Marco's Choice
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!

Kijk gezellig even rond,
Plaats een reactie,
of zet even wat in m'n gastenboek,
alles mag!xxxx Teuntje

Teuntje Photography
It's me!
 
 
Gastenboek
Gastenboek
Family

Kenia
6 maanden
genieten
straatkinderen
geweldige ervaring

 
 
 

Zuid-Afrika
 4,5 maand
september 2012 - januari -2013
stage lopen
GENIETEN

 
 

Bij Marco op het podium!
Ik zal je nooit vergeten..
Rust zacht lieve Guus..
filmpje bungee Frankrijk
Foto album
Profiel
Naam: Teuntje
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Volleybal

eeuwige liefde
filmpjes
Marco Borsato - Dochters


Marco Borsato - Omdat je bij me blijft   (let niet op het filmpje maar op het prachtige lied!!)


Marco Borsato - Vogelvrij


Marco Borsato - Dat ben jij
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail alert
Mijn talent
Talent..

De sterren van de hemel zingen, een driedubbele pirouette draaien een overtuigende ruzie scène spelen, oh wat zou ik graag een musicaltalent zijn. Maar, omdat de ramen bijna kapot springen als ik begin te zingen, ik toch echt te lomp ben om mooi te kunnen dansen en acteren nou ook niet echt mijn ding is, nee musicalster zijn is helaas niet voor mij weg gelegd. Ik zou nu mijn fantasie de vrije loop kunnen laten gaan, en uit kunnen leggen hoe mijn leven er uit zou zien als ik toch een musicalster was, met hoofdrollen, rode lopers en mooie jurken, maar nee.. Ik heb ander talent, zoals altijd net een paar minuten te laat komen, schoolwerk uitstellen tot het allerlaatste moment, een rotzooi maken van mijn huis, echt jongens, er is niemand die beter is in deze dingen dan ik. Maar, ik ga hier allemaal niet over praten want er is iets wat ik jullie toch heel erg veel liever wil laten zien. Een hobby, die langzaam heel erg uit de hand aan het lopen is, maar een hobby waar ik zo vrolijk van word. En misschien dat ik op dit gebied toch een ietsjepietsje meer talent heb dan op het gebied van musical ;-). Daarom mijn talent-logje over mijn hobby, mijn passie: fotografie!Al jaren vind ik fotografie leuk. Eerst waren de wegwerpcamera’s aan de beurt, toen was papa’s camera de sjaak, tot ik in een krantje een goedkope digitale camera zag staan, die moest en zou van mij worden! Na 2 compactcamera’s te hebben versleten was het grote moment daar: ik kreeg een spiegelreflexcamera! Niets en niemand in mijn buurt was veilig voor mijn lens. Veel foto’s heb ik gemaakt, heel veel foto’s heb ik gemaakt, en het werd steeds leuker en leuker. Ooit een dagje een workshop gehad om voortaan dat ‘automatische knopje’ uit te zetten en meer te leren over de theorie achter fotografie. Zelf natuurlijk alle knopjes ooit al uit geprobeerd, maar zo’n workshop is toch echt wel fijn.

Maar, ik begon steeds meer te willen, en steeds meer te verlangen. Ondertussen begonnen aan de opleiding Sport, Gezondheid en Management, een opleiding welke he-le-maal niks te maken heeft met fotografie. En steeds meer ben ik me aan het bedenken dat ik toch echt heel veel liever iets met fotografie wil gaan doen in plaats van met deze opleiding.. Om dat te verwezenlijken heb ik mijn eigen ‘bedrijfje’ opgezet, ‘Teuntje Smits Photography’. En ik ben blij, ik ben gelukkig, ik doe steeds meer wat ik eigenlijk gewoon de hele tijd wil doen: fotograferen. Daarom vorige week een nieuwe flitsset gekocht, en ooooh wat ben ik nu helemaal gelukkig, en verliefd, op mijn flitsers… Beetje jammer dat ik nog een jaar mijn opleiding af moet maken, maar daarnaast zal ik zo vaak mogelijk achter die camera te vinden zijn.

Oke, ik heb gewoon 473 woorden geschreven over..  fotografie. Dit gaat eigenlijk nergens over, wat dit logje gaat over fotografie, je weet wel, foto´s, plaatjes, geen worden dus.. Genoeg geweest dus, en nu ga ik laten zien waar ik (ondertussen al) 523 woorden over heb geschreven:   
  
     
  
 
 
 
 
 
   
 
 
   

Mijn talent, mijn passie,
fotografie

enne.. vergeet niet om even
www.teuntjesmits.nl te bezoeken!1. Door: Hilda op 29-04-2013 12:55:35
Hihi, wat 'n leuke talenten heb jij....kost wel 'n boel talent om dat weer allemaal op te ruimen, toch.:p
Maar je echte talent is er wel eentje die bij je past, je wordt er blij van, het maakt je gelukkig en je bent er nog eens goed in ook.
Heel snel hoop ik eens gebruik te kunnen maken van jouw talent, mijn wens om nieuwe familie foto's te maken staat nog steeds.... Nu de jongens nog....

xx tot donderdag ( zo'n zin in )
Hilda
2. Door: Esther op 01-05-2013 15:58:26
Supermooie fotos!!
een terrechte winnares! Gefeliciteerd! ben benieuwd welke mooie foto je laat afdrukken!
3. Door: Sietske Hettinga op 01-05-2013 16:23:23
gefeliciteerd met je gewonnen prijs
mooie foto's gr sietske
4. Door: Ellen op 01-05-2013 16:43:37
Zit ik op twitter te verkondigen dat je log me zo opviel...
en zie ik hier nu dat ik dit hier nog helemaal niet had vermeld..
ik was ECHT al wezen kijken hier hihi!

Je maakt schitterende foto`s!
Ben stiekem een beetje jaloers op je flitsboxen!! Gave log, Gave site.. Gave foto`s. gave jij!

X Ellen
5. Door: Teuntje op 02-05-2013 11:27:10
Dankjulliewel 
6. Door: Mandy op 06-05-2013 18:48:22
Leuke foto´s!!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Veel te lang heb ik gedacht
Dat jij het was, bestemd voor mij"