Welkomsttekst
Hey iedereen,
Welkom op mijn weblog.  Ik hoop dat ik jullie leuke dingen kan laten zien hier.  En het lijkt mij leuk om mensen te leren kennen :) 

(l)
Nieuws van Marco
The Blind Auditions van The Voice Kids zijn weer begonnen, kijk jij ook? Groetjes, Marco
Kalender
Februari 2018
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
Profiel
Naam: Sweetmieke
Leeftijd: 37 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Johan en Yuna
Vorige week was het hier vakantie en dan komt Yuna meestal wel een paar daagjes logeren.  Ook Johan was er.  Johan is mijn stiefzoon van bijna 18 jaar.  Hij wil het proberen maken als model en ik help hem wel met wat tips en ik help hem ook een portfolio opbouwen.
Hij kwam vorige week ook zijn vriendinnetje voorstellen.  Wat een lief meisje!  En het is leuk om Johan zo gelukkig te zien

Johan heeft ook samen met zijn vriendin geposeerd voor enkele foto's.  En ook Yuna wou mee poseren.
Ik ben zeer blij met het resultaat

Johan en Yuna


Johan en zijn vriendin Bens
Mijn goeie vriendin Edmée
Hey iedereen,

Even een logje over één van mijn beste vriendinnen Edmée.  We kennen elkaar al zo'n 15 jaar, al hebben we tussendoor even een moment gehad dat we elkaar een jaar of 3 niet hebben gehoord wegens allerlei omstandigheden.  Maar je ziet, echte vriendschap overwint en ze is sterker als nooit tevoren.

Edmée is een zoals ik ze noem... een powerwoman! 
Toen we terug in elkaars leven kwamen had ze juist ontdekt dat ze borstkanker had... Ik en mijn man Dirk hebben haar proberen steunen waar we konden.  Edmée heeft gevochten, ik had zoveel bewondering voor haar.  Ondertussen is ze herstellende en gaat alles goed.  Haar mooie haren terug gegroeid.  

Onlangs heb ik haar dan ook voorgesteld om enkele mooie portretjes te maken in mijn studio en ik wou haar vastleggen als een echte powervrouw, met een krachtige blik!  De foto's zijn dan ook super geslaagd!  Ik ben er echt enorm trots op, zowel op de foto als op mijn fantastische vriendin die ik niet meer zou kunnen missen 


Ik en Edmée vorig weekend toen we lekker zijn gaan uit etenHier 2 sterke foto"s van een sterke vrouw

 
Fotoshoot met Yuna
Hey Iedereen,

Ik hou enorm van fotograferen.  Ik heb hier thuis een eigen foto studiotje.
Echt niet groot, maar voldoende om portretten te maken.
Als ik niet te veel last heb van mijn reuma ben ik aan het fotograferen.  En ik vind het geweldig om kids te fotograferen.  
Yuna is toch wel één van mijn vaste modelletjes en ze vind het zelf geweldig om te poseren!  Ze is het dochtertje van mijn beste vriendin en al van als ze baby was maak ik regelmatig foto's van haar.
Nu komt ze er vaak zelf naar vragen 'Tante Mie, gaan we foto's maken?'.
En ze is zo'n mooi popje.  

Hier enkele foto's van mijn favoriete mini modelletje :) 
Onze vakantie in Juni 2017
In Juni 2017 zijn we naar Frankrijk geweest.  We zijn Sainte-Juliette geweest.  In het Tarn-et-Garonne deppartement!  Wat een mooie streek!  Alleen wel heel heuvelactig, dus niet ech ideaal als je veel tijd doorbrengt in een rolstoel.  Dus lange wandelingen waren uitgesloten
Maar wat hebben we een fijne tijd gehad!!
We zijn geweest met mijn ouders, een koppel vrienden en nog een goeie vriend van ons!  Ik breng graag veel tijd door met de mensen die ik graag zie, dus nemen we ze ook gewoon mee op vakantie!  En ons hondje Pika was ook mee! 

We hadden er een huisje gehuurd met een prachtig privé zwembad!  Het was heerlijk weer, we hadden een barbcue in de tuin en we hebben heel mooie uitstappen gedaan!  Ik hou wel van Frankrijk!  Mooi weer, leuke plaatsjes, leuke restaurantjes... 
Hierbij enkele sfeerbeelden van een meer dan geslaagde vakantie  

Bezoek van onze Amerikaanse vrienden
Hey iedereen,

Eén van mijn hobbies vroeger was pennen.  Zo begon ik op mijn 18de de pennen met Samantha, die toen in de Filippijnen woonde.  Ondertussen wonen ze al een paar jaar in Texas... Zij was toen 10 jaar.  Ik had haar ontmoet op een online chat waar je mensen uit alle landen kon ontmoeten.  Na jaren schrijven zijn we toen overgestapt op mailen en facebooken   En de laatste 5 jaar belden we vaak met elkaar.   Dat was best leuk zo via whatsapp of viber.  Zo leerder we elkaar ook steeds beter kennen.  
Met kerst 2015, na 17 jaar!!!  hebben we elkaar dan eindelijk mogen ontmoeten!  We hebben echt de week van ons leven gehad!  Het was precies of we kenden elkaar al jaren!  

We zijn naar Brugge geweest, naar de Belgische kust, we zijn dan ook naar Gent geweest waar ze dan ook veel van onze vrienden hebben ontmoet, dat was echt onvergelijk!  We zijn ook nog naar Antwerpen en dan om af te sluiten nog 3 dagen Amsterdam en van daaruit zijn ze terug gevlogen naar Texas.

Het was tot nu toe de mooste kerst van mijn leven  


Best wel spannend
Ik ben sinds vandaag nieuw en ik vind het best spannend om de weblog te ontdekken.  ik hoop dat ik hier leuke dingen kan laten zien.  Ik doe heel vaak fotoshoots want dat is echt een passie van mij... dus zal ik vaak nieuwe dingen kunnen laten zien.
Ik ga ook vaak eens op stap en op vakantie  
Dus ik denk wel dat ik jullie wel mee kan nemen in mijn wereldje op deze manier en ik kijk er echt naar uit! 

:)
"Jij hebt mij niet nodig
Dat ziet iedereen"