Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Appelpop!
Het is alweer ruim een week geleden, Appelpop 2016. Ik dacht dat ik wel een keer eerder naar Appelpop was geweest, het ligt zo dicht bij huis, maar toen ik het festivalterrein zag bedacht ik me dat het een ander festivalletje moet zijn geweest in Tiel, waar ik een aantal jaar geleden was geweest. Veel vrienden vanuit Culemborg gingen als 16-jarige naar Appelpop, om vooral veel te drinken, maar toen woonde ik nog niet in Culemborg. Nu kwam ik met Manon gelukkig voor een ander doel: Marco!Ik moest overdag gewoon werken, dus echt vroeg konden we niet gaan. We hadden de trein van kwart voor 6 vanuit Culemborg, kwamen 20 minuten later in Tiel aan en zijn toen gaan lopen naar het festivalterrein. Onderweg in de stad nog even een pizzaatje gehaald en die lekker op het gras voor de ingang opgegeten, het viel ons erg mee met de drukte voor de ingang, dus no stress. Op het festivalterrein even rondgelopen, even bij Haevn gekeken en lekker in het zonnetje gezeten met een drankje. We zagen ook de stand met signeersessies staan. Ik zei nog tegen Manon: als Marco zou gaan signeren had ik het wel geweten. Niet dus, ik had het gemist. We besloten niet meer in de rij aan te sluiten, en dat was maar goed ook want 10 minuten later zagen we dat we toch niet meer aan de beurt waren gekomen. Als het goed is komt er met de bingo een foto met Marco aan, dus veel geduld hoef ik daar niet meer voor te hebben!Toen Haevn klaar was liep de tent leeg - de optredens waren om en om op het hoofdpodium en het podium ernaast - en konden wij lekker naar voren lopen voor een mooi plekje. We stonden weer geweldig, een uurtje wachten valt dan mee. En toen kwam Marco!! Net als altijd waren we eerst heel relaxed, maar als Marco dan bijna komt komen de kriebels, als hij er dan echt is begint de marathon zingen, klappen, springen, zwaaien, joelen, knuffelen en komen alle emoties in 5 kwartier voorbij. Wauw, wauw, wauw!Wat was Marco in topvorm. Manon zei ook: wauw, dit was echt heel bijzonder, dit hebben we nog nooit zo meegemaakt! Marco genoot zo ontzettend, nog meer dan anders, en het publiek reageerde daar uitzinnig op! Meerdere minutenlange oorverdovende applauzen, waar Marco vervolgens natuurlijk weer op reageerde. Het was echt heel erg bijzonder, en omdat Marco en het publiek zo bijzonder genoten, genoten wij ook meer dan normaal!


 
Toen moest Marco helaas weer plaats maken voor de volgende artiest. Dat was wel even een vreemde gewaarwording, het leek alsof we op een totaal ander festival stonden. Er kwam een rockband optreden, dus toen we nog geen 5 minuten nadat Marco klaar was tussen het publiek door liepen, keken we vol verbazing rond. Wat een ander soort mensen, wat grappig dat er zo snel een omschakeling kan plaats vinden. Na nog even met wat bekenden uit Culemborg gekletst te hebben, zijn we weer rustig naar de trein gelopen en naar huis gegaan.


 
Marco, bedankt voor dit boven verwachting bijzondere concert! Volgens mij was het voor jou ook boven verwachting mooi, leuk om te zien! Blijf zo lekker verder genieten, dan genieten wij ook extra mee. En Manon, bedankt voor jou onvoorwaardelijke liefde en bijzondere vriendschap! Ik had dit met niemand anders dan jou willen beleven.  
 
Liefs, Sara
1. Door: Support op 18-09-2016 16:23:40
Wat een heerlijke dag samen met je vriendin Manon. Jullie hadden perfect weer om te genieten van Marco. Een uurtje wachten is dan helemaal niet erg en jullie hadden een mooi plekje! Mooie foto's van een mooie avond!

Groetjes Imke
Team Moderators
2. Door: Martine op 18-09-2016 16:38:25
Hoi Sarah

En zo heb je zolang uitgekeken naar dit weekend en voor je het weet is het alweer voorbij !
Gelukkig heb je nog tal van mooie foto's om lekker lang na te genieten.

Groetjes

Martineá
3. Door: Jolanda Roovers op 18-09-2016 22:32:10
Wat was het geweldig he Sara, het dak ging er helemaal van af!!
Wij hebben er ook ontzettend van genoten en Marco was ook weer super goed.
Het publiek reageerde ook geweldig op Marco waar hij ook helemaal in opging.
Je zei dat je schuin achter ons stond, jammer dat we geen kennis met elkaar hebben kunnen maken.
Je had me best even mogen aanspreken hoor, altijd gezellig om weer een Borsato fan te leren kennen.
Hopelijk zie ik je dan op de bingo avond of op de fanclubdag!!

áá á á á á á á á á áGroetjes Jolanda
4. Door: Ness op 19-09-2016 08:37:04
Ja zo dichtbij huis is wel heel verleidelijk om niet te gaan. Ik heb me ook in moeten houden om niet even op de trein te stappen hoor Sara. Mooi verslag van een geslaagde middag/avond. Leuk om te zien hoe jullie genoten hebben.ázo heb ik ook een beetje mee kunnen genieten.á
X Nessá
5. Door: Annemarie op 19-09-2016 13:44:17
Oh wat leuk om te lezen!á
Zo te zien hebben jullie volop genoten op Appelpop!
Ik kreeg die avond veel appjes en filmpjes van Marco doorgestuurd, dus ik snap wat je met het gezellige sfeertje bedoelde! Heerlijk!

Leuk om nog even terug te gaan naar deze avond!
Liefs,á
Annemarie
6. Door: Lisanne op 20-09-2016 12:27:06
Ow wat leuk om dit terug te zien! Je hebt erg genoten volgens mij op Appelpop!á
7. Door: moniquepaula op 20-09-2016 22:14:31
Ja dit was een geweldige avond.áFijn dat je ook zo genoten hebt. O ja en de volgende keer mag je me gerust aanspreken als je me ziet, is altijd gezellig toch.
liefs Monique
8. Door: Yolanda Reintjes op 21-09-2016 08:32:34
Mooie dag geweest zo te horen! Jammer dat je de signeersessie hebt gemist maar hopelijk gaat het bij de Bingo wel lukken! AHA, dat verklaart waarom Marco de volgende dag in Scheveningen soms een beetje moe leek. Niet zo raar als hij de vorige dag alles heeft gegeven bij Appelpop maar moe of niet moe, hij blijft altijd goedáá

Groetjes Yolanda
9. Door: Bastiaans belevenissen op 21-09-2016 21:39:56
Mooie foto;'s heb je gemaakt en wel fijn voor jou dat het dit keer dan zo dichtbij was.
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik loop op de ru´ne
Van mijn gevoel voor jou"