Welkom
Gezellig dat je op mijn logje
bent, snuffel maar rond......
                   
 
Mooiste Fanmoment in mijn leven *erg Bijzonder*
         Interview met Marco 
               9-01-2010Vakantie Ibiza!!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Samen met Marco!!
 
    
         16 April @schiedam 
                       
Gastenboek


Mijn Trots!
 
Profiel
Naam: ingrid
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 lezertjes ;
en 1 gast lezertjes .
TrosEftelingLedendag
Wij zijn lid van de Tros. We hebben geen abonnee op de Troskompas, maar we zijn wel lid van de grootste familie van Nederland.
Het kost 6 euro per jaar en 1x per jaar hebben ze een ledendag.
Dit jaar zou de ledendag op de Efteling zijn. De Efteling is hier echt maar 10 minuten vandaan, en de intree van deze TrosLedenDag  was 10 euro per persoon. Ik belde naar de Tros om kaartjes te bestellen, stond 50 minuten in de wacht maar had mijn kaartjes.
Afgelopen zondag was het zover! We hebben een keileuke, gezellige dag gehad het zonnetje werkte ook heel goed mee!
We hebben natuurlijk foto's gemaakt erg leuk samen met Pardoes en nog veel meer...alleen helaas eenmaal thuis drukte thijn per ongeluk op het verkeerde knopje en oeps alles weg ..ik baalde als een stekker, totdat ik via twitter hoorde dat er een programma'tje was om verwijderde foto's terug te halen, het programma'tje heet recuva erg handig. Snel gedownload en gelukkig we hebben de foto's weer terug.
Helaas niet allemaal want sommige foto's waren alweer overscheven door andere foto's . Maar gelukkig zit de herinnering goed in onze hoofdjes!Gepimpt!
In mijn vorig logje schreef ik dat ik niet zoveel inspiratie had om te loggen, plaatste een leuke foto van mezelf met de Jan en dat was het.

Ik log niet om de reactie's vind het leuk als ik ze krijg maar maak een logje omdat IK dat leuk vind.,leuk ! Op een gegeven moment kreeg ik een mail dat ik een reactie had op mijn logje, leuk! totdat ik zag van wie hij was van MARCO!!
Daar word je toch gelijk helemaal vrolijk en blij van en zat dus te stuiteren op mijn stoel!!

Nog even en dan is het mei dan mag ik 2 keer genieten van Marco!
Ga 1x in het sportpaleis samen met Erik, en ga 1x naar het geldredome samen met Minke!
Dit word Minke's 1ste grote concert we hebben er superveel zinin!
We gaan natuurlijk met de auto over de snelweg, ben nu echt van mijn snelwegangst af! Ben zo trots op mezelf!!

Hier op logland is ook veel veranderd, de weblog is vernieuwd en Borsato.nl  zo leuk dat ik nu toch geregeld op logland kom en dacht ik ga mijn logje weer eens oppimpen en neem me voor om zo nu en dan een logje te gaan plaatsen!

Op bol.com is er weer een leuke actie bezig om een meet &greet te winnen met Marco ! Erg leuk! De kans is klein dat ik hem zal winnen, maar vind het leuk om mee te doen.
De locatie waar Marco zingt is op Ibiza, waar ik 2 jaar geleden samen met Wieneke ben geweest en geweldige vakantie heb gehad!

De foto is gemaakt op een klein knus strandje en wat is er nou mooier genietend in de zon op dat strandje en Marco  die zo DICHTBIJ  voor mij staat de zingen...(Laat mij maar dromen..) Vind je het leuk om op mij te stemmen
klik dan op de foto! ...Dank je wel!!

    Ook de Jan!
 ...Veel inspiratie om te loggen heb ik niet op dit moment.
Maar zag overal leuke blije foto's verschijnen hier in logland en twitter  over Janfotos'.Dat ik ook met jullie deze foto wil delen.
                      Ook ik heb de Jan en ben er blij mee!
                   Wat een mooie-gafe-stoere-sexy foto's !
                     
      
"Jij bent altijd zo dichtbij
De engel van mijn hart ben jij"