus marco heel veel logplezier!!!
Marco vitamientjes
Ja zo noem ik ze maar ..marcovitamientjes!!

Ik kan er weer tegen ,want de afgelopen 2 maanden hebben we toch veel marcovitamientjes mogen snuiven ..
Ben 3x naar het geweldige concert in het geldredome geweest en afgelopen zondag de fanclubdag, en in maart mag ik ook 2x naar antwerpen ..voor 1 avond had ik al kaartjes gekocht maar toch kreeg ik de geweldige actie van unive in de gaten en na heel wat sms-jes had ook ik 2 kaartjes gewonnen ..supergaaf!!

Mensen in mijn omgeving verklaren me wel voor gek zo van naar die borsato of daar komt ze weer aan weer naar marco ...gek..
Maar ik krijg energie ,kracht van marco en zijn muziek waardoor ik er weer tegenkan .
Heb helaas alle2 mijn ouders verloren en uit de muziek van marco haal ik heel veel kracht en steun .om door te gaan , wat me wel goed al gaat ,heb een hele lieve man ,geweldige kids lieve familie en vrienden ..dus ben heel blij met mijn leventje maar heb  zo nu en dan ff wat marcomientjes nodig !!

      
Wauw ,GEWONNEN!!!!
    
Wauw ..nie te geloven..!!

Maakte ik een paar uurtjes geleden een logje dat je kaartjes kan winnen voor marco in atnwerpen ..nu een paar uurtjes later ..ongeveer 20 sms-jes minder ..heb ik 2 kaartjes gewonnen voor 13 maart!!

Supergaaf ..had al kaartjes gekocht voor 21 maart in het goldvak ,nu mag ik nog een keertje gaan genieten ..!!

Unive en Marco bedankt voor deze actie !!
Win kaarten voor marco borsato in antwerpen
Unive heeft weer een actie waarmee je kaartjes kunt winnen voor een witlicht concert in antwerpen

klik op deze link en je komt op de pagina !!

       http://www.unive-antwerpen.nl/pages/home.aspx

   succes!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wat een superdag!!
Wat een superdag
was het ,de 2de keer dat ik gisteren naar de fanclubdag dag ging samen met mijn lieve schoonzusje sandra..!!

Om ongeveer 10uur was sandra bij mij en vertrokken we naar nijkerk

Om ongeveer half 12 kwamen we in nijkerk aan ,waar ik jojo buiten tegenkwam ..we zouden mekaar binnen wel weer treffen ,maar dit is helaas niet gebeurt we hebben mekaar niet meer gevonden ,jammer jolanda ...

De fanclubdag was superleuk !
We hebben echt genoten van alles ..de fanmomenten ,de belspelletjes ,de loterij  waar we helaas geen prijs in hadden ..en natuurlijk op zijn laatst het optreden van marco ..
Helaas geen foto met marco kunnen scoren maar wie weet komt het er ooit nog eens van ..je mag toch iets te wensen hebben ..,toch
Mooie foto's heb ik niet ..mijn fototoestel is echt op ..alle foto 's zijn wazig maar ik heb wel een filmpje en die is goed gelukt!
Ik wil Marco en zijn bandje ,iedereen van de fanclub bedanken voor de
superleuke dag die we hebben gehad!!!

Bijna weekend,joeppie!!!

Het weekend staat alweer bijna voor de deur ..en wat een leuk weekend ga ik te gemoet..!!


Zaterdag komt Sinterklaas weer aan in Nederland ..we zullen samen met de kids gekluisterd voor de buis zitten ...wat gaat het toch allemaal goedkomen ...we volgen sinds gisteren het sinterklaasjournaal ...superleuk ..maar ook weer superspannend ...
Zaterdag komen marco en sandra gezellig meekijken hoe dit gaat aflopen ..en dan ..dan is het zondag...

De fanclubdag....

Samen met sandra gaan ik naar nijkerk..en ga we er een gezellige dag van maken ...
                                      Tot zondag !!!

             

Op een slag verliefd!!
Het kriebelt ....


We zijn al heel veel jaartjes grote liefhebbers van cavia's !!

Ze zijn zo grappig en lief en vrolijk ..en hebben er al een hoop gehad ..
Onze bello is een paar maanden geleden overleden ..we vonden dit heel erg wat hij was al 8 jaar en hadden hem zelf nog voordat ons minke is geboren ..en nu hebben we het er steeds meer over dat het toch zulke leuke lieve beestjes zijn en dat het toch wel leuk is om weer een cavia te hebben ..maar dan gaan we voor 2 cavia's ..kunnen ze samen spelen in de kooi en heeft eigenlijk minke en thijn ieder zijn eigen cavia ..!!
Nu kwam ik op een hele leuke site terecht van een hele grote cavia liefhebster en die ook een opvangcentrum voor cavia's heeft ..
en daar zag ik ze TOTO en TOETIE ..zijn ze niet superlief ..


Heel wat bij te loggen
Na een paar weken niet gelogd te hebben ..is het nu weer tijd om weer wat te loggen.

GENOTEN heb ik van de witlicht concerten ,maar liefst 3x mocht ik naar het gelredome!!

   10 Oktober

Samen met wieneke ging ik het allereerste witlichtconcert meemaken ,via musiclub had ik goldkaartjes gewonnen supergaaf!!

Zo dichtbij is echt gaaf !
 17 Oktober

Samen met sandra mijnschoonzusje en een collega van sandra samen met zijn vrouw genoten we met zijn 4tjes van witlicht ,nu vanaf goede zitplaatsen waar we alles goed konden zien en marco best dichtbij ons voorbij kwam vliegen !18 Oktober

Samen met erik die voor de 1ste keer ook een concert van marco ging meemaken en mandy en eric was dit mijn laatste witlicht concert we hadden plaatsen op het veld ,we waren optijd binnen dus stonden best goed vooraan en hebben eensuperavond gehad!! en  wat is dat gaaf om marco boven je te zien vliegen ..het waren superconcerten en volgend jar in maart mag ik nog 1 keertje witlicht gaan meemaken en hebben we goldkaartjes!!

Op 18 oktober de dag dat we met eric en mandy naar witlicht gingen was ons dochtertje Minke jarig !!
ze werd 8 jaar ..s''morgens waren opa en oma haar komen feliciteren en heeft ze 8 kaarsjes uitgeblazen ..Ome marco en Tante sandra kwamen oppassen dit vonden minke en thijn superleuk en minke's verjaardag hebben we zondags gevierd ..maar dat viel best zwaar voor mij 3x naar marco en dan feesten ik was echt keimoei!!!
maar minke heeft een hele leuke verjaardag gehad en dat is het allerbelangrijkste!!Afgopen zondag ben ik samen met mijn collega's en isabel naar jan smit geweest in ahoy we gingen emt de bus heen en met de bus terug dit was supergezellig !!
Heb wel wat foto's gemaakt maar merk dat ons fototoestel zijn beste tijd heeft gehad ..dus binnenkort maar eens op pad naar een nieuwe ..morgen gaan ik weer naar jan smit dan in eindhoven vindt het jammer dat het 2x in en week is maar dit is natuurlijk gekomen naar zijn stemproblemen en het opnieuw indelen van zijn toer!! erik en ik gaan samen met vrienden en familie dus het zal wel weer gezellig gaan worden !!

Gisteren was het zover ..ik moest na het ziekenhuis ..begin dit jaar ben ik naar de dokter geweest want ik wilde van mijn moedervlekken in mijn gezicht af ..de moedervlekken lagen echt op mijn huid en ik was er eigenlijk wel klaar mee ..
Nu kon ik gisteren terecht in het ziekenhuis  ..na ongeveer een half jaar wachten ging het eindelijk gebeuren ..na eerst de verdoving te krijgen werden mijn 4 moedervlekken weggehaald ..ik heb nu een pleister op mijn wang en bij de andere 3 ziet het er best netjes uit dus hoop ik dat er snel een korstje opkomt en dan dat eraf gaat ...dan zie ik weer netjes hihih

Vandaag kreeg ik met de post de fanclubkaartjes binnen!!!
Wat zijn ze toch mooi gemaakt ..nog ongeveer anderhalve week en dan ga ik samen met mijn schoonzusje op naar nijkerk ..we hebben er zin in !!
        

Nou denk ik dat ik toch weer heel wat bijgelogd heb ..en zal zeggen tot de 16de!!!!

groetjes ingrid

hieronder nog wat vliegwerk van marco wat ik gefilmd heb 17 oktober 

"Dit is jouw moment                         
Dus ga nu maar staan                       "