Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Alles is mooier in zwart en wit...
Afgelopen zondag was de workshop, en wat was het gezellig! De eerste workshop voor mij, ik ken nog niet zoveel fans, dus het was een beetje spannend hoe het zou gaan lopen. Ik vond het bijzonder om te merken dat je veel gezichten herkent, maar niemand echt kent. Toch voelde het snel vertrouwd, en het was erg fijn dat ik met Neske en Anjo mee kon rijden, zodat ik niet helemaal alleen aan kwam. Jammer dat Marco niet langs kon komen, maar natuurlijk heel begrijpelijk met de omstandigheden. Voor, tijdens en na het knutselen met verschillende mensen gekletst, zo leuk om kennis te maken met jullie!
 
Ik knutselde vroeger regelmatig, maar de laatste jaren doe ik dat niet meer echt. Nu ben ik vaak creatief op de computer in de vorm van het maken van fotoboeken, ook heerlijk om te doen, en toch anders (hier komt binnenkort nog een logje over). Ik vond het in ieder geval erg leuk om weer met lijm, schaar en frutsels aan de gang te gaan. Leuk bedacht en supergoed georganiseerd, fanclub!
 
Hier het eindresultaat van mijn letters, ik had mijn foto’s helaas te laat besteld (vorige week maandag), dus die heb ik gister nog opgehaald. Nu kan ik dus ook de eindversie showen.
 


De foto’s die eraan zitten kunnen gemakkelijk gewisseld worden doordat ze allemaal met knijpertjes vast zitten, dus ik show direct wat variaties (onder het mom van: niet kunnen kiezen uit de foto’s, een herkenbaar probleem onder de fans hoorde ik zondag).
 
      
 
Ik ben benieuwd naar alle foto’s die Eric de hele dag heeft geschoten, waaronder de groepsfoto. De volgende workshop ben ik er ook weer bij hoor!

Groetjes, Sara
1. Door: Ness op 02-05-2016 13:22:04
Wat een leuk idee om de foto's zo nu en dan af te wisselen. Slimme meid  het was een gezellige dag om op terug te kijken. Mooie letters hoor! 
Liefs Ness 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Onderuit in woeste, wilde golven
Door de branding van jouw liefde word ik bedolven"