Welkom
Gezellig dat je op mijn logje
bent, snuffel maar rond......
                   
 
Mooiste Fanmoment in mijn leven *erg Bijzonder*
         Interview met Marco 
               9-01-2010Vakantie Ibiza!!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Samen met Marco!!
 
    
         16 April @schiedam 
                       
Gastenboek


Mijn Trots!
 
Profiel
Naam: ingrid
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 lezertjes ;
en 1 gast lezertjes .
ff pronken :-)
 

              Renske                              Gijs  
Waarom?
Kreeg net een mailtje van een tante van me ..ze was in foto's aan het kijken en kwam een foto tegen van mij moeder en nog 3 andere tante's van me ..De foto is gemaakt toen mij tante 21 werd .
Ons mam was toen 32 jaar ..Ik ben keiblij met de foto ..ze is de 2de van links ze zit te praten tegen mij andere tante..
Maar ik denk ook waarom ..waarom ..waarom mag ze hier niet meer zijn samen met ons pap wat zouden ze blij zijn geweest met de gezinnetjes van ons marco en mij ! Maar ik weet zeker dat ze samen met ons pap op een mooie wolk zit en ons toekijken ! !
theedate in arnhem !

Een aantal maanden geleden had ik het idee om samen met borsato vriendinntjes een hig tea te gaan doen ..Omdat we allemaal door heel nederland wonen kwamen we uit in arnhem !
Gisteren was het zover om half 12 vertrok ik met de trein naar arhem en even na half 1 kwam ik aan op het station ..snel naar het toilet want daar was ik wel aan toe ..ik kwam van het toilet af en kwam gelijk saskia tegen ..ik sms de ellen die was er ook bijna en na nog een paar minutjes later waren we compleet om naar dudok te gaan .
Daar aangekomen zagen we dat hellen -renske -nelleke -marietta er al waren en zeiden elkaar gedag en schoven gezellig aan .
Het was supergezellig en we kletsten aan een stuk door ..er werd over van alles gepraat en natuurlijk ook over mij belevenis ..het interview ..ik heb er niet te veel over verteld ze lezen het allemaal wel in de tifosi hihih
De tijd vloog voorbij en voor we er erg in hadden was het weer tijd om naar huis te gaan ..
Lieve meiden heel erg bedankt voor de leuke middag wat mij betreft mag het snel weer een keertje over !
Ik had natuulijk mij fototoestel meegenomen maar wat bleek het memorystickje zat er niet in DOM ..DOm ..dus heb van de foto's die ik ontvangen heb een leuke collage gemaakt !

Beste vriendjes ..
           We hebben 2  hele leuke gezellige kinderen ..

Ze zijn 9 en (bijna) 7 jaar ..Ze kunnen het samen heel goed vinden ..soms hebben ze ook weleens ruzie ..kibbelen samen ..en kunnen niks van elkaar hebben ..maar als ik kijk naar toen ik en mijn broer jong waren ..was het bij ons ook weleens wat..maar als 1 van de 2 uit logeren mocht hadden we heimwee ..we konden niet zonder elkaar en soms niet met elkaar ..toen allebei onze ouders overleden waren ging ik bij goede vrieden van mij ouders wonen en mijn broer bij een oom en tante van ons.
Iets waarvan ik nu zeg ...ze hadden ons NOOIT uit elkaar moeten halen ..we waren als het ware een beetje vervreemd van elkaar ..maar nu is dat gelukkig weer helemaal goed !! en zijn we de beste maatjes!!
En onze kids zijn ook de beste maatjes ze vond ik van de week op het buropapier van minke een heel leuk lief zinnetje wat thijn voor haar had gescheven ...
     

Komt een vrouw bij de dokter
Het boek er komt een vrouw bij de dokter heb ik een paar jaar geleden gelezen ..heb mijn allerliefste moeder ..verloren aan kanker, dus wist voordat ik het boek ging lezen dat het heftig zou zijn, en dat was het ook!

Toen bekend werd dat het boek verfilmd zou gaan worden dacht ik daar ga ik niet heen! De film kwam uit hoorde en zag er veel van op de televisie en besloot dat ik hem toch wilde gaan zien .
Gisterenavond ben ik samen met een vriendin naar de film geweest en ik kan zeggen ik ben er behoorlijk van slag van !
Het verhaal is  heel heftig , dat stijn vreemgaat keur ik niet goed maar ik kan me er iets bij voorstellen dat hij dat deed maar gelukkig niet het verhaal van mijn moeder . Ons mam had veel buikpijn en bleek kiste op haar eierstokken te hebben en  wat later bleek dat ze baarmoederhalskanker had.
Behandelingen volgden maar helaas het was uitgezaaid ..botkanker !
Ons mam  is ongeveer een half jaar ziek geweest en toen overleed ze.
Ik was 15 had net een jaar van te voren mijn vader verloren aan een hersenbloeding en zelf ik de puberteit dus kan zeggen dat ik geen makkelijk kind was. Van veel dingen ben ik samen met mijn broer weggehouden ..stel dat ik het nu op deze leeftijd meegemaakt had het heel anders was als toen ik 15 was .
De film heeft behoorlijk wat indruk achtergelaten en ik kon hem goed volgend totdat carmen echt ziek werd en besluit euthanasie te plegen .
Het afscheid met haar dochtertje volgt en dan komt alles bij me boven ..dat ik en mijn broer een dag voor het overleden afscheid nemen van ons mam en dat is behoorlijk heftig .
Mijn moeder heeft geen euthanasie gepleegd maar na het zien van de film kan ik zeggen dat ik het snap dat mensen tot zo'n beslissing komen ....zoziek ..zoerg ..zoheftig !
Maar wat bij mij zo zeer doet is dat mijn moeder ook zo ziek is geweest en wat ze allemaal wel mee heeft moeten maken ,dat maakt me zo verdrietig........................................................................................en dan ook wel wat rust vind dat ze nu ergens hoog boven in de hemel is en rust heeft samen met ons pap! .  Maar missen doe ik ons pap en mam nog elke dag

          
Nog even nagenieten
   
                              
   

   
Marco's mugshot

Zaterdag tijdens het interview had ik een leuk kado'tje voor hem!
Een leuke koffiemok en lekkere koffiekoekjes!
Hij vond het zo leuk ,Nathalie moest er gelijk foto's van maken en Marco zo een keertje een mugshot maken met een van de gemaakte foto's!

Net kijk ik even op twitter zie dat Marco een nieuwe mugshot heeft geplaatst en jawel .....de foto met de mok !
Marco keileuk dat je dit gedaan hebt !!

   

het interview - het verslag
Zaterdag 9 januari was het zover !!
Het interview met Marco die ik de afgelopen fanclubdag had gewonnen !
Ik zit ook op twitter en wat mij opviel is dat Marco het altijd over koffie heeft , en ik toch al wel ingedachten had om hem een klein kadotje te geven ,kwam ik al snel op een leuk kado'tje , na wat gezocht te hebben op internet kwam ik een keileuke mok tegen met de tekst voor de grootste koffiejunk! dat werd hem , ik kocht hele lekkere koekjes erbij koffieleutjes en mijn kadotje was kompleet !

Ik had gelijk dezelfde dag dat ik het leuke kado won in mijn hoofd als ik nu iemand mee mag nemen wil ik graag mijn schoonzusje meenemen , ze is ook marcofan ,en al 2x met me meegeweest naar een fanclubdag en meerdere concerten dus ik wist dat ik haar er erg blij mee zou maken !De afgelopen dagen werd er gesproken over het weer , de dag van het inteview zou bar en boos zijn op de weg, dus was daar Jan de vader van Sandra die graag voor ons wilde rijden dit vonden we superlief! We besloten om op tijd te vertrekken je weet maar nooit met het weer maar het viel reuze mee , het ging zo goed op de weg dat we een uurtje te vroeg aankwamen bij het eetcafe 'tje en we daar buiten al een porche zagen staan ..ja Marco was er al !
We liepen naar binnen waar Nathalie naar ons toegelopen kwam want marco was in gesprek met nog andere mensen , we konden wat drinken bestellen en zouden gehaald worden als marco klaar was met de andere mensen en het interview zou kunnen beginnnen , vond het zelf niet zo erg dat we tevroeg waren kon ik even aan het idee wennen dat marco nu toch wel heel dicht in de buurt was ( ja vond het namelijk toch ook wel spannend ).En toen was het moment daar dat Nathalie ons kwam halen en we naar het tafeltje gingen ,ik mocht naast Marco zitten en Sandra en Jan kwamen er natuurlijk ook gezellig bij zitten !
Voordat het interview begon gaf ik hem mijn kadotje ,maar ik was zo snel met het kado geven dat sandra niet optijd was met de foto's maken dat het even opnieuw mocht hihi had ik zomaar wel 3 extra kusjes te pakken ihhi .Over het interview ga ik niet te veel zeggen, jullie lezen het straks allemaal in de tifosi ..na ongeveer een uur met marco aan tafel te hebben gezeten was het voorbij !
Ik vond het heel leuk om meegemaakt te hebben , en ik hoop dat marco het ook leuk gevonden heeft .Marco vond de mok zo leuk dat hij het uitpakte en er mee op de foto ging .Er werden natuurlijk nog meer foto's gemaakt en Nathalie heeft ook nog foto's die ze me binnekort doormailt .Het was tijd Marco moest weg hij ging naar de andere fans die de duikinstructie hadden gewonnen .


We zeiden gedag  Sandra en ik moesten nog even naar het toilet voordat we weer anderhalf uur terug reden .
Maar wat zag ik toen ik van het toilet afkwam < marco had zijn kado vergeten ..ja dat kan natuurlijk niet !! en ik smsde nathalie dat hij het vergeten was en we het wel achter de bar zouden leggen .
De serveersters zeiden tegen ons dat marco niet vaak daar komt dus kwamen we met het idee dat we het kado toch maar beter naar marco konden gaan brengen ;-)..Ze vertelden ons waar het zwembad was en we gingen ernaar toe ! We zagen buiten Marco's auto al staan en gingen naar binnen ,dit kon niet wat de deur was opslot .We zijn naar de bar van de sporthal gelopen en het uitgelegd en de man achter de bar vertelden ons dat hij het voor ons ging regelen dat we naar binnen konden .2 jongens kwamen even om het hoekje kijken en liepen weer weg..Eventjes later kwamen ze terug ..de man van de bar had verteld dat er fans buiten stonden ..( ze dachten dat er heel veel fans buiten stonden maar sandra en ik waren het maar ). We mochten naar binnen waar marco ons zag en zwaaide dat we naar binnen mochten komen .
Inmiddels had ik een smsje terug gekregen van Nathalie dat marco het al in de gaten had dat hij zijn mok was vergeten en dat hij die op ging halen maar ja dat hoefde niet meer want we brachten hem al hihi!
Nog heel eventjes snel marco gedag gezegd en toen zijn we gegaan .
Marco vertelde dat hij nog wel een mugshot ging maken met de mok ..dus wie weet kom ik hem binnenkort wel tegen .
Het was een onvergetelijke dag ..ik ben blij dat ik dit mee heb mogen maken !! MARCO EN NATHALIE BEDANKT !!


Het interview

Op de fanclubdag had ik een hele leuke prijs gewonnen marco interviewen voor de tifosi ! en vandaag was het zover !

Het was superleuk !
Het verslag zal ik nog een keertje maken ,krijg nog foto's van nathalie maar deze foto wil ik al even plaatsen 


     

    Marco en Nathalie ,bedankt dat ik dit mocht meemaken
       Sandra bedankt voor het meegaan en Jan voor het rijden !!

weer even een foto'tje !
Het gaat keigoed met Renske en Gijs !

Ze zijn 10 weken tevroeg geboren ,11 oktober 2009 -,de uitgerekende datum zou zijn 16 december op de verjaardag van ons marco!

Deze foto is afgelopen zondag gemaakt !

Het zijn echt knappers en jullie zien het he ..ze groeien keigoed!!

"Steek de handen in elkaar, want dan staan we sterk
Nee, we kijken niet, we gaan aan het werk"