Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Eindejaarsstokje 2016
Ik heb het stokje al erg snel mogen vangen van Anja, dankjewel, wat lief!


 
Afgelopen zomer was Marco te bewonderen tijdens vele zomerfestivals. Ben jij erbij geweest en zo ja, welke festivals heb jij bezocht? Hoe gaaf was het?!
Ik ben op strandfestival Zand in Almere en Appelpop in Tiel geweest. Beide waren geweldig, ieder op zijn eigen manier. Zand was onder andere geweldig om de heerlijke sfeer van het gehele festival, iedereen relaxt, blote voeten in het zand, zonnetje aan de hemel, lekker de ruimte om te dansen, prachtige zonsondergang tijdens het optreden van Guus. En daarna heerlijk genoten van Marco, wat een topdag!


 
Appelpop had een geheel andere sfeer door de grote diversiteit aan artiesten en hele andere opbouw van het festival, maar vooraan bij Marco was de warme en liefdevolle Marco-sfeer ontzettend voelbaar, en wat was Marco uitzinnig aan het genieten! Zo ontzettend gaaf om te zien en te voelen, heel bijzonder. En dat samen met Manon, waarbij ik het meest mezelf kan zijn, die alles van me weet en me ontzettend goed, liefdevol en begripvol steunt in deze pittige tijd. Echt een bijzondere avond, en dat op een gratis festival.


 
Ook in het nieuwe jaar gaat Marco wat festivals verblijden met een spetterend optreden, dit keer is hij te zien in onder andere Valkenburg, Hoorn en Dordrecht. Heb jij plannen om ook dit jaar te gaan en zo ja welk festival wil jij dan niet missen?
Jaaa ik stond weer te stuiteren toen het bericht naar buiten kwam en ben direct mensen gaan appen. Ik ga op 24 mei naar Onder aan de Berg in Hellendoorn, een nieuw festival. Ik ga met Elise, een vriendin van de oefentherapie-opleiding, met haar ben ik jaren geleden ook naar Live @ Westerpark geweest. Ruim twee weken later ga ik naar Live @ Wantij in Dordrecht met Wietske, waar ik ook mee naar de laatste bingo en FCD was. Zin in!!
 
Marco heeft ons ingefluisterd dat er een nieuw album aan zit te komen. Op wat voor soort album hoop jij? Meer ballads of meer duetten of hou je meer van een swing nummer?
Ik hou heel erg van de combi van ballads en uptempo nummers, van het kunnen wisselen in emoties tijdens het luisteren van een CD, en zodat je een nummer kunt vinden die past bij hoe je je op dat moment voelt. Tot nu toe is er nog geen CD van Marco tegen gevallen, ik heb er alle vertrouwen in dat hij ook deze CD weer een mooi evenwicht weet te vinden tussen ballads en uptempo nummers. Ben erg benieuwd!
 
Het fanclubweekend in Egmond aan Zee was natuurlijk helemaal geweldig! Ben jij erbij geweest en zo ja wat was jouw mooiste fanclubdag moment?
Ja, ik was erbij, en wat was het een heerlijk weekend. Heb er kort geleden nog een logje over geschreven. Pfoe, het mooiste moment, wat lastig! Mijn eerste foto met Marco, Anja staand en lopend op het podium, de strandwandeling van Anjo, het onverwachte optreden van Marco, de prachtige omgeving van de FCD waar we zaterdag zo van hebben genoten, ik kan niet kiezen!


 
Stel je voor, je wint een diner voor twee met Marco, wat zou je dan met hem willen eten en vooral wat zou je willen vragen en wat zou je aan doen?! 
Ik zou sushi of tapas gaan eten, die sfeer vind ik altijd zo leuk. Allerlei kleine gerechtjes bestellen, samen van alles proeven en genieten van al het heerlijke eten. Natuurlijk met een rood wijntje erbij. Ik zou een mooi jurkje aan doen met hakken eronder, maar niet té netjes. Ik zou vooral een prettig en open gesprek willen, niet te gemaakt en hopelijk niet te gespannen (voor zover dat mogelijk is tijdens een etentje met Marco). Ik heb geen specifieke vragen, maar het lijkt me heerlijk te praten over de dingen waar hij zoveel passie voor heeft, omdat het altijd genieten is als Marco vol enthousiasme praat over de dingen waar hij van houdt.
 
Heb jij al meegedaan aan de Photohunt via de vernieuwde app? Hoe vind je die?
Ik heb nog niet mee gedaan, juist omdat ik overal hoor dat het zo verslavend is en ik momenteel al ernstig tijd tekort heb. Dus als ik weer wat meer rust heb gevonden, ga ik vast en zeker ook eens mee doen. Ik vind de nieuwe app trouwens erg mooi geworden en hij werkt goed!
 
Marco wordt dit jaar 50 jaar en we willen hem een mooi cadeau geven met z’n allen, heb jij een leuk idee welk cadeau je zou willen geven (als geld geen rol zou spelen)?
Ik heb in de andere logjes al het idee gelezen hem een (duik)vakantie te geven met zijn gezin. Ik vind dat een geweldig idee! Marco verdient het om heerlijk zijn rust te pakken en te genieten van de mooie natuur en van zijn prachtige gezin.
 
Hoop jij ook op een theater tour in 2017 en in welke woonplaats zou jij Marco graag eens zien optreden?
Een theatertour zou geweldig zijn, Marco dichtbij is altijd tof, en geeft meer mogelijkheden hem te zien en dat op verschillende locaties, heerlijk vind ik dat. In het theater of niet, ik zou het heel gaaf vinden als hij een keer in Culemborg komt optreden, Marco in je eigen mooie stadje, en dat je op de fiets naar Marco kunt, hoe tof zou dat zijn!


 
Welk nummer draai jij toch wel het meest van Marco, welke CD is je favoriet?
De wens blijft toch een van mijn favorieten en draai ik erg vaak, vooral de versie tijdens 3Dimensies Live, die uithaal daarin geeft altijd kippenvel en het muzikale stuk tussendoor is met zoveel gevoel gespeeld, heerlijk. Ik streef er heel erg naar om niet altijd meer te willen, om te genieten van wat je wel hebt en dat het gras bij de buren niet altijd groener is. De wens geeft dat zo mooi weer. Live registraties vind ik sowieso altijd extra bijzonder om te luisteren, dan beleef je weer de sfeer van het concert, zo mooi! Momenteel is Vlinder voor mij ook extra speciaal, ik heb de laatste tijd al behoorlijk wat tranen gelaten tijdens het horen van dat nummer.
Na de musical Sky is het album Zien weer favoriet, maar natuurlijk is het erg afhankelijk van hoe ik me voel, en zoals ik hierboven al zei geniet ik ook erg van live-CD’s en DVD’s.
 
Heb jij een vast maatje om naar de concerten van Marco te gaan? Zo ja met wie en ga je meestal zitten of sta je het liefst vooraan?
Ik ga meestal met Manon of Wietske, zij voelen hetzelfde bij de muziek van Marco, dat is heerlijk om te delen. Ik sta altijd bij concerten, ik kan niet blijven zitten, en de sfeer vooraan is zo ontzettend anders dan meer naar achteren of in het zitvak. Ik heb jaren geleden één keer gezeten tijdens een concert van Marco, maar vond de beleving en intensiteit toen echt een enorm stuk minder. Dus heerlijk vooraan staan en dan lekker enthousiast mee kunnen zingen, dansen, klappen, joelen, knuffelen, ontroerd raken en daarna weer springen en zwaaien zonder teveel op te vallen tussen de mensen om je heen of je druk moeten maken om de persoon die achter je zit en wel wil blijven zitten.
 
Ik gooi het stokje graag door aan Annemarie en Jessica. Veel plezier, dames! Ben benieuwd naar jullie logjes.
 
Liefs, Sara
1. Door: Ness op 14-12-2016 07:50:59
Goedemorgen Sara wat een heerlijk verslag heb je ervan gemaakt. Heerlijk om te lezen. En jaaa Marco in ons Culemborg zou helemaal te gek zijn, daar was ikzelf nog niet opgekomen. Theater de fransche school of gewoon lekker in de open lucht op de markt. Wat een prachtige foto van het stadhuis Sara. Liefs nesss X
2. Door: Anja van Wijk op 14-12-2016 09:06:33
Lieve Sara,

Wat heb je er een mooi logje van gemaakt.Heerlijk jou manier van schrijven is zo mooi, Mooi om te lezen.

Ik vind je zo'n mooi mens lieve sara

Liefs Anja
3. Door: Lisanne op 14-12-2016 14:09:09
Wat heb je er een heerlijk verslag van gemaakt. Heel leuk om te lezen! 
 
4. Door: Rianne Beck op 14-12-2016 18:18:18
wauw wa vind echt mooi en bijzonder logje

ik heb ook gemaak vandaag kommaar kijk

heel vee liefd Rianne Beck
5. Door: Maruchi op 14-12-2016 21:17:26
Wat een mooie eerste foto met Marco!!

Liefs Maruchi
6. Door: Martine op 15-12-2016 20:32:52
Hoi Sara

Wat een leuk en blij stokje heb je ervan gemaakt en helemaal mooi met al die foto's.
Vind het net als jij heel vervelend als je je gedurende een heel concert zorgen moet maken over wat diegene die achter je zit vindt....dus laat mij ook maar lekker staan en liefst niet te ver naar achter !

Groetjes

Martine 
7. Door: moniquepaula op 18-12-2016 14:09:17
Leuk stokje heb je ervan gemaakt. Volgend jaar ijn Dordrecht ben ik er ook bij.
liefs Monique
8. Door: Bastiaans belevenissen op 31-12-2016 13:44:01
Mooi stokje heb je ervan gemaakt, Sara... hihi ikn geloof dat er meer mensen zijn die willen dat Marco naar hun woonplaats gaat...Dan gaat Marco het nog druk krijgen ;-p

Dank voor je reactie op mn jaaroverzicht, heb er net ook even op gereageerd.

Enne mooie foto met Marco!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Steeds als ik haast verdrinken zou
Dan klampte ik me vast aan jou"