Kalender
Oktober 2018
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Gefeliciteerd!
Lang zal ie leven! Lang zal ie leven! (En dat is hem geraaien ook) Hieperdepieperdepiep hoeraaaa voor onze lieve Marco!

De enige man die het voor elkaar krijgt dat ik terugkeer op m’n weblog en een logje uit m’n mouw schud. Het is lang geleden dat ik hier was en ik moet zeggen het inloggen ging ook niet helemaal vlekkeloos meer. Na lang piekeren en een keer of 36 proberen wist ik dan eindelijk mijn wachtwoord weer en kon ik eindelijk mijn creatieve brein op deze log loslaten.
En nu? Nu staar ik al een tijdje naar een vrij leeg scherm. Want wat ik ook wil zeggen, het komt eigenlijk allemaal op hetzelfde neer. Dus daar komt ie! Hou je vast! Mijn boodschap voor Marco:

Lieve Marco,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een heerlijke dag hebt met je gezin en eigenlijk wil ik gewoon dat je er minstens nog zoveel jaar aan vast plakt. Zullen we dat afspreken?

Geniet van je dag!

Veel liefs,
Kim


Ik ben er klaar voor
Hallo!

Jullie heb al weer even niks van mij gehoord en dat terwijl ik toch beloofd had om regelmatig te loggen. Mijn excuses daarvoor!
Ik zag het oproepje van de fanclub en dacht daar moet ik aan mee doen!
Want ja ook ik ben al helemaal klaar voor de Symphonica in Rosso concerten!
Ik tel al maandenlang de nachtjes en nu het zo heel dichtbij komt heb ik enorm de kriebels. Ik heb er zo'n zin in! Ik kan gewoon bijna niet meer wachten hihi.

Natuurlijk heb ik ook een outfit en die zal ik jullie dan ook even showen.
Komt ie:Ik heb nu toch niet gelijk verraden wie ik ben he?! 

Groetjes van the mystery guest!
 
In de schijnwerper!

Hallo allemaal!
Als je als mystery guest in de schijnwerper staat dan is het de hoogste tijd om weer eens iets van je te laten horen. Dus daar ben ik weer!
In mijn vorige logje gaf ik een aantal hints prijs en er is door jullie al behoorlijk gespeculeerd. Ik heb erg moeten lachen om jullie reacties, wat een nieuwsgierige mensen zijn er hier in logland! Ik heb al veel namen gehoord maar of de juiste daar al tussen zit verklap ik nog niet. Spannend he! 
Ik zal jullie wel iets meer over mezelf vertellen. Ik ben tussen de 25 en de 45 jaar oud en ik woon in Nederland. Mijn hobby's zijn dus onder andere Marco Borsato en ik ben wat dat betreft een enorme verzamelmuts. Ik heb  dan ook in de loop der jaren een flinke verzameling aan MB spullen bij elkaar gespaard. Een aantal items hebben in het Borsato museum gestaan op de fanclubdag dit jaar. Net als jullie heb ik overigens genoten van het fanclubweekend dit jaar. Ik ben blijven overnachten in de Ampt van Nijkerk en zowel de bingo als de fanclubdag zelf vond ik een feestje om mee te maken! Als vrijwilliger die dag heb ik veel mensen blij kunnen maken en dat was ontzettend leuk om te doen. Dus wie weet hebben wij elkaar toen wel gezien!  

Groetjes, 
The mystery guest 

 
Terug van weggeweest

Hallo allemaal!

Daar ben ik dan weer! Terug van heel lang weg geweest! :-)
Enkele jaren geleden was loggen één van mijn wekelijkse bezigheden maar langzaam en beetje bij beetje werd het minder. Social Media kan ik lekker als de schuldige aanwijzen want Facebook, Twitter en Instagram, ik vond het allemaal even leuk en een foto en een kort berichtje was zo gepiept.

Maar daar was dan toch kortgeleden het baanbrekende nieuws, Borsatoweblog is mobiel! Ja en daar was mijn interesse dus gewekt, want loggen op je mobiel, ja daar had ik wel oren naar!
En zo geschiedde dus dat ik de stof van mijn logje afblies, ik wonderbaarlijk genoeg nog in één keer wist in te loggen en ik dus gewoon dit logje aan het typen ben. Op mijn mobiel dus wel te verstaan.

Maar nu vragen jullie je dus vast af  wie ik ben. Ik zal jullie een hint geven. Ik ben al jaaarenlang fan van Marco. Oké dat is dus een flauwe hint. Ik begin opnieuw: Zoals ik dus als zei ben ik al jaaaaren fan van Marco en ik ga zo vaak en zo veel als mogelijk is. Het zou dus zomaar zo kunnen zijn dat je me vast wel eens gezien hebt. Hoewel ik eigenlijk helemaal niet zo groot van stuk ben. ;-) Begin deze maand heb ik bijvoorbeeld nog genoten van Marco en band in Lokeren en ook in Curaçao was ik er bij.

Als laatste aanknopingspunt kan ik jullie nog vertellen dat ik een vrouw ben. Aangezien Marco maar weinig vrouwelijke fans heeft weten jullie nu vast gelijk wie ik ben toch? *ahum* hihi
Oké, genoeg hints van mijn kant. Ik ben benieuwd of jullie een idee hebben wie ik ben :-)

Groetjes,
the mystery guest. 

"Wat een figuur
Hé, fijne vent!"