Support voor jou!
Hier kun je allerlei tips en informatie vinden om jouw weblog zo mooi mogelijk te maken.

We bieden graag hulp als je ergens niet uitkomt en hebben zelfs een header-service dienst!
 
Snuffel lekker rond op onze weblog, er is van alles te vinden.
 
Prikbord
Vragen over Borsatoweblog? Stel ze op het prikbord.
Gastenboek

  
Eerste Hulp Bij Layouts Maken
Klik op het plaatje om direct naar
de log EHBLM te gaan.
Wat doen wij?
Header
Klik hier om een header te bestellen:
Mailen
Klik hier om ons een vraag te stellen:
Nieuws van Marco
Ga je ook naar de workshop op 20 mei support? Groetjes, Marco
Profiel
Naam: Support
Leeftijd: 0 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Zoeken
Tips & Tricks
Vanaf het moment dat de Borsatoweblogjes, dit jaar al weer tien jaar geleden, zijn gestart, schoten de weblogjes als paddestoelen uit de grond. Zo ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast iedereen was en wat iedereen er van maakte. Ook vandaag de dag worden er nog steeds weblogjes aangemaakt en logjes geschreven. Omdat we merkten dat er veel vraag was naar hoe je nou een mooie layout kunt maken en niet iedereen even handig is met het maken van een creatieve layout, hadden we daar een oplossing voor gevonden. Er werd een werkgroep weblog in het leven geroepen, toen nog moderators genaamd, die ondersteuning bieden bij alles wat er bij een logje komt kijken. Sinds 2011 is dit  dus ons eigen plekje op de weblog, waar we al heel wat tips & tricks, voor het verfraaien van je weblog of hoe je een geschreven logje kunt opleuken, met jullie hebben gedeeld. En zo leuk om te zien hoe jullie dit oppakken en er mee aan de slag gaan. Natuurlijk zijn deze tips allemaal op onze weblog Support terug te vinden, maar het leek ons handig om een aantal van deze handige tips nog eens te noemen en te bundelen in dit logje.

Wanneer je een logje start begin je met een basis layout, in je menu kan je verschillende thema’s kiezen voor deze basis layout, maar je wil eigenijk wel heel graag die leuke foto met Marco als header, of een foto van jezelf, want je header is toch een beetje het visitekaartje van je log. Deze header kan je natuurlijk zelf maken als je handig bent met een bewerkingsprogramma, maar mocht je (nog) niet zo thuis zijn in het bewerken van foto’s en het maken van een header dan kan je gebruik maken van onze headerservice. In ons menu vind je de button headerservice en wanneer je daar op klikt kom je in je mailprogramma. Je stuurt ons dan een mailtje met je wensen en de afbeelding(en) die je graag in de header verwerkt wilt hebben. Wij gaan hiermee voor je aan de slag om een mooie header te maken.
* Om een mooi resultaat te krijgen is het van belang dat je foto's niet te klein van formaat zijn. We moeten ze dan vaak uitrekken en dit geeft een minder mooi eindresulaat. 

Bij zo'n mooie header wil je natuurlijk ook een bijpassende layout. Maar hoe doe je dat? Een duidelijke handleiding vind je terug in deze uitgebreide log, waar we je eerste hulp bij het maken van een nieuwe layout bieden. Ook de button EHBO is terug te vinden in het menu op onze log. Wanneer je layout helemaal naar je zin is kan je ook je menu nog aan passen. Je wilt er bijvoorbeeld een welkomsttekst in plaatsen of misschien wel je archief op een andere plek in het menu. Dat kan je allemaal aanpassen naar hoe jij het het mooist vindt, hoe je dat doet lees je in deze log.  Behalve een mooi uitziende weblog wil je natuurlijk ook heel graag alles wat je beleeft met ons delen. Bijvoorbeeld een leuk uitstapje met je gezin, partner of vrienden of misschien wel de eerste keer dat je Marco ontmoette. Maar hoe maak je een leuke log en hoe kan je hier illustrerende foto's aan toevoegen. Ook dit willen we je heel graag stap voor stap uitleggen. Het schrijven van een log neemt soms best wel tijd in beslag en dan is het verstandig om je log tussentijds op te slaan, want stel je voor dat je je hele verhaal opeens kwijt bent? Dat wil je echt niet! Klik hier en dan leggen wij je haarfijn uit hoe je dit kunt voorkomen. Wat ook heel leuk is om te gebruiken in je verhaal of om toe te voegen in je menu is een link naar een website of een eerder geschreven log waar je in je verhaal naar wilt verwijzen. Klik op link maken en link invoegen in je log om te lezen hoe je dat doet.  

Tot slot hebben we nog een aantal tips voor programma's waar je heel makkelijk je foto's mee kunt bewerken of verkleinen. Omdat er ontzettend veel programma's voor worden aangeboden en je misschien door de bomen het bos niet meer ziet, hebben we er een paar uitgelicht, namelijk Pic Monkey, PixIr, Photoscape en PixResizer. Wil je meer weten over deze programma's en hoe het werkt, klik dan op de naam en je vindt een duidelijke uitleg. 

Wij hopen dat we julllie weer een stukje verder op weg hebben kunnen helpen met het creëeren van je eigen unieke plekje hier op de weblog en zijn heel benieuwd naar je belevenissen.
Wij wensen jullie uiteraard ook heel veel logplezier!

Groetjes 
Team Tifosi


 
Naamswijziging Moderators
Misschien is het jullie al wel opgevallen dat de weblog van de Moderators sinds afgelopen donderdag de nieuwe naam Support draagt.
Nu horen we jullie denken: "Huh? Waarom?"
Dat willen we graag even in het kort aan jullie uitleggen.

Vorig jaar bijvoorbeeld bestond de fanclub nog uit verschillende teams, zo was er het Dagelijks Bestuur (ook wel: de fanclub), het team Helpende Handjes en Team Moderators. Al deze vrijwilligers hebben een andere achtergrond van opleiding en werk en hebben allemaal verschillende talenten en kwaliteiten welke voor de fanclub ook heel bruikbaar kunnen zijn. Na dit alles eens goed tegen het licht te hebben gehouden is er dan ook de keuze gemaakt de verschillende teams op te heffen en samen te voegen tot één groot fanclubteam. Maar één groot team is ook niet handig want wil je al die talenten en kwaliteiten goed kunnen benutten dan mag een gedegen plan en goede structuur hierin niet ontbreken. Vandaar dat er bij de samenvoeging kleine werkgroepen zijn gevormd. Zo hebben we bij voorbeeld de werkgroep: Social media, Mail, Fanclubdag, Dagelijks Bestuur enzovoort. Werkgroep Weblog is daar ook eentje van. Waarschijnlijk hebben jullie van deze interne verandering op de weblog niets gemerkt, dat is tenminste wat wij hopen  maar nu na bijna een jaar is het toch ook echt wel tijd om de verandering binnen de weblog van de Moderators voor iedereen zichtbaar te maken door de weblog een nieuwe naam te geven!  Voortaan heet deze weblog dus SUPPORT!
Verandert dat iets voor jullie? Nee, jullie kunnen nog steeds met al jullie vragen en problemen rondom de weblog bij ons terecht. Wil je graag een nieuwe header of lay-out, geen enkel probleem, ook daarin verandert niets, we helpen jullie graag. En zijn er handige tips of leuke weetjes omtrent het gebruik omtrent je weblog dan vind je deze uiteraard hier! Er is dus niets veranderd, alleen de naam 
In het A-Z overzicht zijn wij voortaan dan ook te vinden onder de S!
Iedere fanclubmedewerker heeft ook een fanclub mailadres. Daar kun je ons op bereiken. Heb je een algemene vraag, mail dan naar info@borsato-fanclub.nl, deze komt bij ons allemaal. Heb je een specifieke vraag voor een van onze medewerkers, dan kun je ook direct mailen. 
Bianca heeft als adres biancadh@borsato-fanclub.nl, de andere medewerkers hebben hun voornaam en dan @borsato-fanclub.nl.
Heel makkelijk dus!

We hopen er ook in het komende jaar weer voor jullie te kunnen zijn!
Team Tifosi
Eindejaarsstokje 2016
De laatste weken van het jaar 2016 zijn weer aangebroken. We zijn benieuwd hoe jullie jaar is geweest en dan bedoelen we vooral de Marco momenten van jullie jaar! Vind je het leuk om mee te doen aan ons Eindejaarsstokje van 2016 vul dan gezellig de vragen in en geef het stokje daarna door aan iemand van de weblog. Zo krijgen we een beter kijkje in jullie ervaringen het afgelopen jaar!

Zet in je logje de naam van diegene waar je het stokje naar toe gooit en zet het ook hier onder onze log zodat wij kunnen bijhouden of de stokjes goed aankomen.
 
Dit jaar willen we de eerste stokjes graag gooien naar: 
Anja en Jolanda
Wij zijn heel benieuwd naar al jullie stokjes!
Veel plezier met het maken ervan!Afgelopen zomer was Marco te bewonderen tijdens vele zomer festivals. Ben jij erbij geweest en zo ja welke festivals heb jij bezocht en natuurlijk hoe gaaf was het?!

Ook in het nieuwe jaar gaat Marco wat festivals verblijden met een spetterend optreden, dit keer is hij te zien in onder andere Valkenburg, Hoorn en Dordrecht. Heb jij plannen om ook dit jaar te gaan en zo ja welk festival wil jij dan niet missen?

Marco heeft ons ingefluisterd dat er een nieuw album aan zit te komen. Op wat voor soort album hoop jij? Meer ballads of meer duetten of hou je meer van een swing nummer?

Het fanclubweekend in Egmond aan Zee was natuurlijk helemaal geweldig! Ben jij erbij geweest en zo ja wat was jouw mooiste fanclubdag moment?

Stel je voor, je wint een diner voor twee met Marco, wat zou je dan met hem willen eten en vooral wat zou je willen vragen en wat zou je aan doen?!  

Heb jij al meegedaan aan de Photohunt via de vernieuwde app? Hoe vind je die?

Marco wordt dit jaar 50 jaar en we willen hem een mooi cadeau geven met z’n allen, heb jij een leuk idee welk cadeau je zou willen geven (als geld geen rol zou spelen)?

Hoop jij ook op een theater tour in 2017 en in welke woonplaats zou jij Marco graag eens zien optreden?

Welk nummer draai jij toch wel het meest van Marco, welke cd is je favoriet?

Heb jij een vast maatje om naar de concerten van Marco te gaan? Zo ja met wie en ga je meestal zitten of sta je het liefst vooraan?


Groetjes Yaiza, Marja, Corine en Imke
Team Moderators


 
"Ik zie de zon weer schijnen
Ik voel je warmte om me heen"