Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Onder aan de berg!
Lieve allemaal,

Alweer een logje, want ik ben lekker aan het genieten van Marco-activiteiten! Gister stond Onder aan de berg op het programma. Het weer zat mee, en ik had geen afmelding van Marco gezien van tevoren. Daar hield ik wel rekening mee, omdat de begrafenis of crematie vast ergens deze dagen zou zijn. Maar net als afgelopen zaterdag stond hij er nu ook weer, jeetje wat een respect.
 
Ik ging met een vriendin naar het festival. Het was een stukje rijden, maar dat is het natuurlijk meer dan waard. Eerst heb ik mijn vriendin in haar woonplaats Deventer opgehaald en toen zijn we door gereden naar Hellendoorn. Er was in verband met de voetbalwedstrijd een actie dat iedereen iemand gratis mee kon nemen, leuke actie! Alleen niemand die we hadden gevraagd kon, dus we bleven gezellig met zijn 2en. Bij aankomst hebben we een hapje gegeten. Er was erg goed eten voor een festival, we hadden Surinaams, heerlijk en een goed vullende maaltijd. Dit konden we lekker op het gras in het zonnetje opeten, nu al genieten! Het festivalterrein was enorm sfeervol en zomers aangekleed met overal lampjes, grappige teksten op palen en veel kleur. Een beetje dezelfde sfeer als Strandfestival Zand, heerlijk dus!


 
Daarna hebben we met een (ik alcoholvrij) cocktailtje genoten van Caro Emerald, wat kan zij goed zingen zeg. Ze deed het maar wel even mooi met haar hoogzwangere buik. Na Caro even een rondje over het terrein gelopen en toen gaan staan voor Marco, we hoefden nog maar een half uurtje te wachten voor hij kwam. Om kwart voor 10 was het zo ver, jeeej!De mensen uit het oosten moesten even los komen, maar dat kwam steeds meer naarmate Marco meer nummers deed. Toen hij na een aantal nummers vertelde dat hij vandaag afscheid had moeten nemen van zijn schoonmoeder en dat hij door alle emoties van deze week zijn stem aan het kwijt raken was, kreeg hij - zeer terecht - een ontzettend groot en oorverdovend applaus. De rest van de avond is dat grote respect en de waardering vanuit het publiek nog vaak duidelijk geworden door prachtige applauzen en toen het afgelopen was een oorverdovend gejoel en gegil. Fijn om te zien dat dat Marco goed deed en dat hij er van genoot. Hij was er zo van onder de indruk dat hij vergat met het hele bandje te buigen, terwijl de helft van zijn bandje er al klaar voor stond, haha.Marco heeft deze avond wat betreft zijn stem op karakter gezongen. Hij kon steeds minder goed praten, maar bijzonder genoeg lukte het zingen nog wel. Het kostte hem zichtbaar meer moeite, maar hij kreeg de noten er wel uit. Hij zong zelfs nog ‘Mooi’, dat had ik niet verwacht. Ook zong hij ‘Ik kan het niet alleen’, wat genoot ik daar van! Volgens mij is het heel erg lang geleden dat hij die live deed. Marco zong het met volle overtuiging en ik zat er helemaal in. Het nummer heeft voor mij na de musical Sky een extra lading gekregen, zo mooi.
 


Kortom, ik heb weer ontzettend genoten van deze prachtige avond en zal dit niet snel vergeten, net als bijvoorbeeld Appelpop vorig jaar. Die kleinste concerten zijn toch wel heel erg speciaal! Marco, ik hoop dat je snel weer herstelt en dat je goed naar je eigen lichaam blijft luisteren, die moet nog langer mee en dat zal iedereen begrijpen.  
 
Nu hoef ik opnieuw maar heel kort te wachten op de volgende Marco-activiteit, namelijk Live at Wantij op 9 juni en daarna de Marco meeting op 17 juni. Wat een feest deze weken!
 
Veel liefs, Sara
1. Door: Lisanne op 25-05-2017 16:36:59
Wat een leuke marco-activiteiten allemaal Sara, wat fijn dat je hier allemaal bij kunt zijn. De workshop was al zo gezellig en nu het eerste festival. Mooi dat Marco er aanwezig was en mooi dat het publiek zoveel respect toonde!
Op naar de volgende marco-activiteit, daar zullen wij ook bij zijn op 9 juni. 
Liefs, Lisanne
2. Door: Tifosi di Marco Borsato op 25-05-2017 17:36:20
Leuk dat je ook bij Onder Aan de Berg was en wat heb je er een mooi verslag over geschreven met heerlijke zonnige foto's. Ben het helemaal met je eens, diep respect voor Marco dat hij er stond in deze verdrietige omstandigheden. 
Je hebt nog leuke vooruitzichten de komende tijd. Veel plezier bij Live At Wantij en de Marco Meeting.

Groejtes,
Hillie
Team Tifosi
3. Door: Anja van Wijk op 27-05-2017 09:04:09
Lieve Sara,

Wat heb je een mooi verslag geschreven. En wat heb ik een respect voor deze man dat hij het toch maar gedaan heeft. Ga er maar aan staan.

Erg leuk om te lezen dat je nog veel dingen gaat doen de komende tijd. Ga er heerlijk van genieten. Want dit heb je zeker verdiend..

Liefs Anja
4. Door: Ness op 27-05-2017 23:25:52
Wat een mooi verslag Sara. En je hebt je buikje weer lekker rond gegeten lees hahah daar ben je goed in toch? Wat fijn dat je zo genoten hebt met je vriendin. Lekker blijven doen hoor! Alvast veel plezier 9 en 17 juni. 
Veel liefs Ness 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Mijn grootste liefde dank ik als laatste
Zonder jou stond ik hier niet"