Welkomsttekst

Hoi, 
leuk dat je even komt kijken!

 

 

Marco's choice!
Facebook
Bezoekers
Op dit moment is er 1 kijker ;
en 1 gast kijker .
Jorn "Belushi" in The Blues Brothers
Weblog vd week! WK19 2009
Siebe jumpt FCD 2007
Lunch met Marco januari 2007
Borsato-idols FCD 2006
Videoboodschap april 2005
Jorn jarig
Vanmorgen om 05.00 uur even gezongen voor m'n "menneke" Jorn. Vandaag wordt hij 21 en hij vertrok om 05.30 uur, voor drie weken, samen met zijn kameraad Robbert en zijn familie ,naar Kroatië. Wat een mooi kado voor ons haha. Zonder gekheid; wij wensen hem een fijne verjaar- en reisdag. Heel veel plezier met bootje-, waterscooter- en jetski varen. Duiken en bierdrinken met veel zon en dingen die we wrs niet willen weten.
 


Siebe geslaagd voor zijn rijbewijs
Als zijn rijbewijs binnen is mag ik tot 29 september weer "coach" zijn en in mijn auto met hem meerijden haha. Gefeliciteerd Siebe! 
Marco komt gelukkiger over?
Vandaag in het Eindhovens Dagblad. 

Siebe geslaagd
Een paar jaar later dan Jorn heeft Siebe nu ook een erfenis een mooie bestemming gegeven. Hij heeft deze geïnvesteerd in de cursus Crossfit Level 1 trainer. Deze 2 daagse cursus werd vanuit Amerika geïnitieerd en in Amsterdam gegeven in het weekend van 11- en 12 februari.
Deze week viel de uitslag (Test Results) op de mat.  
 
Result: Pass CONGRATULATIONS!
 
Naast de passie voor het sporten en jureren mag deze jongeman nu ook trainingen geven aan volwassenen en ondersteunen bij kinderen. Wat een topper! Binnenkort ontvangt hij zijn certificaat waarmee zijn erfenis vereeuwigt is. 
Ondanks mijn scepsis in het verleden over deze sport en de extreemheid waarmee Siebe deze beoefend ben ik om en apetrots!
 
        

 
In de schijnwerper
In de categorie "blijft leuk"...........
 

 
Het is klaar!
Vandaag heeft Siebe zijn laatste uitgebreide controle gehad na het stoppen van het toedienen van groeihormonen. Zoals aangegeven kan de groei, zonder extra groeihormoon, zich nog langzaam voortzetten. Hij is het laatste half jaar nog 1,2 cm gegroeid waardoor hij nu een lengte heeft van 1,75 mtr. Voor dit prachtige resultaat is Siebe beloond met een leuk aandenken. (Foto) Wij bedanken hierbij het groeihormoonteam van het Erasmus MC in Rotterdam. Samen met Siebe zijn jullie allemaal toppers!
Ik ben blij met de gemaakte keuze in 2007 en trots op het resultaat in 2016.
 
 
Siebe jarig
Vandaag wordt mijn maatje Siebe 17 en zet hij een stap dichterbij volwassenheid en zijn rijbewijs, Gefeliciteerd kerel!!Familieband
Naar mate je ouder wordt leef je steeds meer je eigen leven. Ik kom uit een groot gezin waarin ik het elfde kind ben. 10 gingen er mij voor en 1 kwam er na mij. De eerste kwam ter wereld in 1945. De laatste in 1967. Ikzelf stam uit 1964. Toen ik op mijn achtste mijn communie deed verongelukte die nacht een van mijn broers op 18 jarige leeftijd. Iets waar mijn ouders nooit overheen kwamen. Mijn moeder (1925) stierf in 1998. Mijn vader (1921) stierf 2 jaar later. Samen stichtte ze een bijzonder gezin wat tegenwoordig gezien kan worden als een afspiegeling van de maatschappij. Anders gezegd; van alle soorten en smaken voorzien. Als je je thuis verliest, verlies je ook de basis voor het gezamenlijk contact. Op een verjaardag zijn de ouderen (tegenwoordig opa's, oma's en gepensioneerden) vaak in de middag present. De jeugd van andere generaties in de avond. Zo lopen we elkaar steeds vaker mis en zijn we zelden compleet. 
Tot afgelopen zondag toen onze tante omwille van haar 85e verjaardag alle neven en nichten had uitgenodigd. Een uniek moment wat dan ook vast gelegd moest worden. Hoe verschillend we ook zijn, we zijn een bijzonder clubje. We vinden overal wel wat van en kunnen samen ontzettend lachen. Onze ouders hebben dat toch maar mooi voor elkaar gekregen. Vol trots deel ik deze foto. 
Siebe stopt!

Augustus 2007: Siebe met zijn rugzakje met een lengte van 1.15 mtr.
 
9 jaar geleden begon hij met "prikken". (toedienen van groeihormoon) Destijds was de verwachting dat Siebe zonder deze medicatie enkel een lengte van 1,59 mtr zou bereiken. Vandaag de dag staat de teller op 1,738 mtr. en is de invloed van het toedienen van groeihormoon nog minimaal.

Daarom heeft Siebe besloten te stoppen met "prikken".

Ik feliciteer hem met het behalen van dit fantastische resultaat en ben enorm trots op deze kerel!
Hoed af en diepe buiging!
 

April 2016: Siebe met zijn rugzak met een lengte van 1.738 mtr. 

 
Zelfkennis
"Ik ben slim, knap en bescheiden"

Siebe 19.01.2016 

 
"Ik ben niet bijgelovig, horoscopen doen me niets
Het leven is voor mij een open vraag"