Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Persoonlijk Filmpje van Marco
Weblog van de maand
Schijnwerper 20-9-2017
Schijnwerper 15-12-2015
Bingo 2017
Bingo 2017
Mijn wens
Mijn wens
Nu of nooit
FC Bingo 2016
Laatste Reacties
Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Profiel
Naam: Sandra Meeuwsen
Leeftijd: 42 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Het doek valt....
Na 30 jaar met veel plezier de sport tafeltennis te hebben beoefend is vandaag het hoofdstuk voorlopig gesloten. Al een tijdje speelde ik met de gedachte om te stoppen met tafeltennis, niet omdat ik het niet meer leuk vond maar omdat ik altijd alle wedstrijden moest spelen omdat we anders geen volledige team konden opstellen. Maar telkens overheerste het spelplezier en bleef ik toch maar spelen.  Een teamgenoot besloot te stoppen met tafeltennis omdat zij het niet meer kon combineren met de sporten van haar 3 kinderen. Dus hebben we afgelopen tijd een aantal dames van andere verenigingen benaderd om bij ons te komen spelen. Gistermiddag leken we het team rond te hebben voor volgens seizoen maar de vreugde was van korte duur. Twee van mijn teamgenoten hebben plotseling besloten bij een andere vereniging te gaan spelen. Ik zal jullie de details besparen maar het is niet helemaal netjes gegaan. Nu is helaas de rest van het team genoodzaakt om te stoppen. Volgende week moet de teamindeling ingediend zijn dus er valt voor volgend seizoen niets meer te regelen....

Ik baal hier enorm van maar het waren 30 prachtige jaren waaraan ik veel te danken heb. Ik heb mijn man leren kennen via tafeltennis, heb vrienden gemaakt, ik heb prachtige wedstrijden mogen spelen in de eredivisie en bij de Nederlandse kampioenschappen en dankzij het tafeltennis heb ik dit prachtige moment mogen meemaken:Gelukkig help ik 2 keer per week bij de tafeltennistraining van Demi, dus tafeltennis is niet helemaal uit mijn leven, maar het zelf wedstrijden spelen zal ik toch wel missen.

In het najaar dus geen competitie voor mij en ga ik eens rustig de tijd nemen om na te denken wat ik wil. Misschien wel Duo competitie spelen in de regionale competitie of is het wellicht tijd voor nieuwe uitdagingen.......
We zien wel wat de toekomst brengt........

Groeten
Sandra
 
1. Door: Tifosi di Marco Borsato op 26-05-2018 19:40:21
Wat ontzettend jammer dat het zo is gelopen, Sandra!
Dan denk je het weer rond te hebben en dan blijkt dat er toch enkelen gaan stoppen. Jammer dat het hele team dan moet stoppen. Hoop dat er binnenkort toch nog enkele dames bij komen. Of zoals je zelf zegt....misschien een nieuwe uitdaging?
Heel veel succes!
Groetjes,
Monique
Team Tifosi

 
2. Door: Anno op 01-06-2018 22:07:03
San1976, via deze weg wil ik jou feliciteren met het In De Schijnwerper staan. Jij hebt het allemaal zeer verdiend. Wat zal dit een lekker gevoel zijn voor jou. Geniet vooral van het In De Schijnwerper staan.  P.S Jammer dat jij moet stoppen met Tafeltennis.
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Als ik je armen om mijn middel voel
Dan voel ik me pas rijk"