Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Clubtour Thuis 2 mei
Hallo allemaal,

Zoals in mijn vorige logje uitgelegd en beloofd, hier dan toch nog mijn log over de Thuis tour in TivoliVredenburg afgelopen voorjaar. Beter laat dan nooit:)
 
Woensdag 2 mei, eindelijk mocht ik naar een ‘Thuis’ concert van Marco! De albumpresentatie en najaarstour in november had ik gemist, omdat Lana net geboren was. Een hele avond staan was nog geen optie. Dus toen de voorjaarstour werd aangekondigd zat ik natuurlijk om 10 uur klaar met mijn laptop om kaartjes te bestellen via de Tifosi-voorverkoop, wat een luxe toch altijd weer om eerder kaartjes te mogen kopen.
 
Twee mei was een heerlijke lentedag. Ik breng Lana naar mijn schoonzusje in Utrecht en rij dan door naar Manon’s huis. Vanaf haar huis lopen we naar de TivoliVredenburg, heerlijk dat dat kan, en onderweg halen we een salade. We overwegen nog even om deze in de zon aan het water op te eten, maar besluiten toch in de rij aan te sluiten. Achteraf een goede beslissing, want er staan al behoorlijk wat mensen en het wordt snel drukker. Het was de eerste datum voor Utrecht die in de verkoop ging, dus er zijn veel, heel veel fanclubleden in de Tifosirij. Het naar binnen lopen is altijd weer een moment waarbij onze hartslag fors omhoog gaat, maar het verloopt goed en we hebben weer een heerlijk plekje. Het wachten gaat snel, voor we het weten komt het bandje op en klinken de eerste tonen. Yeah we zijn er weer!
 
Wat was het weer genieten om weer samen met Manon op een concert te zijn. Met haar ben ik volledig thuis. Geen twijfels of het raar is om mijn mede-concertganger vast te pakken met een mooi nummer of om lekker te knuffelen na een nummer dat binnenkomt. Manon vindt dat soort dingen ook heerlijk, bij haar kan dat gewoon. Bij haar ben ik thuis. Wanneer Marco ‘als rennen geen zin meer heeft’ inzet pakken we elkaar vast om het hele nummer intens te genieten. Bij dit nummer denk ik altijd aan mijn vriendschap met Manon. Marco ziet ons tijdens dat nummer ook staan, aan zijn gezicht is te zien dat hij het mooi vindt dat we zo samen genieten. Wat een prachtig moment.
 
Ook de rest van de avond is natuurlijk van top tot teen genieten. Met de albumpresentatie in Paradiso en de najaarstour heeft hij alle nummers van het nieuwe album gespeeld, maar nu heeft hij een nieuwe setlist gemaakt. Jammer, maar we vergeven het hem We staan naast Wietske en Ilse, die toevallig dezelfde avond gaan. Heerlijk is het meezingen, dansen, sfeer proeven, knuffelen, bijkletsen (voor en na het concert dan), genieten van hoe Marco op het podium geniet, de live muziek en alles eromheen.
 


Wanneer mogen we weer?! Maar nu eerst het FCW komend weekend! Whoehoe!

Liefs, Sara
1. Door: Jolanda Dobbelaar op 11-10-2018 16:24:15
Geeft niet hoor, mijn logje van vd najaarstour in Nijmegen kwam door omstandigheden ook wat later.

De voorjaarstour was voor ons in Antwerpen en door dit logje ga ik weer terug naar deze geweldige avonden.

nog 2 nachtjes slapen en dan is het weer genieten!!!

groetjes
Jolanda
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Heb je enig idee wat het met je zou doen
Als je nog maar een dag zou bestaan"