Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Wekenlang genieten!
Lieve allemaal,

Wauw, wat is het geweldig om terug te kijken op de afgelopen fantastische weken! Niet normaal wat een geweldige dingen ik heb gedaan, en allemaal zo kort op elkaar! Afgelopen weekend voor de verandering een rustig weekend gehad, en dat was ook wel weer even heel lekker. 

Eind februari lekker op wintersport geweest in Sölden, Oostenrijk. Heerlijk geboard, we hadden veel geluk met het weer, het is een prachtig mooi gebied met drie toppen boven de 3000 meter en veel geweldige pistes op onder andere twee prachtige gletsjers. Hier een paar foto-indrukken. 

Daarna 4 daagjes werken, en dondermiddag op mijn werk mijn rode jurk aandoen. Toen snel van Rotterdam naar Amsterdam gereden om in de Tifosi-rij aan te sluiten. Ik ging voor het eerst met Wietske naar Marco. Zij is al vaak naar Marco geweest, en ik natuurlijk ook, en nu eindelijk samen! Ze was in oktober ook bij SIR, maar had nog nooit zo dichtbij gestaan, dus voor haar een extra beleving. Ze is namelijk lid geworden van de fanclub vooraf aan de Gran Finale. Dus nadat we dat geregeld hadden nog even bij staan kletsen, en toen bedacht dat het wel lekker was om nog wat eten te halen. Het was kwart voor 6, dus ik dacht dat kan nog prima, nog een half uur om eten te halen en op te eten. Ik ging uit de rij, Wietske bleef staan. Ik haalde voor ons een frietje, waar ik natuurlijk even in de rij moest wachten. Heb ik net mijn friet, belt Wietske mij, en nog een keer. Ik kan niet opnemen want heb mijn handen vol met de friet en broodjes, maar stress hem wel. Zou ze al naar binnen zijn??? Ik heel snel terug lopen, en de rij was al een heel stuk korter!!! Gelukkig kon ik nog net aansluiten en stond Wietske nog buiten, pfoe gehaald!! In 2 minuten onze friet en broodjes naar binnen gewerkt, het 12 minuten eerder naar binnen kunnen dan gepland (deuren gingen 3 over 6 open i.p.v. kwart over 6) leverde ons even wat stress op, maar het is goed gegaan. Eenmaal binnen weer prachtige plekjes bemachtigd, zo tof!!
 
Vervolgens geduld hebben tot Marco kwam, maar dat wachten is het natuurlijk meer dan waard, wat was hij weer GEWELDIG!! Opnieuw zo ontzettend genoten! De hele show, het enthousiasme van Marco, de prachtige nummers, het leuke publiek om ons heen, heerlijk! Zo leuk ook dat er nog 10 meet en greets en 10.000 euro weg werd gegeven, helaas niet voor ons, maar zo leuk voor die anderen. Ik vond het ook weer erg leuk om om me heen te merken dat er meer mensen zijn die de concert-DVD’s helemaal uit hun hoofd kennen. Dingen die Marco heeft gezegd voor, na of tijdens een nummer en die op DVD staan, reacties van publiek, ik hoorde meerdere keren om mij heen dat anderen precies dezelfde link hebben in hun hoofd dan ik heb. Heerlijk.
(Hihi)
Na het genieten was SIR 2015/2016 toch echt over… Wat jammer!! Maar het volgende leuke ding is alweer erg dichtbij, na een kleine 3 uur slapen gaat de wekker namelijk alweer om naar Schiphol te rijden voor een weekendje Londen met vriendinnen!
 
Wat was dat ook weer een geweldig weekend! Helemaal opgeladen, intens genoten met de meiden, erg veel en hard gelachen, ook in Londen weer geluk gehad met het weer, dus alweer GENIETEN! We hebben alle toeristische trekpleisters bekeken, lekker rondgestruind, zijn naar de Lion King geweest, hebben geshopt en hebben veelvuldig gebruikt gemaakt van alle horeca voor koffie, lunch, uitgebreide diners, een bar en een club.
Heel grappig overigens om de Engelsen met stappen een keer mee te maken, wel verrassend was dat de club al om 3 uur dicht ging! Dat zijn we in Nederland niet gewend. Een grappig verhaal na het stappen: we moesten met de bus terug (waren heen met de underground, maar die reed niet meer zo laat). Dat wisten we van tevoren, maar onder het motto van ‘het komt wel goed’ hadden we niet van tevoren uitgezocht waarvandaan die bus precies vertrok. Nadat we uit de club kwamen gingen we het vragen aan anderen op straat, we werden een kant op gewezen, en wij lopen die kant op. We komen niks tegen, en vragen het nog een keer. Dit gebeurt zo’n 5x opnieuw. Één van ons was wat nuchterder dan ons, dus had nog wat meer tijdsbesef en wees ons erop dat we al bijna een uur aan het lopen waren, wij blijven volhouden: we zijn er bijna. Na ruim een uur lopen vragen we het opnieuw, terwijl wij het vragen, valt onze heldere vriendin iets op: ‘Meiden, kijk eens daarheen’. We kijken, daar is de club waar we ruim een uur geleden zijn vertrokken! Haha, we hebben dus een behoorlijk rondje gewandeld om 3 uur ’s nachts. 3 minuten van waar we op dat moment staan, is de bushalte. Ondanks dat de club al om 3 uur dicht was, liggen we alsnog om half 5 in bed. Zo hilarisch. En dit is nog maar één van de dingen waar we heel hard om hebben gelachen dat weekend.Na dit heerlijke weekend begint het iets normalere leven weer. Nouja normaal, we zijn bezig met van alles regelen voor het huis, zoals in mijn vorige logje te lezen was. Erg leuk om mee bezig te zijn, en we krijgen er ook steeds meer verstand van (het is ons eerste koophuis). Vorig weekend nog lekker met vriendinnen afgesproken die ik al veel te lang niet had gezien, en dat was ook weer erg gezellig.
 
Door alle heerlijke vrijetijdsdrukte (is dat een woord? Vanaf nu wel ) waren er wat verslagen voor mijn werk blijven liggen, ondertussen heb ik deze ook weer bijgewerkt, en kan ik dus weer lekker gaan loggen. En er zijn ook alweer zoveel andere leuke dingen in het vooruitzicht, zoals in dit logje te lezen in. Met als toppunt de maand mei: de eerste week een week naar Turkije met mijn schoonfamilie, omdat mijn schoonouders dan 40 jaar getrouwd zijn, het tweede weekend familieweekend en op zondag naar de Toppers, het derde weekend een weekend Stockholm met vriendinnen, en het vierde weekend een weekend zeilen met andere vriendinnen. Hoe mooi kan het leven zijn. Ik ben zo gezegend met mijn leven en ben zo intens gelukkig! Niet normaal hoeveel prachtige dingen ik kan en mag doen, ik geniet volop van het leven!!
 
Liefs, Sara
1. Door: Ness op 31-03-2016 15:04:00
Hoi Sara wat een roerige gezellige tijden heb je achter de rug. Die wintersport foto's zijn echt geweldig om te zien. Leuk hoor zo'n stoere meid op een snowboard! Wij zaten jaren geleden in Hoch Sölden iets hoger gelegen, haha de naam zegt het al.
Ja de sir concerten zitten erop. Was mooi hè. Ik heb echt genoten hoor. Mooie momenten ingelijst. 
Weekendje Londen na drie uurtjes slapen wahaha wat een kanjer zeg! Ach ja ik ben ook jong geweest hihi dan kan dat allemaal. Leuk verslag Sara en succes met je nieuwe huisje 
liefs Ness 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Adem het in
Durf, dan ontdek je de liefde misschien"