Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017



Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper




Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Verrassingsdate
Jeetje, wat is het lang geleden dat ik heb gelogd! Mijn laatste log was op 22 april, zie ik. Ik kan allerlei redenen geven waarom het zo’n tijd is geleden, maar feit is dat ik de afgelopen maanden geen tijd heb vrij gemaakt om te loggen.
 
Al een lange tijd stond op de planning om – nog steeds – te loggen over Marco in TivoliVredenburg op 2 mei. Ja, mei… meer dan 4 maanden heb ik het loggen vooruit geschoven, maar ik wil er toch nog een log over schrijven, omdat ik uiteindelijk een fotoboek maak van alle logjes die ik heb geschreven en ik wil alle Marco-activiteiten erin hebben sinds in log, omdat je de details van alle mooie ervaringen vergeet in de loop van de tijd en je ze op die manier alsnog een keer kan teruglezen. Heerlijk vindt ik dat. Ik had vorige week zaterdag een dag helemaal niks gepland staan, dus had bedacht dat ik nu écht de log over 2 mei ging schrijven. Maar…
 
Ik kom zaterdagochtend 15 september beneden, ligt er een briefje op tafel van mijn lieve man. Ik had voor mijn verjaardag een date met hem gevraagd, en had aangegeven dat hij mij maar moest verrassen. En dat deed hij, door middel van onderstaand briefje. En ik had he-le-maal niets in de gaten! Terwijl het best lastig is om zulke dingen voor mij geheim te houden, ik had het door toen mijn man mij ten huwelijk ging vragen, ik wist wanneer mijn vrijgezellenfeest was en wanneer mijn babyshower was. Niet dat ik ga vissen, integendeel, ik hou van verassingen. Maar kleine versprekingen, een extra vraag stellen, logica qua planning, alles samen zorgt ervoor dat ik dat soort dingen normaal door heb, maar nu niet.



Dus ik ga mij klaarmaken, Lana was nog bij mijn schoonmoeder omdat ik de avond ervoor een housewarming had van een vriendin en Peter nachtdienst had. Ik vraag Peter wat ik aan moet, wat ik mee moet nemen enz., en hij vertelt dat we naar de Vliegende Vrienden van Amstel Live gaan! Whaaaaaah hoe leuk! Ik begin helemaal te stralen. Ik had al meerdere keren getwijfeld of ik kaarten zou kopen voor de VVvAL, maar momenteel kwam het door omstandigheden gewoon niet uit. Dus helaas had ik moeten besluiten toch niet te gaan. En nu gaan we toch! VvAL, waar ik zo’n 5 keer ben geweest, is altijd ontzettend geslaagd, en ook the Flying Dutch een paar jaar geleden (de eerste editie) vonden we geslaagd, dus wat een heerlijke combinatie is dit!
 




Lekker op tijd vertrekken we naar Amsterdam, of eigenlijk Spaarnwoude, het festivalterrein van Dance Valley, dus goed bekend voor ons. Voor ons beide het enige festival dit jaar, dat was ook voor het eerst sinds jaren. En wat was het fijn dat het dit festival was! We lopen vanaf de auto naar het festivalterrein wanneer de laatste klanken van Anouk klinken. Daarna komen Coen en Sander, we vragen ons een beetje af waarom ze er staan, maar gelukkig zeggen ze dat zelf ook, haha. Maar ze brengen erg goed de sfeer erin, wat een gezelligheid zo direct aan het begin van de middag. Het saamhorigheidsgevoel is al groot. En wat een geluk met het weer! De zon schijnt volop en we hebben ons vest al snel uit, heerlijk. Na Coen en Sander komen nog veel verschillende artiesten die stuk voor stuk een heerlijk feestje bouwen, zo leuk die afwisseling. We zoeken een oom en tante van Peter op waar we gezellig een tijdje mee staan te kletsen en dansen (nouja, ik sta vooral te dansen en zij 3 staan te kletsen en zijn lekker aan het meezingen, ieder zijn ding:)). Bij artiesten waar we iets minder mee hebben gaan we lekker wat eten, waarna we weer een nieuw plekje zoeken om te gaan staan. Bij Guus staan we relatief dichtbij het podium, terwijl we op een ander moment weer ver weg gaan staan, maar alles is goed, omdat de sfeer heerlijk is, het weer heerlijk is en het geluid overal goed is. Als klap op de vuurpijl komt natuurlijk Marco, hij sluit de dag af, beter kan niet. Een heerlijke combi met Jeroen van Koningsbrugge en Roel van Velzen. Marco doet alle grootste up-tempohits, ik vind het altijd heel fijn om tijdens een concert kleinere nummers en minder bekende nummers te horen, maar ik snap de keuze in deze setting en met dit publiek. En natuurlijk is het genieten, zonder twijfel. Heerlijk samen met Peter, samen dansen, samen zingen, van Marco genieten, even lekker met zijn tweeën feesten en genieten zonder met ons kleine wonder bezig te zijn. Natuurlijk is Lana het meest belangrijke in ons leven, maar af en toe er even samen uit vinden we ook heel belangrijk. Dus we genieten en stralen. Love it…
 






De terugweg verloopt soepel, enorm snel zijn we weer op de snelweg onderweg naar huis. Wat een top organisatie. Overigens was alles goed geregeld, de foodcorner was top met 2 in- en uitgangen, veel eetkramen en zitplaatsen en het was ruim opgezet. We hebben door de dag heen op veel verschillende plaatsen gestaan, alles was goed toegankelijk. Dat maakt zo’n dag altijd extra prettig. Kortom, de eerste editie van de VVvAL was enorm geslaagd, laat nog maar veel edities komen in de komende jaren.
 
Liefs, Sara
 
PS mijn log over 2 mei komt nu echt snel:)
1. Door: Jolanda Dobbelaar op 24-09-2018 00:19:35
Voor mij as het loggen door omstandigheden ook een heel stuk minder, maar dat begint gelukkig weer een beetje te komen, hihi. En nu houe zo.

Maar wat een super verrassing. Dit leek me ook zo leuk om te doen, maar wie weet misschien volgend jaar.

Heerlijk om er eens met je tweetjes op uit te gaan en te genieten. blijven doen hoor.

liefs
Jolanda
2. Door: Tifosi di Marco Borsato op 25-09-2018 10:09:03
Zo dat is nog eens een leuk inhaallogje en wat een leuke verrassing van je man. Heerlijk om er even samen uit te gaan en te genieten van zo'n muzikale dag. Leuke foto's.

Groetjes,
Hillie
Team Tifosi
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik zat in het donker, verdwaald en moe
Maar zij bracht me zo weer naar je toe"