Welkom
Gezellig dat je op mijn logje
bent, snuffel maar rond......
                   
 
Mooiste Fanmoment in mijn leven *erg Bijzonder*
         Interview met Marco 
               9-01-2010Vakantie Ibiza!!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Samen met Marco!!
 
    
         16 April @schiedam 
                       
Gastenboek


Mijn Trots!
 
Profiel
Naam: ingrid
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 lezertjes ;
en 1 gast lezertjes .
Voor Nathalie!
                    

                            Voor NAthalie ..

Speciaal voor jou , een hele dikke knuffel voor wie je bent en wat je allemaal voor marco en de fanclub doet !  
                         * Je bent een topper *

  

We gaan ook!!
Joeppie ..ik en ester gaan naar MARco& Friends!!

Vorig jaar  zouden we eigenlijk samen naar een concert van WItlicht gaan ,maar omdat het toen helemaal niet zo goed met me ging heb ik helaas af moeten zeggen , ester is toen samen met haar schoonzusje naar witlicht geweest!

Maar nu ....gaan we het helemaal goed maken !

Samen gaan we 21 oktober genieten van MArco & Friends!
We hebben zitplaatsen , Vak 122 Rij13 stoel 72-71

We hebben er reuze zin in !!!

               
Smile !
Tien maanden geleden is mijn schoonvader plotseling overleden hij is overleden aan een hartstilstand.
Dit was voor mij een hele grote klap ,en al het andere verdriet in mijn leven wat ik meegemaakt had kwam weer boven .Zo erg dat ik 2 weken bijna niet at ,5 kilo afgevallen was en om de haverklap huilend bij de dokter zat.De dokter schreef mijn mirthazapine voor ( een antidepresiva tablet) en hulp van een psycholoog. Nu na al die tijd kan ik zeggen dat het weer helemaal goed gaat met me!
Afgelopen vrijdag heb ik het laatste tabletje op ,was al aan het afbouwen slikte 1 tabletje per dag ,toen een half ,toen 1/4 van een tabletje en nu helemaal niks meer, vanmorgen heb ik mijn laatste bezoekje gehad aan de psycholoog , ..ik ben heel blij en keitrots op mijzelf!!

 
Basiq @ hmh top!
Net als vele van jullie heb ik genoten van basiq in concert !
Gistenmorgen begon om 11.30 mijn reisje naar almere ,eerst met de bus naar Tilburg ,waarna ik met de trein via Utrecht naar Almere reisde.

Om iets na 14.00 kwam ik aan in Almere ,waar naar eventjes wachten ook Hellen eraan kwam om me op te halen ,we zijn naar Hellens huis gegaan ..waarna ook Judith en Kelly kwamen.Na even wat gekletst en gedronken te hebben vertrokken we naar Amsterdam !
Om iets na 16.00 kwamen we aan bij de HMH waar al meer fans zaten ,voor mij was dit eigenlijk de 1ste keer dat ik zo vroeg ergens ben en moest toch wel een beetje wennen ,maar vond het reuze gezellig!Even na 19.00 ging de zaal open , het was rennen en ook wringen wat ik eigenlijk al helemaal niet gewend was ,maar we hadden met zijn allen toch een mooi plaatsje op de 4 de rij!
Om 20.00 begon het , eerst een optreden van Elize en daarna Chris zegers met zijn band , vond het wel aardig maar toen Nick en Simon


opkwamen was er een hele leuke gezellige sfeer en kon het feestje beginnen ,  ik vind Nick en Simon leuk had ze eigenlijk nog nooit gezien ,maar vond ze superleuk!
Na hun optreden werd er nog van alles klaargemaakt voor het optreden van Marco ..de klanken van Witlicht begon ,kreeg er kippevel van ..en daar was tie ..MARCO!!


Het was supergaaf!!
Ik heb genoten van het begin tot het einde , super om er bij te mogen zijn!!Na afloop wilden we kijken of we marco nog uit konden zwaaien en liepen naar de garage waar hij uit zou komen rijden .
Na eventjes wachten kwamen er wat bandleden naar buiten en niet veel later ging de garage deur weer open en daar was Marco .
In plaats van de auto in te gaan , kwam hij naar zijn fans toe , vond dit heel bijzonder dat hij na alles wat er speelt toch even tijd maakt voor zijn fans er ontstonden ook wat fotomomentjes voor sommige fans .
Op een gegeven moment vond Armondo dat het klaar was en dat ze naar huis zouden gaan .Ik ging een beetje aan de zijkant staan , en marco kwam langs gelopen , stopte even keek me aan , en daar stond ik en zei niks ..dommerik ..durfde niet eens om een foto'tje te vragen ..
hoop dat ik de volgende keer toch meer spraakzamer zal zijn ..hihiDe man van Hellen kwam ons halen , ik ,kelly en Judith bleven gezellig een nachtje logeren bij hellen .
Het was heel gezellig ,bij Hellen is het altijd gezellig , dus het werd laat ,tegen 3en lagen we op bed , kelly en judith hebben nog uren liggen kletsen en geinen ,maar ik had mijn oogjes gesloten ..tegen 9en werd ik wakker , we hebben met zijn allen gezellig ontbeten en rond 1en zouden we de trein weer hebben ,op het station aangekomen kwam ik erachet dat mijn pinpas nog bij hellen lag ,dus haalde de trein niet meer  jammer maar toch ook wel dom van mij om niet eerst goed te kijken of ik alles heb als ik wegga ,nu kon ik dus niet gezellig met judith reizen naar utrecht ,maar moest over amsterdam utrecht den bosch naar tilburg ..maar was op zich nog best redelijk thuis .,na een klein beetje vertraging ..Meiden bedankt voor het gezellige weekendje!
hieronder nog wat mooie foto's van marco!
  

             

             

             
Derek = bijzonder!
Afgelopen zaterdag ben ik samen met  Patricia ,Renske ,Hellen , Elja , Kelly en de stiefmoeder van Kelly  en Anita naar derek oglivie geweest .

Om half 12 had ik de trein naar breukelen waar Elja en Renske me oppikt en we samen naar amsterdam reden naar de theaterfabriek.
Om 14.30 was iedereen er ( hellen stond in de file maar had het gelukkig net op tijd gehaald!) en kon de show beginnen .
Ik ben nog nooit bij derek geweest dus wist ook niet goed wat ik moest verwachten , spannend vond ik het wel .!
Hij kwam op met het liedje van Michael Jackson "can you feel it"..we moesten goed klappen zodat er veel energie los kwam in de zaal.
Na een praatje begon derek met zijn show.
Ik vind het zo indrukwekkend wat hij allemaal weet en kan ..en ben er van overtuigd dat  derek  echt is en een heel bijzondere gave heeft!!
Eventjes schok ik ..er waren 2 mensen doorgekomen bij derek een man en vrouw ..dacht gelijk  o, het zal toch niet waar zijn dat dat mijn lieve ouders waren ,maar helaas ze waren het niet .!
Ik ben heel blij dat ik bij een show van derek ben geweest en ook ben ik niet teleurgesteld dat er niemand voor mij kwam ..het is goed zo ..derek vertelde dat niet iedereen doorkomt bij hem , en ook niet door wil komen meestal komen ze door als ze denken dat je dat nodig hebt om je gerust te stellen ..
Na de show hebben we nog gezellig met zijn allen gegeten en gekletst ..de bediende die onze toetjes kwma brengen ,maakte een grapje noemde een andere naam als dat het was ,dus ik keek gelijk op de menukaart en zei ja maar dat was het niet ..haha grapje ,, ja daar zat ik dan met een mond vol tanden .we moesten er flink om lachen .

Meiden bedankt voor de gezellige , indrukwekkende middag  X
Stralend !
Gisterenmiddag kwamen ons marco en sandra op visite ..

Het was heel gezellig ,hebben lekker gekletst ,frietjes gegeten en foto's van vroeger bekeken .
Net voor ze weg gingen vroeg ik of in met sandra op de foto mocht.

Vind het toch wel heel leuk om een foto te hebben met je schoonzus die zwanger is van een tweeling ..! en ben natuurlijk ook heel trots dat alles zo supergoed gaat!

Natuurlijk heb ik ook ons marco en sandra samen op de foto gezet ..ze stralen allebei mooi he!


Avondje uit
Gisterenavond ben ik met mijn vriendinnetjes op pad geweest.
Rond 18.00 heb ik wieneke opgehaald en zijn we naar breda gereden .
Daar aangekomen zagen we diana als staan en niet veel later kwam ook yvonne eraan.

We zijn eerst even naar de bioscoop gelopen om te kijken welke film er allemaal draaide ,we wilden eerst een hapje gaan eten en daarna naar de film.
Na gekeken te hebben is onze keuze gevallen op funny people , alvast kaartjes gekocht en toen zijn we breda ingelopen op zoek naar een leuk eettentje .
We belanden in een gezellig eettentje waarvan ik de naam weer vergeten ben ..oeps ..
Ik bestelde een lekkere maaltijdsalade met stukjes kip, gamba's ,ananas en watermeloen .
Het was superlekker ..we bestelde nog een nagerecht met verschillende soorten ijs en vers fruit.
Rond 22.00 waren we klaar en dat kwam mooi uit want de film begon om 22.00 uur .Over de film kan ik heel kort zijn ,waardeloos! We vonden er alle4 helemaal niks aan , het enigste waar ze het over hadden , was sex ,scheten laten en elke 5 seconde werd wel het woordje fuck gezegd ,maar ja ..
Ondanks de film was het een geslaagd avondje uit!
Collecteweek!
Vanaf maandag 7 september tot zaterdag 12 september is het weer collecteweek voor de kankerbestrijding .

Dit jaar is het voor de 8e keer dat ik collecteer , ik heb 3 straatjes hier bij ons in de week .
De kinderen zijn nu al wat groter en lopen ook met me mee..

       Geven jullie deze week ook aan de kankerbestrijding ?? 
lieve pap ..

Lieve pap,

Vandaag ben je jarig ,je zou 61 jaar geworden zijn ...  Lieve pap ...ik mis je  

Blij met mijn opgepimpte log!
Nadat ik mijn 1ste foto met marco had gekregen ,wilde ik graag mijn log oppimpen en dan natuurlijk graag de foto met marco bovenin mijn header.Maar ik ben helemaal niet thuis in fotobewerkingsprogramma's dus twittterde ik welke programma ik het beste kon gebruiken .
Ik kreeg van WILMA reactie ,stuurde haar een mailtje  .Ik kreeg weer een mailtje terug als ik er niet uit zo komen Frenk wel een leuke header vvoor me wilde maken .Ik wist dat het heel ingewikkeld was om zo'n header te maken en wist eigenlijk al dat het me niet zou lukken  dus vroeg of frenk hem voor me wilden maken .Vanmiddag kreeg ik een mail met 4 leuke headers , en deze is het geworden
superblij ben ik ermee...   !!!! Wilma  en Frenk bedankt!!!!

"Oud en afgedankt
Slijt hij zijn tijd met dromen"