Support voor jou!
Hier kun je allerlei tips en informatie vinden om jouw weblog zo mooi mogelijk te maken.

We bieden graag hulp als je ergens niet uitkomt en hebben zelfs een header-service dienst!
 
Snuffel lekker rond op onze weblog, er is van alles te vinden.
 
Prikbord
Vragen over Borsatoweblog? Stel ze op het prikbord.
Gastenboek

  
Eerste Hulp Bij Layouts Maken
Klik op het plaatje om direct naar
de log EHBLM te gaan.
Wat doen wij?
Header
Klik hier om een header te bestellen:

Mailen
Klik hier om ons een vraag te stellen:
Nieuws van Marco
Zie ik jou bij De Vrienden van Amstel Live! in Ahoy Rotterdam support? Groetjes, Marco
Profiel
Naam: Support
Leeftijd: 0 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Zoeken
Naamswijziging Moderators
Misschien is het jullie al wel opgevallen dat de weblog van de Moderators sinds afgelopen donderdag de nieuwe naam Support draagt.
Nu horen we jullie denken: "Huh? Waarom?"
Dat willen we graag even in het kort aan jullie uitleggen.

Vorig jaar bijvoorbeeld bestond de fanclub nog uit verschillende teams, zo was er het Dagelijks Bestuur (ook wel: de fanclub), het team Helpende Handjes en Team Moderators. Al deze vrijwilligers hebben een andere achtergrond van opleiding en werk en hebben allemaal verschillende talenten en kwaliteiten welke voor de fanclub ook heel bruikbaar kunnen zijn. Na dit alles eens goed tegen het licht te hebben gehouden is er dan ook de keuze gemaakt de verschillende teams op te heffen en samen te voegen tot één groot fanclubteam. Maar één groot team is ook niet handig want wil je al die talenten en kwaliteiten goed kunnen benutten dan mag een gedegen plan en goede structuur hierin niet ontbreken. Vandaar dat er bij de samenvoeging kleine werkgroepen zijn gevormd. Zo hebben we bij voorbeeld de werkgroep: Social media, Mail, Fanclubdag, Dagelijks Bestuur enzovoort. Werkgroep Weblog is daar ook eentje van. Waarschijnlijk hebben jullie van deze interne verandering op de weblog niets gemerkt, dat is tenminste wat wij hopen  maar nu na bijna een jaar is het toch ook echt wel tijd om de verandering binnen de weblog van de Moderators voor iedereen zichtbaar te maken door de weblog een nieuwe naam te geven!  Voortaan heet deze weblog dus SUPPORT!
Verandert dat iets voor jullie? Nee, jullie kunnen nog steeds met al jullie vragen en problemen rondom de weblog bij ons terecht. Wil je graag een nieuwe header of lay-out, geen enkel probleem, ook daarin verandert niets, we helpen jullie graag. En zijn er handige tips of leuke weetjes omtrent het gebruik omtrent je weblog dan vind je deze uiteraard hier! Er is dus niets veranderd, alleen de naam 
In het A-Z overzicht zijn wij voortaan dan ook te vinden onder de S!
Iedere fanclubmedewerker heeft ook een fanclub mailadres. Daar kun je ons op bereiken. Heb je een algemene vraag, mail dan naar info@borsato-fanclub.nl, deze komt bij ons allemaal. Heb je een specifieke vraag voor een van onze medewerkers, dan kun je ook direct mailen. 
Bianca heeft als adres biancadh@borsato-fanclub.nl, de andere medewerkers hebben hun voornaam en dan @borsato-fanclub.nl.
Heel makkelijk dus!

We hopen er ook in het komende jaar weer voor jullie te kunnen zijn!
Team Tifosi
Eindejaarsstokje 2016
De laatste weken van het jaar 2016 zijn weer aangebroken. We zijn benieuwd hoe jullie jaar is geweest en dan bedoelen we vooral de Marco momenten van jullie jaar! Vind je het leuk om mee te doen aan ons Eindejaarsstokje van 2016 vul dan gezellig de vragen in en geef het stokje daarna door aan iemand van de weblog. Zo krijgen we een beter kijkje in jullie ervaringen het afgelopen jaar!

Zet in je logje de naam van diegene waar je het stokje naar toe gooit en zet het ook hier onder onze log zodat wij kunnen bijhouden of de stokjes goed aankomen.
 
Dit jaar willen we de eerste stokjes graag gooien naar: 
Anja en Jolanda
Wij zijn heel benieuwd naar al jullie stokjes!
Veel plezier met het maken ervan!Afgelopen zomer was Marco te bewonderen tijdens vele zomer festivals. Ben jij erbij geweest en zo ja welke festivals heb jij bezocht en natuurlijk hoe gaaf was het?!

Ook in het nieuwe jaar gaat Marco wat festivals verblijden met een spetterend optreden, dit keer is hij te zien in onder andere Valkenburg, Hoorn en Dordrecht. Heb jij plannen om ook dit jaar te gaan en zo ja welk festival wil jij dan niet missen?

Marco heeft ons ingefluisterd dat er een nieuw album aan zit te komen. Op wat voor soort album hoop jij? Meer ballads of meer duetten of hou je meer van een swing nummer?

Het fanclubweekend in Egmond aan Zee was natuurlijk helemaal geweldig! Ben jij erbij geweest en zo ja wat was jouw mooiste fanclubdag moment?

Stel je voor, je wint een diner voor twee met Marco, wat zou je dan met hem willen eten en vooral wat zou je willen vragen en wat zou je aan doen?!  

Heb jij al meegedaan aan de Photohunt via de vernieuwde app? Hoe vind je die?

Marco wordt dit jaar 50 jaar en we willen hem een mooi cadeau geven met z’n allen, heb jij een leuk idee welk cadeau je zou willen geven (als geld geen rol zou spelen)?

Hoop jij ook op een theater tour in 2017 en in welke woonplaats zou jij Marco graag eens zien optreden?

Welk nummer draai jij toch wel het meest van Marco, welke cd is je favoriet?

Heb jij een vast maatje om naar de concerten van Marco te gaan? Zo ja met wie en ga je meestal zitten of sta je het liefst vooraan?


Groetjes Yaiza, Marja, Corine en Imke
Team Moderators


 
"Hou me maar vast met al je tranen
Jij hoeft niet altijd de sterkste te zijn"