Welkom
Gezellig dat je op mijn logje
bent, snuffel maar rond......
                   
 
Mooiste Fanmoment in mijn leven *erg Bijzonder*
         Interview met Marco 
               9-01-2010Vakantie Ibiza!!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Samen met Marco!!
 
    
         16 April @schiedam 
                       
Gastenboek


Mijn Trots!
 
Profiel
Naam: ingrid
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 lezertjes ;
en 4 gast lezertjes .
In een lijstje ..
Zoals velen andere van jullie mocht ik ook op de foto met marco !
De foto is genomen tijdens de filmpremiere van the silent army in utrecht.
Deze foto is mijn allereerste foto met marco en ik ben er eerlijk gezegd reuze blij mee ..eigenlijk zo blij dat ik de foto heb af laten drukken en in een lijstje gedaan heb .
De foto staat op onze dressoir samen bij  foto's van mijn ouders .
Of de foto er voor altijd blijft staan dat weet ik niet maar tot nu toe vind ik dat hij daar leuk staat   : )...  ... .!

     
Ik mis je ...
      

                   Mama  , soms zijn er van die dagen dat ik je zo mis.....
Dagje Efteling

Gisteren zijn we een heerlijk dagje naar de Efteling geweest!!

Rond 14.00 uur vertrokken we richting de efteling ,kaartjes hadden we gespaart bij de ah..dus hoefde niet meer in de rij..omdat we later vertrokken konden we niet meer op het terrein zelf parkeren ..zo druk..dat we in een straat voor de efteling parkeerde ..we konden door de ingang vlakbij de python ..dit scheelde ons een parkeermunt ..Ons middagje /avondje kon beginnen !

We hebben een heerlijke dag gehad ,het was superweer en de efteling was tot middernacht open ,de kids vonden het geweldig!
tijdens deze zomeravonden treden er ook artiesten op deze avond kwam tim ex zanger van di-rect ,gordon , en alain clark!

Tim hebben we niet gezien ,gordon hoefde we niet te zien ..maar alian clark hebben we wel gezien ..het was een superleuk en goed optreden ,wat helemaal speciaal was dat zijn vader er ook was om samen het liedje Father en Friend te zingen ..het was een Topdagje!!

           

             

            

            

            

            

The silent army @ utrecht

Wat was het een indrukwekkende avond ..ben er nu nog stil van ..

 

Net als vele ging ook ik naar utrecht voor The silent army.
Samen met Renske ,Hellen ,Shirley en k3lly ging ik naar utrecht ,waar we met nelleke ,saskia en nelleke's en saskia's zus ( sorrie even de namen kwijt ) gezellig gingen eten . Na het eten zijn we naar de zaal gegaan en zochten onze plekken op . Ik zat gezellig bij Ellen ,Nelleke en haar zus ..Ellen nog heel erg bedankt voor je kaartje!!!!
Na een kort introductiepraatje van Jean en Marco begon de film.
Ik zat gelijk helemaal in de film van begin tot eind heeft het me aangegrepen  Ik vond deze film heftiger moest ook af en toe even me handen voor me ogen doen .Sommige scene's vind ik echt heel erg heftig en dan te bedenken dat het gewoon realiteit is .Echt heel erg vind ik dat. Ik was er gewoon stil van en dat ben ik heel de avond wel gebleven ..stil ..onder de indruk van alles !
Na de film was er een fotomomentje met marco ..het was warm ,druk ..eigenlijk niet te doen voor marco maar heb echt respect voor hem dat hij alles gewoon laat gebeuren en ik ben eigenlijk stiekum ook heel blij dat marco het liet gebeuren want ik heb mijn 1ste foto samen met Marco!!! !! En ben er superblij mee!!
Dus Marco Bedankt ,en Nathalie bedankt dat je de foto hebt gemaakt voor mij!
 Ik vond het weer heel bijzonder dat ik deze avond mee mocht maken .
 

Leuke week voor de boeg!
Ik heb een hele leuke week voor de boeg!!

*Deze week natuurlijk ook werken ,12 uurtjes werk ik per week in het   
bejaardenhuis als interieurverzorgster vind het heel leuk om te doen ..beetje poetsen en gezellig kletsen met de bewoners en collega's ..
* Woensdag gezellig op pad met sandra mijn schoonzus en de kids ...
ze krijgen van ons een leuke mobiel voor in de box ,en onze kids hebben nog wat spulletjes nodig voor school,minke mag die nacht bij ome marco en tante sandra logeren ..
* Donderdag eerst s'morgens nog werken tot 1 uur en daarna ..op naar utrecht ..waar ik sávonds met een hoop andere borsatovriendinnen en  borsatologgers samen met MARCO naar de film The silent Army ga kijken..
* Ik mag logeren bij Hellen !!
* Wat ik ook heel leuk vind is dat ik Marco weer zie ..Ik heb hem eigenlijk alleen nog maar echt meegemaakt tijdens concerten en de fcd ..dus toch weer leuk om hem eens mee te maken in de bios .
*Mag van donderdag op vrijdag gezellig logeren bij Hellen ,mijn logeerkoffer staat al klaar hiih..
     

Leuke week he...!!!

Tot donderdag in Utrecht.......
Jane gezocht ??!
Volgende week is bij het bij ons weer zomerpspelen ,5 dagen plezier voor de kids!
Elke groep heeft een thema waar een heel verhaal aanvast zit .
Nu heeft minke als thema jungle ..en nu leek het me leuk om een jane -jurkje te maken ..maar hoe dat weet ik dus nog niet precies??

Wie van jullie heeft er ideen?

bedankt !
Nu al een trotse tante!
Mijn broer en schoonzusje zijn zwanger ,ik heb er al eens meer een logje aangewijd!

Het gaat allemaal supergoed ,ze zijn nu alweer over de helft ..wat gaat het eigenlijk toch allemaal snel.!

De kindjes worden verwacht 16 december ..dat duurt nog even ,maar voor je het weet is het zover ..
Op de foto hierboven met de leuke tekst Ten minste houdbaar tot 16 december is mijn schoonzusje ..een geweldig leuke buikband die ze van een vriendin heeft gehad!

Een paar weekjes geleden hebben ze de 20 weken echo gehad ,waar alles in orde was ,superblij zijn we dat alles goed gaat!
Nu kun je tegenwoordig ook een 3/4 d echo laten maken ,dat was toen ik zwanger was van minke en thijn nog helemaal niet zo bekend , maar nu gaan heel veel aanstaande ouders een 3/4 d echo laten maken , ze nemen dan echt een kijkje in je buik !
Gisteren hebben Marco en Sandra ook een 3/4 d echo laten maken ,het was heel leuk geweest sandra heeft dik 3 kwartier gelegen dus ze hebben al lekker lang hun kindjes kunnen bewonderen , het grappige was dat 1 kindje met het gezichtje /ruggetje tegen de buik van sandra lag ,dus konden ze het hoofdje niet goed zien ,zegt de mevrowud ide de echo deed wil je even gaan staan en springen ,dan kan gaat het kindje bewegen en draait zich mischienn wel om ,echt lachen ... het heeft geholpen want zo konden ze het kindje toch goed zien . Ze hebben een dvd van ongeveer een half uurtje en foto's ..
Ik als aanstaande tante / peettante van baby'tje 1 wilde natuurlijk ook wat foto's ..echt supermooi en duidelijk !
De 1ste 2 foto's is baby'tje 1 dus ons petekindje ,foto 3 is baby'tje 2  en de laatste foto zijn saampjes ..kei mooi om dit te zien ..
We zijn nu allemaal al superblij en supertrots op "onze "twins

Zonnebloemen!!

We zijn op vakantie geweest in De vendee ..het mooie stukje van Frankrijk aan de Atlantische kust.
In dit gebied liggen ook vele zonnebloemvelden.Ik wist gelijk toen ik die zonnebloemvelden had gezien ,hier wil ik mooie foto's maken .In de 2de week van onze vakantie gingen we op zoek naar een mooi zonnebloemveld.Er waren al een paar velden waar de bloemen er maar slapjes bij stonden of dit nu door de zon kwam of dat de bloemen gewoon uitgebloeid waren ik weet het niet .We reden een stukje verder en daar zagen we hele mooie zonnebloemen bloeien .We parkeerden de auto staken de weg over en maakten deze mooie foto's!

  
  

Joeppie , ook ik ga!!
Op vakantie kreeg ik een sms-je van Hellen of ik zin had om mee te gaan naar the silent army donderdag 20 augustus waar ook marco bij aanwezig zou zijn..Dit klinkt superleuk!!
Hellen zou proberen aan een kaartje te komen voor mij..dit lukte niet ..helaas ..ik had me eigen er bij neergelegd dat ik er niet bij kon zijn ..Maar die lieve Hellen starte een logje voor me en kleine linde als er nog mensen zijn die kaartje over hadden om aan mij en kleine linde te denken .
Zo kreeg ik een mail van Ellen dat ze misschien een kaartje over zou hebben ,maar dit was nog niet zeker..even afwachten dus ..Nu kreeg ik gisteren een mail van Ellen met het bericht dat ze een kaartje over voor me had JOEPPIE!!
Ik mag ook naar de film !!En wat ook leuk is dat ik bij Hellen mag logeren !! Ik heb nu al zin in !!

Ellen en Hellen bedankt!!!
Jullie zijn lief!!

  
*Update *Vakantie fotoboek maken?
Terug van een heerlijke vakantie en dan heb je natuurlijk superveel leuke foto's gemaakt !
Nu wil ik eigenlijk een leuk fotoboek maken ,maar weet eigenlijk niet via wie??
Wie heeft er tips voor me op welke site  je hele leuke vakantieboeken kan maken ??

Bedankt !!!

* Heb gekozen voor albelli!!
Was leuk om zelf een fotoboek samen te stellen ben benieuwd naar het resultaat!
"Steeds als ik haast verdrinken zou
Dan klampte ik me vast aan jou"