Welkom
Gezellig dat je op mijn logje
bent, snuffel maar rond......
                   
 
Mooiste Fanmoment in mijn leven *erg Bijzonder*
         Interview met Marco 
               9-01-2010Vakantie Ibiza!!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Samen met Marco!!
 
    
         16 April @schiedam 
                       
Gastenboek


Mijn Trots!
 
Profiel
Naam: ingrid
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 lezertjes ;
en 2 gast lezertjes .
Ik zuig vacuum..!!!
Een paar jaar geleden heb ik fanatiek gesport en was ook heel blij met het resultaat...heb na de bevalling van mijn kids toch best wel een buikje overgehouden en wilde daar vanaf..Ik weet dat het nooit helemaal plat gaat worden ,maar als er wat meer " model " ik komt ben ik tevrede!!
Dit was ik ook maar nu ik al een tijdje gestopt ben met sporten ben ik toch weer wat uit model gegroeid ....
En ben sinds vandaag weer gaan sporten ik wil weer wat meer terug in model .....maar wat moest ik gaan doen ..een goede week geleden kreeg ik een kaart in de bus ..een nieuwe sportschool kwam in het dorp ..waar ze ook de vacu step hebben ..ehh dacht ik dat is precies iets voor mij..de vetverbrander voor billen ,buik en benen ...dat is iets voor mij ...het is best prijzig maar ik heb het er voor over om dan weer wat van mijn onzekerheid af te komen ..en nog fijnder in mijn vel te zitten..
Heb vanmorgen een proefles gehad ..en ik ga het doen ..het is ff flink aan de gang 20 behandelingen dus bijna elke dag een half uurtje steppen ..maar ik heb er zin in...en na de behandelingen ga ik elke week een avondje sporten daarbij de sportschool...


Behoort u ook tot de 80% van de vrouwen die ondanks regelmatig sporten en gezond eten wel overal afvalt, alleen niet bij billen, Buik en Benen. Is dat niet om moedeloos van te worden?

Wij maken daar een eind aan met de Vacu Step, een modern staaltje techniek dat gebruikt wordt om in de kortst mogelijke tijd de omvang van de billen, Buik en Benen te verminderen.

Bij de Vacu Step stapt u met uw onderlichaam in een vacuŁmcabine. Door de onderdruk wordt de bloedsomloop in uw huid geactiveerd en aanzienlijk gestimuleerd. Dit effect versterken we door middel van een soort wandelbeweging die u maakt. Door de verbeterde bloedsomloop worden de afvalstoffen uit uw lichaam afgevoerd met als resultaat dat de vetcellen in omvang aanzienlijk afnemen en cellulitis (sinaasappelhuid) zichtbaar vermindert.

De oefening duurt slechts 30 minuten en is absoluut niet zwaar. Bij aanvang wordt een kuur van 20 Vacu Step trainingen aanbevolen voor een optimaal en zichtbaar resultaat. U zal verbaasd zijn welke resultaten u binnen enkele weken al bereikt.

Hello,Goodbye

Een van mijn favoriete tv programma is hello goodbye..
Vindt het zo mooi ,ontroerend en vindt joris een geweldige presentator..
Nu was ik wat aan het internetten en kwam op de hyves van joris uit ,hem gelijk als vriendje gevraagd..en zag een leuk filmpje op zijn hyves staan ..een kijkje achter de schermen van het programma ...

Marja en Bianca suc6..!!
Ik ben een paar maandjes beheerder geweest van de hyve van marco's bandje ..maar nu heb ik het overgedragen aan de marja en bianca..ze hebben de hyve al heel leuk opgepimpt ...dus bedankt marja en bianca voor het overnemen en heel veel suc6!!!

en iedereen meld je aan bij de hyve..
††††††††††††††††
†††††††††††††††††††††††††††††borsatoband.hyves.nl/
Wie wil???!!!!

Ik heb er al eens meer een logje over gemaakt ,en nu weer eentje ..
wienkske.borsatoweblog.nl/log.php
WIE WIL DE NIEUWE BEHEERDER WORDEN VAN DE HYVES ...
............................MARCO"S BANDJE???..........................

Ik ben er ongevraagd beheerder van geworden ,wat ik natuurlijk heel leuk vindt maar ik volg het bandje van marco niet zo..en volgens mij zijn er wel andere mensen die hun volgen..laat het me weten..
††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† bedankt.!! groetjes ingrid..

We hebben het gehaald!!
We hebben het gehaald!!!

Afgelopen vrijdag was de laatste dag van de avond4daagse !

En we hebben het gehaald!!
Ik en minke hebben medaille
nr 4 gehad ,en erik en thijn medaille nummer 1...

We zijn weer supertrots op onze kids ...4 avondjes 5 kilometer lopen is toch best wel wat..
Overdag naar school ,dan uit school even spelen eten en weer op pad en dan natuurlijk savonds veel later op bed en dan toch weer (heel moe)uit bed om weer naar school te gaan ..
Maar ze hebben het gehaald ,onze kanjers ..
en wij zelf hebben ook wel een schouderklopje verdiend hihihi


1ste jaar voorbij..
Net als vele andere is het vandaag ook precies een jaar geleden dat ik mijn 1ste logje schreef...
Nu een jaar later ben ik nog steeds blij met mijn logje...
Ik sta in de top 100 van meest gelezen logje's ..er zijn al meer dan 16.000 bezoekers op mijn logje geweest..dit vindt ik heel leuk ..ik log de ene keer meer als de andere is maar net hoe het op dat moment is..geen tijd ,geen zin ,,of gewoon te druk met andere dingen ,,dus soms reageer ik veel bij mede logjesmensen en de andere keer niet ..maar kom toch wel 1x per dag hier op de borsatoweblog en hoop nog lang te mogen loggen...
Leuke marco actie,doe mee!!
Win een Meet & Greet met Marco!


Natuurlijk heb jij de single Wit Licht al in huis, maar wellicht wil je overwegen aan de download actie mee te doen! Wanneer jij deze week Wit Licht download via onderstaande link, dan kom je in aanmerking voor twee kaartjes voor de Golden Circle van maandag 13 oktober, inclusief twee keer post van Marco in aanloop naar de show en als klap op de vuurpijl een Meet & Greet met Marco!

ik heb natuurlijk de single gedownload ,en nu maar hopen of marco terug op 1 komt ..en er zit een leuk prijsje aanvast ..dus wie weet??
avond4daagse..
Het is weer zover...............de avond4daagse!!
Vanaf vanavond gaan we weer van start ,4 dagen langs 5 kilometer lopen..
Ik loop samen met de klas van minke mee ,ik en minke lopen dit jaar alweer voor de 4de keer.
Onze thijn loopt voor de 1ste keer mee samen met erik loopt hij met thijn zijn klas mee..
Vindt het altijd heel gezellig maar ook weer blij als het dan vrijdagavond is en het voorbij is ,het is toch vermoeiend ..de kids eerst heel de dag naar school,wij werken ..en dan savonds nog 5 kilometer lopen ..maar dat mag de pret niet drukken ...we gaan er tegen aan....
De weerverwchtingen zijn goed .,ach zolang het maar droog blijft..!
..komt een vrouw bij de dokter....
gisterenavond†aan het boek begonnen ,wat vinden jullie van het boek?
††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
Stijn en Carmen behoren tot de hip, healthy and wealthy. Ze hebben beiden een eigen
bedrijf en zijn de trotse ouders van de eenjarige Luna. Aan geld en vrienden geen gebrek. Ze leven als God in Amsterdam. Totdat bij de mooie en optimistische Carmen borstkanker wordt geconstateerd. Op slag verandert hun wereld in een rollercoaster-rit langs artsen en ziekenhuizen. De hedonistische Stijn gaat trouw mee naar Carmens chemokuren en bestralingen, maar stort zich 's avonds in het nachtleven en op de vrouwen van Amsterdam, Miami en Breda.
Komt een vrouw bij de dokter is het schaamteloze verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft. Rauw, ontroerend, en steeds met humor. Een stijl die net als de diagnose als een mokerslag aankomt.
Komt een vrouw bij de dokter laat zien hoe je ůůk ziek kunt zijn. Tegelijkertijd is het een ode aan de liefde.
Raymond van de Klundert (1964), kortweg Kluun, verloor zijn vrouw op 36-jarige leeftijd aan kanker. Hij gaf zich een halfjaar over aan het nachtleven van Amsterdam en Ibiza, verkocht vervolgens zijn bedrijf en vertrok met dochter Eva (3) naar AustraliŽ
marco,maar dan anders
was wat aan het rond neuzen op you tube en kwam dit filmpje tegen van een koor die een borsatomedley zingt ..ik vindt het mooi..

†††
"Elke keer als je me aankijkt
Denk ik deze blik hoort niet bij jou"