Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog. zwaaien.gif
TMOP staat voor Tijgertje Met OlifantenPoten, omdat ik iets met tijgers heb en naar verluid als een olifant door de ruimte stap. Wil je een reactie achterlaten, dan kan dat in mijn gastenboekje. Ik lees graag je berichtje. lezen.gif
Mijn gastenboek!
Mijn lijfspreuk
Bezoekers
Op dit moment is er 1 kattenbelletje ;
en 1 gast kattenbelletje .
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Schijnwerper
Ik had niet verwacht dat ik in de schijnwerper geplaatst zou worden door Marco, maar het is wel gebeurd...

Zie hier het logje.
WVDW (week 38 2012)
Waar iedereen van ons wel over droomt is ook voor mij werkelijkheid geworden.
Ik heb een TOF (mb_lief)
WEBLOG VAN DE WEEK filmpje ontvangen van Marco!


Klik hier voor mijn filmpje!

Natuurlijk kon ik het bijna niet geloven... Zeker, omdat oud-collega's van mij al een keer een grap met mij hadden uitgehaald met een nepkaart van Marco. In mijn filmpje verwijst Marco hierna. Ik heb toen van hem een echte en hele lieve kaart gehad. En nu dit TOP FILMPJE!!!!
(hyper)(hyper)(hyper)(hyper)
Zie hier mijn logje van Weblog van de Week (klik hier)
-en mijn tegeltje-
En voor een verkorte terugblik op de 'nepkaart' zie hier mijn samenvattend logje van de bizarre maand mei waarin alles gebeurde... (klik hier)

En natuurlijk als afsluiter stond het in de nieuwsbrief van oktober (klik hier)

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
smileys
Nadat ik nu terug in mijn werk kom na een burn out heb ik zelf een systeem ontwikkeld om te kunnen aangeven hoe het gaat met mijn gesteldheid. Dat wil zeggen of ik ruimte heb qua tijd, maar ook met hoe ik het voel en aankan met alles wat nu en in de toekomst als ik weer wel volledig terug ben. Het systeem wordt tot mijn verbazing goed ontvangen. Ik heb al een paar mensen die jaloers zijn. En mijn coache die ik van mijn werk heb is ook laaiend enthausiast.Groene smiley: het gaat goed
Oranje smiley: het gaat minder, ik krijg beginnende klachten dat het even minder gaat en ik niet meer druk nu erbij kan hebben
Rode smiley: help! het is helemaal mis. Ik trek het niet en raak overprikkeld.
Mijn weblog op laag pitje tot uitgestorven
Zoals jullie kunnen zien log ik al tijden niet meer. Ik heb er geen tijd meer voor. Veel te druk met werk (werk al 2 jaar meer dan 1FTE functie terwijl ik wel enkel een 1FTE baan heb).

Daarnaast is het minder aantrekkelijk meer voor mij om überhaupt nog te loggen, omdat mijn logjes toch niet meer gelezen worden of niet gereageerd. Een reisverslag naar Sint-Petersburg of Mallorca blijkt ook niet meer in de smaak te vallen bij de huidige populatie van loggers die er nu nog zijn. Er zijn vele bekende gestop en zeker voor mij nieuwe onbekende personen gekomen.

En nu word ik ook ineens geconfronteerd met veranderende voorwaarden van de site waar ik bijna al mijn logfoto's heb staan. Die heeft zonder medeweten en informeren vooraf het verboden om foto's extern te plaatsten zoals deze log. Gezien bovenstaande ben ik ook niet meer gemotiveerd en is het niet reëel dat ik al mijn oude logjes ga aanpassen. Laat staan dat iemand het interresseert. Ik moet nu eerst tijd zien te vinden om mijn foto's en enkele foto daar nu veilig te stellen voor ze mijn account überhaupt blokkeren.

Mensen die mijn foto's en eventuele verslagen van uitjes wel intressant vinden, die vinden me wel op Facebook zoals de meeste hier ook vertrokken zijn.
Silly overleden
Up-date

De eerste gedachten dat ze niet geleden zou hebben en een natuurlijke dood is gestorven blijken onterecht. Getuigen hebben gezien dat ze kreupel naar huis liep. En alles wijst erop dat ze door iets is aangereden en dat ze intern is doodgebloed.
Gastenboek
Welkom op mijn weblogje.
Wil je iets kwijt of heb je leuke tips voor mij om mijn logje leuk vorm te geven (en hoe dat dan kan)... Plaats ze hier.
"En ik vraag me af waarom ik doe wat ik nu doe
Maar het antwoord op de vraag komt niet van mij"