Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Vakantie
Lieve allemaal,

Nu ik wat logjes aan het inhalen ben, leek het me een goed idee om ook een logje te schrijven over mijn vakantie(s) van dit jaar. Ik ben deze zomer lang vrij, ik werk voornamelijk op schoollocaties, dus doe mee met de schoolvakanties, erg lekker! We zijn in de zomer niet weg geweest, met het oog op het nieuwe huis, en omdat we al meerdere vakanties en weekendjes weg hebben gehad dit jaar, dus we hebben niets te klagen.
In de meivakantie zijn we een week naar Turkije geweest met het gezin van Peter in verband met het 40 jarig huwelijk van zijn ouders. Ik ben in de voorjaarsvakantie op wintersport geweest, ben in maart een weekend in Londen geweest met vriendinnen en in mei een weekend in Stockholm met andere vriendinnen. Ik heb ook nog een weekend gezeild met vriendinnen, we hebben familieweekend gehad en we gaan genoeg festivals af, waaronder Dance valley afgelopen zaterdag, wat ook altijd een beetje een vakantiegevoel geeft. Peter is een weekend met vrienden weg geweest in de Ardennen, en hij is een weekend op Tomorrowland geweest. Dit najaar gaan we nog een weekend met mijn gezin weg, omdat mijn ouders 35 jaar getrouwd zijn. Dus zoals ik al zei, we hebben absoluut niets te klagen en genieten van al het moois met onze lieve vrienden en familie. Zoals in mijn vorige log te lezen is, is het maken van fotoboeken een hobby van mij. Ik zal jullie begin 2017 mijn jaarboek van 2016 laten zien, waar alle vakanties en andere leuke uitstapjes van dit jaar in komen te staan. In deze log wil ik alvast het fotoboek van de vakantie in Turkije met jullie delen, dit boek heb ik voor mijn schoonfamilie gemaakt. Op deze vakantie hebben we een week in de buurt van Side gezeten op een groot resort, waarbij ook een waterpark zat. Ik hou van wat actievere vakanties, maar vind een relaxvakantie ook heerlijk. Van een hele week op het strand liggen bakken word ik niet gelukkig. Ik wil er elke dag graag even op uit, de ene dag doe je heerlijk rustig aan en loop je alleen even het dorp in, de andere dag maak je een groter uitstapje, heerlijk die relaxte afwisseling. Deze week in Turkije was voor het eerst dat we met het hele gezin van Peter weg gingen, en het was enorm gezellig. Ons kleine nichtje van 1,5 jaar was ook mee, wat is dat ontzettend genieten! In het fotoboek via het linkje hieronder kun je alle fijne momenten samen zien. 

http://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/ee202a03-9e83-4c00-83f2-68a88e3f8a7f

Liefs, Sara
1. Door: Martine op 18-08-2016 11:01:14
Hoi Sara

Heb jij een druk vakantiejaar achter de rug zeg !
Hele mooie foto trouwens !

Groeten

Martine
2. Door: Jolanda Roovers op 18-08-2016 19:36:00
Nou Sara, je hebt al heel wat leuke dagen mee mogen maken dit jaar. Zekers genieten!

                         Groetjes Jolanda
3. Door: Petra op 18-08-2016 21:20:17
Waauw Sara, wat doe jij toch fantastische dingen. Ontzettend leuk !!!
en wat een prachtig fotoboek. Super mooi gedaan. 

lieve groetjes,

Petra 
4. Door: Support op 20-08-2016 08:41:16
Wat een ontzettende mooie foto! Je hebt al heel wat leuke uitjes gedaan zeg. Kostbaar zulke mooie dagen met je familie en vrienden. 
Hoe mooi kan het leven zijn!

Groetjes Imke
Team Moderators
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Heb je enig idee wat het met je zou doen
Als je nog maar een dag zou bestaan"