Varen met Marco
Hoeveel geluk kun je hebben binnen twee weken. Ik denk zo'n 13 jaar niets ...echt dus jarenlang niets gewonnen he? En nu ineens komt het dubbel op mijn pad. Op de FCD al in het zonnetje gezet door Marco en Nathalie, was ik VIP en de assistente van Marco, niet dat me dat nu op het lijf geschreven is haha maar het was wel een hele leuke ervaring! en nu had ik ook nog het geluk dat ik met het enveloppenspel Varen met Marco had gewonnen. We hadden lootjes en stonden in de rij. Ineens zegt Lucie, ik zie een kaart hangen Varen met Marco met mijn lotnummer erop.. Ik zie nog de verbazing in de ogen van Lucie, is het echt? Ik kijk ook even voor haar en ja hoor..Lucie heeft em! Echt zo fijn! Ik stond nog met mijn drie lootjes te wachten op mijn beurt en zag aan mijn kant van de kraam ook de prijs hangen, ik dacht ik kijk even...en... huh?? Ik ook!  We knuffelden elkaar. Wat waren we blij! En konden het bijna niet geloven, konden we weer mooi samen! Lucky we! En als klap op de vuurpijl was Renate was het óók nog gelukt om de winning envelope te trekken! Wat hebben we genoten van het varen, lekkere hapjes, wijntje, en niet te vergeten...Marco in de buurt en in mijn geliefde Amsterdam door de grachten varen.Alhoewel ik daar bar weinig van gezien heb haha. Marco kwam bij iedereen langs en het was zo gezellig. Wat een heerlijk sfeertje! Nadien zijn we naar boekhandel Scheltema gelopen om de lancering van het boek, de gezichten van Aruba mee te maken. Het was een hele leuke uitleg van Raymond Rutten en Marco over hun samenwerking. Wat ik heel mooi vond is dat Raymond zei dat hij van Marco kon leren zich te blijven focussen op iets, omdat Marco dat zo goed kan. En wat kan Marco toch mooi en diepgaand vertellen over hoe een foto tot stand komt en de gedachtengang erachter, als je dat weet dan voel je veel meer bij de foto die je ziet. Ik heb het boek echter niet gekocht, ik wacht en hoop op een boek van foto's alleen door Marco's oog gezien en Marco's beleving, dan ben ik er als de kippen bij.  Bedankt Marco en Nathalie voor deze geweldige middag. En Lucie en Renate voor  de gezelligheid. Een dag om niet te vergeten  
Mijn Fanclubdag
Mijn fanclubdag was er eentje met een grote verrassing! Ik wist er niets van dat mijn vriending Lucie Rosema een  mail had gestuurd naar Nathalie waarin ze zei dat ik nog geen fanclubdag gemist had en dat ze het zo leuk voor me zou vinden als ik in het zonnetje gezet zou worden. Hoe lief is dat!  
En hoe lief was het dat Nathalie en Marco dit ook wilden doen! 16 FCD en ik was er altijd. Ik ben zo verwend met een VIP sjerp, een persoonlijke agenda met mijn naam en foto van Marco, cadeautjes, lootjes en consumptiebonnen en bloemen. En ik mocht  Marco assisteren tijdens de loterij. Als ik dit van te voren allemaal had geweten had ik de hele dag in de zenuwen gezeten en nu "alleen maar" toen ik naar het podium liep met een paar zwabberende beentjes. En wat sta je dan te hakkelen, zo anders...maar ja zoals Nathalie al zei... met Marco zo vlak naast je is het te begrijpen haha.
Ik vind de FCD altijd geweldig leuk en gezellig! Al vanaf de allereerste dag die Nathalie organiseerde. Ik wil het niet missen en inmiddels zijn dat ook zulke geweldige weekenden geworden! En nu ook weer,niet alleen de FCD maar ook de bingo en daarna met z'n allen in de pub. Als er dan muziek van Marco uit de boxen knalt dan voel je je zo 1 met elkaar. Dat is feest en dat is genieten!


Wekomstbrief van de allereerste FCD in 1999
Gefeliciteerd!
Nou Marco daar ga je dan! Into The fifty's!
Van harte gefeliciteerd!
Een hele fijne avond en nog vele jaren in goede gezondheid,met veel geluk en liefde erbij!
XXX
Nou Ri, daar ga je dan!
Lifetime memory
Vandaag is het precies 16 jaar geleden dat we naar Curacao vlogen om van het allereerste concert van Marco op Mambo Beach te gaan genieten.
Wat was het een fantastische week! We hebben gesnorkeld met Marco, Koffie gedronken met Marco op Mambo beach. Een jeepsafarie gedaan met een aantal fans. De sunset gezien vanaf het schip de Bounty. Lekker zonnen op Barbarabeach.En dan als afsluiter het concert van Marco!
It's a lifetime memory!


 
Superblij!
Ik rijd vanaf 2003 motor maar een lekker zittende motorbroek heb ik nooit gevonden. Een leren broek werdt wijd, de camouflage broek die ik had liet, wat heel goed is natuurlijk, geen regen door maar ventileerde mijn warmte ook niet naar buiten, vreselijk wat een ding! De broek plakte zo erg, dat  wanneer ik naar het toilet moest ik gewoon niet eens de broek naar beneden kreeg,nou ik kan je vertellen dat dat knap lastig is als je nodig moet haha.Dan sta je te dribbelen en maar aan die broek trekken. Die  was ook al gauw verleden tijd. Dus ik reed heel vaak in mijn spijkerbroek , maar het voelde niet echt lekker veilig. Gisteren maar weer es naar Motorport en ja hoor, GEVONDEN! En je lacht je slap, een elastische Skninny jeans met knee protectors en verstevigd met Kevlar.

Gisteren en vandaag lekker aan de rit en wat voelde dat fijn, durfde meer in de bocht te hangen en zo kon ik Bert ook beter bij houden. Ik ben superblij met mijn nieuwe motorjeans. Dit is een foto in mijn gewone spijkerbroekie., gewoon omdat ik em leuk vind

 
In de schijnwerper!
Ik begin weer
Ik begin weer, ja echt! . Want ik weet nog heel goed hoe leuk ik vond om te loggen en de logjes te lezen. De Marco Borsatoweblogjes waren echt uniek! Maar nu is er FB en kom ik hier zoals zovelen veel minder.
Maar ik wil het loggen toch weer oppakken.
En vandaag had ik iets leuks te doen dus een mooie reden om een logje te maken.
Ik had mijn motor weggebracht omdat er veel erosie ,  echt héél veel erosie,op het aluminium zat en eigenlijk was mijn mooie rode motor een ouwe sjomp geworden omdat ie te vochtig in de blokhut heeft gestaan. Ik had er zo'n  last van dat ie er zo slecht uit zag. Zo wilde ik deze zomer echt niet de weg op met mijn Symphonica in Rosso. Dus heb ik mijn motor drie weken geleden naar  Klazienaveen gebracht, niet echt naast de deur, het is 80 km afzakken in Drenthe. Maar ik móest Eem noar Piet , want hij kán het. Delen van de motor zijn de straalkast ingegaan en gepolijst.
Vandaag heb ik em weer opghaald en kijk maar es naar het verschil!
Piet vond het wel een goed idee om te tekst op de tank te veranderen.
Maar eh.....Ik dacht het niet! Haha!


 
Zo benieuwd!
Ik ben zo benieuwd naar het nieuwe wassen beeld van Marco en vooral wat ie aan heeft. Ik hoop dat het zijn rode Symphonica in Rosso jasje is. Zou in ieder geval wel toepasselijk zijn met de concerten in het verschiet
We hebben al besloten dat we met zijn drietjes, dat wil zeggen Lucie, Margriet en ik gauw een dagje Amsterdam doen om te kijken! 
Deze foto's zijn genomen op 28 september 1998 in Madame Tussaud, ik ging naar het eerste concert van de tour De Bestemming in het Koninklijk Theather Carré

Deze foto is genomen tijdens een fanclubdag op 26-11-2006 in Lexion.
Gefeliciteerd Marco!
Gefeliciteerd met je jubileum Marco! 25 jaar in vak, ik weet nog goed de eerste keer dat ik je op tv zag in de Staatsloterij show, je zong Dromen zijn bedrog. Ik was meteen verkocht en viel als een blok voor de manier waarop je het zong. Dat was het begin van de geweldige tijd die ik vanaf dat moment door jou beleefd heb, de showcases, de concerten, de albums, Curacao, alle speciale optredens. Zonder jou was het allemaal lang zo leuk niet geweest in mijn leven. Niemand anders heeft me ooit zo kunnen raken met zijn/haar stem. Altijd verrassend, soms moest ik even wennen aan een nummer, maar dan luisterde ik een paar keer en dan was er weer die klik. Maar ook als mens, de warmte die je uitstraalt.... Bedankt Marco...HEEL VEEL DANK voor alles!


 
"Vandaag is rood
gewoon weer liefde tussen jou en mij"