Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Persoonlijk Filmpje van Marco
Weblog van de maand
Schijnwerper 20-9-2017
Schijnwerper 15-12-2015
Bingo 2017
Bingo 2017
Mijn wens
Mijn wens
Nu of nooit
FC Bingo 2016
Laatste Reacties
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Sandra Meeuwsen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
2017 was geweldig!
Met nog een dag te gaan in 2017 is het tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar en wat voor jaar. Een jaar met vele Marco momenten. Mijn eerste Marco moment was in maart, ik had namelijk met een prijsvraag een persoonlijk filmpje van Marco gewonnen en wie wil dat nou niet......In mei stond mijn weblog een maand in het rood want Marco had mij uitgekozen als weblog van de maand.In juni heb ik genoten in het Ziggodome van Marco & Friends. Wat een fantastische avond was dit.In september heb ik als vrijwilliger geholpen bij de Jolande Paardekam Classic, een tafeltennis toernooi voor kinderen met een beperking. Geweldig om hier aan mee te werken en al die lachende gezichten te zien en hoe leuk is het dan dat Marco mijn log hierover uitkoos voor "in de schijnwerper.In oktober was er dan eindelijk het weekend waar we met zijn allen naar uitkijken en in mijn persoonlijke filmpje beloofde Marco om met mij op de foto te gaan,maar het werd nooit veel mooier. Op de fanclubdag mochten een aantal fans voor Marco Zingen en Demi (die gek op zingen is) wilde dit wel en ze was helemaal door het dolle toen ze hiervoor uitgekozen werd. Wat was ze zenuwachig (wat ook goed te horen was) maar wat was en ben ik trots op haar.Maar of dit nog niet genoeg was werd ik ook nog verrast door Marco. Mijn wens was namelijk om een keer met Marco te tafeltennissen en opeens werd ik het podium opgeroepen en ging mijn wens in vervulling.Een dag om nooit meer te vergeten!

In november kwam het nieuwe Album van Marco uit en in eerste instantie zou ik niet naar Paradiso gaan maar via de verkoop van de extra kaarten was ik er dan toch bij en het was weer genieten.

In november zijn we ook nog eens heerlijk gaan eten bij Casa Caminita waar Daniel Kist en Lisanne Spaander de muziek van die avond verzorgden.  Demi mocht nog even met Daniel "Nu of nooit" zingen en we hebben nog even een foto gemaakt.In december kwam Marco bij de Media Markt Alexandrium signeren en als Marco dan zo dicht bij huis is, dan moeten we dan ook het Album Thuis laten signeren. Dus gezellig met Demi vroeg op pad gegaan.Naast de Marco momenten heb ik ook nog veel andere dingen gedaan. In mei hadden we nog zo'n geweldig moment. Demi mocht namelijk bij de kampioenswedstrijd van Feyenoord met de spelers het veld op. Ze mocht meelopen met Stefan Berghuis. WIj als Feyenoord supporters hadden de dag van ons leven.
We hebben tweel musicals gezien, namelijken The Lion KingWe zijn heerlijk op vakantie geweest naar Landal Rabbit Hill en vandaar uit zijn we naar het Dolfinarium en apenheul geweest

In de zomervakantie zijn we op vakantie geweest in Denemarkenen in de 2 weken dat we thuis nog vakantie hadden zijn we naar het Harry Potter Museum en naar Blijdorp geweest.

2017 was echt een jaar op nooit meer te vergeten! Het zal lastig worden om dit jaar te overtreffen maar in 2018 staan er weer uitjes op de planning. In 2018 zal ik ook veel minder werken. Dat zal voor mij wel even wennen zijn want ik ben absoluut geen stilzitter en moet altijd iets te doen hebben. Ik ben benieuwd hoe ik mijn vrije tijd ga besteden..... de tijd zal het leren.....

Bij deze wil ik iedereen een mooi, gelukkig en gezond 2018 toewensen.

Liefs
Sandra

 
1. Door: Lisanne op 31-12-2017 11:49:10
Wat een leuk overzicht en wat een mooie en leuke momenten heb je gehad. Ik wil jullie ook een hele fijne jaarwisseling wensen, en al het goeds voor 2018!
Liefs, Lisanne
2. Door: Anno op 23-02-2018 20:06:08
Via deze weg wil ik jou feliciteren met de verjaardag, maak er een gezellige dag van, met een heleboel visite en mooie kado's.
2.1. Door: Sandra Meeuwsen op 23-02-2018 20:52:47
Dank je!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik ben niet bijgelovig, horoscopen doen me niets
Het leven is voor mij een open vraag"