Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Strandfestival ZAND
Als iemand me de afgelopen anderhalve week vroeg hoe Strandfestival ZAND was, zei ik vol overtuiging 'wat een ontzettend fijn festival is dat, zeg!!'. Ik ben bij redelijk wat verschillende festivals geweest, maar nog nooit met zo'n prettige, ontspannen, warme en liefdevolle sfeer.

Vorig jaar wou ik al naar ZAND, maar ik kon die datum helaas niet. Dus bij de voorverkoop voor ZAND 2016 heb ik direct kaartjes gekocht. Meer dan 5 maanden later werd pas bekend dat Marco ook zou komen, BONUS!!
We waren rond 15u op het festivalterrein, de vriendin waarmee ik ging was onlangs nog behoorlijk ziek geweest, dus ze zag het niet zitten om al vanaf 12u daar rond te lopen. Ik was blij dat ze de helft van de middag en de hele avond wel vol kon houden, en ik vond het tof dat we het einde van Blof nog konden zien, altijd fijn. Daarna hebben we gedanst op the Originals en Douwe Bob, lekker gegeten, rondgelopen op het terrein met Typhoon op de achtergrond en genoten van de sfeer en alle relaxte mensen.

Twintig minuten voordat Guus kwam, hebben we een mooi plekje opgezocht, en een mooi plekje hadden we! Helaas stond er een groepje veertigers achter ons die teveel drank op had en zich asociaal gedroeg, dit groepje hebben we zoveel mogelijk proberen te negeren, wat mij niet helemaal lukte. Maar ondanks dat heb ik zo ontzettend genoten van Guus! Wat een heerlijk weer, met je voeten in het zand, zonsondergang schuin achter het hoofdpodium en de muziek van Guus. Wat was dat fijn en heerlijk!

Na Guus weer even een feestje met the Originals. Met aan de ene kant van het podium nog de rode gloed van de zonsondergang, komt er aan de andere kant van het podium een pikzwarte lucht aan, met in de verte flitsen. Hoe duidelijker de flitsen worden, hoe harder de "oooh's" en "aaah's" op het festivals klinken. De regen komt vanuit de verte ook snel dichterbij, voordat we het weten barst de regen los en zijn we zeiknat, want een poncho hadden we niet meegenomen met dat mooie weer. Na 5 minuten is de bui alweer over, en het onweer is langs het festivalterrein gewaaid. Tot op het ondergoed doorweekt gaan we weer enthousiast verder met dansen, en hebben we het heel snel weer warm. Het wordt ook weer drukker om ons heen omdat Marco er bijna aan komt, en daardoor wordt het ook warmer, waardoor we al snel niet meer doorhebben dat we natgeregend zijn en drogen we snel op. En dan is het tijd voor Marco! Het feest waar ik al de hele week naar uit kijk. Wat is hij weer goed, wat is het een feest, en wat een prachtige kippenvelmomenten weer beleefd! Woord voor woord meegezongen, gewoon omdat ik dat niet kan laten en omdat ik het dan extra beleef, van top tot teen stond ik te genieten! Heeeeeerlijk!De tijd gaat natuurlijk net als altijd erg snel, voordat we het weten is het tijd voor Marco om te gaan. De tijd gaat snel, maar deze mooie herinnering blijft. Na Marco volgt een geweldig vuurwerkspektakel! Chapeau voor wie dat heeft geregeld, wat mooi.
Het festivalterrein loopt vervolgens hard leeg, en wij blijven lekker op ons plekje staan met veel ruimte om ons heen. Coen en Sander komen nog even afsluiten en ze maken er een feestje van, waarbij we samen nog heerlijk uitbundig hebben staan dansen, alsof je in je woonkamer staat en niemand je ziet, zo lekker om te doen. Dat maakte de dag helemaal compleet.

Bedankt Strandfestival ZAND en bedankt Marco voor deze geweldige dag! Volgend jaar gaan we weer

Liefs, Sara

 
1. Door: Martine op 08-09-2016 09:00:05
Hoi Sarah 

Heerlijk om te lezen hoe jullie genoten hebben !
Ik vind het zowiezo super om Marco in openlucht te horen zingen maar zo met de voeten in het zand(als het geen modderpoel is natuurlijk ) lijkt het me nog meer bijzonder.....hopelijk iets voor de toekomst !

Groetjes

Martine 
2. Door: Lisanne op 08-09-2016 15:18:01
Wat fijn dat het zo leuk was, helaas zijn er altijd zulke mensen, dat hadden wij bij Stöppelhaene ook en dat vind ik inderdaad ook lastig om te negeren. Gelukkig dat je nog goed van Marco hebt kunnen genieten!
3. Door: Annemarie op 11-09-2016 13:46:17
Hee Sara!
Wat een fijne dat is het voor jullie geweest!!
Heerlijk weer ook (behalve het pittige onweersbuitje dan hihi)
Superleuke foto's, van dit soort dagen word je gewoon net een beetje blijer!
Liefs, 
Annemarie
4. Door: Ness op 18-09-2016 10:56:14
Wat fijn log om te lezen Sara. Heerlijk he, zo lekker los gaan en doen of je in je huiskamer staat. Hahah jammer van die 40gers hoop dat ze een beetje nuchter geworden zijn na die regen en onweersbui? 
Liefs Ness 
4.1. Door: Sara op 18-09-2016 11:59:56
Ja dat is daarna helemaal goed gekomen, toen Guus klaar was kwam er wat meer ruimte om ons heen en zijn we 5 meter opgeschoven. Dus met Marco stonden we weer met alleen maar gezellige en vrolijke mensen om ons heen
5. Door: Nancy Triou op 18-09-2016 12:38:31
Super om te lezen dat jullie zo genoten hebben,leuke log met mooie foto's!
liefs Nancy 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik hunker naar jou
En toch wijs ik je af"