Gefeliciteerd!
Nou Marco daar ga je dan! Into The fifty's!
Van harte gefeliciteerd!
Een hele fijne avond en nog vele jaren in goede gezondheid,met veel geluk en liefde erbij!
XXX
Nou Ri, daar ga je dan!
Lifetime memory
Vandaag is het precies 16 jaar geleden dat we naar Curacao vlogen om van het allereerste concert van Marco op Mambo Beach te gaan genieten.
Wat was het een fantastische week! We hebben gesnorkeld met Marco, Koffie gedronken met Marco op Mambo beach. Een jeepsafarie gedaan met een aantal fans. De sunset gezien vanaf het schip de Bounty. Lekker zonnen op Barbarabeach.En dan als afsluiter het concert van Marco!
It's a lifetime memory!


 
Superblij!
Ik rijd vanaf 2003 motor maar een lekker zittende motorbroek heb ik nooit gevonden. Een leren broek werdt wijd, de camouflage broek die ik had liet, wat heel goed is natuurlijk, geen regen door maar ventileerde mijn warmte ook niet naar buiten, vreselijk wat een ding! De broek plakte zo erg, dat  wanneer ik naar het toilet moest ik gewoon niet eens de broek naar beneden kreeg,nou ik kan je vertellen dat dat knap lastig is als je nodig moet haha.Dan sta je te dribbelen en maar aan die broek trekken. Die  was ook al gauw verleden tijd. Dus ik reed heel vaak in mijn spijkerbroek , maar het voelde niet echt lekker veilig. Gisteren maar weer es naar Motorport en ja hoor, GEVONDEN! En je lacht je slap, een elastische Skninny jeans met knee protectors en verstevigd met Kevlar.

Gisteren en vandaag lekker aan de rit en wat voelde dat fijn, durfde meer in de bocht te hangen en zo kon ik Bert ook beter bij houden. Ik ben superblij met mijn nieuwe motorjeans. Dit is een foto in mijn gewone spijkerbroekie., gewoon omdat ik em leuk vind

 
In de schijnwerper!
Ik begin weer
Ik begin weer, ja echt! . Want ik weet nog heel goed hoe leuk ik vond om te loggen en de logjes te lezen. De Marco Borsatoweblogjes waren echt uniek! Maar nu is er FB en kom ik hier zoals zovelen veel minder.
Maar ik wil het loggen toch weer oppakken.
En vandaag had ik iets leuks te doen dus een mooie reden om een logje te maken.
Ik had mijn motor weggebracht omdat er veel erosie ,  echt héél veel erosie,op het aluminium zat en eigenlijk was mijn mooie rode motor een ouwe sjomp geworden omdat ie te vochtig in de blokhut heeft gestaan. Ik had er zo'n  last van dat ie er zo slecht uit zag. Zo wilde ik deze zomer echt niet de weg op met mijn Symphonica in Rosso. Dus heb ik mijn motor drie weken geleden naar  Klazienaveen gebracht, niet echt naast de deur, het is 80 km afzakken in Drenthe. Maar ik móest Eem noar Piet , want hij kán het. Delen van de motor zijn de straalkast ingegaan en gepolijst.
Vandaag heb ik em weer opghaald en kijk maar es naar het verschil!
Piet vond het wel een goed idee om te tekst op de tank te veranderen.
Maar eh.....Ik dacht het niet! Haha!


 
Zo benieuwd!
Ik ben zo benieuwd naar het nieuwe wassen beeld van Marco en vooral wat ie aan heeft. Ik hoop dat het zijn rode Symphonica in Rosso jasje is. Zou in ieder geval wel toepasselijk zijn met de concerten in het verschiet
We hebben al besloten dat we met zijn drietjes, dat wil zeggen Lucie, Margriet en ik gauw een dagje Amsterdam doen om te kijken! 
Deze foto's zijn genomen op 28 september 1998 in Madame Tussaud, ik ging naar het eerste concert van de tour De Bestemming in het Koninklijk Theather Carré

Deze foto is genomen tijdens een fanclubdag op 26-11-2006 in Lexion.
Gefeliciteerd Marco!
Gefeliciteerd met je jubileum Marco! 25 jaar in vak, ik weet nog goed de eerste keer dat ik je op tv zag in de Staatsloterij show, je zong Dromen zijn bedrog. Ik was meteen verkocht en viel als een blok voor de manier waarop je het zong. Dat was het begin van de geweldige tijd die ik vanaf dat moment door jou beleefd heb, de showcases, de concerten, de albums, Curacao, alle speciale optredens. Zonder jou was het allemaal lang zo leuk niet geweest in mijn leven. Niemand anders heeft me ooit zo kunnen raken met zijn/haar stem. Altijd verrassend, soms moest ik even wennen aan een nummer, maar dan luisterde ik een paar keer en dan was er weer die klik. Maar ook als mens, de warmte die je uitstraalt.... Bedankt Marco...HEEL VEEL DANK voor alles!


 
Te koop kaartje 30 mei
Helaas kan ik niet naar het concert van Marco op 30-05- in  het Ziggodome vanwege een te  verwachten operatie.
Mijn kaartje (staanplaats)  is te koop voor €  25,00
Bij interesse graag een mailtje naar r.struik1@home.nl


Tifosi di bedankt!

De hele morgen zit ik al een beetje op het internet met als doel om 10 uur klaar te zitten voor de presale. Want de vorige keer is het totaal niet gelukt om een kaart te reserveren voor Groningen. Ik via internet, Bert aan de telefoon en Margriet en Lucie standby via whatsapp.En nog lukte het niet.  Wat een stress was dat zeg. Gelukkig heeft Margriet voor Lucie en mij kaarten voor Hoogeveen kunnen reserveren. En later kon ik via Renate een kaart voor Groningen scoren.

Maar nu ging het moeiteloos, ik dacht wat easy gaat het ja, doe ik het wel goed? Hahaha.
Het is gelukt!  
Marco en Tifosi di,  bedankt voor de presale! Top geregeld!!
"Dit is jouw moment                         
Dus ga nu maar staan                       "