Welkomsttekst
Leef alsof deze dag de laatste zou zijn!!!
Welkom!!!

weblog van de week


28 september 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Sonja van de Velde
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Klokje
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Borsato logo cakerol
Op Pinterest zag ik een aantal cakerollen, swissroll,  voorbij komen, dat bracht me op het idee om een Borsatologo cakerol te maken. Het is een geduldig werkje en je moet een vast hand hebben maar ik vind het wel de moeite waard. Dit is toch veel gezelliger thee drinken met een stukje Borsato cake bij je kopje thee of koffie. Het was een uitprobeersel, je ziet dat sommige tekens niet dik genoeg zijn gedaan maar toch vind ik hem er wel aardig uit zien. De vulling is overigens perzik botercreme, erg lekker!
Hoe is het mogelijk? Marco vergeten??
Ik was er echt van overtuigd dat ik alleen kaartjes gekocht had voor marco's concerten die ver weg zijn zoals bijvoorbeeld Groningen en Leeuwarden. Gisteren om 19.30 uur kwam ik er achter dat ik wel degelijk een kaartje had voor het concert van gisteren in Utrecht. Ik begrijp er helemaal niets van. Ik heb dan wel de kaartjes niet zelf gekocht, dat heeft lieve Angelique voor me gedaan toen ik op vakantie was maar dan nog?! Angelique stuurde me gisteren zelfs nog een berichtje met de vraag of ik ook naar Utrecht ging maar ik was ervan overtuigd dat ik echt geen kaartje had. Nog nooit in die 24 jaar is dit me overkomen, wat erg!!! Gelukkig is het geld goed besteed maar dat ik ook echt het enige positieve aan dit verhaal.
Beauty's


Met trots kan ik zeggen dat dit mijn nichtjes zijn, ik vind het geweldig om foto's van ze te maken. De oudste vind het erg leuk, de jongste vind het iets minder hahahafotoshoot Burger Zoo
Ik maak regelmatig een fotosessie van mijn nichtjes, dit doe ik eigenlijk al jaren, gewoon omdat ik het leuk vind en ik moet ook zeggen "ze worden steeds mooier"  En dan heb ik het over mijn nichtjes!!! wat een beauty's, ik hou van deze prachtige meiden!!

Sidney, de jongste die vind het allemaal maar gedoe en dat is op sommige foto's ook wel te zien haha

Amber, de oudste die heeft het altijd als leuk ervaren en lacht dan ook zonder problemen.MB stokje 2012
Een hele andere FCD
Jaar in, jaar uit was ik één van de vrijwilligers die mocht helpen op de fanclubdag van Marco, dit jaar kreeg ik het vervelende nieuws dat ik er dit jaar niet bij zat. Verschillende gevoelens kwamen naar boven, teleurstelling, boosheid maar vooral verdriet. Ik moest dit even verwerken, ik had dit nog nooit meegemaakt, voelde me thuis als een vis in het water de voorgaande jaren. Ik heb de avond van dat nieuws alleen maar gedacht aan hoe zielig ik mezelf vond, heb stomgenoeg op mijn werk die nacht zelfs even gehuild. Bij mij moet dat allemaal even inwerken om het te relativeren. Nou is het ook zo dat ik het voor mijn gevoel deze dag ook extra nodig had als vrijwilliger, qua werk en andere dingen die net ff minder gaan dit jaar. Het heeft even geduurd , ik ben ook op niemand boos, eerder teleurgesteld in mezelf dat ik die verwachting had dat ik dit jaar weer vrijwilliger zou worden op de fanclubdag. Het grappig is dat dit wel zo werkt, na al die jaren verwachtte ik toch stiekem dat ik er weer bij zou zitten, natuurlijk, waarom niet?! Het sloeg in als een bom dat het toch niet zo mocht zijn maar ik realiseer me des te meer hoe gezegend ik ben dat ik al die jaren heb mogen helpen als vrijwilliger, ik heb daar zo enorm van genoten. Ik kan gewoon niet beschrijven watvoor gevoel me dat gaf, zo bijzonder

Op zo'n fanclubdag krijg je een draaiboek en heb je verschillende taken, daardoor krijg je heel veel niet mee van wat er op het podium gebeurde of ergens anders in een zaal maar gek genoeg miste ik dat niet. Ik was daar om te helpen en dat deed ik met erg veel plezier. Als de drukte bij de stand het even toeliet konden we iets gaan eten en even een blik werpen op het podium maar veel heb ik niet gezien de afgelopen jaren. Het grappige is, ik weet niet eens wat ik straks zal ervaren als niet- vrijwilliger, geen idee hoe ik die dag doorkom zonder een taak te hebben. Heel vreemd!! Ik kan me niet herrinneren hoe het is om als fan naar een fanclubdag te gaan maar dat ga ik dit jaar ervaren. Ik ga genieten dit jaar al is het op een hele andere manier, ik ga genieten van alles om me heen en vooral de tijd nemen om alle stands eens goed te bekijken. Ik heb een paar dagen nodig gehad om aan het idee te wennen dat ik geen vrijwilliger ben dit jaar, dat was echt iets waar ik naar uit keek ieder jaar weer maar ik realiseer me dat er heel veel fans zijn die dit heel graag een keer willen zijn dus ik moet blij zijn dat ik het al die jaren heb mogen doen. En wie weet kunnen ze me volgend jaar wel weer gebruiken als vrijwilliger, laat ik hopen op een locatie met heeeeeeeel veel zalen, des te meer vrijwilligers er nodig zijn 

Voor de fans die dit jaar vrijwilliger zijn, heel veel plezier!!!!! Ik ga de andere kant eens bekijken dit jaar

Laat ik er nou gewoon één groot feest van maken!! 
Het klinkt zo makkelijk maar zo voelt het nietBorsato weekend
Afgelopen weekend was Marco in België, zaterdag stond Marco op het programma van Rimpelrock en dat begrijp ik niet want dat is toch voor oude mannen?? Ongelofelijk dat ze Marco hier dan voor vragen. Ik moet zeggen dat toen ik bij het concert vandaan kwam ik niet alleen blaren had maar mezelf ook 30 jaar ouder voelde, misschien vandaar de naam Rimpelrock?? Onderweg naar Hasselt kwam ik Angelique, jolien en kimberley tegen in de auto, zij reden net als ik naar het adres wat op de site stond van Rimpelrock. We moesten alleen de andere kant van de weg hebben dus daar naartoe gereden, we zagen wel een groot terrein met allerlei tenten maar nergens stond Rimpelrock, uiteindelijk toch geparkeerd in de buurt van dat grote terrein. Alhoewel, in de buurt??? het was toch nog een flink stuk lopen naar de ingang. Toch maar even gevraagd of we bij het juiste adres waren aangekomen voor Rimpelrock en dat was het geval, gelukkig maar.
Try out marco, Ziggodome

Op vakantie in Zeeland maar toen ik hoorde dat Marco een try out had in Ziggodome kriebelde het wel, toen ik een kaartje kon kopen was de keuze vrij snel gemaakt.
Heb er dan ook geen seconde spijt van, wat een feest!! Toch bijzonder om in een gloednieuwe zaal die prachtige klanken van Marco en band te horen. Als ik terugkijk naar de concerten tot nu toe, verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht, wat weten Marco en band er iedere keer weer een feestje van te maken. Je moet er bij zijn om dit te beleven, dat is haast niet te omschrijven, zo bijzonder. Die glimlach verdwijnt bij het idee dat er na zondag even geen concerten meer zijn, wat zal ik dat gaan missen zeg. Wat een heerlijk gevoel, genieten van Marco van de eerste tot de laatste minuut. Gelukkig kan ik zondag nog genieten en om de pijn een beetje te verzachten denk ik gewoon terug aan die prachtige concerten van het afgelopen jaar. Marco en band, jullie zijn geweldig. Marco in het bijzonder, kan zo vreselijk van je genieten, wat een energie!!!!

Marco, wat een superavond!!!


Ik realiseerde me gisteren hoeveel behoefte ik eigenlijk had aan Marcomientjes , wat heb ik dit gemist. Wat een superavond. Ik heb zooooooo genoten. Heerlijk, heerlijk, heerlijk!!
Marco en band bedankt!!!
Geen Borsato maar taart
Mijn nichtje werd 23 mei alweer 11 jaar. Ik zou eigenlijk naar Marco gaan in HMH in Amsterdam dus kon geen taart maken voor mijn nichtje maar ik ging hierover nadenken en besloot niet naar Marco te gaan en voor mijn nichtje toch de taart te maken, ze zou het namelijk zaterdag de 26e vieren dus ik moest de 25e wel de taart maken. Uiteraard was het jammer dat ik niet naar Marco ging maar ik vond het wel erg leuk om dit voor mijn nichtje te doen. Ik had zelf door haar leeftijd al wel in gedachten om iets van een tas te maken maar ging toch even aan Amber vragen wat zij voor taart zou willen. Grappig genoeg gaf ze aan om een tas-taart te willen van Burberry of een Louis Vuitton. Daar moest ik dus iets op verzinnen want een tas alleen is niet genoeg om meer dan 30 gasten van een stuk taart te voorzien dus bedacht ik een koffer te maken met daarop een Louis Vuittontas-taart.
Ik ben er wel een aantal uurtjes mee bezig geweest, dit ook omdat ik een perfectionist ben, als ik iets doe dan moet het ook goed. Al zou het nachtwerk worden, dat maakte me niet uit maar die taart moest perfect worden. Toch blijft altijd die onzekerheid, hij ziet er misschien leuk uit maar is hij ook te eten? Ik ben zelf heel kritsch dus proef hem meestal wel als ik eenmaal op de verjaardag ben maar dit keer had ik er geen trek in. Misschien omdat ik iets teveel taart had gezien die dag, was namelijk pas om 00.30 uur klaar. Ik ben ook wel laat begonnen en tussendoor ook nog een paar keer weggeweest wat ik achteraf beter niet had kunnen doen maar goed, hij was gelukt naar mijn idee. wat vinden jullie ervan??

Wat wel jammer was, door de warmte van die dag en het vervoer naar mijn zus haar huis is het ene handvat gebroken grrrrrrrrrrrrr


Mijn nichtje was blij verrast, zij vroeg of de tas ook een taart was, ze vond ze er zo echt uit zien. Zo schattig. Natuurlijk was alles eetbaar. Mijn nichtje had een slaapfeestje met een aantal meiden die avond dus de taart-tas werd bewaard voor later.
"Want zomaar weten mijn ogen
Dat het een wonder is wat ze zien"