Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Gastenboek
Workshop 2018
Lieve allemaal,
 
Zondag 25 maart, een datum die al een tijdje geblokt stond in mijn agenda. Een Marco-activiteit, altijd leuk!! Tickets geregeld, oppas voor ons wondertje geregeld (mijn man moest werken), en ervoor gekozen dit keer geen persoonlijke foto’s te bestellen, maar de foto’s te gebruiken die de Tifosi had geregeld. Iets na half 10 haal ik Wietske op en rijden we richting Almere Boathouse, de locatie waar de workshop 2 jaar geleden ook was. We zijn mooi op tijd, drinken nog een kopje thee van tevoren en mogen daarna naar binnen.De nieuwe tifosi-aanwinst Lisanne is onze tafebegeleider. Nathalie houdt weer een geestig praatje, geweldig hoe ze dat kan en even uit haar mouw schudt! Ze vertelt onder andere dat Marco eind van de middag langs komt, nadat ze dit vertelt is de hele zaal onrustig en even later beginnen we met knutselen, gezellig kletsend en zingend. Dit jaar maken/versieren we tijdschriftcassettes. Een minder moeilijke en tijdrovende opdracht dan de vorige twee workshops waar ik bij was, en weer heerlijk om te doen. Er was dit jaar wel erg weinig werkruimte, met die 4 grote cassettes niet ideaal, maar dat mocht de pret niet drukken. Tussen het knutselen door af en toe even door de zaal lopen en bijkletsen met verschillende lieve fans, de sfeer is weer super! Tegenover ons aan tafel zit een Vlaams meisje van 5 te knutselen, en wat doet ze het goed! Heel ijverig zit ze alle cassettes te verven en te beplakken. Zal Lana er ook zo bij zitten over 5 jaar?Als iedereen klaar is of nagenoeg klaar is, is het tijd voor de groepsfoto, waarbij Marco binnenkomt. Zo leuk dat hij weer langs komt! Iedereen mag na de groepsfoto ook individueel met Marco op de foto, altijd weer genieten. Na deze heerlijke momentjes laat Wietske haar cassettes signeren en gaan we weer naar huis. Ik zet de navigatie aan vanaf het Boathouse. Zodra we Almere uit zijn, zet ik de navigatie uit, vanaf hier weet ik het wel. We kletsen lekker onderweg, tot ik mij afvraag waarom we nog steeds geen Hilversum tegenkomen. En huh, dit lijkt ook niet op de brug over het Eemmeer. We komen de brug over, en ik zie het beeld van een huisje met een golf water uit de schoorsteen. Aiii, dat is niet goed, dat beeld komen we altijd tegen op weg naar mijn ouders. Ik zie het bord met afslag Urk staan, waar we net overheen reden was dus de Ketelbrug. Ik schiet in de lach, volledig fout gereden! Ook niet een klein stukje, haha. Een uur nadat we zijn vertrokken, rijden we weer langs Almere. Drie kwartier daarna zijn we thuis.
 
We hebben genoten van deze heerlijke dag! Tifosi, laat dit nog maar een lange traditie zijn. Bedankt!
 
Liefs, Sara
Mijn favorieten - nummers voor de top 2000
Door het logje van de fanclub vond ik het leuk mijn huidige favoriete Marco nummers te beschrijven. Een aantal hebben natuurlijk te maken met de bijzondere periode waar we nu in zitten. Tijdens mijn zwangerschap dit jaar heb ik heel veel geluisterd naar 'slaap maar' en 'een liefde voor het leven'. Zo'n passende tekst in die ontzettend bijzondere periode!

'Het beste wat ik ooit had' zou gedraaid worden bij het naar buiten lopen na de plechtigheid van ons huwelijk. Ondanks dat de mevrouw van het gemeentehuis die de muziek deed het nummer vergeten was aan te zetten (ik kan er wel om lachen), doet dit nummer mij toch altijd denken aan dat moment. En nu met de geboorte van ons wondertje is er een andere betekenis bij gekomen. Zij is het beste wat ik ooit had!

Mijn absolute favoriet van het nieuwe album is 'eventjes alleen'. Wauw, wat kwam die binnen toen ik het nummer voor het eerst hoorde. Wat kan het heerlijk, en soms ook even heel nodig zijn, om een moment voor jezelf te hebben. Even niets hoeven, even alleen met je gedachten. 

'Vlinder' blijft ook een favoriet met meerdere betekenissen voor mij. Het nummer was belangrijk voor mijn schoonzusje toen ze terug omhoog krabbelde uit een psychose. Ook gaf het nummer mij steun in de moeilijke periode toen we in de medische molen zaten voor een vruchtbaarheidstraject. Tot slot heeft het nummer nog een intensere lading gekregen na de fantastische musical Sky. 

'Verlies' vind ik ook erg mooi. Gelukkig niet door persoonlijke ervaring. Maar wat een gevoel zit er in dat nummer! Ik heb al zo vaak mee geschreeuwd in de auto... Zo zijn er eigenlijk nog heel wat Marco nummers waarvan ik de tekst niet specifiek kan plaatsen in mijn leven, maar waarvan het gevoel zo goed wordt overgebracht dat het toch hard binnenkomt.

'Als rennen geen zin meer heeft' blijft ook zo bijzonder. Vriendschappen zijn ontzettend belangrijk voor mij. Ik zou niet zonder mijn vriendinnen kunnen. Dit nummer geeft zo mooi weer wat echte vriendschap betekent. Ik ben er graag voor ze, en weet ook wie er echt voor mij klaar staan als ik ze nodig heb. Als rennen geen zin meer heeft, dan zal ik naast je staan. Als je wereld omver valt, dan rapen we haar op. Need I say more?

Zoals de fanclub al schreef: het is mooi dat er in een andere fase van je leven en na nieuwe gebeurtenissen weer andere nummers favoriet zijn/worden. 
Lana is geboren!
Lieve allemaal,

Bijna 2 weken geleden, toen jullie allemaal nog heerlijk aan het nagenieten waren van het FCW, is ons grote wonder Lana geboren! Het gaat goed met ons, de kleine meid doet het super en is heel tevreden, en wij genieten enorm!

Een vriendin van mij zei al: Marco heeft de geboorte van Lana voorspeld, er staat een klavertje vier op de kalender bij de 23e

Deze mooie tekst staat op het geboortekaartje:
 
Alles wat wij zijn, is zij
Een liefde voor het leven
Uit de kracht van jou en mij

Liefs, Sara
In de schijnwerper!
Wat een bofkont ben ik toch, ik mag alweer in de schijnwerper staan! Wat een lieve tekst van MarcoEn dan naast de schijnwerper die leuke ontwikkelingen rondom Marco deze week, wat ben ik nieuwsgierig en wat geniet ik van de nieuwtjes die langzaamaan naar buiten druppelen. Vorige week logde ik nog over onder andere ons nieuwe thuis waar we ons zo fijn voelen en waar we zo van genieten, en nu deze week al die leuke teasers van Marco op social media over #thuis, hoe tof! Kan niet wachten tot morgen. En wat handig dat ik met verlof ben, dan kan ik morgen de hele ochtend aan de radio gekluisterd zitten en kan ik snel reageren op mijn mail, ideaal!

Liefs, Sara
Twee jaar op de weblog
Lieve allemaal,
 
Vorig jaar op 20 september heb ik een overzicht gemaakt van mijn eerste jaar op de weblog. Die beginnende traditie wil ik graag in stand houden, want wat heeft het afgelopen jaar, mijn tweede jaar op de weblog, mij weer veel mooie dingen gebracht!Privé hebben er twee hele grote prachtige gebeurtenissen plaats gevonden. Als eerste is ons huis eind januari opgeleverd, eind februari zijn we verhuisd. Ik geniet elke dag enorm van deze luxe, wat een heerlijk thuis hebben we samen gecreëerd. We zijn er zo gelukkig mee en zien het helemaal zitten hier ons gezin te vormen en samen letterlijk en figuurlijk te groeien. 
 

 
Als tweede hebben wij dit jaar het geluk gehad om zwanger te mogen worden. Onze grote wens is uitgekomen, wat is en blijft het bijzonder en een wonder om mee te maken! Ik ben nu 35 weken zwanger, ben inmiddels met verlof en geniet (ondanks dat het sinds 5 weken lichamelijk best zwaar is) enorm van deze bijzondere ervaring en bijzondere periode. Wat blijft het geweldig om ons meisje te kunnen voelen. Ze is lekker actief in mijn buik, zo enorm genieten en bijzonder! En binnen 7 weken hebben we haar in onze armen, wauw…
  
Op het gebied van Marco was het ook weer een fantastisch jaar. Ik was vorig jaar oktober 10 jaar fan, heb weer een fantastisch fanclubweekend gehad, inclusief mijn eerste foto met Marco! Ondertussen zijn ook foto 2 en 3 een feit, dat had ik niet verwacht een jaar geleden, zo leuk! Het volgende bijzondere Marco-moment afgelopen jaar was de Vrienden van Amstel Live, waarbij als kers op de taart Marco mij een hand gaf en herkende. En toen vlak voor de zomer waren daar vier geweldige Marco-weken met de workshop, festivals in Hellendoorn en Dordrecht, en tot slot de geweldige Marco meeting in Antwerpen. En bovenop alles heb ik twee keer in de schijnwerper mogen staan dit jaar, zo leuk! En heleboel stuitermomenten bij elkaar.

Hoe mooi kan het leven zijn... 

Liefs, Sara
 
Marco Meeting!
Lieve allemaal,
 
Gister was de laatste van de 4 Marco-activiteiten van de afgelopen maand, namelijk de Marco Meeting in Antwerpen! En wat was het genieten!!
De eerste Marco Meeting van de Tifosi, wij vonden het een groot succes! De Tifosi had aangegeven dat het qua programma en activiteiten wat minder groots werd opgezet dan de fanclubdag, maar daar heb ik eigenlijk niets van gemerkt. Het was een heerlijk programma, alleen dan met een minder grote groep (300 personen hoorde ik), en dat was te merken. Een heerlijk intieme setting, en mooie locatie met veel verschillende mogelijkheden en hoekjes om te staan en om het podium vanaf verschillende kanten te kunnen bekijken, het voelde persoonlijker door de kleinere club mensen. Heerlijk was het!


 
Bij binnenkomst konden we direct op de foto met Marco. Wietske had haar kleine mannetje van 1,5 jaar mee, dus die kon voor het eerst op de foto met Marco. En wat nam Marco lekker de tijd voor de foto’s! Dit was heel wat anders dan tijdens de andere 2 foto’s die ik met hem heb, en wat vond ik het fijn. We konden even een kort praatje maken (ik was opvallend ontspannen, dus er kwam een gewoon gesprekje uit mijn mond), konden zowel met elkaar als los van elkaar op de foto met Marco en ik was aan het genieten!
 
Altijd genieten zijn de fan-momenten en wensen die uitkomen, zo leuk en bijzonder om al die blije fans te zien en mooi om de ontroerende of grappige verhalen te horen. Ik werd erg ontroerd door het verhaal van de vrouw die 5 miskramen had gehad, was er stil van. En wat is het haar gegund dat ze 3 dagen geleden weer een positieve test in handen had. Marco werd ook aan de tand gevoeld over België, een erg grappige quiz. Hij wou tijdens de quiz bijna zeggen dat Fries geen echte taal is, oeiii. Gelukkig bedacht hij zich net op tijd. Als oorspronkelijk Fries had ik hem dat wel kwalijk genomen haha. Verder waren er weer optredens, hebben twee schattige Vlaamse kids - waar we afgelopen oktober mee aan de bingotafel zaten en die toen ook mee hadden gedaan met praatjesmakers - Marco geïnterviewd op het podium, en was er natuurlijk weer de enveloppenkraam en loterij.


 
Ik heb weer genoten van top tot teen van deze heerlijke dag, het blijft bijzonder hoe Marco met zijn fans om gaat en hoe ontspannen zo’n dag kan lopen. Petje af voor Marco en de Tifosi, top geregeld weer! Dankjulliewel.
 
Liefs, Sara
Live at Wantij
Lieve allemaal,
 
Vorige week was alweer zo’n leuke Marco activiteit, Live at Wantij in Dordrecht! Ik kon redelijk op tijd vertrekken vanaf mijn werk, ben naar huis gereden en toen samen met Wietske richting Dordrecht gegaan. Op de parkeerplaats kwamen we toevallig al Lisanne met haar moeder en zusje tegen in de auto. Het weer die middag en avond viel heel erg mee, in de ochtend regende het nog keihard, maar nu was het heerlijk warm weer met een strak blauwe lucht, wat een geluk!
 
Na op het festivalterrein even wat gegeten te hebben zijn we naar voren gelopen om bij Nielson lekker mee te zingen en dansen, heerlijk feestje. Ik pak om 19.54u mijn telefoon om een selfie te maken met Wietske in het zonnetje, en zie tot mijn schrik onderstaande sms!
 


Wat is het geval, we hadden meegedaan met een actie van het goede doel ‘Voor Sara’, voor kinderen met een zeldzame spierziekte. Bij deze actie verlootten ze een on-stage-experience onder de deelnemers. Je kon de artiest aankruisen waarbij je on stage zou willen komen, wij hadden natuurlijk Marco aangekruist, maar om een of andere reden hadden we toch bij Nielson gewonnen. Normaal gesproken pak ik tijdens een optreden mijn telefoon er niet bij (ik maak foto’s met een camera), dus heel toevallig dat ik dit smsje op tijd zag! Wij lopen snel naar achter naar de stand, en vlak voor acht uur komen we daar aan en kunnen we met de andere winnaars richting backstage. Per tweetal konden we tijdens het optreden van Nielson even aan de zijkant van het podium meekijken en foto’s maken. Het was heel kort en ik voelde me echt een toerist, maar het was wel lachen zo, en sowieso erg grappig dat we hadden gewonnen! Daarna kregen we nog een drankje van de organisatie en konden we terug op het veld genieten van het laatste stukje van het optreden van Nielson.


 
Daarna was het optreden van Marco aan de beurt. Vooraf aan zijn optreden werd het voor het podium steeds drukker. Waar we bij Nielson nog lekker de ruimte hadden om te dansen, konden we nu geen stap meer zetten. Ik zat er die avond emotioneel gezien niet helemaal in waardoor ik iets minder gevoel had bij de nummers dan normaal, maar natuurlijk was het weer genieten.
Achteraf was het perfect dat we de on-stage-experience hadden gewonnen bij het optreden van Nielson, en niet tijdens Marco, omdat we op deze manier de grappige ervaring tijdens Nielson konden beleven, en we aan de voorkant van het podium van het hele optreden van Marco konden genieten.

Na deze heerlijke avond konden we alweer uitkijken naar de Marco Meeting, die een week erna al plaats vond, zin in!
 
Liefs, Sara
 
PS nog een update over de zwangerschap:
We hebben 1,5 week geleden de 20 weken echo gehad, en alles was goed! Heel erg fijn om te horen en opnieuw geweldig om ons kleine wondertje weer te mogen bewonderen. Drie dagen daarna hebben we een feestje gegeven voor familie en vrienden en hebben we onderstaande taart aangesneden, die van binnen roze was! Voor die tijd wisten wij het geslacht ook nog niet. Zo bijzonder dat het beeld van ons ukkie steeds concreter wordt, en heerlijk om dat op deze manier met familie en vrienden te kunnen delen.

Onder aan de berg!
Lieve allemaal,

Alweer een logje, want ik ben lekker aan het genieten van Marco-activiteiten! Gister stond Onder aan de berg op het programma. Het weer zat mee, en ik had geen afmelding van Marco gezien van tevoren. Daar hield ik wel rekening mee, omdat de begrafenis of crematie vast ergens deze dagen zou zijn. Maar net als afgelopen zaterdag stond hij er nu ook weer, jeetje wat een respect.
 
Ik ging met een vriendin naar het festival. Het was een stukje rijden, maar dat is het natuurlijk meer dan waard. Eerst heb ik mijn vriendin in haar woonplaats Deventer opgehaald en toen zijn we door gereden naar Hellendoorn. Er was in verband met de voetbalwedstrijd een actie dat iedereen iemand gratis mee kon nemen, leuke actie! Alleen niemand die we hadden gevraagd kon, dus we bleven gezellig met zijn 2en. Bij aankomst hebben we een hapje gegeten. Er was erg goed eten voor een festival, we hadden Surinaams, heerlijk en een goed vullende maaltijd. Dit konden we lekker op het gras in het zonnetje opeten, nu al genieten! Het festivalterrein was enorm sfeervol en zomers aangekleed met overal lampjes, grappige teksten op palen en veel kleur. Een beetje dezelfde sfeer als Strandfestival Zand, heerlijk dus!


 
Daarna hebben we met een (ik alcoholvrij) cocktailtje genoten van Caro Emerald, wat kan zij goed zingen zeg. Ze deed het maar wel even mooi met haar hoogzwangere buik. Na Caro even een rondje over het terrein gelopen en toen gaan staan voor Marco, we hoefden nog maar een half uurtje te wachten voor hij kwam. Om kwart voor 10 was het zo ver, jeeej!De mensen uit het oosten moesten even los komen, maar dat kwam steeds meer naarmate Marco meer nummers deed. Toen hij na een aantal nummers vertelde dat hij vandaag afscheid had moeten nemen van zijn schoonmoeder en dat hij door alle emoties van deze week zijn stem aan het kwijt raken was, kreeg hij - zeer terecht - een ontzettend groot en oorverdovend applaus. De rest van de avond is dat grote respect en de waardering vanuit het publiek nog vaak duidelijk geworden door prachtige applauzen en toen het afgelopen was een oorverdovend gejoel en gegil. Fijn om te zien dat dat Marco goed deed en dat hij er van genoot. Hij was er zo van onder de indruk dat hij vergat met het hele bandje te buigen, terwijl de helft van zijn bandje er al klaar voor stond, haha.Marco heeft deze avond wat betreft zijn stem op karakter gezongen. Hij kon steeds minder goed praten, maar bijzonder genoeg lukte het zingen nog wel. Het kostte hem zichtbaar meer moeite, maar hij kreeg de noten er wel uit. Hij zong zelfs nog ‘Mooi’, dat had ik niet verwacht. Ook zong hij ‘Ik kan het niet alleen’, wat genoot ik daar van! Volgens mij is het heel erg lang geleden dat hij die live deed. Marco zong het met volle overtuiging en ik zat er helemaal in. Het nummer heeft voor mij na de musical Sky een extra lading gekregen, zo mooi.
 


Kortom, ik heb weer ontzettend genoten van deze prachtige avond en zal dit niet snel vergeten, net als bijvoorbeeld Appelpop vorig jaar. Die kleinste concerten zijn toch wel heel erg speciaal! Marco, ik hoop dat je snel weer herstelt en dat je goed naar je eigen lichaam blijft luisteren, die moet nog langer mee en dat zal iedereen begrijpen.  
 
Nu hoef ik opnieuw maar heel kort te wachten op de volgende Marco-activiteit, namelijk Live at Wantij op 9 juni en daarna de Marco meeting op 17 juni. Wat een feest deze weken!
 
Veel liefs, Sara
Workshop!
Lieve allemaal,
 
Gister was de heerlijke Tifosi workshop! Het was voor mij de tweede keer dat ik mee deed, en wat was het weer leuk! Ik reed weer samen met Neske en Anjo, altijd gezellig en lachen.
 
Het begon om half 12, bij aankomst zagen we de Porsche van Marco al staan. Tegen onze verwachtingen in, ondanks het overlijden van zijn schoonmoeder de dag ervoor was hij dus wel aanwezig, wat een respect heb ik daarvoor. Het was heel begrijpelijk geweest als hij er niet bij was geweest. Ik hoop dat hij wat afleiding en positieve energie heeft gekregen van alle blije koppies bij de workshop.Door Marco’s privésituatie zijn we begonnen met de foto met Marco buiten, zodat hij naar huis kon wanneer hij dat wou. Best gek dat het maken van een foto met Marco de tweede keer al een stuk 'normaler' is dan de eerste keer, toch zijn er absoluut zenuwen, en na de foto moest ik even bijkomen, haha. Helaas had ik die dag veel last van de eczeem dus heb ik een rood glimmend hoofd, maar ben toch blij met de foto. Nathalie zei daarna tijdens haar introductiepraatje zoiets als: ‘Het is fijn dat we van elkaar begrijpen wat de aanwezigheid van Marco doet. Want ja, iedereen vergeet zijn jas en tas na het maken van de foto met Marco.’ Hahaha, zo herkenbaar.
 
Daarna begonnen we met knutselen, wat was alles weer goed geregeld en voorbereid door de geweldige Tifosi en andere vrijwilligers. We hadden een erg gezellige tafel, dus het was lekker knutselen, kletsen, lachen en tussendoor nog een heerlijk lunchbuffet. Marco bleef nog bijzonder lang en liep heerlijk ontspannen de zaal door, zo fijn dat dat zo kan en dat hij daar zo relaxt mee om gaat. Wat heb ik hier weer van genoten! Zo fijn.De middag vloog om, voor we het wisten was het tijd om op te ruimen en een groepsfoto te maken. Diezelfde avond heb ik het boekje nog op mijn gemak afgemaakt, hij is voor een vriendin, ik ben blij met het resultaat en heb zin om het boekje vrijdag aan haar te kunnen geven.

Vandaag een heerlijk rustig dagje, dan drie daagjes werken en dan alweer naar Marco, woensdag begint zijn festivalseizoen met Onder aan de Berg in Hellendoorn! Zin in!
 
Liefs, Sara
"Ik heb de hand van de nacht op mijn keel
De eenzaamheid wordt me teveel"