Welkomsttekst

Welkom op ons logje, we hopen dat jullie het leuk vinden laat gerust een reactie achter, en bekijk ook eens onze fotoalbums

Agenda
12 april 2012 Oma jarig

eind april weer naar Texel toe
begin mei begint het camping seizoen weer

11 mei  2012 onze trouwdag (17 jaar)Mijn laatste reacties
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Profiel
Naam: Mariska van Dijk
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Friend{s} ;
en 1 gast Friend{s} .
Zoeken
Archief
E-mail alert
Gastenboek


Jah ik weet het het is geen Marco maar dit is speciaal voor mijn lieve mannetje die Tessa zo tof vind !!!

Laten jullie een berichtje voor ons achter in ons Gastenboek ???
Speciale Rood uitvoering van Marco
Onderstaand de link naar de kur van de speciale uitvoering van Rood van Marco door de 4 friese paarden en hun berijders.

http://youtu.be/b06OX8WIhFc

Wat vinden jullie hiervan ??

Echt super toch

Misschien leuk als Marco ergens moet optreden om de meiden ook te vragen hahaha

Mariska
Dressuurproef op ROOD van Marco
Op zaterdag 24 maart 2012 werd in Werkhoven de nieuwe locatie van Ruitervereniging
"De veldruiters" geopend.
Het was echt schitterend weer en iedereen had er zin in.
Al weken voor de opening waren ze bij familie de Jong druk in de weer om voor 'n spectaculaire act te zorgen.

Weekend !!!
Jah ik heb alweer weekend !!!

sorry voor degene die nog moeten werken, maar ik moet het huishouden doen en dat is ook werken.
Morgenochtend gaat hier ook gewoon de wekker om zeven uur en dan om kwart over zevn gaan we eruit en rond tien voor half negen de kids naar school brengen.
Dan is er voor mij eerst even lekkere ontspanning in de vorm van paard rijden en om 12 uur haal ik de kinderen uit school en gaan we een broodje eten. Om vijf over een de jongens weer naar school brengen en dan nog wat in huis doen. Om kwart over drie de jongens weer ophalen en dan naar huis even wat drinken en dan alweer met het eten beginnen want er moet weer optijd gegeten worden. Om tien over vijf gaan we weer naar het zwembad want om half zes moeten onze mannen in het water liggen. Daarna moet papa les geven en dan om zeven uur gaan we aankleden en op naar het gemeente huis om onze ID kaarten op te halen. Dus zoals jullie zien hebben wij een druk dagje morgen.

Hoe ziet jullie dag er morgen uit ???
Het Blok
Geweldig !!!

Het Blok is weer begonnen !!!

Heerlijk om weer iedere week te kijken hoe ze elkaar het bloed onder de nagels vandaan halen en te kijken hoe mensen een appartement maken.
Soms kun je nog eens leuke ideŽn opdoen met zulke programma's.

Ga lekker kijken,

Jullie ook ???
Afzwemmen !!!!
Yes !!!!!!

Mijn kleine/grote mannen mogen op 27 maart afzwemmen voor hun B diploma !!!!
Ik ben echt super trots op mijn mannetjes.
Mijn mannetjes hebben in december vorig jaar hun A diploma gehaald en mogen nu aan het eind van deze maand al afzwemmen voor hun B diploma.†
Weekje ziek......... buikgriep
Vorige week zondag voelde ik met niet zo heel erg lekker steeds had ik vreselijke kramp in mijn buik en was ik echt een beetje beroerd. Ik heb mezelf in mijn kleren gehesen en we zijn na het eten naar stal gereden ik had zaterdag avond een smsje van Jeannette gekregen dat ik zondags geen stallen hoefde te mesten want ze zouden al om zeven uur smorgens thuis zijn. We zijn even gaan kijken en net voor we er waren zei ik tegen Albert rijd maar even bij mijn ouders langs want ik moet zo echt naar de wc. Nou dat was maar goed ook want ik had dus een vreselijke diaree. Nadat we op stal waren geweest zijn we gauw Jeffrey gaan ophalen in Lelystad en zijn we daarna naar huis gegaan. Ik voelde me echt niet lekker en ben even op de bank gaan slapen. Albert heeft ondertussen met de jongens gegeten en ik heb er niets van meegekregen zo diep was ik in slaap. Zondag nacht was het dan ook echt bal. Ik werd wakker midden in de nacht en voelde me niet lekker ik ben naar de wc gegaan en het kwam er echt aan alle kanten uit. Wat voelde ik me beroerd zeg. Dus je begrijpt ik ben niet gaan werken ik heb lekker in mijn bed geleggen en heb na regelmatige wc bezoeken lekker uitgeziekt. Mijn week bestond uit slapen de wc bezoeken en weer slapen. Wel goed voor de lijn ook al was dit niet echt meer nodig gezien ik al 15 kilo kwijt ben maar toch.
Heerlijk dagje ......
Mijn man en ik zijn samen een dagje naar Amsterdam geweest.
Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar we hebben besloten dat we dit in iedergeval 1 keer per jaar gaan doen samen een dagje weg. We hebben Wouter rond half tien naar mijn ouders gebracht en zijn daarna naar Weesp gereden met de auto.
Daar hebben we de auto op het parkeerterrein gezet en zijn we met de trein verder gegaan naar Amsterdam. Daar aangekomen hebben we voor ? 7,00 een kaartje gekocht voor de tram, metro en bus zodat we de gehele dag onbeperkt in en uit konden stappen. Echt een aanrader want het is ideaal je hoeft nergens op te letten alleen je pasje voor de scanner houden bij het in en uitstappen en klaar is kees. We zijn eerst naar de Albert Kuijp markt gegaan en hebben daar gezellig rond gelopen het weer zat niet echt mee maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben halverwege in een tentje wat gedronken en zijn toen weer verder gegaan even een heerlijk vet frietje eten met een dikke vette klodder mayo (ik kon het niet laten) en toen op weg met de tram naar de†PC Hoofdstraat.
Je moet er toch geweest zijn als je in Amsterdam bent toch !!?? Ik heb er zelfs nog wat gekocht ( in de opruiming hoor ). Helaas geen bekende mensen gezien wel een hoop beveiliging in de winkels (lekker winkelen zeg met die beveiliging op je lippen). Daarna hebben we onze tocht voort gezet naar Madame Toussaud. Dit vond ik gezien de entreeprijs echt heel erg tegen vallen a nog geen anderhalf uur stonden we al weer buiten. Verder hebben we nog wat rond geshopt en een lekker hapje gegeten in een restaurantje vlak bij de Dam. Rond een uurtje of zeven zijn we terug gegaan naar de trein en zijn we naar huis gereden. Wouter was nog bij mijn ouders en die hebben we daar opgehaald. Jeffrey hebben we zondag weer opgehaald bij Albert zijn broer in Lelystad en die had het echt heel leuk gehad dus die wil nog wel een keertje logeren. Echt heerlijk zo een dagje met zijn tweetjes.
Voetbalplaatjes

De actie met de voetbalplaatjes heeft wat voeten in de aarde,
zie het maar eens voor elkaar te krijgen om 271 plaatjes in 6 weken te verzamel voor je kids. Het is een hele prestatie om dit voor elkaar te krijgen en om maar steeds te ruilen met andere mensen via internet. Sommige mensen zijn zelfs zo brutaal om er geld voor te vragen nou dat vind ik toch echt een schande. Je betaald er toch ook niet voor bij de AH waarom moet jer er dan geld aan verdienen door de plaatjes op internet te zetten en er geld voor te vragen hier heb ik echt mijn ?????? bij zeg. Maar zoon lief mag trots zijn op zijn moeder want ik heb net 2 mailtjes verstuurt naar mensen met wie ik dan kan ruilen voor de laatste plaatjes. Ik ben benieuwd wanneer ik weer een mailtje terug krijg. Wat zal mijn mannetje blij zijn als zijn boek vol is. Je moet er wat voor over hebben maar dan heb je ook wat. (jah nog ruim 200 dubbele in ons bezit) hahaha dus als er nog mensen op de log zijn die nog plaatjes nodig hebben reageer dan even op mijn log dan kan ik je misschien gelukkig maken met jullie laatste plaatjes.

Dagje Amsterdam
Morgen gaat Wouter een dagje naar mijn ouders toe, en zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn andere log is Jeffrey bij Albert zijn broer aan het logeren.

Hier wilden wij toch even van gaan genieten en dat gaan we dan ook voor het eerst in zes jaar tijd doen door een dagje volledig zonder kinderen naar Amsterdam te gaan.

We willen even naar de Albert Kuip toe en we willen even door de PC hoofdstraat lopen om te kijken of we nog leuke bekende nederlanders zien. En we willen natuurlijk naar Madam Tussauds toe.

Aan het einde van de dag gaan we†ergens met zijn tweetjes een hapje eten.†† Dus morgen even lekker niet letten op de lijn maar gewoon ordinair lekker genieten met mijn lieve man. Ik heb er zin in.
"Ik loop bijna over van de aandacht om me heen
Maar als ik wil heb ik het bed voor mij alleen"