Welkomsttekst

Hoi allemaal, welkom op mijn weblog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Tineke Vos
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Foto album
Zoeken
E-mail alert
Mijn laatste reacties
Gehad
Ik heb iets heel bijzonders kado gehad voor mijn verjaardag gister wat ik graag met jullie wil delen.
Huis te koop
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.392829720784532.91298.100001725220692&type=1&l=bb7b70849d

Hoi allemaal,

Mijn huis staat al een poosje te koop. Zou iedereen bovenstaande link willen doorsturen aan zoveel mogelijk mensen? 

Dit huis is te vinden op Funda, Spaarbankstraat 29 in Kampen

Alvast bedankt!!!!!
Gehad
Ik was gister jarig en ik heb iets heel bijzonders gehad wat ik met jullie wil delen.
Lente
Goedemorgen allemaal,

Heb even mijn weblog weer een passend uiterlijk gegeven, ziet er gezellig uit nu (al zeg ik het zelf hahahaha) de winter was leuk en ik heb er van genoten, maar heb nu wel weer zin in de lente en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel mooi weer.

dus zonnetje kom maar op, ik ben er klaar voor!!!!
Marco 20 jaar in het vak
Lieve, lieve Marco,

Vandaag is een gedenkwaardige dag!! Precies 20 JAAR in het vak,


VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!

Ik hoop dat er nog minimaal 20 jaar bijkomen, want net als een hoop andere fans geniet ik enorm van je muziek.

Een hele fijne dag gewenst en tot ziens in het westerpark op 9 juli!!

Heel veel liefs,

Tineke
Nieuwtje
Hoi allemaal,

Het is een tijd geleden dat ik een logje heb geschreven. Wel dat had een reden, Ik heb namelijk sinds 13 februari een vriend!!!!!!!!! Dat vergt redelijk wat van mijn vrije tijd (hij woont best een eindje weg), vooral in het weekend (niet dat ik dat erg vind overigens)! Vandaar dat ik minder tijd besteed aan iedereen hier!!! Sorry daarvoor, maar ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben. Hij is trouwens geen Marco fan, das dan wel weer een beetje jammer, maar goed..........ik ben daarentegen weer niet zo'n fan van zijn muzieksmaak!!!!!
fotoshoot met marco
Kom tijdens het loggen veel mensen tegen die graag die fotoshoot met marco willen winnen. Wel ik wil even kwijt dat ik dat dus niet wil!!! Jaja jullie lezen het goed, ik wil hem niet winnen!!! (en dat is geen geintje!!!) Voel me namelijk absoluut niet thuis voor de camera, dus...... Zelfs niet als het Marco is die de foto's maakt en met wie je de hele dag op pad gaat.

Dus lieve marco, mocht je dit lezen: Je mag mij overslaan, want ik wil niet winnen! Vind je ook vast niet erg zijn nog zat leuke, lieve, schattige en humoristische logjes over om uit te kiezen!!!!!

p.s. zo bijzonder is mijn weblog overigens ook niet, ben al veel leukere tegengekomen! die van de charlies angels bijvoorbeeld, ziet er stoer uit meiden!
hyves
Het moet me toch effe van het hart. Het allerleukste van internet is toch wel dit, je kunt weer in contact komen met oude klasgenoten en vrienden van vroeger en daarbij kun je een hoop nieuwe mensen leren kennen. Wat dat betreft voel ik me hier erg welkom!! Bedankt daarvoor!!!

SNEEUW!!!
Hier (in kampen) ligt inmiddels 8 CM EN HET SNEEUWT NOG STEEDS!!!! Geweldig!!! Heb vanochtend samen met verschillende buurkinderen (kleine en grote)een grote sneeuwpop gemaakt. Ik voel me zelf ook net weer 10 jaar oud en daar heb ik geen eens cosmetische chirurgie voor nodig, alleen maar een beetje sneeuw!!!! 
Ik ben heel benieuwd naar hoe het in de rest van nederland is...... dus kom maar op met die reacties!!!!!!
Kan helaas geen foto op internet zetten, want mijn digitale camera is in de zomervakantie gejat en ik heb nog geen andere.
Mijn eigen weblog
Ja ja daar ben ik dan met mijn eigen weblog. Ik ben niet zo handig met computers, sterker nog tot vorige week dinsdag had ik er niet eens 1.......als enige in nederland geloof ik!!! Ik ben nog wel aan het zoeken hoe dit allemaal werkt, maar ja alle begin is moeilijk he! Verder vind ik dit dus nu al helemaal leuk, en ben dus nu al verslaafd aan chatten, loggen etc..... dat beloofd dus wat voor de komende tijd.......
"Jij kan de zon laten schijnen
Want je loopt langs en de wolken verdwijnen"