Foto album
Welkomsttekst
Hallo lieve Marco-fan!

Leuk dat je een kijkje op mijn weblogje neemt. 
Ik zal me eventjes voorstellen. Ik ben Rita Wien, 47 jaar, single en al zo'n 15 jaar Marco Borsato fan. Ik hoop dat je mijn weblogje vaak zal bezoeken!


Woensdag 9 november jl. was het zo ver. De dag dat ik naar het Dichtbij-concert van Marco, in Vredenburg, Leidsche Rijn, Utrecht zou gaan, was aangebroken. Het zou het enige Dichtbij-concert worden waar ik naartoe zou gaan, dus alles moest perfect verlopen.
Op de heenrit verliep het helaas niet zo perfect. I.v.m. afgevallen lading was de A2 bij Ouderijn, pal bij de afrit die naar het Vredenburg-theater leidt, in beide richtingen afgesloten. Over een ritje waar ik normaal 35 minuten zou doen, heb ik 1 uur en 55 minuten gedaan.
Gelukkig is het toch nog gelukt om een goede staanplaats te vinden. Alles was vergeten toen Marco begon te zingen. Wat was hij goed! Nu hij is geopereerd aan zijn stemband-poliep is zijn zangstem hoorbaar zelfs nog zuiverder en perfecter dan hij voorheen al was. (Nooit verwacht dat dat mogelijk was!) Marco, je knalde weer. Wat heb ik genoten van je super-concert. Héél erg bedankt voor de top-avond!


Vriendelijke groeten,
Rita Wien
Profiel
Naam: Rita
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Zoeken
Archief
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Dankjewel voor je...
11:53, 4 jan 2015
Maart roert zijn staart, het filmpje van mijn Grijze Roodstaart papegaai Alex.
Maart roert zijn staart!
Hier is het superleuke 
filmpje van mijn Grijze Roodstaart papegaai "Alex". Ik zou zeggen, neem eventjes de tijd om het te bekijken! Het duurt nog geen minuut!            De volledige tekst die Alex zegt is: "Marco Borsa. Geef maar kusje. Marco Borsa, Marco Borso, Marco Borsa, Marco Borsahhh. Lekker mandarijntje. Nog een tomaatje. Lekker appeltje. Appel. Wor(tel), wor(tel). Sinaasappel. Sinaasappel. Marco Borsa. Ik ga jou pakken.". P.s.: Mijn Amazone-papegaai "Beertje" hoor je aan het begin van het filmpje op de achtergrond ook eventjes flink schreeuwen!
"De liefde ziet geen zwart of wit
Ze kent geen dag of nacht"