Marco's Choice
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!

Kijk gezellig even rond,
Plaats een reactie,
of zet even wat in m'n gastenboek,
alles mag!xxxx Teuntje

Teuntje Photography
It's me!
 
 
Gastenboek
Gastenboek
Family

Kenia
6 maanden
genieten
straatkinderen
geweldige ervaring

 
 
 

Zuid-Afrika
 4,5 maand
september 2012 - januari -2013
stage lopen
GENIETEN

 
 

Bij Marco op het podium!
Ik zal je nooit vergeten..
Rust zacht lieve Guus..
filmpje bungee Frankrijk
Foto album
Profiel
Naam: Teuntje
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Volleybal

eeuwige liefde
filmpjes
Marco Borsato - Dochters


Marco Borsato - Omdat je bij me blijft   (let niet op het filmpje maar op het prachtige lied!!)


Marco Borsato - Vogelvrij


Marco Borsato - Dat ben jij
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
E-mail alert
Hulp gezocht!
Hulp gezocht!

Voor een schoolproject wil ik jullie vragen om deze enquête in te vullen, het duurt maar 2 minuten! We hebben heel veel respondenten nodig, dus elke ingevulde enquête helpt. Je mag natuurlijk ook je gezinsleden/familie/vrienden de enquête in laten vullen. Dit omdat we graag willen dat mensen uit heel NL onze enquête invullen om het onderzoek meer betrouwbaar te maken.

Alvast bedankt!

http://www.thesistools.com/web/?id=352371
Mijn droom.
Waarom alleen maar dromen over de toekomst, als je ook heerlijk van het verleden en het heden kan dromen? Of dromen dat het verleden zich in de toekomst herhaalt, of dromen dat het heden eeuwig blijft duren. Waar ik ook over droom, ik wordt er vrolijk van. Tijdens het dromen vergeet ik even de dingen waar ik liever niet aan wil denken, en haal ik alle mooie dingen uit mijn leven naar boven. Of alle mooie dingen waarvan ik heel erg graag zou hebben dat deze nog in mijn leven komen, of in mijn leven blijven.

Ik droom over mijn lieve hondje. 
Ik droom over mijn leuke familie.
Ik droom over mijn reizen. Mijn reizen die ik al gemaakt heb. Maar vooral ook over de reizen die ik nog graag wil maken. Na 6 maanden vrijwilligerswerk doen in Kenia is mijn droom om de hele wereld te zien ontstaan, want wauw wat is reizen mooi. Ik droom ook dat de straatkindjes waar ik mee heb gewerkt een mooie toekomst krijgen.
Ook Zuid-Afrika is een land waar ik 4,5e maand heb mogen verblijven, en nog steeds droom ik terug naar deze reizen die mij zo veel moois hebben gebracht.
Ook droom ik van mijn vriendinnen, dat we het nog lang heel gezellig mogen hebben samen.
Ik droom van volleybal, een fantastische sport wat ik nog heel lang wil blijven doen.
Ik droom er van om nog veel concerten van Marco te bezoeken.
Ik droom er van om nog heel veel foto's te maken, om mijn eigen fotografie bedrijfje te beginnen, en vooral.. om ooit een shoot van Marco te mogen houden.

Maar bovenal droom ik er van om gelukkig te zijn. Om te genieten. Om blij te zijn.
Om gewoon mijn leven te leven!


De kus!
De kus!

 
www.teuntjesmits.nl
Gewonnen!
Na een heerlijke koninginnedag kreeg ik een mailtje, de nieuwsbrief van de tifosi, altijd leuk! En wat bleek, ik heb gewoon gewonnen met mijn talent logje, blij!

Een aantal keer opnieuw geschreven, door al mijn foto's gebladerd en de leukste uitgezocht om uiteindelijk het talent logje te maken, en deze moeite wordt beloond met een heel gaaf cadeau, een canvas afdruk van een van mijn foto's! Zo blij mee. Nog even nadenken wat ik precies wil, maar dat dit cadeau een goede bestemming gaat krijgen dat komt sowieso goed

Tifosi, bedankt!


Mijn talent
Talent..

De sterren van de hemel zingen, een driedubbele pirouette draaien een overtuigende ruzie scène spelen, oh wat zou ik graag een musicaltalent zijn. Maar, omdat de ramen bijna kapot springen als ik begin te zingen, ik toch echt te lomp ben om mooi te kunnen dansen en acteren nou ook niet echt mijn ding is, nee musicalster zijn is helaas niet voor mij weg gelegd. Ik zou nu mijn fantasie de vrije loop kunnen laten gaan, en uit kunnen leggen hoe mijn leven er uit zou zien als ik toch een musicalster was, met hoofdrollen, rode lopers en mooie jurken, maar nee.. Ik heb ander talent, zoals altijd net een paar minuten te laat komen, schoolwerk uitstellen tot het allerlaatste moment, een rotzooi maken van mijn huis, echt jongens, er is niemand die beter is in deze dingen dan ik. Maar, ik ga hier allemaal niet over praten want er is iets wat ik jullie toch heel erg veel liever wil laten zien. Een hobby, die langzaam heel erg uit de hand aan het lopen is, maar een hobby waar ik zo vrolijk van word. En misschien dat ik op dit gebied toch een ietsjepietsje meer talent heb dan op het gebied van musical ;-). Daarom mijn talent-logje over mijn hobby, mijn passie: fotografie!Al jaren vind ik fotografie leuk. Eerst waren de wegwerpcamera’s aan de beurt, toen was papa’s camera de sjaak, tot ik in een krantje een goedkope digitale camera zag staan, die moest en zou van mij worden! Na 2 compactcamera’s te hebben versleten was het grote moment daar: ik kreeg een spiegelreflexcamera! Niets en niemand in mijn buurt was veilig voor mijn lens. Veel foto’s heb ik gemaakt, heel veel foto’s heb ik gemaakt, en het werd steeds leuker en leuker. Ooit een dagje een workshop gehad om voortaan dat ‘automatische knopje’ uit te zetten en meer te leren over de theorie achter fotografie. Zelf natuurlijk alle knopjes ooit al uit geprobeerd, maar zo’n workshop is toch echt wel fijn.

Maar, ik begon steeds meer te willen, en steeds meer te verlangen. Ondertussen begonnen aan de opleiding Sport, Gezondheid en Management, een opleiding welke he-le-maal niks te maken heeft met fotografie. En steeds meer ben ik me aan het bedenken dat ik toch echt heel veel liever iets met fotografie wil gaan doen in plaats van met deze opleiding.. Om dat te verwezenlijken heb ik mijn eigen ‘bedrijfje’ opgezet, ‘Teuntje Smits Photography’. En ik ben blij, ik ben gelukkig, ik doe steeds meer wat ik eigenlijk gewoon de hele tijd wil doen: fotograferen. Daarom vorige week een nieuwe flitsset gekocht, en ooooh wat ben ik nu helemaal gelukkig, en verliefd, op mijn flitsers… Beetje jammer dat ik nog een jaar mijn opleiding af moet maken, maar daarnaast zal ik zo vaak mogelijk achter die camera te vinden zijn.

Oke, ik heb gewoon 473 woorden geschreven over..  fotografie. Dit gaat eigenlijk nergens over, wat dit logje gaat over fotografie, je weet wel, foto´s, plaatjes, geen worden dus.. Genoeg geweest dus, en nu ga ik laten zien waar ik (ondertussen al) 523 woorden over heb geschreven:   
  
     
  
 
 
 
 
 
   
 
 
   

Mijn talent, mijn passie,
fotografie

enne.. vergeet niet om even
www.teuntjesmits.nl te bezoeken!love south africa
Wat doe je in de trein als je eigenlijk voor school wetenschappelijke artikelen moet lezen maar in eens een geniaal idee krijgt. Natuurlijk, dan pak je je laptop erbij en ga je lekker photoshoppen, die artikelen komen later wel ;-). Hierbij dus het resultaat!

Zuid-Afrika, een reis, die ik nooit meer zal vergeten, afgebeeld in 1 foto:


Fantastisch Lesotho!
Ik wil zo veel van de wereld zien, en als ik dan ergens ben wil ik het liefst zo veel mogelijk van het land zien. Maar, Zuid-Afrika is groot, en 4,5e maand is lang, maar helaas bestond het grootste gedeelte hiervan uit stage lopen waardoor ik niet (lang) weg kon. De afgelopen maand had ik vrij, twee weken om met mijn zus te reizen, en afgelopen vier dagen nog een reisje, nou ja, weinig dagen, heel veel kilometers, er achter aan geplakt, namelijk naar Lesotho. Voor degene die het niet kennen, Lesotho is een land wat op minstens 1 km hoogte ligt en helemaal in Zuid-Afrika ligt, maar het is wel een land. En WAUW wat is het een mooi en fantastisch land. Overal waar je kijkt bergen, bergen, bergen, mensen op paarden, op ezels, gewikkeld in doeken, kinderen die op kuddes passen, een hoofdweg die bestaat uit zand, stenen en gaten, een paarden/ezel parkeerplaats, en en.. nog zo veel meer, maar zoals eerder: foto's zeggen meer dan 1000 worden: 


uitzicht, waterval enz.


Donkey pub tour!


Grotten/leuke mensen
Nieuwe lay-out :)
En bij nieuwe foto's hoort ook een nieuwe lay out!

Fantastisch Zuid-Afrika!
Sinds september full time stage lopen, af en toe een dagje vrij, soms een weekendje weg of een dagje uit. Veel lol, veel plezier, maar ook veel stage lopen. Al heel lang keek ik uit naar 25 december, de dag dat mijn zus zou komen en we samen twee fantastische weken zouden gaan hebben. En.. dat hebben we gehad! Aangezien foto´s 100 keer meer zeggen dan woorden staan hieronder de collages van de dingen die we hebben gedaan hier in Zuid-Afrika. Het was een fantastische vakantie:D. Gister is ze weer naar huis gevlogen, en vannacht vertrek ik voor 4 dagen naar Lesotho. Volgende week zaterdag is het dan zo ver en vlieg ik ook alweer naar het koude kikkerlandje terug. Het lijkt me heerlijk om iedereen weer te zien, om te volleyballen, om weer kroketten, frikandellen, drop enz. te eten. Maar om die zon, leuke mensen, relax modus enz. hier gedag te zeggen.. Nee, ik heb er geen zin in...

Bayworld


Addo Elephant Park. waar we geen olifanten hebben gezien..


Birds of Eden


Monkeyland


Hike op de robbenberg


Riversdale


Hop on hop off bus in Kaapstad


Townshiptour in Kaapstad


NYE!


Aquarium 


Robbeneiland (met de cel van Nelson Mandela)


De tafelberg beklimmen!


Ostrich farm


Seaview Lion Park


Seaview Lion Park


Kwantu


Bibliotheek in Port Elizabeth


Mijn warme kerstkaart!
"Ik ben overbodig
Jij redt je wel alleen"