Welkom !
Welkom op mijn weblogje, het weblogje dat gaat over mijn dagelijkse bezigheden, maar natuurlijk ook over de bezigheden van Marco Borsato.

Spiek gerust nog wat verder op mijn weblogje en vergeet vooral geen berichtje achter telaten.

En wil je mijn een email sturen, klik dan op mijn foto hieronder !

 
Profiel
Naam: Chantal
Leeftijd: 32 jaar
Uitgebreid profiel
Twitter !

Heb jij ook twitter en wil je me volgen ?
klik dan om het plaatje hier onder !

Zoeken
Bezocht door Marco !
30 november 2008
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
E-mail alert
Mijn laatste reacties
Archief
Marco's favoriet.
Nummer twee van week 33

Kalender
November 2018
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
mezelf opnieuw voorstellen?
Het is weer een hele tijd geleden dat ik een weblogje heb geschreven. Ik wilde eigenlijk al een tijdje terug weerbeginnen met schrijven van logjes maar al snelblijft het er weerbij en voor dat je het weet ben je weer een paar maandjes verder en is er nog geen logje geschreven. Maar ik zal vanaf nu weer wat meer tijd proberen vrij te maken om te gaan loggen. Voor nu wilde ik alleen zeggen dat ik er weer ben, en dat mijn logje over de fanclubdag van vandaag nig in de maak is voor nu ga ik eerst maar eens lekker slapen,  morgen weer vroeg uit bedjr en weer aan het werk. Fanclubdag vandaag was SUPER LEUK !!


Stop de tijd maar !!
Heerlijk weertje, weblog van de week, en ook nog op nummer 1 van Marco,s favorieten. Ik vindt stop voor mij de tijd maar ! 

Anders kan ik er nooit in 1 week van genieten joh, ik heb hier minimaal 2 weken voor nodig. Kijk dat mooie weer dat hoop ik vaker te krijgen, maar weblog van de week kan niet nog een keer gebeuren, dus daar moet ik extra van genieten ! En ook in de lijst van Marco,s favorieten op nummer 1 ook nog wel. Dat is toch wel heel gaaf hoor.!

Herhaling is leuk !
Meestal vind ik iets herhalen niet echt leuk, omdat het me dan niet echt meer boeid ! Maar als het iets is wat echt leuk is om  te zien, dan kan ik het tot aan het treuren aan toe herhalen. 

Misschien kennen jullie het zelf wel, je hebt een liedje op de radio gehoord, en je hebt geen idee hoe het liedje heet dus je gaat op onderzoek uit ! En als je dan er achter komt hoe het liedje heet dan draai je hem tot je er zelf gek van word.

IK heb het met mijn persoonlijk filmpje van Marco !


Even bij loggen hoor !
Ja Marco had het er al over in mijn filmpje, dat ik niet zo veel meer log. En nog om heel eerlijk te zijn vergeet ik ook steeds te loggen. Maar daarnaast heb ik ook weinig ideeen om over teloggen. Maar misschien als ik me weer een beetje meer bezig hou met het loggen dat ik dan weer op leuke ideeen kom !

Gelukkig is het nu weekend, en kunnen we nu lekker van onze 2 vrije dagen genieten. Wat gaan jullie allemaal dit weekend doen ?

Ik ga morgen zelf naar Zuidlaren rijden, een belangrijke gebeurtenis voor mij, want in Zuidlaren ligt een soort van een moeder figuur van mij begraven en ik had gezegt dat als ik mijn rijbewijs zou halen, dat wil ik dan heel graag daar zelf heen wil rijden.

Anny ( mijn moeder figuur) is op 6 juli 2008 overleden aan longkanker. En nu nog ben ik eigenlijk best veel bezig met wat zij er van zou vinden hoe ik mijn leven nu invul. Ik weet 1 ding zeker dat ze het heel gaaf zou vinden dat ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald heb.

Nadat ik in zuidlaren ben geweest, gaan we ( mijn vriendje en ik ) naar groningen namelijk de Ikea bezoeken. Eindelijk heb ik mijn zin en is mijn vriendje lief er ook achter dat het deklbed te klein voor ons samen is en dat zijn  matras niet te liggen is !

Nou en daarna is het eten en op verjaardags visite, en dan hebben we de zaterdag weer gehad. En gaan we zondag wel weer eens kijken wat we gaan doen

In iedergeval zal ik meer mijn best doen om mijn weblog bij te houden !

Ik ? Weblog van de week ?

Kreeg ik een gek mailtje waarin me gevraagd werd hoe snel ik terug kon mailen. Ik mail braaf terug binnen 15 minuten denk ik, van zo snel dus. En toen kreeg ik weer een mailtje met daarin dat ik het record verbrak in hoe snel ik kan terug mailen en weblog van de week ben ! Alleen vergat dit mailtje te lezen, en kreeg ik nog een mailtje met dat ze even platina aan zou doen , want het zou wel zo leuk zijn om je filpje echt te kunnen laten zien als je weblog van de week bent.

Euh maar ik ben toch geen weblog van de week ?? Dus ik mail gewoon braaf met ben ik weblog van de week dan ? Ja dat zie je toch aan het filpje hihi, krijg ik terug. En toen moest ik ook echt weg, want mijn meoder wachtte op mij in
Steenwijk.  

Eigenlijk wel schandalig want ik heb al in maanden niet meer gelogt, wat marco dus zelf ook al aangeeft in mijn persoonlijke filmpje !

En Marco heeft gelijk ik moet wat meer loggen ! Maar ik weet nooit zo goed meer waarover Ik kan moeilijk tijdens het rijden steeds foto,s gaan maken. Maar ik zal er aan denken om wat meer te gaan loggen.

En o ja Marco je krijgt de groetjes terug van mijn zusje ! ( volgends mij had ze geen idee over wie ik het had , want ze zei gewoon o doe maar weer terug )


 

Geslaagd !!!
Ja vandaag is de dag dat ik eindleijk ben geslaagd voor mijn rijbewijs !.
Het ritje ging niet helemaal perfect maar wel goed genoeg om mij te laten slagen. Ik ahd een paar kleine foutjes gemaakt, de examinator wilde recht door en ik ging keurig netjes linksaf zonder richting aan te geven ! En toen moest ik maar richting Joure via snelwegen enzo nou  had ik de juiste baan al maar ik dacht van niet dus ik ging nog mooi even een keertje naar links, en toen zag ik tot mijn schrik shit ik zit toch fout. Ik dus weer goed kijken en terug gegaan naar rechts ! Ach en verder nog wel wat kleine dingen maar ik ben blij ik heb mijn rijbewijs gehaald ! Morgen staat deze dame als eerfste voor de stoep bij het gemeentehuis !
zzzzzzenuwen !!!!!!!
Help help help help, waarom moet er na dat je een reeks rijlessen hebben gehad ( ik klaag niet maar dat zijn er nu inmiddels 48 ) een examen komen. Ik ben er zoooooo zenuwachtig over, en het ergste is dat dit niet mijn eerste examen is nee ik heb er al twee veprutst ! De eerste examen was de examinator een dikke vette ...... Hij hield zijn mond niet dicht en zat steeds te zeuren over mijn rijgedrag tijdens het rijden, end an ook echt van die kleine dingen. Of dat hij helemaal inpaniek raakte om een fietser die nog nier eens dichtbij was. En dan ben je al zenuwachtig moet je voorstellen dat je door dat zo'n vent naast je zo doet nog zenuwachtoger word en dus echt de auto 4 keer af laat slaan enzo. En de tweede keer tja dat heb ik helemaal zelf gedaan. Ik bedoel als je een kruizing over gaat zonder goed te kijken en het scheelde echt niet veel of we werden geraakt door een andere auto ( mijn fout ). En een fietser dat ik bijna van zijn fiets af had gereden. Ohh ja en een geparkeerde auto dat zijn spiegel niet mocht houden van mij. En het ergetse is deze fouten maak ik alleen als ik dus examen heb he ! Die zenuwen pfffff en ik moet de hele dag nog met de zenuwen rond lopen, want het is pas 15:55 zo ver. Mag ik een kleine beroep doen om mensen die in de buurt van Heerenveen wonen, ga van de wegen af zodat het me niet te moeilijk word gemaakt . En zijnn er nog mensen met goede tips om de zenuwen onder controle te houden
Nog maar eens proberen !
Zo nu nog maar eens proberen om op nieuw te proberen om te gaan loggen. En ik heb nu al geen idee waarover ik een logje zal maken. Dus dat gaat de goede kant ook meteen op zou ik zeggen !

Maar goed het zal dan van zelf wel weer een goed komen, en weet ik van zelf wel weer leuke onderwerpen om over te gaan loggen.

Ik zal nu eerst kijken naar The voice of holland kijken !
Ik ben weer terug !!
Ja het heeft bijna een jaar geduurd maar goed, ik ben er weer ! Beetje druk gehad het afgelopen jaar en daardoor schoot het webloggen er eigenlijk al heel snel erbij in !
Daarbij had ik te weinig inspiratie waarover ik kon loggen en zo ging het eigenlijk al snel naar het niet meer loggen.

Afgelopen jaar ben ik meer uren in een week gaan werken waardoor ik dus ook te weinig tijd kreeg om te gaan loggen. Ik werk denk ik nu wel makkerlijk 40 uur in een week soms zelfs 48 uur in een week.

Maar werk is niet het engie wat mij bezig hield, nou ja bezig.. Ja eigenlijk wel. Ben vanaf november weer begonnen met autorijlessen, nadat ik 5 jaar geleden eens begonnen was en weer moest stoppen was het behoorlijk pittig om in eens weer te moeten beginnen bij het begin. maar inmiddels ben ik 11 lessen verder en het gaat al wat beter dan in het begin !

Nou ja daarnaast moest ik mezelf leren om alleen te wonen, dit was niet altijd een pretje want de vaste lasten moet ik natuurlijk nu helemaal alleen gaan betalen en dat was niet altijd even grappig.

Zo had ik voor een paar weken terug een kapotte vriezer en een kapotte stofuizger in 1 week, dus hup naar de mediamarkt en hup een nieuwe kopen en hup ja daar gaat je spaar rekening ! Maar goed ik kan weer boodschapjes invriezen en de vloer weer stofzuigen !

Maar vanaf vandaag zal ik weer op nieuw mijn best doen om mijn weblogje wat bij te houden. hopelijk gaat eht me goed af !


In bed genieten van Marco
Zoooo Marco Marco Marco ik kreeg even een telefoontje van mijn moeder en vertelde even in geuren en kleuren over de komst van MB in Heerenveen in het stadion bij Guus.

En dat ook nog terwijl ik de kans had om vanavond naar Guus te gaan, en dan had ik Marvco wel even bij mijn thuis een kopje koffie aan kunnen bieden aangezien ik nog geen kilometer van het stadion in Heerenveen af woon. Sterker nog ik had in mijn bed kunnen genieten van Marco!! 

Maar helaas ik ben niet thuis vanavond, ik ga naar mijn zusje toe die heeft een uitvoering van linedance. Helaas helaas ooh wat baal ik hiervan zeg ! Maar goed hopelijk komt Marco nog eevns even in het stadion van Heerenveen een concert geven hihi...

"Zet je tranen en je zorgen opzij
En je maakt jezelf vrij"