Nieuws van Marco
Zie ik jou bij de Clubtour san1976? Groetjes, Marco
Persoonlijk Filmpje van Marco
Weblog van de maand
Schijnwerper 20-9-2017
Schijnwerper 15-12-2015
FC BIngo 2016
FC Bingo 2016
Laatste Reacties
mijn logje mijn... 18:55
mijn logje mijn... 18:54
Heerlijk, de blijdschap... 00:08
Het is ook weer een... 19:18
wat een geweldige foto`s... 13:56
Ooow weer zo`n heerlijk... 13:49
Wat een onvergetelijke... 11:22
Deze dag was zo gaaf en... 09:11
... 08:53
Echt super foto's, daar... 20:33
Prachtig verslag! Gave... 19:18
... 14:40
Wat een geweldige foto's... 14:39
wauw wat mooi foto met... 13:33
Haha als die foto's nou... 18:05
Haha zulke uitjes zijn... 18:04
wauw wat een logje heb je... 13:55
Mooi verslagje van een... 12:55
En dan heeft ze dit ook... 16:08
Dat ik het spannender... 16:04
Ik ben nog steeds aan het... 15:59
Wat heerlijk om te lezen... 12:54
wat logje heb je gemaak... 11:25
Wat heerlijk toch... 11:21
Bedankt voor je optreden... 09:17
Heerlijk om te lezen, wat... 06:01
21:24
Wat een onwijs lief... 20:10
Aaaah wat een superlief... 14:33
Mooi logje Sandra!  10:34
mooie plekken voor thuis ^_^ 10:12
Wat een mooi logje... 07:41
Wat leuk om te lezen... 16:21
Gefeliciteerd met het in... 13:20
Gefeliciteeerdd, geniet... 11:38
Wat leuk dat je deze week... 20:50
Wat leuk! En wat ben je... 12:54
San1976, via deze weg wil... 09:29
Wat leuk Sandra, een... 19:45
Wat leuk Sandra om dit... 19:29
Klinkt als een... 06:50
Wat een heerlijke... 17:15
Heerlijk weekend heb jij... 12:59
Ik neem het stokje van je... 10:36
Wat hebben we genoten van... 22:06
Heel mooi om te lezen wat... 19:46
Super leuk logje! En ja,... 17:09
Leuk logje hoor !... 23:45
wauw wat mooi en lief log... 20:57
Wat een geweldig leuk... 18:46
 
Laatste 100
Kalender
Oktober 2017
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Klokje
Profiel
Naam: Sandra Meeuwsen
Leeftijd: 41 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
18 jaar......
Sander en ik zijn inmiddels 22 jaar samen en op vrijdag 13 oktober was de dag dat wij 11 jaar geleden in het huwelijksbootje traden. Hoe konden we dat mooier vieren bij het Fanclubweekend in Egmond aan Zee en hoe mooi is het dan dat Marco het nummer 18 jaar laat horen op de fanclubdag.  Wat een fantastisch nummer........

Hij heeft hier de hele week op repeat gestaan en Demi en ik kunnen hem al helemaal meezingen.

Groeten
Sandra
Aan het nagenieten
Jaaaaaa...... de foto's staan online en wat zijn we nog aan het nagenieten. Al heel de week lopen Demi en ik met een grote grijns op ons gezicht.

En de foto's zijn zo leuk.......
Mijn tafeltennismoment....... Wie kan er nu zeggen dat hij met Marco heeft getafeltennist........ ik dus.......

Het zag er wel iets anders uit dan in mijn fantasiemaar strak in pak is weer eens wat anders achter de tafeltennistafel.

En dan mijn grote 8-jarige kanjer, optreden bij Marco:Nog even backstage op de foto:
En toen was deze mooie dag voorbij. Demi heeft een aantal keren gehuild omdat ze het zo jammer vond dat het voorbij was en ik kan op het moment de hele wereld aan...........

Groeten
Sandra


 
Hugs Matter!


Ik denk dat vele het hier wel eens mee zullen zijn, want ik heb sinds dit weekend totaal geen last van stress, heb moeite me te concentreren, ben zelfs nog niet terug op aarde, want ik zweef nog op ergens op een wolk........... Hoe zou dat nou toch komen?

Groeten
Sandra
Misfit
Een van de favoriete bezigheden van Demi is het kijken van youtube filmpjes en dan vooral die van Djamila want die vindt ze helemaal geweldig. Djamila heeft ook een cd uitgebracht en deze wordt door Demi grijs gedraaid (naast de muziek van Marco uiteraard).
Zelfs op Demi haar verjaardagstaart (op 30 september is ze 8 geworden dus dat is natuurlijk allang geen 7 meer) moest absoluut een foto van Djamila komen.Vanaf het moment dat Demi hoorde dat Djamila de hoofdrol had in de film Misfit heb ik vele malen gehoord dat ze daar zeker naar toe wilde. Dus dat kan ik natuurlijk niet weigeren.Gisteren was mijn vrije dag en Demi is lekker aan het genieten van haar herfstvakantie dus ben ik gezellig met haar naar de film Misfit gegaan. Ik heb enorm genoten, niet van de film hoor, want dat was niet mijn ding maar van Demi die de hele film met een grijns op haar gezicht alle stukjes ging verklappen die ze wel 50 keer bij de filmtrailer had gezien. Ze zong alle liedjes van de film met volle overgave mee. Zelfs de vrouw naast haar zag ik regelmatig met een lach naar haar kijken. Na afloop van de film wilde ze zelfs Demi's naam weten want ze was ervan overtuigd dat ze Demi een keer op tv ging zien. Hoe hilarisch is dat?

Ik heb gisteren wel twintig keer gehoord dat het de leukste film was die Demi ooit gezien heeft en bij thuiskomst ging Demi weer vrolijk verder met zingen. Wat kan ik daar toch van genieten.....

Groeten
Sandra


 
Mijn fanclubdag
Net zoals de meeste fans werd hier ook enorm uitgekeken naar het fanclubweekend, zeker na de minder plezierige week die we achter de rug hadden. Dit begon woensdag. Demi had nog even een extra zangles om zich voor te bereiden voor haar optreden op de fanclubdag. Op de terugreis van de zangles kwam er even een vrachtwagen naar rechts die mij niet zag en plots hoorde we een knal. Gelukkig was het file en reden we vrij langzaam maar de schrik zat er behoorlijk goed in. Demi en ik hadden gelukkig niets maar mijn auto was flink toegetakeld.

Vrijdag 13 oktober zou een feestelijke dag moeten zijn want het was 11 jaar geleden dat Sander en ik elkaar het ja woord gaven (toen ook op vrijdag de 13e).  Tot nu toe is vrijdag de 13e voor ons altijd een geluksdag geweest maar vrijdagavond kregen we het vreselijke nieuws dat plotseling mijn oom was overleden. Dit nieuws hakte er wel even in.

Zaterdagochtend vertrokken we richting Egmond en om 12.30 uur kwamen we aan in het hotel. Onze kamer was al klaar dus we konden gelijk inchecken. Na het inchecken zijn we lekker even gaan uitwaaien op het strand. Wat een heerlijk weertje.......Na het uitwaaien even omkleden in het hotel en een een hapje eten om vervolgens in de rij te gaan staan voor de Bingo. Het was de eerste Marco Bingo voor Demi en ze werd wat zenuwachtig toen ze Marco haar richting op zag komen. Ze stak haar hand uit en ze kreeg een hand van Marco en hij zei lieve schat tegen haar. Ze heeft werkelijk waar de hele avond zitten stralen. Van te voren vroeg ik me af wat Demi van de Quiz zou vinden. Nou ik kan je vertellen, ze zat fanatiek mee te doen en sommige dingen wist ze gewoon. Na afloop zijn we natuurlijk nog op de foto geweest met Marco en toen was het tijd om ons bed in te duiken. Demi moest ook even alles verwerken en sliep behoorlijk laat en ik..... tja ik heb de hele nacht geen oog dicht gedaan door de zenuwen.  Zenuwen voor het optreden van Demi. Om 8.45 uur moesten we ons melden voor de soundcheckIk hoopte dat ik na de soundcheck wat rustiger zou zijn maar helaas de zenuwen zijn de hele dag gebleven.

Demi heeft ondertussen al een foto gescoord met MarcoDemi had het duidelijk naar haar zin tussen deze meiden

ik weet niet wat er op de foto hieronder gezegd wordt, maar blijkbaar is het erg grappig

Toen Demi het bericht kreeg dat ze op de grote dag naar de visagie mocht wist ze al meteen wat ze wilde, haar haar moest ingevlochten worden en zie haar stralen.Op het moment dat Demi bij de Visagie was, was ik in de zaal en zie ik ineens mijn weblog op het scherm verschijnen. Wat is dit nu, het is toch de dag van Demi niet van mij, maar nu blijkt weer dat één keer in de zoveel tijd dromen uit komen..... want mijn wens om samen een keer met Marco te tafeltennissen is dan echt een feit. Even moest ik mezelf knijpen want is het echt geen droom. Nee echt niet........ En daar sta je dan op het podium naast Marco, niet echt iets voor mij om op het podium te staan, maar tot mijn verbazing voelde ik me redelijk om mijn gemak naast Marco. Wat die Marco al niet met ons doe.  Het tafeltennisbatje waar ik mee moest slaan was behoorlijk oud, dus echt veel kon ik er niet mee, maar het was echt geweldig om te doen, want wie kan nou zeggen dat die met Marco achter de tafeltennistafel heeft gestaan. Ik heb al heel wat tafeltennisbatjes versleten maar dit is het mooiste exemplaar wat ik ooit hebt gehad en ooit zal krijgenik moet nog een manier bedenken om dit goed te houden, want na verloop van tijd drogen de tafeltennisrubbers uit en komen er allemaal scheurtjes in en dat willen we natuurlijk niet. Ik heb verder geen foto's van mijn tafeltennismoment dus als iemand die toevallig heeft ontvang ik ze graag.

Demi ben ik af en toe kwijt, want die is niet weg te slaan uit de zaal want ze krijg geen genoeg van Marco en iedere keer presteert ze het weer om vooraan te staan. Ze krijgt zelfs nog een door Marco gemaakt ijsje. Wat een bofkont is het toch.....

Om 16.15 uur is Sander ook gearriveerd, want dit belangrijke moment wil hij absoluut niet missen. En ja hoor daar komt de 8-jarige (ze was toch al 2 weken acht)  het podium op en wat is Marco lief voor haar, daar smelt je toch van..... En dan is het moment daar..... helaas was ze behoorlijk zenuwachtig wat duidelijk goed te horen was maar wat ben ik SUPER TROTS om mijn stoere meid die daar toch maar even staat.Na afloop heeft ze nog even een shirt laten signeren en mochten we nog even op de foto met Marco.Demi was al fan, maar na vandaag is ze een superfan en ze kan dan ook niet wachten om het eerste concert van Marco mee te maken.

Natuurlijk kan een foto met Daniel ook niet ontbreken, want wat heeft hij haar goed begeleidt en Daniel was echt super lief voor haar.MARCO, NATHALIE, FANCLUBMEDEWERKERS allemaal SUPER BEDANKT voor deze prachtige dag. Wat een lieve mensen zijn jullie allemaal.

Ik hoop dat we met zijn alle nog heel lang mogen genieten van Marco en dat er nog vele wensen vervuld zullen worden.XXX
Sandra

 
Voor Marco..Van Demi
Lieve marco en nathalie. 

Ik was heel blij toen ik hoorde dat ik mocht zingen op de fanclubdag. 
daarom heb ik een filmpje als bedankje gemaakt. Dikke kus van demi  

 
Ik voel me thuis als
Aan een leuk idee doe ik natuurlijk mee en hierbij dus mijn log wanneer ik mij thuis voel.

Ik ben een echte huismus en thuis is voor mij dus ook echt thuis samen met mijn gezin. WIj zijn nogal spelletjes mensen dus hier in huis wordt dan ook met regelmaat spelletjes gespeeld, maar ik kan ook heerlijk genieten van een fimpje kijken op de bank.Maar ik heb nog een tweede thuis want ik voel me namelijk helemaal in mijn element als ik achter de tafeltennistafel sta. Ik geniet enorm van deze mooie sport. De laatste jaren speel ik alleen nog maar voor de lol, natuurlijk sta je er wel om te winnen maar het het belangrijkste is dat ik het gezellig heb met mijn team.Groeten
Sandra

 
Schijnwerper
Meestal check ik iedere ochtend even de weblog en zo ook vanmorgen en wat zie ik tot mijn verbazing:Het helpen als vrijwilliger was echt geweldig om te doen en dan nu in de schijnwerper staan met mijn logje is helemaal top!  

MARCO BEDANKT!!!Ik ga ervan genieten deze week.Groeten
Sandra
Vrijwilliger JPC
Op 10 september werd voor het eerst het tafeltennisevement Jolanda Paardekam Classic georganiseerd door de Rotterdams Sporticonen. Rotterdamse sporticonen wil Rotterdamse helden van vroeger en vandaag eren en de glans daarvan meegeven aan de jeugd als inspiratiebron. Jolanda Paardekam heeft in 1992 Paralympisch goud behaalt met tafeltennis en daarnaast nog 2 keer zilver op de Paralympische spelen. De Jolanda Paardekam Classic is een tafeltennis evenement voor kinderen met een beperking. 

Toen ik via mijn bedrijf een verzoek voorbij zag komen om je aan te melden als vrijwilliger voor die dag, twijfelde ik geen moment. Ten eerste omdat ik al heel wat jaren zelf deze mooie sport beoefen, ten tweede omdat ik Jolanda Paardekam persoonlijk ken en als laatste hoe mooi is het om kinderen met een beperking een fijne dag te bezorgen.

Dus op zondag 10 september stond ik om 9.00 uur paraat om de zaal op te bouwen samen met een groep van 15 collega's en andere vrijwilligers.


Om 11.30 uur begonnen de eerste kinderen binnen te stromen en om 12.00 uur was de opening van het evement. Er waren 45 deelnemers, wat op zich wel bijzonder is omdat tafeltennis niet echt een populaire sport is en de doelgroep werd nog verkleind omdat dit een evenement is voor kinderen met een beperking. 45 kinderen is dus een prachtige opkomst. Voor de kinderen die moeilijk uit de voeten konden werd er schuiftafeltennis georganiseerd en voor een aantal kinderen die al een heel klein beetje konden tafeltennis werd er eerst een clinic georganiseerd. Tevens waren er allerlei tafels opgezet waar je leuke tafeltennis activiteiten kon doen.Aangezien ik al heel wat jaren tafeltennis ervaring heb was ik ingedeeld bij de Clinic om de kinderen wat te leren. Fantastisch om te zien dat sommige kinderen na een paar aanwijzingen al wat vaker de bal op tafel konden houden.Na een uur en 15 minuten was het tijd voor lunchpauze. Ons bedrijf wilde iets speciaals voor deze kinderen doen en een aantal van mijn collega's hadden pannekoeken gebakken.

Na de pauze werd er een demonstratie tafeltennis door Kelly van Zon (2x goud gewonnen op de Paralympische spelen in 2012 en 2016 en tevens mjn oud-teamgenoot) en Ronald Vijverberg (Ronald was een zeer bedreven tafeltennisser, die door een ongeluk in Griekenland een tijd in coma heeft gelegen en hierdoor een beperking aan heeft overgehouden. Gelukkig heeft hij het tafeltennissen weer op kunnen pakken).Na de demonstratie gingen de kinderen weer tafeltennissen. De kinderen die de clinic hadden gevolgd gingen nu wedstrijdjes spelen en omdat de kinderen de spelregels nog niet goed wisten kon ik me hier nuttig maken door de wedstrijden te begeleiden.

Om 16.00 uur was de prijsuitreiking en ging er geen kind naar huis zonder medaille. Zelfs de broertjes en zusjes van de spelers gingen naar huis met een medaille als supporter.

Na de zaal leeggeruimd te hebben was het tijd om richting huis te gaan met een zeer goed gevoel, want wat was het fantastisch dat ik bij kon dragen aan deze geweldige dag. Ik weet zeker dat alle kinderen een mooie dag hebben gehad, want we hebben alleen maar lachende gezichten gezien.
Wat mij betreft doe ik dit volgend jaar weer.

Groeten
Sandra 
Vakantie 2017
21 juli was de start van onze 4 weken vakantie. En wat had ik daar naar uitgekeken. Eerste 2 weken naar Denemarken en dan nog heerlijk 2 weken thuis.

Op zaterdag 22 juli gingen we op weg naar onze eerste bestemming in Denemarken waar we een mooi huis in de duinen (100 m van het strand) hadden geboekt in het Skallerup Seaside Resort.

Een prachtig vakantiepark waar we ons prima vermaakt hebben met zwemmen, midgetgolven, heerlijke strandwandelingen maken

Die golven blijven toch altijd spannendMaar ook in de omgeving was genoeg te zien. We hebben een bezoek gebracht aan de dierentuin in Aalborg

 


De dierentuin van Aalborg vond ik een klein beetje tegenvallen want het was behoorlijk klein en na 2 uur hadden we alles wel gezien.

Daarentegen hadden we minder verwacht van het Noordzee aquarium in Hirthals maar hier was genoeg te doen.

We hebben erg genoten van deze indrukwekkende maanvis:en dit rare zeedier hebben we maar mee naar huis genomenDe week was zo voorbij en was het tijd om naar onze 2e bestemming te gaan in Oer Strand (vlakbij Ebeltoft). Wederom een vakantiehuis 100 meter van het strand vandaan. Demi vond dit een geweldig huis want we hadden een prive zwembad (waar natuurlijk iedere dag gebruik van gemaakt moest worden) een een playstation. Tja.... wat wil een kind nog meer en stiekem vindt mama het ook erg leuk

en Sander was helemaal gelukkig met de BBQIn dit huis hebben we niet veel uitstapjes gedaan, vooral veel spelletjes, lekker gewandeld en gezwommen en vooral heerlijk uitgerust. Het enige uitstapje was een bezoek aan Reepark in Ebeltoft. Een prachtig dierenpark waar de dieren ontzettend veel ruimte hebben en je tussen de apen en alpaca's kunt lopen.Ook deze week was voorbij gevlogen en was het tijd om weer naar huis te gaan. Gelukkig hadden we nog 2 weken vakantie. In deze 2 weken hadden we een aantal leuke dingen op de planning staan. Als eerste zijn we naar de Harry Potter Expo in Utrecht geweest.

Leuk om al die Harry potter attributen en kostuums te zien, al vond ik wel dat je wel heel snel alles gezien hebt en na een uurtje hadden we alles wel gezien.

Maar dit was niet ons enige uitje. Met Sander, Demi en mijn moeder zijn we naar de musical The Lion King geweest. Wat een spektakel was dat. Ik heb al heel wat musicals gezien, maar deze staat wat mij betreft op nummer 1. Het was Demi's eerste grote mensen musical en ze heeft werkelijk waar de hele voorstelling met open mond zitten te kijken. Prachtig om te zien.
Ons laatste uitje van deze vakantie was een bezoek aan dierentuin Blijdorp. Wat blijft dit toch een prachtige dierentuin. Demi is vooral fan van de vlinders en wat is het dan leuk als er plotseling een vlinder op je rug zit.
We hebben echt een heerlijke vakantie gehad maar 1 ding heb ik toch wel gemist in de vakantie en dat waren de prijsvragen van de Fanclub. Om het gemis aan puzzelen te compenseren heb ik maar mijn puzzel van 3000 stukjes (waar ik al maanden aan bezig ben) afgemaakt en dit is het resultaat:


Inmiddels heb ik mijn eerste werkdag er weer op zitten en moet ik weer even in mijn normale ritme komen en ben ik al aan het aftellen voor de Fanclubdag. Oh oh oh wat heb ik hier een zin in......

Groeten
Sandra 
"Ik kan mezelf niet vinden
En de reden dat ben jij"