Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Persoonlijk Filmpje van Marco
Weblog van de maand
Schijnwerper 20-9-2017
Schijnwerper 15-12-2015
Bingo 2017
Bingo 2017
Mijn wens
Mijn wens
Nu of nooit
FC Bingo 2016
Laatste Reacties
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Sandra Meeuwsen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Foto album
Mijn laatste reacties
Vakantie 2017
21 juli was de start van onze 4 weken vakantie. En wat had ik daar naar uitgekeken. Eerste 2 weken naar Denemarken en dan nog heerlijk 2 weken thuis.

Op zaterdag 22 juli gingen we op weg naar onze eerste bestemming in Denemarken waar we een mooi huis in de duinen (100 m van het strand) hadden geboekt in het Skallerup Seaside Resort.

Een prachtig vakantiepark waar we ons prima vermaakt hebben met zwemmen, midgetgolven, heerlijke strandwandelingen maken

Die golven blijven toch altijd spannendMaar ook in de omgeving was genoeg te zien. We hebben een bezoek gebracht aan de dierentuin in Aalborg

 


De dierentuin van Aalborg vond ik een klein beetje tegenvallen want het was behoorlijk klein en na 2 uur hadden we alles wel gezien.

Daarentegen hadden we minder verwacht van het Noordzee aquarium in Hirthals maar hier was genoeg te doen.

We hebben erg genoten van deze indrukwekkende maanvis:en dit rare zeedier hebben we maar mee naar huis genomenDe week was zo voorbij en was het tijd om naar onze 2e bestemming te gaan in Oer Strand (vlakbij Ebeltoft). Wederom een vakantiehuis 100 meter van het strand vandaan. Demi vond dit een geweldig huis want we hadden een prive zwembad (waar natuurlijk iedere dag gebruik van gemaakt moest worden) een een playstation. Tja.... wat wil een kind nog meer en stiekem vindt mama het ook erg leuk

en Sander was helemaal gelukkig met de BBQIn dit huis hebben we niet veel uitstapjes gedaan, vooral veel spelletjes, lekker gewandeld en gezwommen en vooral heerlijk uitgerust. Het enige uitstapje was een bezoek aan Reepark in Ebeltoft. Een prachtig dierenpark waar de dieren ontzettend veel ruimte hebben en je tussen de apen en alpaca's kunt lopen.Ook deze week was voorbij gevlogen en was het tijd om weer naar huis te gaan. Gelukkig hadden we nog 2 weken vakantie. In deze 2 weken hadden we een aantal leuke dingen op de planning staan. Als eerste zijn we naar de Harry Potter Expo in Utrecht geweest.

Leuk om al die Harry potter attributen en kostuums te zien, al vond ik wel dat je wel heel snel alles gezien hebt en na een uurtje hadden we alles wel gezien.

Maar dit was niet ons enige uitje. Met Sander, Demi en mijn moeder zijn we naar de musical The Lion King geweest. Wat een spektakel was dat. Ik heb al heel wat musicals gezien, maar deze staat wat mij betreft op nummer 1. Het was Demi's eerste grote mensen musical en ze heeft werkelijk waar de hele voorstelling met open mond zitten te kijken. Prachtig om te zien.
Ons laatste uitje van deze vakantie was een bezoek aan dierentuin Blijdorp. Wat blijft dit toch een prachtige dierentuin. Demi is vooral fan van de vlinders en wat is het dan leuk als er plotseling een vlinder op je rug zit.
We hebben echt een heerlijke vakantie gehad maar 1 ding heb ik toch wel gemist in de vakantie en dat waren de prijsvragen van de Fanclub. Om het gemis aan puzzelen te compenseren heb ik maar mijn puzzel van 3000 stukjes (waar ik al maanden aan bezig ben) afgemaakt en dit is het resultaat:


Inmiddels heb ik mijn eerste werkdag er weer op zitten en moet ik weer even in mijn normale ritme komen en ben ik al aan het aftellen voor de Fanclubdag. Oh oh oh wat heb ik hier een zin in......

Groeten
Sandra 
1. Door: Lisanne op 22-08-2017 17:15:49
Wat een heerlijke vakantie hebben jullie zo te zien gehad! Ik zie een heleboel leuke foto's voorbij komen, die allemaal lachende gezichtjes bevatten, haha. 
Liefs, Lisanne
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Hou me maar vast met al je tranen
Jij hoeft niet altijd de sterkste te zijn"