Welkomsttekst
Hallo, welkom op mijn weblog.

Hier zal ik geregeld wat gaan plaatsen, over de diverse dingen die ik meemaak.
Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat .

Veel plezier  Renate
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Special guest ;
en 1 gast Special guest .
Links
Ferry:

Fc Groningen:

Hyves:

Charlona:

Kaartensite:

Mooie sieraden:

Mijn laatste reacties
Mooie compilatie Bas. Wat...
20:25, 11 dec 2017
Bedankt voor de leuke...
06:56, 23 mei 2017
Het was weer een...
19:34, 22 mei 2017
Staat genoteerd in de...
12:16, 11 mrt 2017
Wat een leuk verslag Eric!
12:15, 11 mrt 2017
Ik was toen bijna 2000...
20:44, 24 nov 2016
Leuk om dat filmpje weer...
10:55, 16 okt 2016
Wat goed! Top gedaan weer
20:24, 19 jun 2016
Gefeliciteerd allebei
06:30, 31 mei 2016
Hahahaha heerlijk... Zou...
15:40, 29 mei 2016
E-mail alert
Profiel
Naam: Renate
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Archief
Wat wil je kwijt?

Ik krijg vaak reacties op een logje die niets met dat logje te maken hebben.
Vandaar vanaf nu ook bij mij een log, waar je alles kwijt kan wat je wilt vertellen aan mij.
Grover en Sam heten je hier welkom

De weblog betekent voor mij...
Afgelopen maandag heb ik lekker meegepuzzeld met alle prijsvragen die online kwamen vanwege het 10 jarig bestaan van de weblog. Ik heb zelfs een troostprijs gewonnen , hoe leuk is dat .
Om het helemaal af te maken, heb ik mijn weblog weer even afgestoft en doe ik ook mee aan prijsvraag nummer 4.

Die bestaat uit het maken van deze log met de titel: De weblog betekent voor mij....

Ik ben begonnen met loggen nog via punt.nl. Dat was nog voor het tijdperk van Hyves, Facebook en ook de borsatoweblog. Via het oude prikbord (dat waren nog eens tijden) en de combinatie van het loggen heb ik veel medefans leren kennen.
Toen Marco voor zijn fans een weblog functie in het leven heeft geroepen, werden er vele punt.nl logjes gesloten en verhuisden we allemaal (tenminste als je lid bent van de fanclub) naar de nieuwe omgeving.

En wat is dat een mooie omgeving. In het begin maakte ik regelmatig een logje. Marco gaf regelmatig aan, dat hij door de logjes zijn fans leerde kennen. En dat heb ik ook geweten. Een keer bij een fcd volgens mij die in Center Parcs, stond Marco ineens naast me, en zei nou Renate waar is je fotograaf.. uhm uh fotograaf.... ? Ik wist ineens niks meer uit te brengen.. hahahaha, maar idd hij leert zijn fans kennen door de logjes.

Ook wij als fans leren elkaar beter kennen door de logjes. Je deel heel snel lief en leed met elkaar. Er is altijd een luisterend oor. Iemand die met je mee denkt, of iets dergelijks.
Door de komst van facebook, verwaterde bij mij het loggen op de weblog. De meesten heb ik ook als vriend op facebook. Het is ook een sneller medium dan de weblog. Ook al kan je nu op je mobiel een log maken. Het gaat toch wat minder snel. Ook mede doordat je de foto's altijd moet verkleinen. Maar goed, wat betekent de weblog voor mij. Niet meer zoveel als in het begin. Maar ik heb er vriendschappen door gekregen die ook weer zijn getest in de loop der jaren. Ik heb mijn echte vrienden leren kennen. Degene die je steunen in goede en slechte tijden.
Door het loggen heb ik medefans leren kennen. Je herkent als je in de rij staat bij een concert deze medefans. Je hebt elkaar beter leren kennen door de wederzijdse logjes en dat is iets wat ik altijd zal blijven koesteren.
Mijn bingo/fanclubdag
Zo maar even mijn weblog afgestoft 
Dat is al weer veel te lang geleden, dat ik een log heb gemaakt.

Na een geslaagde puzzelavond over de weblogjes vanwege het 9 jarig bestaan van de weblog. Is de laatste 'opdracht' wel een mooie. Namelijk: Maak een log over hoe je hoopt dat de bingo/fanclubdag eruit komt te zien.

Een mooie reden om weer eens een log te gaan maken 

Nou kan ik wel een heel verhaal gaan houden over dat ik 2004 voor het eerst naar de FCD ben gegaan, en dat ik nav deze FCD fans heb leren kennen. En hoe de FCD daarna zijn gegaan, maar dat is niet de opdracht haha.

Hoe ik hoop dat de bingo/fanclubdag eruit hoop te zien.

De bingo, die vind ik altijd hilarisch.. hahaha ik ga dit jaar voor de 4e keer naar de bingo. Heb 2x het geluk gehad dat ik een kaart/rij vol heb gekregen. Beide keren was de prijs een ritje met Marco in zijn Porsche.. . Maar helaas beide keren was ik niet de enige met een bingo, en gooide ik te laag met de dobbelsteen.. Maar hé de aanhouder wint, wie weet lukt het dit jaar wel haha. Lijkt me zo gaaf om in een Porsche te rijden.. en uiteraard samen met Marco . Geen idee of ik dan een woord uit kan brengen hihi.

Dit jaar heeft de bingo een andere opzet. Met een heus spelpakket namelijk: een bingo kaart, een quiz kaart en een gelukslot. Ik laat me lekker verrassen. Al hoop ik wel dat Marco net zoals voorgaande jaren, door de zaal heen loopt en hier een daar een praatje maakt. Dat maakt het zo leuk en relaxt.

Na de bingo nog een drankje doen in de bar, en wie weet komt Marco net als vorig jaar ook in de bar. 
Dan lekker slapen in het hotel en fris en fruitig (hangt van de gezelligheid in de bar af, of dat gaat lukken) opstaan voor de fanclubdag.

Dan de fanclubdag.
Eigenlijk vind ik dat zoals het de laatste jaren wordt georganiseerd erg leuk. Een mooie mix, diverse gebeurtenissen op het podium. Genoeg te beleven om het podium heen.
Marco die rond loopt. Moet altijd zo lachen, als je wilt weten waar Marco is, kijk maar waar een sliert mensen dezelfde richting op lopen. Daar is Marco. 
De laatste jaren, is de FCD voor mij vooral een manier om even gezellig bij te kletsen met andere fans, die je niet zo vaak ziet. Zoals de belgjes Jan, Marleen en Gerda. In de loop der jaren, heb ik veel vriendschappen erbij gekregen door de verbinding met Marco. Een groot aantal zie ik ook wel buiten de FCD om. Maar ook een aantal niet, en dan is het heel fijn om elkaar daar weer te zien. Als een soort reünie.

Hoe ik loop dat de FCD gaat, eigenlijk zoals voorgaande jaren. Met mooie momenten op het podium. Leuke kraampjes en dergelijke om het podium heen. Dit alles in een leuke en gemoedelijke sfeer, die er altijd is.
Vorig jaar bij het 25 jarig jubileum, waren de verhalen erg interessant.
En de fotohoek, met diverse attributen was top!Wie ga ik allemaal zien in het leukste weekend van het jaar?
Ooglaseren
Omdat ik veel vragen krijg over het ooglaseren dat ik heb laten doen.
Hier mijn verhaal en de reden waarom ik voor deze behandeling heb gekozen.
 
"Ik zal er altijd voor je zijn
Waar je ook denkt aan mij"