Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
In de schijnwerper!
Whaa wat leuk, ik sta in de schijnwerper! En ik had daarvoor ook al zoveel warme, lieve reacties van iedereen gehad op mijn logje, zo lief allemaal! Bedankt lieve Marco en lieve medeloggers .
Hier gaat het verder erg goed, ik merk dat de zwangerschapskwaaltjes afnemen, erg fijn. En vorig weekend, met pasen ben ik 5 dagen met 3 vriendinnen naar de Amalfi kust geweest in Italie. Wauw, wat een prachtige omgeving! Rotskusten en prachtige bergen met schattige witte en gekleurde dorpjes tegen de rotswanden, en als je over de baai keek had je zicht op de Vesuvius. Echt een aanrader om heen te gaan.

Een heel korte samenvatting (ik denk namelijk dat de foto's meer zeggen). We vlogen op Napels, hebben die donderdag Sorrento te voet verkend, het plaatsje waar we ook ons appartement hadden. Vrijdag hebben we scooters gehuurd en zijn we langs de kust gaan scooteren, wat was dat geweldig! Zo'n vrijheid, zo'n indrukwekkende natuur. Zaterdag zijn we naar de ruines van Pompeii gegaan, zijn we de Vesuvius op gegaan en konden we in de krater van de Vesuvius kijken, heel bijzonder en bizar wat zo'n natuurverschijnsel kan veroorzaken. Zondag zijn we met de bus naar Amalfi gegaan, een dorpje verderop, zo ver waren we met de scooters niet gekomen. Maandag zijn we met de boot naar het eiland Capri gegaan en hebben we het eiland verkend te voet en met de boot, ook weer een geweldige omgeving! Dinsdag vlogen we weer naar huis.Het was echt heerlijk, met zijn vieren is het altijd gezellig, we hadden enorm geluk met het weer, de omgeving is adembenemend mooi, we hebben lekker veel terrasjes gepakt naast alle activiteiten, hebben natuurlijk genoten van het heerlijke Italiaanse eten, de andere meiden hebben genoten van de Limoncello die daar vandaan komt, en we hebben ontzettend veel gelachen en veel mooie gesprekken gehad samen. Wat een waardevolle reis samen. En dan de dag daarna in de schijnwerpers komen, heerlijk toch! 

Liefs, Sara
1. Door: danieldavidse op 22-04-2017 13:00:03
mooi foto† en geniet lekker van
2. Door: Jolanda Roovers op 22-04-2017 19:36:12
Allereerst van harte gefeliciteerd met het in de schijnwerper staan, ontzettend leuk zeg!!
En wat een schitterende foto's van zo te zien een geweldige vakantie.
Geniet lekker van je zwangerschap en fijn dat de kwaaltjes aan het afnemen zijn.

†† † † † † † † † † † †Groetjes Jolanda
3. Door: Martine op 23-04-2017 11:01:02
Hoi Sarah

Een speciale felicitatie van Marco voor dit geweldige nieuws kon natuurlijk niet uitblijven !
Wat goed om te lezen dat de kwaaltjes verminderen.
Prachtige foto's hoor van hoe je ons meeneemt op je vakantie.
Geniet verder nog maar lekker van alles en alles komt goed !

Groetjes

Martine†

4. Door: Anja van Wijk op 23-04-2017 11:13:18
Lieve Sara,

Ik voelde dat de schijnwerper er voor jou aan zat te komen. Dat is natuurlijk ook fantastisch nieuws. En dat weekendje met vriendinnen wat heb je genoten. Wat straal je op de foto's geweldig. Maar ja dat kan ook niet anders. Geniet van alles wat op je pad komt. Meid wat heb je het verdiend.

Heel veel liefs en een dikke knuffel. Anja
5. Door: Tifosi di Marco Borsato op 23-04-2017 12:36:36
Wat heerlijk dat je met zulk prachtig nieuws in de schijnwerper mag staan. En wat is het prachtig bij de Amalfi kust. Zeker een aanrader! Groetjes Yaiza Team Tifosi
6. Door: Ness op 24-04-2017 10:02:57
Gefeliciteerd met je plaats in de schijnwerpers Sara. Echt zo verdient! Wat een mooie streek is het daar in ItaliŽ. Mooie momenten ingelijst meis. Prachtige plaatjes!†
Liefs Ness
7. Door: Lisanne op 24-04-2017 17:50:24
Gefeliciteerd met je plekje in de schijnwerper, echt heel erg dik verdiend!†
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Als je nu blijft
Krijg je zeker spijt"