Marco's Choice
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!

Kijk gezellig even rond,
Plaats een reactie,
of zet even wat in m'n gastenboek,
alles mag!xxxx Teuntje

Teuntje Photography
It's me!
 
 
Gastenboek
Gastenboek
Family

Kenia
6 maanden
genieten
straatkinderen
geweldige ervaring

 
 
 

Zuid-Afrika
 4,5 maand
september 2012 - januari -2013
stage lopen
GENIETEN

 
 

Bij Marco op het podium!
Ik zal je nooit vergeten..
Rust zacht lieve Guus..
filmpje bungee Frankrijk
Foto album
Profiel
Naam: Teuntje
Leeftijd: 27 jaar
Uitgebreid profiel
Volleybal

eeuwige liefde
filmpjes
Marco Borsato - Dochters


Marco Borsato - Omdat je bij me blijft   (let niet op het filmpje maar op het prachtige lied!!)


Marco Borsato - Vogelvrij


Marco Borsato - Dat ben jij
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail alert
Mijn warme kerstkaart!
Het feest van het jaar!
Het is voorbij,
Het is over,
De cruella's en dalmatiërs zijn weer normale meiden,
al 1,5e week zelfs
en ik vind het nog steeds jammer, ik baal nog steeds.. ik heb zo giga genoten!!
CARNAVAL, of hoe ze het hier zeggen: VASTELAOVEND!De donderdag en de vrijdag heb ik al beschreven hier, een fantastisch begin...

dag 2: 
Zaterdag: Hier begon het echt, om 10:30 gezellig met z'n allen ontbijten, en daarna naar de Roetsj! Op het schouwburgplein staat een grote glijbaan, met eronder een ijskoud bad. Degenee die wil, mag daar vanaf Roetsjen. Maar daarnaast zijn er ook steeds live optredens, en gewoon heel, heel erg veel gezelligheid! Tot een uurtje op 5 zijn we daar geweest, om daarna samen pizza te eten! 's Avonds weer terug, en in de foyer van de Schouwburg een mooi feestje gemaakt. 


  

 dag 2.
Zondag: de meeste van m'n vriendinnen gingen 's avonds pas, maar dat was voor mij toch echt te laat, haha! Rond een uur of 2 stond ik al weer in het dorp, naar de kinderoptocht te kijken. Daarna door naar een kroeg, samen met mam, pap, m'n zus en een aantal mensen uit de buurt, super leuk! Tot half 9 daar geweest, en daarna lekker naar de Turk om te eten. M'n vriendinnen waren er ondertussen ook dus daar kon ik mooi bij aansluiten, en weer tot een uurtje of 2 uit m'n dak gegaan!

 dag 3.
Maandag: de dag van de optocht. Normaal lopen we altijd mee, dit jaar helaas niet.. Dus dan maar de optocht gaan kijken hè! Ik moet zeggen, vond er niet zo veel aan.. het duurt echt heeeel erg lang, en dat is nog wel het grootste probleem.. ongeveer 3 uur daar langs de kant van de weg staan, terwijl ik weet dat meelopen zooo veel leuker is. Dus ik weet wel waar ik volgend jaar weer te vinden ben ! We zijn daarna wel gezellig met z'n allen bij een vriendin macaroni gaan eten, even iets gezonds! En natuurlijk weer terug naar het dorp, en weer heerlijk feesten! Ik hou er van, de hele tijd carnavalsmuziek, lekker vrolijk, gezellig, leuk en de meeste liedjes zijn ook echt Venrayse liedjes (het is echt Limburgs carnaval dus, en niet zoals in Brabant vaak alleen maar après ski muziek.. ze hebben ook geen één Nederlands liedje gespeeld daar in de foyer)

  


dag 4.
Dinsdag: de laatste dag alweer, balen! M'n vriendinnen gingen allemaal naar Cuijk naar de kroegentocht, maar ik zag er toch echt meer in om lekker in Venray te blijven. Er was boerenbruiloft, en ik kende de boerebruidegom, en mam en pap zouden daar ook de hele dag te vinden zijn, zij zelfs al vanaf 8:30 uur, vond ik toch net iets te vroeg . Om 12 uur ben ik aangesloten toen de kinderboerebruiloft was, dat zijn namelijk kinderen van mam d'r school! Deze keer niet in m'n Cruella-outfit, maar m'n ouderwetse kleren mochten weer uit de kast getrokken worden! Schoenen van oma, hoedje van de andere oma, jurk van m'n overgrootoma, super gaaf..
Nadat de kinderboerebruiloft was geweest zijn we door naar de grote tent, en daarna met z'n alleen in een optocht naar de Grote Markt, waar het boerebruidspaar in de onecht met elkaar verbonden zou worden. Weer terug naar de tent, en feesten maar! Het was echt geweldig, en ik heb echt genoten. Er kwamen leuke artiesten, die wel wisten hoe ze de tent op z'n kop moesten zetten. Heerlijk!
Wat ook altijd bij de boerebruiloft hoort is boerenkool, niet mijn favoriet, absoluut niet, dus ik ben even een puntzak friet gaan halen, haha! Tegen een uur of 8 gingen m'n ouders en hun vrienden naar huis, en waren m'n vriendinnen ondertussen ook weer in Venray. Gezellig nog tot 23:45 gefeest in de foyer, om daarna naar de Grote Markt te gaan, voor de afsluiting.. Het was stil, alleen 4 trompetten waren te horen.. het was toch echt voorbij, het was echt gedaan.. Vastelaovend 2011 zat er op....

 Het was mooi, het was geweldig, en ik geniet nog steeds!

Beter laat dan nooit!
Het is al meer dan een maand geleden,
maar omdat het gewoon zo gezellig, en zo leuk was, nog even de foto's van oud & nieuw!
eerst met m'n vriendinnetjes gourmetten, om 12 uur proosten, en daarna tot in de late (naja.. vroege ;-) ) uurtjes gaan stappen. Een super, avond/nacht gehad, en leuke foto's gemaakt!:)

 

 
  

Nog eentje!! :)

Ach joh, wat maakt het uit,
we doen er gewoon nog een leuke groet achteraan,
maar dan van het hele gezinVoor jullie!!

Super Q-night + day!!
Woensdagmiddag, ik wilde 's avonds iets gaan doen, en probeerde al m'n vriendinnen op te trommelen, mijn actie had niet heel veel nut, maar had er drie toch zo ver gekregen om te komen! We gingen gezellig in een kroegje wat drinken. Maar... toen we daar zaten, kregen twee het idee om naar Eindhoven te gaan, koninginnenacht.. maar nee, dat was ik niet van plan! Ik moest de volgende dag om 10 uur (tot 14 uur) alweer bij de huiswerkklas zitten om te leren voor m'n examens.. Maar ze waren zo enthousiast, dat ik ook behooorlijk enthousiast werd.. en ik had er ook zin in.. En natuurlijk, werd ik overgehaald en ging mee. Om 21:00 uur was het plan verzonnen, maar eerst nog even bitterballen bestellen dat was mijn avondeten. Daarna als een gek naar huis gegaan, en me heeel snel omgekleed, en snel een van die vriendinnen opgehaald om naar een andere vriendin te gaan die we ondertussen opgebeld hadden, en zij ging ook mee! Daar hebben we even gezeten en wat gedronken, en toen heeft haar moeder ons naar het station in Deurne gebracht. Daar op de trein gestapt, en om 12 uur waren we in Eindhoven!

wat doe je als je moet wachten bij het station...
juist, lelijke foto's maken!
We zijn eerst zelf een beetje rond gaan lopen, en daarna ging Janne haar vriend bellen, want die was er ook met vrienden. Na veel moeite, hebben we ze gevonden! Eerst even buiten een beetje staan klooien, en daarna een kroeg in, waar we voor de rest van de avond bleven. Tot half 4 ongeveer, toen zijn we de pizzeria onveilig gaan maken! Ofja, eigenlijk was het gewoon een Turk zeg maar.. met kebab, pizza, shoarma, friet enz. En ooh.. wat is zo'n veel te vettig eten lekker 's nachts...


 het was eigenlijk onze bedoeling om door te gaan tot 's morgens vroeg en dan de trein van 6:48 pakken. Ik moest namelijk naar de huiswerkklas, en de andere drie zouden met de rest van de vriendinnengroep gaan ontbijten. Maar.. de jongens sliepen bij een van hun in een mega smerig verrot studentenhuis, en wij mochten erbij! Ik sliep op twee rugkussens van een bank, en als deken een zitzak met van die piepschuime balletjes er in, haha! Niet dat we lang hadden geslapen, twee uurtjes maar, want de trein van 7:48 moesten we toch echt hebben.


het resultaat van koninginnenacht:


En om iets over 10 zat ik weer op de huiswerkklas! Tot 13:30 ben ik daar geweest, daarna heeel snel naar huis, mijn veel te lelijke en mannelijke leeuwenhoze aan gedaan, maar dat maakt me niks uit, want ik vind 'm leuk! Enne, het is maar één keer per jaar Koninginnedag, dus dan doen we het ook goed! Met twee vriendinnen die ook naar de huiswerkklas moesten zijn we later gegaan, ik weet eigenlijk niet hoe laat we in Eindhoven aankwamen.. Maar de rest hadden we in ieder geval zo gevonden!

Op een gegeven moment zijn we maar even iets gaan eten, en ja, wat is dan heel gemakkelijk, en toch wel heel lekker? Juist, de Mc Donalds! Maar oooo mijn god, wat was het daar druk! Een paar gingen naar de wc, een paar gingen vast een plek bezet houden en een paar (onder andere ik) gingen eten halen. We hebben dik 20 minuten in de rij gestaan, maar.. het was eerder een blik sardientjes waar we in stonden.. Heeeelemaal geplet, en iedereen stond te duwen en te beuken.. dat was echt niet te geloven.. Maar we hebben het gered! En we hadden ons eten!


Daarna zijn we Stratum op gegaan, en wat in kroegjes geweest, en een beetje gestoord gedaan met een geweldig leuke paal in één van die kroegjes.. Er was daar binnen gewoon helemaal niks te doen, doordat iedereen buiten stond, dus ja, dan ga gek doen...

Het was echt een super dag, en een super nacht! Maar rond 23 uur zijn we toch maar naar huis gegaan omdat we de trein nog moesten halen.. En wat was het druk op het station! Niet normaal! Op een gegeven moment lieten ze zelfs niemand meer binnen!

en natuurlijk kon ik het niet laten om een foto te bewerken...

Mijn Queensnight+day zijn zeker geslaagd!!

Proefkonijn...
Proefkonijn uh.. leeuw!!

Ik doe dit jaar voor de.. uh... 8e keer geloof ik mee met de optocht tijdens de carnaval in Venray, en vind het echt super leuk! Tot mijn 4e heb ik in Schaijk (Noord-Brabant) gewoond, en daar deden we ook altijd al mee met de optocht. Mam en pap zijn ook carnavals gekken, dus ja, dat is me met de paplepel ingegoten!
Dit jaar worden we "goude leeuwen", er worden hier appartementen gebouwd, en waar dat gebouwd wordt, dat heet "de goude leeuw", maar daar gaan wij dus iets mee doen. Nou, vandaag vroeg mam heeeeeeel lief (slijm, slijm!) aan me of ze mij mocht schmincken als leeuw zodat ze even kon zien hoe het geheel er uit zou zien want ze hadden een proefexemplaar van een soort hoed hier.. Nou vooruit, maar als het maar wel voor 13:00 uur weer van m'n gezicht was want dan ging ik samen met een vriendin aan m'n profielwerkstuk werken. Maar nu, zit ik hier nog steeds met die schmink op m'n hoofd.. Er komen ook steeds mensen kijken die met ons mee doen met de optocht om te kijken wat ze er van vinden... Maar ach, zo lang ik het er af mag halen als ik dadelijk ga volleyen vind ik alles best!
Vanavond dus eerst volleyen, en daarna met m'n vriendinnen naar Wit licht! Ik ben heeel benieuwd wat ze er van zullen vinden..

Hier een prachtig plaatje van mij als.. proefkonijn leeuw.

Vreemd...
Vreemd..
Wat is kerst toch vreemd..
Ik snap er niks van, wat een paar feestdagen met je kunnen doen. Ze gooien me alle kanten op, van het ene gevoel, naar het andere... Ik voel me net een flipperkast...
Dan voel ik me vrolijk en gezellig, maar een half uur later, voel ik me verschrikkelijk rot en kruip ik het liefste zo diep mogelijk in m'n bed... Om er dan een half uur later weer vrolijk uit te komen... Vandaag ook, tijdens het eten voelde ik me goed, gezellig. Daarna met een vriendin op msn, voelde ik me super, had zin om uit te gaan, en om lol te maken. Maar 5 minuten later, voelde ik me in eens verschrikkelijk onrustig en rot van binnen.. Ik had in eens geen zin meer, had nergens meer zin in. Drie kwartier later voelde ik me juistweer goed, en ondertussen was m'n vriendin er en hebben we de grootste lol gehad. Met uit gaan, was het druk.. opzich wel leuk, maar druk. Maar ook daar, dan vond ik het wel leuk, en wilde ik blijven, maar daarna wilde ik juist naar huis, om even later toch weer te willen blijven.. Maar uiteindelijk ben ik om 2:45 al naar huis gegaan, het was veel te druk, ik was moe, en voelde me niet grandioos geweldig..
En nu, lig ik klaarwakker in bed, en voel ik me rot.
Nu heb ik alleen nog maar globaal de avond beschreven. Maar als ik een grafiekje zou moeten maken van mijn gevoelens van vandaag, dan zou het behoorlijk zigzaggend zijn... En ik, ik probeer me er maar aan toe te geven, zoals bij het verhaaltje over de herberg in m'n vorige logje. Maar bleegh, wat is het verschrikkelijk moeilijk om je hier aan toe te geven. Ik voel me rot.. daar wil je toch iets tegen doen.. je wilt toch zorgen dat je je weer goed voelt.. maar ik weet, hoe meer ik er tegen wil gaan doen, hoe minder snel het over zal gaan...
Maar nu is kerst voorbij, dus hopelijk is die flipperkast in mij ook afgelopen. Het was vreemd, vervelend en vermoeiend. Laat mij maar lekker vrolijk en gezellig zijn.. gewoon Teuntje zijn.... dat ik ooit weer die oude Teuntje mag zijn...
We wish you...

"Ik leef niet in een wereld
Zonder jou"