WelkomsttekstPromotiefilm over Marco.
Deze is heel mooi!
(y) (h) (gsm)

 
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Jantien de Kogel
Leeftijd: 54 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Wie o wie heeft mij gevonden? ;
en 1 gast Wie o wie heeft mij gevonden? .
Foto album
Mijn laatste reacties
Gitaar leren spelen
Sinds zomer 2015 ben ik begonnen met gitaarles nemen. Eerst op gitaarles.nl bij Michel Penterman c.s. En sinds oktober 2017 bij mijn nieuwe gitaarleraar hier in mijn woonplaats, Marc-Philippe Verschuren.
Zelf Borsato zingen
Hoi mensen!
Daar ben ik ook weer eens!
Hierbij wil ik graag iets vertellen over het zelf zingen van Marco's muziek.
Heel lekker kun je meezingen met de karaoke-liedjes op you tube.
Een heel gelukkig nieuwjaar!
Lieve mensen,
Ik wens een ieder die dit leest: Heel fijne en gelukkige feestdagen. Ik denk, dat het voor iedereen anders ligt, maar een heel verse, nieuwe start maken kan een ieder wel eens goed uitkomen, dacht ik zo! Dus toch maar weer een goed en muzikaal en op ieder ander gebied ook interessant 2017 toegewenst!

En speciaal voor een 50-jarige, die zo ontzettend hard zijn best doet, en zijn familieleden: Een heel mooi en gelukkig 2017 toegewenst!

En niet te veel alcohol drinken, he Marco?!

En wel goed eten.

En lekker genieten van mooie muziek!
En dan maar iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toewensen.

Jantien de Kogel

 
Wachten op Marco
Beste Marco,
Het was heel fijn, dat je nog even niet kwam, want dan kon men zich nog even op jou finetunen. Ik was in ieder geval he le maal vol gespannen verwachting van wat je zou gaan laten horen en zien en beleven.
Dank je wel voor Symphonica in Rosso 2015! Het was zo bijzonder!!

Heel hartelijke groetjes,
Jantien
Ontpoppende vlinder
Beste Marco,
Jouw optreden tijdens Symphonica in Rosso is het beste optreden dat ik ooit heb meegemaakt. Ik was weg van de showelementen, die jij verzint en maakt, zoals dat er achter jouw voeten een spoor van lichtbellen opspatte en de danseressen, die aan linten naar beneden kwamen 'vallen' als net ontpoppende vlinders.
Dit filmpje heb ik zelfgemaakt voor jou.

Met vriendelijke groet,
Jantien
Zucchero
Beste Marco,
Deze echte italiaanse zanger Zucchero was een van jouw grote voorbeelden van vroeger heb ik jou wel eens horen zeggen. Hij is nu als gastzanger bij jou komen zingen bij Symphonica in Rosso.
Ik moet zeggen, dat ik jou beter vind dan ik hem vind zingen. Hij heeft dan ook veel minder showelementen in zijn optreden dan jij. Het filmpje dat er achter stond was vast ook niet van hem zelf.
Maar ik houd wel erg van italiaanse zangers. Ze zijn erg warmbloedig allemaal. Dus was ik toch heel verguld met zijn komst. Hij was een echt publiekstrekkertje. Ik heb er dit filmpje van kunnen maken op mijn telefoontje.
Dank je wel voor jouw show en voor alle moeite, die je altijd voor een ieder neemt. Ik zou ook graag een keertje met je op de foto samen willen. Is dit ook echt mogelijk?

Met vriendelijke groet,
Jantien

 
 
Margherita.
Beste webloggers,

Hier nog een heel, heel, heel mooi liedje van Marco Borsato. Nou ja, eigenlijk is het een liedje van de heel bekende italiaanse zanger Riccardo Cocciante.
Maar de vertaling is heel erg mooi en het is een van Marco's beste liedjes.
Ik kende het zo maar ineens uit mijn hoofd. Zonder veel oefenen.
Dus, dan heeft het liedje op de radio heel veel indruk gemaakt. En destijds, dat het uitkwam werd het dan ook grijs gedraaid op de radiozenders!

Echt heel veel luister- en kijkplezier.

Groet,
Jantien de Kogel   
Mooi zo!
Het liedje Mooi! Ik vind dit echt een toppertje. Maar waarom praat men er zo erg doorheen, dan? Dat weet ik nog niet. Misschien komt het door het bijbehorende filmpje. Dit is zo natuurlijk! En daar zijn wij nog niet zo erg aan gewend bij deze zanger!

Veel luisterplezier toch, ondanks alle ruis.

Groet, Jantien.
Symphonica in Rosso
Beste webloggers,

Ik ben het afgelopen jaar naar zowel de fanclubdag als naar Symphonica in Rosso toegeweest. Hier heb ik mooie herinneringen aan. En mijn filmpjes, die ik via mijn telefoon gemaakt heb, helpen mij om mijn geheugen fris te houden. Zie hieronder voor meer.
Groetjes,
Jantien
Symphonica in Rosso
Mijn broer en ik gingen samen naar Symphonica in Rosso toe. We hebben eerst heerlijk gedineerd in Dauphine, een heel bekend restaurant in Amsterdam Oost.
"Ik geniet van alle ruimte om me heen
Dat je mij verliet was het beste wat je deed"