Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Workshop!
Lieve allemaal,
 
Gister was de heerlijke Tifosi workshop! Het was voor mij de tweede keer dat ik mee deed, en wat was het weer leuk! Ik reed weer samen met Neske en Anjo, altijd gezellig en lachen.
 
Het begon om half 12, bij aankomst zagen we de Porsche van Marco al staan. Tegen onze verwachtingen in, ondanks het overlijden van zijn schoonmoeder de dag ervoor was hij dus wel aanwezig, wat een respect heb ik daarvoor. Het was heel begrijpelijk geweest als hij er niet bij was geweest. Ik hoop dat hij wat afleiding en positieve energie heeft gekregen van alle blije koppies bij de workshop.Door Marco’s privésituatie zijn we begonnen met de foto met Marco buiten, zodat hij naar huis kon wanneer hij dat wou. Best gek dat het maken van een foto met Marco de tweede keer al een stuk 'normaler' is dan de eerste keer, toch zijn er absoluut zenuwen, en na de foto moest ik even bijkomen, haha. Helaas had ik die dag veel last van de eczeem dus heb ik een rood glimmend hoofd, maar ben toch blij met de foto. Nathalie zei daarna tijdens haar introductiepraatje zoiets als: ‘Het is fijn dat we van elkaar begrijpen wat de aanwezigheid van Marco doet. Want ja, iedereen vergeet zijn jas en tas na het maken van de foto met Marco.’ Hahaha, zo herkenbaar.
 
Daarna begonnen we met knutselen, wat was alles weer goed geregeld en voorbereid door de geweldige Tifosi en andere vrijwilligers. We hadden een erg gezellige tafel, dus het was lekker knutselen, kletsen, lachen en tussendoor nog een heerlijk lunchbuffet. Marco bleef nog bijzonder lang en liep heerlijk ontspannen de zaal door, zo fijn dat dat zo kan en dat hij daar zo relaxt mee om gaat. Wat heb ik hier weer van genoten! Zo fijn.De middag vloog om, voor we het wisten was het tijd om op te ruimen en een groepsfoto te maken. Diezelfde avond heb ik het boekje nog op mijn gemak afgemaakt, hij is voor een vriendin, ik ben blij met het resultaat en heb zin om het boekje vrijdag aan haar te kunnen geven.

Vandaag een heerlijk rustig dagje, dan drie daagjes werken en dan alweer naar Marco, woensdag begint zijn festivalseizoen met Onder aan de Berg in Hellendoorn! Zin in!
 
Liefs, Sara
1. Door: Rianne Beck op 21-05-2017 18:38:18
Wauw wat super leuk zeg
Je hebt er ook van genoten
ik ben hee beniwie naar je foto met marco


Liefs Rianne Beck xx
2. Door: Anja van Wijk op 21-05-2017 19:12:22
Wat was het een heerlijke dag. Zo leuk dat jij er ook was Sara. Echt wel respect voor Marco dat hij toch gekomen is. Echt genoten van de dag. Heel veel plezier donderdag. Geniet ervan.

Leuk om je te zien kanjer.

Liefs Anja
3. Door: Maud Schuimer op 21-05-2017 19:43:13
Hij is prachtig geworden Sara!! Het was weer erg gezellig samen aan tafel. Veel plezier woensdag, wij mogen vrijdag in Valkenburg! Al houden we er voor de zekerheid rekening mee dat hij misschien niet op zal treden in verband met de begrafenis van zijn schoonmoeder. Die zal neem ik aan eind deze week zijn. Uiteraard alle begrip als dat zo zou zijn!
4. Door: Lisanne op 21-05-2017 20:14:30
Wat een heerlijke dag was het, en wat is je boekje prachtig geworden Sara! Heel veel plezier woensdag in Hellendoorn, wij moeten nog even wachten tot 9 juni! 
Liefs, Lisanne
5. Door: Tifosi di Marco Borsato op 22-05-2017 12:00:55
Wat Leuk dat je er ook bij was, zaterdag en wat een heerlijk verslag heb je gemaakt van deze bijzondere dag. Je hebt ook een prachtig boekje gemaakt, Sara! 

Groetjes,
Hillie
Team Tifosi
6. Door: Ellen op 22-05-2017 14:22:52
Wat leuk dat je er bij was,
en wat is jou boekje ontzettend mooi geworden.
Zo leuk om al die resultaten te zien!!

Liefs,
Ellen
7. Door: Manon op 27-05-2017 21:52:58
En wat ben ik blij met het prachtige boekje! Dankjewel lieve saar ??
8. Door: Ness op 27-05-2017 22:48:01
Ja wat was het gezellig hSara. Het is gewoon 1 grote Tifosi familie zo met z'n allen. Wat is je boekje mooi geworden. Je vriendin zal hier zeker erg blij mee zijn. Ook ik heb mijn boekje ondertussen af en zal er volgende week een logje over maken (hoop ik) druk met de vakantie voorbereiding enzo. Veel liefs Ness Oh Haha ik zie net hierboven dat je vriendin er blij mee is
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Koud is mijn wereld, het sneeuwt in mijn hart
Er staat ijs op het wit van mijn ogen"