Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Prachtige vooruitzichten
Wat een prachtige vooruitzichten voor het komende jaar! Waar ik het vorig jaar rond deze periode nog te druk had en een stapje terug moest nemen in mijn werk, ben ik nu heerlijk fulltime aan het werk, waar ik enorm van geniet, en heb ik alle mogelijkheden om veel dingen ernaast te plannen. En dat doe ik dus ook! Vooral de afgelopen maand heb ik veel leuke dingen gepland voor de komende maanden, en van die vooruitzichten geniet ik al enorm. Ik voel me zo gezegend dat ik dit allemaal mag en kan doen, dat ik de vrijheid en de ruimte er voor heb en dat ik dit met zoveel lieve vrienden en familie mag gaan ondernemen! Daarom deel ik dit graag met jullie.Ten eerste alle Marco-momenten het komende jaar. Vorig jaar was je jubileumjaar Marco, maar het aantal keer dat ik het komende jaar van je mag genieten lijkt ook verdacht veel op een jubileumjaar! Misschien omdat ik dit jaar 10 jaar fan ben?  Ik vind het GEWELDIG dat je zoveel festivals gaat doen komend jaar. Strandfestival Zand wou ik vorig jaar al graag bezoeken, maar ik had dat weekend al wat anders gepland, dus ik had het al voor dit jaar in mijn agenda gezet. Toen ik laatst in de Tifosi las dat je daar heen ging, kwamen er een aantal uitroeptekens bij Zand in de agenda! En Appelpop, ook vaker geweest en heerlijk dichtbij, wat leuk! Ik vind het ook heel tof dat je weer een keer op de Woerdense Vakantieweek komt, wij komen daar bijna jaarlijks omdat er veel familie van Peter in Woerden woont. Maar wat baal ik van de datum!! Op dezelfde dag is ook Dance Valley, waar we ook jaarlijks heen gaan en we ook voor dit jaar weer kaartjes hebben... Dance Valley wordt natuurlijk ook weer enorm genieten, maar ik was graag nog een keer naar je toe gekomen in Woerden. Gelukkig zijn er nog genoeg andere momenten om van je te genieten, kijk maar met me mee:

3 maart: Symphonica in Rosso
5 april: Musical Sky
27 augustus: Strandfestival Zand
9 september: Appelpop
Oktober (ongeveer): Borsato bingo en FCDVerder staan er dit jaar nog een weekend Londen op de planning met vriendinnen, een wintersport met mijn gezin, een weekend Stockholm met andere vriendinnen, een weekend zeilen met vriendinnen, een vakantie Turkije met het gezin van Peter omdat zijn ouders 40 jaar getrouwd zijn, een weekend Preston Palace met gezamenlijke vrienden, naar de Toppers, weer naar Groots met een zachte G, opnieuw naar de Vrienden van Amstel Live (dit duurt nog even) en weer naar een theatershow van Ali B. Wat een luxe en wat een geluk dat ik dit allemaal mag doen. Wat ben ik dankbaar!

Daarnaast net mijn fotoboek van 2015 besteld, heerlijk om al die mooie momenten weer op een rijtje te zien staan. En ook tussen al deze bijzondere momenten door geniet ik enorm, ik kan ook goed genieten van de kleine dingen, heerlijk vind ik dat. 

Samenvattend: genieten, genieten en GENIETEN!

Liefs, Sara
1. Door: Lisanne op 31-01-2016 12:49:50
Dat wordt zeker genieten zeg ! Wat leuk dat je naar zoveel leuke dingen gaat !! 
2. Door: Support op 31-01-2016 14:22:10
Wat een heerlijke dingen heb jij op de planning staan Sara. Dat wordt zeker genieten! Ik wens je dan ook alvast heel veel plezier met al die mooie uitjes!
We lezen graag op je log hoe het is geweest!

Groetjes Imke
Team Moderators
3. Door: Kim-Ashley op 31-01-2016 20:57:45
Dat zij nog eens fijne vooruitzichten! Volgens mij belooft 2016 een heel fijn en gezellig jaar voor je te worden, geniet van alles! 

Liefs, Kim-Ashley 
4. Door: Anja van Wijk op 01-02-2016 08:07:51
Lieve Sara,

Er staat inderdaad veel op de agenda, maar wat super leuk allemaal. Ik denk dat het jaar voor jou nog te kort is hihi! Lieve schat geniet ervan want je hebt het verdiend.

Liefs Anja
5. Door: Nikita op 01-02-2016 17:00:10
Wat een enorm leuke dingen heb je op de planning zeg!! Veel plezier in ieder geval, maar dit moet zeker goed komen. Genieten is enorm belangrijk en ik vind het echt supergoed dat je dit veel doet!!!!

Liefs,
Nikita
6. Door: Ness op 03-02-2016 13:15:42
Wat een zeer prettig gevulde agenda heb je Sara. Heerlijk meis ga er maar lekker van genieten. 
Liefs 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Als je me zou missen
Dan kwam je hier wel heen"