Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 stuiterballetjes ;
en 2 gast stuiterballetjes .
selfiefotoshoot
Hier nog n paar kiekjes van mijn selfiefotoshoot. 

nieuwe fotoheader en lay out

Afgelopen weekend ben ik weer lekker aan het fotograferen geweest. Wat een ontzettende leuke hobby is dat toch. Ik was altijd al gek op foto's en fotograferen. Nadat ik op de vorige fanclubdag tijdens de speeddate wat foto's aan Marco had laten zien die ik gemaakt had, zei hij mij dat ik er zeker mee door moest gaan. Dat was voor mij net het laatste zetje wat ik nodig had. Mijn zelfvertrouwen is helaas nogal laag, maar nu heb ik besloten om er gewoon voor te gaan en heel veel te oefenen. Thanks voor de aanmoediging om ermee door te gaan Marco.  Ik beleef er zoveel plezier aan.

Af en toe bouw ik onze woonkamer een weekendje om tot fotostudio. Zo ook afgelopen weekend. Een tijdje geleden heb ik een aantal oude camera's gekregen waar ik heel blij mee ben. Het leek mij leuk om een keer een "selfie" te maken. Dus de zelfontspanner ging aan. Voor een eerste keer vind ik hem best wel geslaagd. Bij een nieuwe foto hoort natuurlijk ook een nieuwe Lay out. Dit keer voor het eerst geen header met een foto van Marco erop. Nu maar hopen dat hij mij dat vergeeft, hahaha.

Hoe vinden jullie het geworden zo?
 

 
zo leuk
Oh wat is de nieuwe Tifosi weer een heerlijk blad. Supergoed gedaan Nathalie en Team Tifosi! Dank jullie wel.
En bij de Tifosi zat natuurlijk weer een coole nieuwe pas! Daar moest natuurlijk ook weer een nieuwe pasfoto mee gemaakt worden. Zo leuk dat deze daarna via instagram in een collage op borsato.nl te zien is. En nog leuker dat mijn lieve borsatovriendinnetjes er ook op staan.
 
Gefeliciteerd Marco!
Lieve Marco,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne vakantie met je fantastische gezin. Geniet van en met elkaar!

Mijn MB stokje 2014
* Wilde je Marco dit jaar zien optreden, was daar alle mogelijkheid voor tijdens de Duizend Spiegels Tour. Deze begon op 11 april in Utrecht en werd afgesloten 31 oktober in Eindhoven.
Ben je naar de tour geweest en zo ja, bij welke locatie?

Wat een onwijs gave tour was het. Ik ben een grote bofkont want ik heb wel 5 x mogen genieten. Ik ben in Vlissingen geweest, Antwerpen, 2x Ziggodome en in Tilburg.
 

*Als je meerdere concerten van deze tour hebt bezocht,
welke locatie vond je dan het mooist/bijzonderst en waarom?

Dan noem ik twee locaties omdat ik niet kan kiezen tussen deze twee. Vlissingen en Tilburg. Het zijn twee kleinere locaties omdat ik dat toch de meest bijzondere concerten vind. Marco is zo dichtbij en de sfeer is zo geweldig. Het is intiemer en je beleeft de muziek nog meer. Ook de oogcontactmomentjes zijn natuurlijk zo onwijs leuk! Ik vind het bijzonder om zo dichtbij te kunnen zijn en de emotie bij de liedjes van Marco's gezicht af te kunnen lezen. In Vlissingen was dit even totaal omgekeerd omdat ik erg geemotioneerd werd bij het nummer "laat het los". Marco zag dit en reageerde later nog in een tweet naar mij dat hij het gezien had.  Dit nummer raakte mij enorm. Maar niet alleen dit nummer, de hele avond, alle nummers kwamen zo binnen. De zaal was heel klein en knus en ik had de allermooste plek, vooraan. Heel bijzonder. Het werd een onvergetelijke avond die ik met lieve vriendinnen, Elles, Marjolein en Corine heb beleefd.
In Tilburg heb ik ook helemaal vooraan gestaan samen met Elles en haar vriendinnen. Deze avond kwam er zo'n bom energie vrij bij Marco, maar ook uit de zaal. Het was een wisselwerking en dat was zo bijzonder om mee te maken. Zo rustig als Marco in April begon, zoveel energie kwam er nu ineens uit. Hij genoot zichtbaar en ik genoot mee. Het was een compleet feestje daar. Dat zijn van die avonden die iets extra's hebben. 

*Marco heeft tijdens de tour uiteraard een aantal nieuwe nummers gezongen, maar ook een aantal verrassende nummers van vroeger.
Welk nummer was speciaal voor jou, en waarom?

Dat is dan toch het nummer "laat het los" wat ik hierboven al beschreven heb. Het is een nummer dat ik een tijdje niet meer gehoord had, maar die ineens zo binnenkwam. Er werd mij echt een spiegel voorgehouden. Prachtig nummer en een wijze boodschap.
Ik vond het duet met Jada ook heel bijzonder. Zo jammer dat ik deze nooit live heb kunnen zien.


*Mocht Marco weer een nieuwe tour gaan plannen, waar hoop je dan op? Optredens in de grotere stadions of juist in de kleinere intieme zalen?

Hier kan ik kort op antwoorden. Absoluut hebben de kleinere zalen mijn voorkeur!
 

*Welke Cd of welk nummer van Marco beluister je op dit moment het meest en waarom?

Op dit moment luister ik vooral in de auto veel naar live cd's. Zo kan ik het gevoel van de tour nog even vasthouden, want ik mis het enorm.


 

*Als Marco een nieuwe cd zou gaan maken,
op wat voor soort album zou je hopen?

Ik hoop op een album vol echte Marco nummers.  En verder laat ik mij verrassen.
 

*Als je zou mogen kiezen, over wat voor onderwerp zou Marco dan een liedje maken?

Ik heb 'm al een aantal keren voorbij zien komen in MB stokjes, maar als moeder van 3 zonen hoop ik ook op een liedje over zonen. En misschien ook nog een liedje over fans, hahaha.


*Marco is dit jaar voor het vierde seizoen coach bij TVOH. En hij heeft weer een aantal hele goede kandidaten aan de haak weten te slaan. De halve en finale staan voor de deur.
Wie denk jij dat er dit jaar TVOH gaat winnen?

Ik denk en hoop O'G3NE. Zij zingen echt MAGISCH!

 
* Volgend jaar zit Marco 25 jaar in het vak. Dat gaat groots gevierd worden tijdens het Fanclubweekend.
Ga je er naar de bingo/fanclubdag en zo ja, met wie?

Ik ga zeker naar de bingo en de fanclubdag. Ik blijf ook nog slapen in het Hotel. Natuurlijk met mijn Borsato vriendinnen, Elles, Marjolein en Kitty en vele anderen. Ik heb er nu al zin in!


*Wat is je meest bijzondere foto met Marco en waarom?
(voeg je hem toe aan je logje?)


Alle foto's zijn bijzonder voor mij en het zijn er zoveel dat ik het moeilijk vind om er 1 uit te kiezen. Toch is deze foto van de speeddate op de fanclubdag van vorig jaar voor mij wel heel bijzonder. Mooie herinnering aan een heel bijzondere date.*Welke wens heb jij voor Marco, of als hij dit zou lezen wat zou je dan tegen hem willen zeggen?

Lieve Marco, ik hoop dat je nog heel lang in gezondheid mag genieten van je prachtige gezinnetje en alle dingen kunt blijven doen die jou gelukkig maken.


*Aan welke twee mensen geef jij je stokje door?

Ik geef mijn stokje graag door aan Elles en Marjolein
(ik weet dat je het erg druk hebt met de verhuizing, Marjolein, maar misschien is het even een lekkere afleiding tussen alle drukte door, hihi)


 
op de thee/koffie bij Rianne
Afgelopen woensdag ben ik met mijn moeder naar Huisje van de Zeeuw geweest waar Rianne werkt. Ik had haar al een tijd geleden beloofd om een keer een bakkie te komen doen en nu was het eindelijk zover. Rianne stond om 10.00uur al op de uitkijk. We werden dan ook hartelijk onthaalt en iedereen bleek al op de hoogte te zijn van onze komst. Hoe leuk is dat.
De thee en koffie was heerlijk en vooral ook de appelcake met slagroom. Natuurlijk was Rianne onze persoonlijke serveerster deze ochtend. Ze vond het best wat spannend volgens mij, maar al snel kletste ze honderduit en mocht ze zelfs gezellig bij ons aan tafel komen zitten van een hele aardige meneer achter de bar. Wat heb ik een gezellige ochtend gehad. Wat een lieve mensen werken er bij Huisje van de Zeeuw. En die grote glimlach op Rianne's gezicht was geweldig om te zien. We kregen nog een sleutelhanger en een snoepje voor we weg gingen. Zo lief. Ik kom er vast nog wel een keertje terug hoor lieve Rianne! Dank je wel!
En ik hoop voor je dat Marco en Nathalie ooit ook nog eens langs zullen komen. Ze weten niet wat ze missen meid!

      

 
PAKJESAVOND, mijn surprise!
Bedankt Lieve Marjo, ik vind je surprise heel erg leuk.  
Die handtekeningen misten inderdaad nog op mijn logjes. Ik ga ze zeker gebruiken hoor!     

       
hoog bezoek
Deze week kreeg ik zomaar hoog bezoek op mijn weblog. Dit went nooit. Dank je wel lieve Marco. Ik vind dit altijd heel bijzonder.En dan ook nog een lieve reactie achterlaten.


En nu ik weer weblog reactiemailtjes binnen kan krijgen in mijn mailbox is dit natuurlijk wel weer extra leuk he!Kortom, BLIJ MEISJE!!
duizend spiegels @ Eindhoven

Wat had ik nu graag weer een logje gemaakt vol leuke foto's van een geweldig concert. Helaas liep deze concertdag even anders dan gepland.

Van 30 op 31 oktober voelde ik mij 's nachts flink beroerd. 's Ochtends was het niet veel beter. Oh wat voelde ik mij schuldig tegenover Elles, omdat we al vroeg richting Eindhoven zouden vertrekken om samen nog 1x te gaan genieten van deze geweldige tour. Elles besloot om alvast alleen te gaan en ik dook mijn bed weer in, in de hoop dat ik 's middags wat opgeknapt zou zijn. Om 13.00 uur mijn bedje pas uitgekomen en na een douche voelde ik mij al wat beter. Ik raapte mijzelf bij elkaar en besloot (heel eigenwijs) toch naar Eindhoven te gaan. Ik kon met mijn lieve collega Vanessa en haar dochtertje meerijden, dus ik was niet alleen. De heenreis ging erg goed. Toen we er bijna waren zat er een busje nogal te bumperkleven. Vanessa ging terug naar de rechterbaan toen dat mogelijk was en meteen haalde het busje ons in. Bleken we gewoon Armando en Marco op onze bumper te hebben gehad. Whahaha wat een lol hebben we daarom gehad. We kregen spontaan een giechelbui. 
Nadat we de auto geparkeerd hadden stapte ik uit en voelde mijzelf ineens helemaal tollen. Toen we eenmaal in de rij zaten werd dit gevoel alleen maar erger. Het idee dat ik straks binnen tussen die mensenmassa moest staan benauwde mij enorm. Waar was ik aan begonnen? Ik zag mijzelf al gevloerd in de zaal liggen. Ik had echt zo de verkeerde keus gemaakt. Ik besloot Carlo te bellen die vanuit Duitsland op weg naar huis was of hij langs Eindhoven kon rijden en mij op kon pikken.

Oh wat baalde ik. En wat was het zuur om al die blije mensen in de rij te zien en ik was zoooo dichtbij het laatste concert van deze tour waar ik zo naar uitgekeken had. Nog 1 x flink genieten. Het zat er niet in.
Toen Nathalie naar buiten kwam en vertelde dat Marco er een extra gave show van ging maken omdat hij wist hoeveel trouwe fans er die avond waren, kreeg ik het even te kwaad. Het was beter om naar huis te gaan, maar het viel me zwaar.
Eenmaal in de auto op weg naar huis wist ik dat ik de juiste beslissing had genomen hoe zuur het ook was.
's Avonds werd ik nog een aantal keren gebeld door Elles en stuurden Vanessa en Pauline nog foto's door. Zo was ik er toch n beetje bij. Zo lief!

Het was balen, maar tegelijkertijd besef ik wat een bofkont ik ben dat ik deze tour maar liefst 5x mocht genieten van Marco en Band. Wat was dit een onwijs gave tour. Echt onvergetelijk. Gelukkig hebben we de foto's en filmpjes nog. Vlissingen, 2x Ziggodome, Antwerpen en Tilburg. Ze waren stuk voor stuk, zo bijzonder. Geen enkele avond was hetzelfde.

Lieve Marco en Band, bedankt voor deze geweldige tour! Ik heb zo genoten! En natuurlijk ook bedankt lieve fanclub. Dankzij jullie heb ik topplekken gehad en ging het naar binnen gaan echt super! Jullie zijn kanjers! Nu is het tijd om heerlijk na te genieten.

 
Blije logger


Yeahhhh, nadat ik weer foto's kan plaatsen, alles weer prima werkt op mijn weblog en ik sinds gisteren eindelijk het probleem heb gevonden van het niet meer ontvangen van reactiemeldingen en email alerts via de mail, ben ik weer een blije logger. Loggen is toch het allerleukst als alles goed werkt he! (in mijn windows mail staat een lijst met geblokkeerde emails, maar via de site van KPN bleek er daar ook nog een lijst te zijn met geblokkeerde emailadressen. Daar stond het adres van de weblogjes tussen. Nadat ik dat ongedaan had gemaakt was het probleem verholpen. Ik ontvang nu alle reacties op mijn log weer gewoon ook via de mail en hopelijk krijg ik ook weer emailalerts binnen, maar daar heb ik nu alle vertrouwen in.
Loggen was al erg leuk, maar nu toch nog een beetje leuker. Dus kom maar op met leuke reacties allemaal. Mijn mailbox is er weer klaar voor

ps. Om uit te zoeken wat het probleem was dat ik geen emailalerts meer kreeg zijn alle alerts ook een keer verwijderd uit mijn beheer. Mocht je dus een alert op mijn weblogje hebben gehad dan kan het zijn dat deze niet meer geactiveerd is. Mocht je dit wel willen dan zou je het even opnieuw aan moeten vragen. Wel doen he
"Volg je hart
Al doet het pijn"