Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Persoonlijk Filmpje van Marco
Weblog van de maand
Schijnwerper 20-9-2017
Schijnwerper 15-12-2015
Bingo 2017
Bingo 2017
Mijn wens
Mijn wens
Nu of nooit
FC Bingo 2016
Laatste Reacties
Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Profiel
Naam: Sandra Meeuwsen
Leeftijd: 42 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
Mijn laatste reacties
Kampioen
Op zaterdag 25 november was het tijd voor de ene laatste wedstrijd van de tafeltenniscompetitie. Er moest gespeeld worden tegen de hekkensluiter van de poule wat toevallig ook de club was waar ik bijna 25 jaar lid ben geweest en het tafeltennissen geleerd heb, Sander heb leren kennen en waar Demi 2 keer per week traint. Officieel is het een uitwedstrijd voor mijn team maar voor mij voelt ook deze club als Thuis. Ons doel van deze dag was om een zo hoog mogelijke uitslag te halen want als de nummer 2 van de poule punten zou laten liggen zou het wel eens kunnen zijn dat we na deze wedstrijd ons kampioen mogen noemen van de najaarscompetitie.

Aan mij de eer om de eerste wedstrijd te spelen en dit verliep niet geheel soepel. Voor de wedstrijd voelde ik al dat er iets niets helemaal lekker zat in mijn knie. Hier heb ik wel vaker last van en vaak is dit maar tijdelijk, na even goed de knie bewegen komt dit wel weer goed maar helaas had ik hier heel deze wedstrijd last van waardoor ik deze wedstrijd met veel moeite maar nipt won. Maar het eerste punt was binnen. De tweede wedstrijd verloor mijn teamgenoot helaas waardoor het 1-1 werd. Gelukkig ging het al weer beter met mijn knie en had ik hier verder weinig last van. De rest van de wedstrijd wonnen we en de uiteindelijke uitslag was 9-1. Nu was het wachten op de tegenstanders die een paar uur later van start waren gegaan. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een tafeltennis app waardoor je alle standen kunt volgen. Al snel bleek dat onze concurrent het niet makkelijk had en punten liet liggen en JA HOOR we zijn niet meer in te halen en mogen ons dus Kampioen noemen. Dit moest natuulijk gevierd worden en we zijn met het team even een hapje gaan eten bij Happy Italy.Volgende week moeten we nog de laatste wedstrijd spelen tegen de nummer 2 en die willen we natuurlijk ook nog winnen, maar gelukkig kunnen we zonder druk spelen.

Groeten
Sandra
1. Door: Lisanne op 27-11-2017 13:44:35
Wat ongelofelijk fijn dat jullie nu kampioen zijn, gefeliciteerd dan alvast. Dat hebben jullie heerlijk genoten van die grote pizza's zeg. Wel vervelend van je knie, maar gelukkig had je er maar een korte tijd last van. 
Liefs, Lisanne
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Het maakt niet uit waar of je bent
Je niemand om je heen herkent"