Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Live at Wantij
Lieve allemaal,
 
Vorige week was alweer zo’n leuke Marco activiteit, Live at Wantij in Dordrecht! Ik kon redelijk op tijd vertrekken vanaf mijn werk, ben naar huis gereden en toen samen met Wietske richting Dordrecht gegaan. Op de parkeerplaats kwamen we toevallig al Lisanne met haar moeder en zusje tegen in de auto. Het weer die middag en avond viel heel erg mee, in de ochtend regende het nog keihard, maar nu was het heerlijk warm weer met een strak blauwe lucht, wat een geluk!
 
Na op het festivalterrein even wat gegeten te hebben zijn we naar voren gelopen om bij Nielson lekker mee te zingen en dansen, heerlijk feestje. Ik pak om 19.54u mijn telefoon om een selfie te maken met Wietske in het zonnetje, en zie tot mijn schrik onderstaande sms!
 


Wat is het geval, we hadden meegedaan met een actie van het goede doel ‘Voor Sara’, voor kinderen met een zeldzame spierziekte. Bij deze actie verlootten ze een on-stage-experience onder de deelnemers. Je kon de artiest aankruisen waarbij je on stage zou willen komen, wij hadden natuurlijk Marco aangekruist, maar om een of andere reden hadden we toch bij Nielson gewonnen. Normaal gesproken pak ik tijdens een optreden mijn telefoon er niet bij (ik maak foto’s met een camera), dus heel toevallig dat ik dit smsje op tijd zag! Wij lopen snel naar achter naar de stand, en vlak voor acht uur komen we daar aan en kunnen we met de andere winnaars richting backstage. Per tweetal konden we tijdens het optreden van Nielson even aan de zijkant van het podium meekijken en foto’s maken. Het was heel kort en ik voelde me echt een toerist, maar het was wel lachen zo, en sowieso erg grappig dat we hadden gewonnen! Daarna kregen we nog een drankje van de organisatie en konden we terug op het veld genieten van het laatste stukje van het optreden van Nielson.


 
Daarna was het optreden van Marco aan de beurt. Vooraf aan zijn optreden werd het voor het podium steeds drukker. Waar we bij Nielson nog lekker de ruimte hadden om te dansen, konden we nu geen stap meer zetten. Ik zat er die avond emotioneel gezien niet helemaal in waardoor ik iets minder gevoel had bij de nummers dan normaal, maar natuurlijk was het weer genieten.
Achteraf was het perfect dat we de on-stage-experience hadden gewonnen bij het optreden van Nielson, en niet tijdens Marco, omdat we op deze manier de grappige ervaring tijdens Nielson konden beleven, en we aan de voorkant van het podium van het hele optreden van Marco konden genieten.

Na deze heerlijke avond konden we alweer uitkijken naar de Marco Meeting, die een week erna al plaats vond, zin in!
 
Liefs, Sara
 
PS nog een update over de zwangerschap:
We hebben 1,5 week geleden de 20 weken echo gehad, en alles was goed! Heel erg fijn om te horen en opnieuw geweldig om ons kleine wondertje weer te mogen bewonderen. Drie dagen daarna hebben we een feestje gegeven voor familie en vrienden en hebben we onderstaande taart aangesneden, die van binnen roze was! Voor die tijd wisten wij het geslacht ook nog niet. Zo bijzonder dat het beeld van ons ukkie steeds concreter wordt, en heerlijk om dat op deze manier met familie en vrienden te kunnen delen.

1. Door: Miriam op 18-06-2017 08:35:19
Was een erg leuke wantij festival avond. Optredens waren leuk en vooral Nielson en Marco. Echt een feestje en wat leuk dat je on stage won. Gefeliciteerd met je zwangerschap en mooi dat het goed ga. Succes!
2. Door: Anja van Wijk op 18-06-2017 10:41:50
Lieve Sara,

Wat heb je het toch weer mooi verwoord. En wat heb je er weer heerlijk van genoten.

En wat een leuk nieuws over je zwangerschap. Geniet ervan en echt heel fijn daty alles zo goed gaat.

Liefs Anja
3. Door: danieldavidse op 18-06-2017 10:45:08
mooi verslag
4. Door: Jolanda Roovers op 18-06-2017 19:40:24
Wat ontzettend leuk dat je backstage mocht kijken bij Nielson.
Lijkt me ook erg grappig om dat een keertje te zien.
Fijn dat jullie weer een leuke dag hebben gehad.
 
                       Groetjes Jolanda
5. Door: Lisanne op 18-06-2017 20:20:03
Het was heerlijk, erg toevallig dat we elkaar al zo vroeg tegenkwamen. We zagen je backstage lopen bij Nielson. Wat fijn dat het ook goed gaat met de zwangerschap! 
Liefs, Lisanne
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Elke dag vertel je mij
Hoeveel je van me houdt"