Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
duizend spiegels@Tilburg
Het is alweer even geleden, maar een logje was er nog niet van gekomen. Nu de verhuizing geweest is en ik weer makkelijk foto's kan uploaden moet het er maar van komen he. Een logje zonder foto's vind ik maar niets. En een concertlogje zonder foto's kan natuurlijk helemaal niet.

3 Oktober was het dan zover. De najaarstour was begonnen en nu zou ik dan ook eindelijk weer kunnen gaan genieten. Elles zou met twee vriendinnen naar het concert gaan en ik mocht gezellig met ze mee. Pauline en Saskia kregen een korte maar duidelijke uitleg van Elles voor ze naar het concert gingen. "Je moet er altijd op tijd zijn, want we willen natuurlijk wel vooraan staan en het kan wel eens erg druk worden met fanclubleden." 
We kwamen dan ook lekker op tijd (lees:veel te vroeg) in Tilburg bij 013 aan. We zochten een fijn plekje in de zon en het wachten kon beginnen. Wat een fantastisch weer was het toch. In het zonnetje wachten is natuurlijk wel erg fijn. We kletsten heel wat af en het werd later en later. Nadat we al een aantal uurtjes voor de deur zaten en er nog geen enkele andere fan bijgekomen was, werd de uitleg van Elles richting Saskia en Pauline natuurlijk steeds minder geloofwaardig. Hahaha.
Uhhhh waarom zaten we hier nu al zo vroeg, Elles????

Rond 16.00 uur kwam Marco aan, maar helaas ging hij meteen naar binnen ivm interviews. Maar voordat hij naar binnen liep zwaaide hij nog even naar ons. Nouja, volgens Pauline zwaaide hij duidelijk naar haar en dat was ook duidelijk te horen. Ze gaf zo'n gil dat mijn trommelvliezen ervan trilden. Marco keek van schrik nog even om,hahaha.
Ik had nog een cadeautje meegenomen voor Armando's dochters en die heb ik gelukkig nog wel kunnen geven aan hem. Zie mijn vorige logje.

Inmiddels was de Tifosi ingang gemaakt. Een vlag was niet echt nodig voor die paar fans die er stonden. Nathalie kwam gezellig buiten bij ons staan en we kletsten heel wat af. Erg leuk om al die achter de schermen-anekdotes te horen. Wat mij nog steeds verbaast is dat Nathalie zich mijn eerste brieven naar Marco/de fanclub nog herinnert. Van alle fans ben ik een van degene die ze het langst kent. Superleuk om te horen natuurlijk. Het wachten ging zo supersnel. Voor we het wisten ging de deur ineens voor ons open en waar alle fans altijd al gestresst met hun kaartjes in de hand klaar stonden, schrokken we ons nu een hoedje en moesten we de kaartjes nog tevoorschijn halen. De fans achter ons wachtten geduldig en zo konden we alle 13 rustig naar binnen lopen. Wat een ontzettend klein groepje met Tifosileden was dit. Zo relaxed was ik nog nooit naar binnen gegaan. Asmara stond al aan het hek en lachtte toen ze zag hoe rustig we naar het hek toeliepen. Moeten jullie niet rennen?????

En daar zaten we dan. Het mooiste plekje aan het hek. Dit werd weer zo'n avond om nooit meer te vergeten. Dat was meteen duidelijk. Wanneer je eenmaal binnen zit gaat het wachten ineens heel erg langzaam. Ik word dan zo ongeduldig en kan echt niet meer wachten.

En toen was het eindelijk tijd. En wat een opening. De energie van Marco was meteen voelbaar en ook de zaal zat vol energie. Het begon al bij het eerste nummer en het werd alleen maar erger. Ik zeg het wel vaker. Ieder concert is anders en dat bewees Marco ook nu weer. Wat was deze avond bijzonder zeg. Het was duidelijk dat Marco vol energie zat, maar ook het publiek. Iedereen genoot, iedereen ging volledig uit zijn dak. In de pauze kwam ik gewoon echt even bij en moest dextro bij mij en elles zijn werk doen. Dit was gewoon topsport. Wat heb ik van deze avond genoten zeg. En ook Marco genoot ervan, dat was duidelijk. Soms werd hij er emotioneel van en hij zei zelfs een keer dat we moesten stoppen anders zou hij gaan janken op het podium. Achhh

Deze avond was ik ook echt geraakt. Wat ben ik blij dat het weer helemaal goed gaat met Marco en hij weer volop kan genieten van dat wat hij het liefste doet. En wat ben ik blij dat ik daar getuige van mag zijn. Dit was zo'n avond die ik nooit meer zal vergeten. Ik stond daar een potje onwijs trots te zijn op die kanjer!Pauline en Saskia hebben ook een topavond gehad. Pauline besloot ook meteen nog en kaartje voor 31 oktober te kopen. Ja, naar een concert van Marco ga je nooit maar 1x. Dat werkt verslavend.


Na afloop kwam Marco al snel naar buiten. Wat bijzonder dat hij weer de tijd nam om foto's te maken. Ik heb weer een leuke foto gescoord. Ik sta er zo blij op, nog vol adrenaline. Wat een avond!

Bedankt lieve Marco, band en natuurlijk de Tifosi. Het was onwijs gaaf!
En bedankt Elles, Saskia en Pauline. Ik zou deze dag zo weer overdoen!
Armando in Tilburg
Nu ik weer foto's kan plaatsen op mijn weblog ben ik even met een inhaalrace bezig. Er is zoveel leuks gebeurd waar ik nog niet over gelogd heb, dus ik moet alles even bijwerken natuurlijk. Binnenkort schrijf ik een uitgebreid logje over Tilburg, maar hier alvast een klein voorproefje.
Voor de zomer is Armando voor de tweede keer vader geworden. Toen Chiara net geboren was had ik ook een cadeautje gegeven aan Armando en dat wilde ik na de geboorte van Giorgia ook doen natuurlijk. Het duurde even voor ik Armando zag, maar in Tilburg , voor het concert, greep ik mijn kans. Terwijl Armando de auto aan het uitladen was mocht ik van de beveiligers even het parkeerterrein op lopen om een cadeautje af te geven. Armando vond het erg lief en ik kreeg meteen 3 zoenen. Ik verschoot gelijk van kleur, hahaha. Heel even wat gekletst samen en toen nog n fotootje gescoord natuurlijk.
Het concert van Marco moest nog komen, maar ik had nu al een superleuke middag. hihihi
Bedankt lieve Elles voor alle foto's. Ik wist niet eens dat je er zoveel genomen had.
Mooie herinnering
Deze maand is het alweer een jaar geleden. De vorige fanclubdag. Wat was die dag bijzonder. Ik denk nog heel vaak terug aan die onvergetelijke speeddate. Een droom die uitkwam. Wauw!

yeahhh

Yeahhhhh, ik kan weer fotootjes uploaden op mijn weblog! Natuurlijk meteen vol trots deze foto plaatsen.  Binnenkort dus even wat inhaallogjes maken! I'm BACK!
update: huiskamershoot met jeannette en de meiden
Een tijdje terug kwam Jeannette met haar lieve meiden, Zoe en Esmee langs voor een huiskamershoot. Wat was het gezellig en wat een lieve meiden heb je Jeannette. Echte fotomodellen. Jeannette was erg blij met de foto's en heeft er heel wat geplaatst in haar logje. Zo leuk!
Bedankt Jeannette voor jullie vertrouwen in mij en veel plezier met de foto's. Je kunt er een hele muur mee behangen denk ik, hahaha.

Ben je benieuwd naar alle foto's? Kijk dan even op de log van Jeannette.

update: Ik kan weer foto's plaatsen op mijn weblog, dus dan nog maar even dit logje wat completer maken met een fotocollage van n aantal foto's.

 
Wow coole car!
Gisteren was het de dag van de leerkracht.

Ik ben al een flink aantal jaren lid van de ouderraad van de Basisschool van mijn kinderen. Al n paar jaar zorgen wij voor een extra verrassing voor de Leerkrachten op deze dag.
Vorig jaar floepten twee leerkrachten als grap eruit dat ze wel een keer een rode Ferrari voor wilden zien rijden die ze op kwam halen. Nou, juffen, pas op met wat je wenst, want een keer in de zoveel tijd komen dromen uit.

Nu ging een rode Ferrari wel een beetje boven het budget van de ouderraad, maar he, wij zijn de rotste niet, dus regelden we een andere coole car.
En hoe gaaf was het dat toen wij alle leerlingen het schoolplein op hadden gekregen samen met hun leerkrachten, ineens een gave Aston Martin Rapide met een hoop lawaai aan kwam rijden! Die gezichten van de leerkrachten en kinderen! Zo leuk!
Ze mochten allemaal op de foto met de auto en daarna een klein ritje naast de chauffeur maken. En hij liet even duidelijk zien en horen dat het een hele snelle wagen is.
Het ging als een speer en voor we het wisten waren alle 20 leerkrachten even mee geweest. En toen bleek dat er nog tijd over was gaf ik natuurlijk meteen aan dat ik ook best wel heel erg graag even mee zou gaan.
Hoe gaaf was het dat dit gewoon kon.
Wowwwww, wat was het cool. Vanuit het niets ineens boven de 120 km/u uitkomen met een hoop lawaai. Even met vol gas door een tunneltje. Wat een adrenalinekick! Zo onwijs gaaf. Een achtbaan is er niets bij!
Het was een onwijs leuke dag!
"Omdat je weet dat je vroeg of laat
De drang weer voelt om terug te gaan"