Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Persoonlijk Filmpje van Marco
Weblog van de maand
Schijnwerper 20-9-2017
Schijnwerper 15-12-2015
Bingo 2017
Bingo 2017
Mijn wens
Mijn wens
Nu of nooit
FC Bingo 2016
Laatste Reacties
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Sandra Meeuwsen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Wat een top weekend!
Vrijdag avond hadden wij het genoegen om heerlijk te gaan dineren bij restaurant Joelia. Dit is een restaurant met een michelin ster in het centrum van Rotterdam op de Coolsingel. Wat hebben wij daar heerlijk gegeten.

Demi had bij Oma gelogeerd en wilde zaterdagochtend niet mee omdat ze het prima naar haar zin had bij oma, maar helaas kon ze niet blijven want ze had een extra les van de Musicalschool aangezien er nog flink gerepeteerd moest worden voor de eindvoorstelling van volgende week. Na de les was het alweer tijd om Demi naar Opa en Oma te brengen voor de volgende logeerpartij, want Sander en ik moesten richting Amsterdam... want als Marco optreedt wil ik daar natuurlijk bij zijn. Al jaren ga ik met mijn vriendin naar de concerten van Marco maar helaas kon ze deze keer niet mee. Ze is aan het herstellen van een Burn out. Het gaat gelukkig al een stuk beter dan een half jaar terug maar een concert is nog teveel van het goede. Hopelijk is ze er volgende keer weer bij om samen ons nummer mee te zingen, namelijk Als rennen geen zin meer heeft. Gelukkig hoefde ik niet alleen naar het Ziggodome want Sander heefft zich opgeofferd om mee te gaan. Om 17.00 uur arriveerde we in Amsterdam waar we eerst een hapje hebben gegeten bij Restaurant Vanzz. Er stonden flinke rijen bij het Ziggodome en het duurde even voor we binnen waren en om 20.30 uur begon het feest, want waren Marco en zijn friends geweldig. Wat heeft die kleine Anna een indruk gemaakt. Dat je op die leeftijd al zo kan zingen. TOP.

Dit keer wilde ik gewoon lekker genieten dus heb ik niet veel foto's gemaakt.

Vanmorgen moesten we al weer vroeg uit de veren, want Demi moest bij opa en oma opgehaald worden voor de laatste musicalles van dit seizoen. Na de musicalles even snel wat eten om vervolgens weer op pad te gaan. De muziekschool waar Demi zangles heeft had een voorspeelmiddag waar de leerlingen mochten laten zien wat ze het afgelopen half jaar geleerd hebben. Het maakte niet uit welk niveau je had en het was zeker geen verplichting. Onze Demi wilde wel Wie van Marco zingen (hoe kan het ook anders). Bij het thuis oefenen had ze nog wat tekst fouten, maar het optreden ging super goed (op haar niveau). Geen enkele tekstfout en we zien toch wel een lichte vooruitgang met zingen het afgelopen jaar. Ik ben echt supertrots op haar.

 

Het was een behoorlijk vol weekend maar wat hebben wij weer mooie momenten mogen beleven dit weekend.

Groeten
Sandra

 
1. Door: Lisanne op 29-06-2017 12:59:10
Heerlijk weekend heb jij gehad zeg, aan de foto's te zien heb je echt genoten! Druk, maar ontzettend leuk! 
Liefs, Lisanne
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Als je voor me staat
Vlucht ik steeds weer in je armen"