Welkomsttekst
Hey iedereen,
Welkom op mijn weblog.  Ik hoop dat ik jullie leuke dingen kan laten zien hier.  En het lijkt mij leuk om mensen te leren kennen :) 

(l)
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Sweetmieke
Leeftijd: 39 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Bedankt
17:17, 29 mrt 2018
Dank je wel iedereen  
00:57, 21 feb 2018
Dank je wel voor jullie...
16:28, 18 feb 2018
Wat leuk zeg!  Wat een eer  
22:37, 14 feb 2018
Moet moeilijk zijn, veel...
17:39, 10 feb 2018
Onze vakantie naar Los Angeles en Las Vegas
Hey iedereen,

Het is eventjes geleden dat ik nog eens een blogje heb geschreven maar ik ben samen met mijn man Dirk op vakantie geweest naar America voor 2 weken.  Het stond al heel lang op mijn bucketlist.  Nu mijn gezondheid goed is en we goed gespaard hadden was het eindelijk zover!
We zijn vertrokken uit Brussel met een overstap in Schiphol en dan zo naar LA.  Na een vlucht van 11 uren kwamen we eindelijk aan.  Hier onder enkele foto van de vlucht en de rit naar ons motel.

We zaten met ons motel op 2km van de walk of fame.  Dat was zeer leuk om naar toe te wandelen.  We hebben dan ook zeer leuke plaatsen bezocht zoals Malibu, Santa Monica, Venice beach.  Hier enkele foto's.

De kusten zijn daar echt prachtig.  En ik hou enorm van palmbomen
We hebben downtown LA en The grove, een groot shopping bezocht.  Echt de moeite om te zien allemaal.We hebben dan ook geluk gehad dat ik tickets hebben kunnen bemachtigen om naar een opname van America's got talent te gaan.  Dat was echt de moeite om mee te maken!  We hebben ook de jury leden allemaal goed van dichtbij kunnen zienWe hebben dan ook wat rond gereden om de streek te verkken en toen heb ik deze mooie foto kunnen maken bij val avond, dat levert altijd mooie beelden op.

We hebben ook een Warner Bros studio toer gedaan en dat was echt geweldig!  Als grote film en serie liefhebber was dit een ongelooflijke ervaring.  We hebben in de studio van Ellen Degeneres geweest en als grote fan van haar talkshow vond ik dit echt fantastisch!!!! Daarna zijn we dan doorgereden voor 3 dagen Las Vegas en dat was super speciaal omdat we daar dan ook onze vrienden Samantha en Alvind hebben terug gezien, zij wonen in Texas.  Een paar blogs terug kan je lezen als ze met kerst 2015 naar Belgie zijn geweest.  Dan hebben we elkaar ook voor de eerste keer gezien.  Toen ze dan terug keerde naar huis was ze pril zwanger.  Dus nu hebben we voor de eerst keer hun dochtertje Savannah gezien.  Wat een schatje!  Het was best ontroerend om elkaar te zien.


Las Vegas is echt WOW!  Het is enorm leuk om op de strip te wandelen.  Ik en Dirk zijn ook in de High roller geweest, dat is een gigantisch reuzenrad!  Dat was echt super!!!  En ook heel goed toehankelijk met mijn rolstoel.


Na de fantastische 3 dagen is Vegas zijn we terug gereden in de buurt van de luchthaven in LA, omdat we een retourvlucht hadden geboekt.
De laatste avond hebben we gelogeerd in Manhattan beach.  Wat een mooi plaatsje was dat!  Het was ideaal om onze fantastische reis af te sluiten.
Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen mee maken, dit nemen ze mij niet meer af
Lange weg al afgelegd
Ik zat al een tijd niet goed in mijn vel.
Ik woog 121,3 kilo en had geen energie niet meer, voelde mij vaak down..  Ik zei toen tegen mijn man dat ik er terug iets wou aan doen want op mezelf lukte het gewoon niet om gewicht te verliezen.  Ik wou die controle, die steun, die inspiratie van mensen die hetzelfde wilden als ik.  En ik ben half augustus begonnen met weight watchers.  En ik ben nu nog steeds bezig en ik moet zeggen, ik heb nog geen secone honger gehad. 
Ik heb reuma dus sporten lukt me niet... Maar ik volg goed mijn programma.  En door goed af te vallen kan ik af en toe al eens een wandeling maken.  Ik krijg ook enorm veel steun van mijn man, die ook mee doet, van onze vrienden en familie.
Ik weeg momenteel 105!!  Ik ben nu 16.3kg kwijt.  Had nooit gedacht dat het mij zou lukken... ik ben echt super trots op mezelf!
Ik heb eens een voor en na foto gemaakt.  De ene foto is van April vorig jaar, de andere foto heb ik onlangs gemaakt  

Ik wou dit even met jullie delen

Mijn 2 metekindjes
Hier ben ik terug met een logje.  De laatste tijd was nogal druk dus was er nog niet echt van gekomen.  Maar ik zou jullie graag mijn 2 lieve metekindjes eens laten zien. 
Medard is 6 jaar en is het zoontje van goeie vrienden van ons.  Het was dan ook een hele eer als ze mij kwamen vragen om meter te zijn.
Medard is echt een leuk baasje.  Hij komt bijna iedere vakantie logeren bij zijn meter.

En in September ben ik nog eens meter geworden van een schattig meisje met de naam Vlinder.  Het is het dochtertje van mijn neef en zijn vriendin.  Ik vond het echt heel leuk want zo'n kleintje vertroetelen is echt het liefste was ik doe  

Is ze niet schattig?


Fijn weekend iedereen! 
Johan en Yuna
Vorige week was het hier vakantie en dan komt Yuna meestal wel een paar daagjes logeren.  Ook Johan was er.  Johan is mijn stiefzoon van bijna 18 jaar.  Hij wil het proberen maken als model en ik help hem wel met wat tips en ik help hem ook een portfolio opbouwen.
Hij kwam vorige week ook zijn vriendinnetje voorstellen.  Wat een lief meisje!  En het is leuk om Johan zo gelukkig te zien

Johan heeft ook samen met zijn vriendin geposeerd voor enkele foto's.  En ook Yuna wou mee poseren.
Ik ben zeer blij met het resultaat

Johan en Yuna


Johan en zijn vriendin Bens
Mijn goeie vriendin Edmée
Hey iedereen,

Even een logje over één van mijn beste vriendinnen Edmée.  We kennen elkaar al zo'n 15 jaar, al hebben we tussendoor even een moment gehad dat we elkaar een jaar of 3 niet hebben gehoord wegens allerlei omstandigheden.  Maar je ziet, echte vriendschap overwint en ze is sterker als nooit tevoren.

Edmée is een zoals ik ze noem... een powerwoman! 
Toen we terug in elkaars leven kwamen had ze juist ontdekt dat ze borstkanker had... Ik en mijn man Dirk hebben haar proberen steunen waar we konden.  Edmée heeft gevochten, ik had zoveel bewondering voor haar.  Ondertussen is ze herstellende en gaat alles goed.  Haar mooie haren terug gegroeid.  

Onlangs heb ik haar dan ook voorgesteld om enkele mooie portretjes te maken in mijn studio en ik wou haar vastleggen als een echte powervrouw, met een krachtige blik!  De foto's zijn dan ook super geslaagd!  Ik ben er echt enorm trots op, zowel op de foto als op mijn fantastische vriendin die ik niet meer zou kunnen missen 


Ik en Edmée vorig weekend toen we lekker zijn gaan uit etenHier 2 sterke foto"s van een sterke vrouw

 
Fotoshoot met Yuna
Hey Iedereen,

Ik hou enorm van fotograferen.  Ik heb hier thuis een eigen foto studiotje.
Echt niet groot, maar voldoende om portretten te maken.
Als ik niet te veel last heb van mijn reuma ben ik aan het fotograferen.  En ik vind het geweldig om kids te fotograferen.  
Yuna is toch wel één van mijn vaste modelletjes en ze vind het zelf geweldig om te poseren!  Ze is het dochtertje van mijn beste vriendin en al van als ze baby was maak ik regelmatig foto's van haar.
Nu komt ze er vaak zelf naar vragen 'Tante Mie, gaan we foto's maken?'.
En ze is zo'n mooi popje.  

Hier enkele foto's van mijn favoriete mini modelletje :) 
Onze vakantie in Juni 2017
In Juni 2017 zijn we naar Frankrijk geweest.  We zijn Sainte-Juliette geweest.  In het Tarn-et-Garonne deppartement!  Wat een mooie streek!  Alleen wel heel heuvelactig, dus niet ech ideaal als je veel tijd doorbrengt in een rolstoel.  Dus lange wandelingen waren uitgesloten
Maar wat hebben we een fijne tijd gehad!!
We zijn geweest met mijn ouders, een koppel vrienden en nog een goeie vriend van ons!  Ik breng graag veel tijd door met de mensen die ik graag zie, dus nemen we ze ook gewoon mee op vakantie!  En ons hondje Pika was ook mee! 

We hadden er een huisje gehuurd met een prachtig privé zwembad!  Het was heerlijk weer, we hadden een barbcue in de tuin en we hebben heel mooie uitstappen gedaan!  Ik hou wel van Frankrijk!  Mooi weer, leuke plaatsjes, leuke restaurantjes... 
Hierbij enkele sfeerbeelden van een meer dan geslaagde vakantie  

Bezoek van onze Amerikaanse vrienden
Hey iedereen,

Eén van mijn hobbies vroeger was pennen.  Zo begon ik op mijn 18de de pennen met Samantha, die toen in de Filippijnen woonde.  Ondertussen wonen ze al een paar jaar in Texas... Zij was toen 10 jaar.  Ik had haar ontmoet op een online chat waar je mensen uit alle landen kon ontmoeten.  Na jaren schrijven zijn we toen overgestapt op mailen en facebooken   En de laatste 5 jaar belden we vaak met elkaar.   Dat was best leuk zo via whatsapp of viber.  Zo leerder we elkaar ook steeds beter kennen.  
Met kerst 2015, na 17 jaar!!!  hebben we elkaar dan eindelijk mogen ontmoeten!  We hebben echt de week van ons leven gehad!  Het was precies of we kenden elkaar al jaren!  

We zijn naar Brugge geweest, naar de Belgische kust, we zijn dan ook naar Gent geweest waar ze dan ook veel van onze vrienden hebben ontmoet, dat was echt onvergelijk!  We zijn ook nog naar Antwerpen en dan om af te sluiten nog 3 dagen Amsterdam en van daaruit zijn ze terug gevlogen naar Texas.

Het was tot nu toe de mooste kerst van mijn leven  


Best wel spannend
Ik ben sinds vandaag nieuw en ik vind het best spannend om de weblog te ontdekken.  ik hoop dat ik hier leuke dingen kan laten zien.  Ik doe heel vaak fotoshoots want dat is echt een passie van mij... dus zal ik vaak nieuwe dingen kunnen laten zien.
Ik ga ook vaak eens op stap en op vakantie  
Dus ik denk wel dat ik jullie wel mee kan nemen in mijn wereldje op deze manier en ik kijk er echt naar uit! 

:)
"Oh ik zou wel willen vluchten
Maar ontsnappen heeft geen zin"