Profiel
Naam: Sara
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Op de foto met Marco!

Borsato Bingo - 29 oktober 2016


Workshop - 20 mei 2017Marco Meeting - 17 juni 2017


Workshop - 25 maart 2018
Weblog van de maand

In de schijnwerper
Mijn laatste reacties
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Gastenboek
Clubtour Thuis 2 mei
Hallo allemaal,

Zoals in mijn vorige logje uitgelegd en beloofd, hier dan toch nog mijn log over de Thuis tour in TivoliVredenburg afgelopen voorjaar. Beter laat dan nooit:)
 
Woensdag 2 mei, eindelijk mocht ik naar een ‘Thuis’ concert van Marco! De albumpresentatie en najaarstour in november had ik gemist, omdat Lana net geboren was. Een hele avond staan was nog geen optie. Dus toen de voorjaarstour werd aangekondigd zat ik natuurlijk om 10 uur klaar met mijn laptop om kaartjes te bestellen via de Tifosi-voorverkoop, wat een luxe toch altijd weer om eerder kaartjes te mogen kopen.
 
Twee mei was een heerlijke lentedag. Ik breng Lana naar mijn schoonzusje in Utrecht en rij dan door naar Manon’s huis. Vanaf haar huis lopen we naar de TivoliVredenburg, heerlijk dat dat kan, en onderweg halen we een salade. We overwegen nog even om deze in de zon aan het water op te eten, maar besluiten toch in de rij aan te sluiten. Achteraf een goede beslissing, want er staan al behoorlijk wat mensen en het wordt snel drukker. Het was de eerste datum voor Utrecht die in de verkoop ging, dus er zijn veel, heel veel fanclubleden in de Tifosirij. Het naar binnen lopen is altijd weer een moment waarbij onze hartslag fors omhoog gaat, maar het verloopt goed en we hebben weer een heerlijk plekje. Het wachten gaat snel, voor we het weten komt het bandje op en klinken de eerste tonen. Yeah we zijn er weer!
 
Wat was het weer genieten om weer samen met Manon op een concert te zijn. Met haar ben ik volledig thuis. Geen twijfels of het raar is om mijn mede-concertganger vast te pakken met een mooi nummer of om lekker te knuffelen na een nummer dat binnenkomt. Manon vindt dat soort dingen ook heerlijk, bij haar kan dat gewoon. Bij haar ben ik thuis. Wanneer Marco ‘als rennen geen zin meer heeft’ inzet pakken we elkaar vast om het hele nummer intens te genieten. Bij dit nummer denk ik altijd aan mijn vriendschap met Manon. Marco ziet ons tijdens dat nummer ook staan, aan zijn gezicht is te zien dat hij het mooi vindt dat we zo samen genieten. Wat een prachtig moment.
 
Ook de rest van de avond is natuurlijk van top tot teen genieten. Met de albumpresentatie in Paradiso en de najaarstour heeft hij alle nummers van het nieuwe album gespeeld, maar nu heeft hij een nieuwe setlist gemaakt. Jammer, maar we vergeven het hem We staan naast Wietske en Ilse, die toevallig dezelfde avond gaan. Heerlijk is het meezingen, dansen, sfeer proeven, knuffelen, bijkletsen (voor en na het concert dan), genieten van hoe Marco op het podium geniet, de live muziek en alles eromheen.
 


Wanneer mogen we weer?! Maar nu eerst het FCW komend weekend! Whoehoe!

Liefs, Sara
Verrassingsdate
Jeetje, wat is het lang geleden dat ik heb gelogd! Mijn laatste log was op 22 april, zie ik. Ik kan allerlei redenen geven waarom het zo’n tijd is geleden, maar feit is dat ik de afgelopen maanden geen tijd heb vrij gemaakt om te loggen.
 
Al een lange tijd stond op de planning om – nog steeds – te loggen over Marco in TivoliVredenburg op 2 mei. Ja, mei… meer dan 4 maanden heb ik het loggen vooruit geschoven, maar ik wil er toch nog een log over schrijven, omdat ik uiteindelijk een fotoboek maak van alle logjes die ik heb geschreven en ik wil alle Marco-activiteiten erin hebben sinds in log, omdat je de details van alle mooie ervaringen vergeet in de loop van de tijd en je ze op die manier alsnog een keer kan teruglezen. Heerlijk vindt ik dat. Ik had vorige week zaterdag een dag helemaal niks gepland staan, dus had bedacht dat ik nu écht de log over 2 mei ging schrijven. Maar…
 
Ik kom zaterdagochtend 15 september beneden, ligt er een briefje op tafel van mijn lieve man. Ik had voor mijn verjaardag een date met hem gevraagd, en had aangegeven dat hij mij maar moest verrassen. En dat deed hij, door middel van onderstaand briefje. En ik had he-le-maal niets in de gaten! Terwijl het best lastig is om zulke dingen voor mij geheim te houden, ik had het door toen mijn man mij ten huwelijk ging vragen, ik wist wanneer mijn vrijgezellenfeest was en wanneer mijn babyshower was. Niet dat ik ga vissen, integendeel, ik hou van verassingen. Maar kleine versprekingen, een extra vraag stellen, logica qua planning, alles samen zorgt ervoor dat ik dat soort dingen normaal door heb, maar nu niet.Dus ik ga mij klaarmaken, Lana was nog bij mijn schoonmoeder omdat ik de avond ervoor een housewarming had van een vriendin en Peter nachtdienst had. Ik vraag Peter wat ik aan moet, wat ik mee moet nemen enz., en hij vertelt dat we naar de Vliegende Vrienden van Amstel Live gaan! Whaaaaaah hoe leuk! Ik begin helemaal te stralen. Ik had al meerdere keren getwijfeld of ik kaarten zou kopen voor de VVvAL, maar momenteel kwam het door omstandigheden gewoon niet uit. Dus helaas had ik moeten besluiten toch niet te gaan. En nu gaan we toch! VvAL, waar ik zo’n 5 keer ben geweest, is altijd ontzettend geslaagd, en ook the Flying Dutch een paar jaar geleden (de eerste editie) vonden we geslaagd, dus wat een heerlijke combinatie is dit!
 
Lekker op tijd vertrekken we naar Amsterdam, of eigenlijk Spaarnwoude, het festivalterrein van Dance Valley, dus goed bekend voor ons. Voor ons beide het enige festival dit jaar, dat was ook voor het eerst sinds jaren. En wat was het fijn dat het dit festival was! We lopen vanaf de auto naar het festivalterrein wanneer de laatste klanken van Anouk klinken. Daarna komen Coen en Sander, we vragen ons een beetje af waarom ze er staan, maar gelukkig zeggen ze dat zelf ook, haha. Maar ze brengen erg goed de sfeer erin, wat een gezelligheid zo direct aan het begin van de middag. Het saamhorigheidsgevoel is al groot. En wat een geluk met het weer! De zon schijnt volop en we hebben ons vest al snel uit, heerlijk. Na Coen en Sander komen nog veel verschillende artiesten die stuk voor stuk een heerlijk feestje bouwen, zo leuk die afwisseling. We zoeken een oom en tante van Peter op waar we gezellig een tijdje mee staan te kletsen en dansen (nouja, ik sta vooral te dansen en zij 3 staan te kletsen en zijn lekker aan het meezingen, ieder zijn ding:)). Bij artiesten waar we iets minder mee hebben gaan we lekker wat eten, waarna we weer een nieuw plekje zoeken om te gaan staan. Bij Guus staan we relatief dichtbij het podium, terwijl we op een ander moment weer ver weg gaan staan, maar alles is goed, omdat de sfeer heerlijk is, het weer heerlijk is en het geluid overal goed is. Als klap op de vuurpijl komt natuurlijk Marco, hij sluit de dag af, beter kan niet. Een heerlijke combi met Jeroen van Koningsbrugge en Roel van Velzen. Marco doet alle grootste up-tempohits, ik vind het altijd heel fijn om tijdens een concert kleinere nummers en minder bekende nummers te horen, maar ik snap de keuze in deze setting en met dit publiek. En natuurlijk is het genieten, zonder twijfel. Heerlijk samen met Peter, samen dansen, samen zingen, van Marco genieten, even lekker met zijn tweeën feesten en genieten zonder met ons kleine wonder bezig te zijn. Natuurlijk is Lana het meest belangrijke in ons leven, maar af en toe er even samen uit vinden we ook heel belangrijk. Dus we genieten en stralen. Love it…
 


De terugweg verloopt soepel, enorm snel zijn we weer op de snelweg onderweg naar huis. Wat een top organisatie. Overigens was alles goed geregeld, de foodcorner was top met 2 in- en uitgangen, veel eetkramen en zitplaatsen en het was ruim opgezet. We hebben door de dag heen op veel verschillende plaatsen gestaan, alles was goed toegankelijk. Dat maakt zo’n dag altijd extra prettig. Kortom, de eerste editie van de VVvAL was enorm geslaagd, laat nog maar veel edities komen in de komende jaren.
 
Liefs, Sara
 
PS mijn log over 2 mei komt nu echt snel:)
Workshop 2018
Lieve allemaal,
 
Zondag 25 maart, een datum die al een tijdje geblokt stond in mijn agenda. Een Marco-activiteit, altijd leuk!! Tickets geregeld, oppas voor ons wondertje geregeld (mijn man moest werken), en ervoor gekozen dit keer geen persoonlijke foto’s te bestellen, maar de foto’s te gebruiken die de Tifosi had geregeld. Iets na half 10 haal ik Wietske op en rijden we richting Almere Boathouse, de locatie waar de workshop 2 jaar geleden ook was. We zijn mooi op tijd, drinken nog een kopje thee van tevoren en mogen daarna naar binnen.De nieuwe tifosi-aanwinst Lisanne is onze tafebegeleider. Nathalie houdt weer een geestig praatje, geweldig hoe ze dat kan en even uit haar mouw schudt! Ze vertelt onder andere dat Marco eind van de middag langs komt, nadat ze dit vertelt is de hele zaal onrustig en even later beginnen we met knutselen, gezellig kletsend en zingend. Dit jaar maken/versieren we tijdschriftcassettes. Een minder moeilijke en tijdrovende opdracht dan de vorige twee workshops waar ik bij was, en weer heerlijk om te doen. Er was dit jaar wel erg weinig werkruimte, met die 4 grote cassettes niet ideaal, maar dat mocht de pret niet drukken. Tussen het knutselen door af en toe even door de zaal lopen en bijkletsen met verschillende lieve fans, de sfeer is weer super! Tegenover ons aan tafel zit een Vlaams meisje van 5 te knutselen, en wat doet ze het goed! Heel ijverig zit ze alle cassettes te verven en te beplakken. Zal Lana er ook zo bij zitten over 5 jaar?Als iedereen klaar is of nagenoeg klaar is, is het tijd voor de groepsfoto, waarbij Marco binnenkomt. Zo leuk dat hij weer langs komt! Iedereen mag na de groepsfoto ook individueel met Marco op de foto, altijd weer genieten. Na deze heerlijke momentjes laat Wietske haar cassettes signeren en gaan we weer naar huis. Ik zet de navigatie aan vanaf het Boathouse. Zodra we Almere uit zijn, zet ik de navigatie uit, vanaf hier weet ik het wel. We kletsen lekker onderweg, tot ik mij afvraag waarom we nog steeds geen Hilversum tegenkomen. En huh, dit lijkt ook niet op de brug over het Eemmeer. We komen de brug over, en ik zie het beeld van een huisje met een golf water uit de schoorsteen. Aiii, dat is niet goed, dat beeld komen we altijd tegen op weg naar mijn ouders. Ik zie het bord met afslag Urk staan, waar we net overheen reden was dus de Ketelbrug. Ik schiet in de lach, volledig fout gereden! Ook niet een klein stukje, haha. Een uur nadat we zijn vertrokken, rijden we weer langs Almere. Drie kwartier daarna zijn we thuis.
 
We hebben genoten van deze heerlijke dag! Tifosi, laat dit nog maar een lange traditie zijn. Bedankt!
 
Liefs, Sara
Mijn favorieten - nummers voor de top 2000
Door het logje van de fanclub vond ik het leuk mijn huidige favoriete Marco nummers te beschrijven. Een aantal hebben natuurlijk te maken met de bijzondere periode waar we nu in zitten. Tijdens mijn zwangerschap dit jaar heb ik heel veel geluisterd naar 'slaap maar' en 'een liefde voor het leven'. Zo'n passende tekst in die ontzettend bijzondere periode!

'Het beste wat ik ooit had' zou gedraaid worden bij het naar buiten lopen na de plechtigheid van ons huwelijk. Ondanks dat de mevrouw van het gemeentehuis die de muziek deed het nummer vergeten was aan te zetten (ik kan er wel om lachen), doet dit nummer mij toch altijd denken aan dat moment. En nu met de geboorte van ons wondertje is er een andere betekenis bij gekomen. Zij is het beste wat ik ooit had!

Mijn absolute favoriet van het nieuwe album is 'eventjes alleen'. Wauw, wat kwam die binnen toen ik het nummer voor het eerst hoorde. Wat kan het heerlijk, en soms ook even heel nodig zijn, om een moment voor jezelf te hebben. Even niets hoeven, even alleen met je gedachten. 

'Vlinder' blijft ook een favoriet met meerdere betekenissen voor mij. Het nummer was belangrijk voor mijn schoonzusje toen ze terug omhoog krabbelde uit een psychose. Ook gaf het nummer mij steun in de moeilijke periode toen we in de medische molen zaten voor een vruchtbaarheidstraject. Tot slot heeft het nummer nog een intensere lading gekregen na de fantastische musical Sky. 

'Verlies' vind ik ook erg mooi. Gelukkig niet door persoonlijke ervaring. Maar wat een gevoel zit er in dat nummer! Ik heb al zo vaak mee geschreeuwd in de auto... Zo zijn er eigenlijk nog heel wat Marco nummers waarvan ik de tekst niet specifiek kan plaatsen in mijn leven, maar waarvan het gevoel zo goed wordt overgebracht dat het toch hard binnenkomt.

'Als rennen geen zin meer heeft' blijft ook zo bijzonder. Vriendschappen zijn ontzettend belangrijk voor mij. Ik zou niet zonder mijn vriendinnen kunnen. Dit nummer geeft zo mooi weer wat echte vriendschap betekent. Ik ben er graag voor ze, en weet ook wie er echt voor mij klaar staan als ik ze nodig heb. Als rennen geen zin meer heeft, dan zal ik naast je staan. Als je wereld omver valt, dan rapen we haar op. Need I say more?

Zoals de fanclub al schreef: het is mooi dat er in een andere fase van je leven en na nieuwe gebeurtenissen weer andere nummers favoriet zijn/worden. 
Lana is geboren!
Lieve allemaal,

Bijna 2 weken geleden, toen jullie allemaal nog heerlijk aan het nagenieten waren van het FCW, is ons grote wonder Lana geboren! Het gaat goed met ons, de kleine meid doet het super en is heel tevreden, en wij genieten enorm!

Een vriendin van mij zei al: Marco heeft de geboorte van Lana voorspeld, er staat een klavertje vier op de kalender bij de 23e

Deze mooie tekst staat op het geboortekaartje:
 
Alles wat wij zijn, is zij
Een liefde voor het leven
Uit de kracht van jou en mij

Liefs, Sara
In de schijnwerper!
Wat een bofkont ben ik toch, ik mag alweer in de schijnwerper staan! Wat een lieve tekst van MarcoEn dan naast de schijnwerper die leuke ontwikkelingen rondom Marco deze week, wat ben ik nieuwsgierig en wat geniet ik van de nieuwtjes die langzaamaan naar buiten druppelen. Vorige week logde ik nog over onder andere ons nieuwe thuis waar we ons zo fijn voelen en waar we zo van genieten, en nu deze week al die leuke teasers van Marco op social media over #thuis, hoe tof! Kan niet wachten tot morgen. En wat handig dat ik met verlof ben, dan kan ik morgen de hele ochtend aan de radio gekluisterd zitten en kan ik snel reageren op mijn mail, ideaal!

Liefs, Sara
Twee jaar op de weblog
Lieve allemaal,
 
Vorig jaar op 20 september heb ik een overzicht gemaakt van mijn eerste jaar op de weblog. Die beginnende traditie wil ik graag in stand houden, want wat heeft het afgelopen jaar, mijn tweede jaar op de weblog, mij weer veel mooie dingen gebracht!Privé hebben er twee hele grote prachtige gebeurtenissen plaats gevonden. Als eerste is ons huis eind januari opgeleverd, eind februari zijn we verhuisd. Ik geniet elke dag enorm van deze luxe, wat een heerlijk thuis hebben we samen gecreëerd. We zijn er zo gelukkig mee en zien het helemaal zitten hier ons gezin te vormen en samen letterlijk en figuurlijk te groeien. 
 

 
Als tweede hebben wij dit jaar het geluk gehad om zwanger te mogen worden. Onze grote wens is uitgekomen, wat is en blijft het bijzonder en een wonder om mee te maken! Ik ben nu 35 weken zwanger, ben inmiddels met verlof en geniet (ondanks dat het sinds 5 weken lichamelijk best zwaar is) enorm van deze bijzondere ervaring en bijzondere periode. Wat blijft het geweldig om ons meisje te kunnen voelen. Ze is lekker actief in mijn buik, zo enorm genieten en bijzonder! En binnen 7 weken hebben we haar in onze armen, wauw…
  
Op het gebied van Marco was het ook weer een fantastisch jaar. Ik was vorig jaar oktober 10 jaar fan, heb weer een fantastisch fanclubweekend gehad, inclusief mijn eerste foto met Marco! Ondertussen zijn ook foto 2 en 3 een feit, dat had ik niet verwacht een jaar geleden, zo leuk! Het volgende bijzondere Marco-moment afgelopen jaar was de Vrienden van Amstel Live, waarbij als kers op de taart Marco mij een hand gaf en herkende. En toen vlak voor de zomer waren daar vier geweldige Marco-weken met de workshop, festivals in Hellendoorn en Dordrecht, en tot slot de geweldige Marco meeting in Antwerpen. En bovenop alles heb ik twee keer in de schijnwerper mogen staan dit jaar, zo leuk! En heleboel stuitermomenten bij elkaar.

Hoe mooi kan het leven zijn... 

Liefs, Sara
 
Marco Meeting!
Lieve allemaal,
 
Gister was de laatste van de 4 Marco-activiteiten van de afgelopen maand, namelijk de Marco Meeting in Antwerpen! En wat was het genieten!!
De eerste Marco Meeting van de Tifosi, wij vonden het een groot succes! De Tifosi had aangegeven dat het qua programma en activiteiten wat minder groots werd opgezet dan de fanclubdag, maar daar heb ik eigenlijk niets van gemerkt. Het was een heerlijk programma, alleen dan met een minder grote groep (300 personen hoorde ik), en dat was te merken. Een heerlijk intieme setting, en mooie locatie met veel verschillende mogelijkheden en hoekjes om te staan en om het podium vanaf verschillende kanten te kunnen bekijken, het voelde persoonlijker door de kleinere club mensen. Heerlijk was het!


 
Bij binnenkomst konden we direct op de foto met Marco. Wietske had haar kleine mannetje van 1,5 jaar mee, dus die kon voor het eerst op de foto met Marco. En wat nam Marco lekker de tijd voor de foto’s! Dit was heel wat anders dan tijdens de andere 2 foto’s die ik met hem heb, en wat vond ik het fijn. We konden even een kort praatje maken (ik was opvallend ontspannen, dus er kwam een gewoon gesprekje uit mijn mond), konden zowel met elkaar als los van elkaar op de foto met Marco en ik was aan het genieten!
 
Altijd genieten zijn de fan-momenten en wensen die uitkomen, zo leuk en bijzonder om al die blije fans te zien en mooi om de ontroerende of grappige verhalen te horen. Ik werd erg ontroerd door het verhaal van de vrouw die 5 miskramen had gehad, was er stil van. En wat is het haar gegund dat ze 3 dagen geleden weer een positieve test in handen had. Marco werd ook aan de tand gevoeld over België, een erg grappige quiz. Hij wou tijdens de quiz bijna zeggen dat Fries geen echte taal is, oeiii. Gelukkig bedacht hij zich net op tijd. Als oorspronkelijk Fries had ik hem dat wel kwalijk genomen haha. Verder waren er weer optredens, hebben twee schattige Vlaamse kids - waar we afgelopen oktober mee aan de bingotafel zaten en die toen ook mee hadden gedaan met praatjesmakers - Marco geïnterviewd op het podium, en was er natuurlijk weer de enveloppenkraam en loterij.


 
Ik heb weer genoten van top tot teen van deze heerlijke dag, het blijft bijzonder hoe Marco met zijn fans om gaat en hoe ontspannen zo’n dag kan lopen. Petje af voor Marco en de Tifosi, top geregeld weer! Dankjulliewel.
 
Liefs, Sara
Live at Wantij
Lieve allemaal,
 
Vorige week was alweer zo’n leuke Marco activiteit, Live at Wantij in Dordrecht! Ik kon redelijk op tijd vertrekken vanaf mijn werk, ben naar huis gereden en toen samen met Wietske richting Dordrecht gegaan. Op de parkeerplaats kwamen we toevallig al Lisanne met haar moeder en zusje tegen in de auto. Het weer die middag en avond viel heel erg mee, in de ochtend regende het nog keihard, maar nu was het heerlijk warm weer met een strak blauwe lucht, wat een geluk!
 
Na op het festivalterrein even wat gegeten te hebben zijn we naar voren gelopen om bij Nielson lekker mee te zingen en dansen, heerlijk feestje. Ik pak om 19.54u mijn telefoon om een selfie te maken met Wietske in het zonnetje, en zie tot mijn schrik onderstaande sms!
 


Wat is het geval, we hadden meegedaan met een actie van het goede doel ‘Voor Sara’, voor kinderen met een zeldzame spierziekte. Bij deze actie verlootten ze een on-stage-experience onder de deelnemers. Je kon de artiest aankruisen waarbij je on stage zou willen komen, wij hadden natuurlijk Marco aangekruist, maar om een of andere reden hadden we toch bij Nielson gewonnen. Normaal gesproken pak ik tijdens een optreden mijn telefoon er niet bij (ik maak foto’s met een camera), dus heel toevallig dat ik dit smsje op tijd zag! Wij lopen snel naar achter naar de stand, en vlak voor acht uur komen we daar aan en kunnen we met de andere winnaars richting backstage. Per tweetal konden we tijdens het optreden van Nielson even aan de zijkant van het podium meekijken en foto’s maken. Het was heel kort en ik voelde me echt een toerist, maar het was wel lachen zo, en sowieso erg grappig dat we hadden gewonnen! Daarna kregen we nog een drankje van de organisatie en konden we terug op het veld genieten van het laatste stukje van het optreden van Nielson.


 
Daarna was het optreden van Marco aan de beurt. Vooraf aan zijn optreden werd het voor het podium steeds drukker. Waar we bij Nielson nog lekker de ruimte hadden om te dansen, konden we nu geen stap meer zetten. Ik zat er die avond emotioneel gezien niet helemaal in waardoor ik iets minder gevoel had bij de nummers dan normaal, maar natuurlijk was het weer genieten.
Achteraf was het perfect dat we de on-stage-experience hadden gewonnen bij het optreden van Nielson, en niet tijdens Marco, omdat we op deze manier de grappige ervaring tijdens Nielson konden beleven, en we aan de voorkant van het podium van het hele optreden van Marco konden genieten.

Na deze heerlijke avond konden we alweer uitkijken naar de Marco Meeting, die een week erna al plaats vond, zin in!
 
Liefs, Sara
 
PS nog een update over de zwangerschap:
We hebben 1,5 week geleden de 20 weken echo gehad, en alles was goed! Heel erg fijn om te horen en opnieuw geweldig om ons kleine wondertje weer te mogen bewonderen. Drie dagen daarna hebben we een feestje gegeven voor familie en vrienden en hebben we onderstaande taart aangesneden, die van binnen roze was! Voor die tijd wisten wij het geslacht ook nog niet. Zo bijzonder dat het beeld van ons ukkie steeds concreter wordt, en heerlijk om dat op deze manier met familie en vrienden te kunnen delen.

"O ja ik weet wel dat jij niet vrij bent
Maar ik heb geduld en ik zal wachten tot jij van mij bent"